- Köszönetek: 0
Olwaince - Duma duma hátán
- Virág
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342510
Írta: Virág
egy labda után, pontosan látom felfogtad a lényeget
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Virág válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Nilla írta: szóval össze-vissza kell futkosni??
egy labda után, pontosan látom felfogtad a lényeget
Téma zárolva.
- Nilla
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342506
Írta: Nilla
"Egy csepp is növeli a tengert"
Nilla válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
szóval össze-vissza kell futkosni??
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342500
akkor jössz szombaton végül?(: ha igen, majd meglátod margitszigetig mi sem tudtuk...(: najó...ha már annyira kíváncsi vagy, olyan, mint a baseball, csak kissé lebutított szabályokkal...sztem egyébként direkt az ilyeneknek találták ki, mint mi vaygunk, h ne kelljen annyi szabályt megjegyeznünk:P
ez egy szuper játék, de arra készülj fel, hogy másnap mindenhol izomlázad lesz de még az is jóóóó(:
Nilla írta: Megtudhatom mi az a métázás?? én erről még semmit se tudok
akkor jössz szombaton végül?(: ha igen, majd meglátod margitszigetig mi sem tudtuk...(: najó...ha már annyira kíváncsi vagy, olyan, mint a baseball, csak kissé lebutított szabályokkal...sztem egyébként direkt az ilyeneknek találták ki, mint mi vaygunk, h ne kelljen annyi szabályt megjegyeznünk:P
ez egy szuper játék, de arra készülj fel, hogy másnap mindenhol izomlázad lesz de még az is jóóóó(:
Téma zárolva.
- Nilla
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342494
Megtudhatom mi az a métázás?? én erről még semmit se tudok
Téma zárolva.
- Orsi_
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342484
Írta: Orsi_
Jaaaaaj, és szaisztooook Dinc és Inczymamiiii!!! :hello:
A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Orsi_ válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
háááát az biztos hogy nem találnék oda :up:Virág írta: hihi, biztos vagyok benne, hogy ő még annyira sem talál oda, mint én icon_wink.gif tekintve, hogy ő még tavaly sem volt ugye a táboritalin
hát igen, ez most már így családn belül is köztudott tény lett...Virág írta: másrészt meg drága hugicám még itt Gödöllőn is el tud tévedni:P
nyugi, drága nővérkém, én fogom fogni a kezed, ha te is fogod az enyémet, bár szerintem rosszabbul jársz te is én is, hisz én még annyira se tudok, mint te nagyjából ugyanannyi előnyöd származna belőle, mint az odatalálásos cuccból :clown: :tongue:Virág írta: ja, én korizni nem tudok, szal ha vki fogj a a kezemet, talán nem esek el:P megtanítotok?(:
Jaaaaaj, és szaisztooook Dinc és Inczymamiiii!!! :hello:
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342483
SZIAAAAA MAMIIIII!!! már hiányoztál nagyon az ágacskagyerekeidnek!!! teljesen elárvultunk itt nélküled
már várjuk tőled is az élménybeszámolót(:
Dinc, ez dúrva lehetett...de hát semmi kétség, hogy az mttnél nincs jobb tábor én is szívesen járnék veletek egy osztályba, hú de poén lenne...egy-két emberkét nem nagyon tudok iskolapadban elképzelni, köztük magamat se nagyon...na mind1...szal azért vhogy csak ki fogod bírni, sok sikert meg kéz és lábtörést az egyetmhez!!(:
jahajjjjjj HIÁNYOZTOK!!!
már várjuk tőled is az élménybeszámolót(:
Dinc, ez dúrva lehetett...de hát semmi kétség, hogy az mttnél nincs jobb tábor én is szívesen járnék veletek egy osztályba, hú de poén lenne...egy-két emberkét nem nagyon tudok iskolapadban elképzelni, köztük magamat se nagyon...na mind1...szal azért vhogy csak ki fogod bírni, sok sikert meg kéz és lábtörést az egyetmhez!!(:
jahajjjjjj HIÁNYOZTOK!!!
Téma zárolva.
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342472
Írta: Inczy
Feel the sunshine
Inczy válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Hellohellohello...
Most értem haza, kb még egy órája se vagyok itthon, de mindjárt megyek is aludni.
Gyilkos votl a gólyatábor. De szuper, élmény beemésnek lenni...
Most csak beköszöntem, h adjak vmi életjelet. LEgközelebb írok élméynbeszámolót, meg reagálok az írásaitokra. Zsír lesz minden.
Viszont nemtom mikor leszek netközelben, mert a köv pár napban PEsten leszek, és nemtom mikor jövök haza. Reghét.
Na, csók a családnak!!!!!
Most értem haza, kb még egy órája se vagyok itthon, de mindjárt megyek is aludni.
Gyilkos votl a gólyatábor. De szuper, élmény beemésnek lenni...
Most csak beköszöntem, h adjak vmi életjelet. LEgközelebb írok élméynbeszámolót, meg reagálok az írásaitokra. Zsír lesz minden.
Viszont nemtom mikor leszek netközelben, mert a köv pár napban PEsten leszek, és nemtom mikor jövök haza. Reghét.
Na, csók a családnak!!!!!
Feel the sunshine
Téma zárolva.
- Dindae
- Nem elérhető
17 éve 2 hónapja #342463
Írta: Dindae
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Dindae válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
höhh, még szép h egész évben találkozni fogunk(:
különbenis, úúúgy hiányoztok(: tehát ezt egyértelműen nem lehet kibírni...
a GT milyen volt? ööö, perverz ( és igen, nemtom menynire ismertek iylen téren, de ha már nekem vmi perverz... akkor hu.). egy kicsit alkoholista. ( nyahjó nagyon). politizálós szivatós, vicces, ismerkedős, esős, szétázós, én rengeteget magyaráztam mindenkinek, aztán beparáztam, hogy ezt az évet hogy fogom túlélni, meg a többit ( mindjárt keresem a könyvem tanulni. de komolyan ). és legfőképp ágacskahiányos én azt tanultam meg... hogy mennyire más egy ilyen tábore mint egy MTT tábor. tőletek az ember már az első pillanatban szeretetet kapott... meg nemtom. Inkább járnék veletek egy évfolyamra nyha mek ebédelni...
különbenis, úúúgy hiányoztok(: tehát ezt egyértelműen nem lehet kibírni...
a GT milyen volt? ööö, perverz ( és igen, nemtom menynire ismertek iylen téren, de ha már nekem vmi perverz... akkor hu.). egy kicsit alkoholista. ( nyahjó nagyon). politizálós szivatós, vicces, ismerkedős, esős, szétázós, én rengeteget magyaráztam mindenkinek, aztán beparáztam, hogy ezt az évet hogy fogom túlélni, meg a többit ( mindjárt keresem a könyvem tanulni. de komolyan ). és legfőképp ágacskahiányos én azt tanultam meg... hogy mennyire más egy ilyen tábore mint egy MTT tábor. tőletek az ember már az első pillanatban szeretetet kapott... meg nemtom. Inkább járnék veletek egy évfolyamra nyha mek ebédelni...
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
- Nilla
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342453
egyhónapban egyszer talán engem is elengednek=P csak ne hétköznap és ne vasárnap legyen szal én csak szombaton érek rá de nélkülem is mehettek párszor=)
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja - 17 éve 2 hónapja #342447
a csapattali az egész csapatnak szól, a kérdés inkább, az, hogy elengednek-e, nem?
ja, én korizni nem tudok, szal ha vki fogj a a kezemet, talán nem esek el:P megtanítotok?(:
Erna, igazad van, nincs vége, egy csomószor fogunk évközben is találkozni, ugye?...lehetne, hogy minden hónapban legalább egyszer? különben nem fogom kibírni a sulit...(:
a félreértések elkerülése végett: a tali a hajógyári szigeten lesz 9-kor, nem a margitszigeten(: csak, h nehogy félreértsük egymást(:
Nilla írta: korcsolyában benne vok=P csak hívjatok
a csapattali az egész csapatnak szól, a kérdés inkább, az, hogy elengednek-e, nem?
ja, én korizni nem tudok, szal ha vki fogj a a kezemet, talán nem esek el:P megtanítotok?(:
Erna, igazad van, nincs vége, egy csomószor fogunk évközben is találkozni, ugye?...lehetne, hogy minden hónapban legalább egyszer? különben nem fogom kibírni a sulit...(:
a félreértések elkerülése végett: a tali a hajógyári szigeten lesz 9-kor, nem a margitszigeten(: csak, h nehogy félreértsük egymást(:
Téma zárolva.
- Nilla
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342417
korcsolyában benne vok=P csak hívjatok
Téma zárolva.
- Erna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342404
Írta: Erna
Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
Erna válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
de nincs vége mert egész évbe lesznek talik és megyünk minden felé korcsojázni meg kocsmázni meg ijenek
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342400
Persze, hogy jöhet, minnél többen vagyunk, annál jobb!
Üdv újra itthon Dinc:P itthon ami kis családunkban(: ...jajj, bocs, de most nem tudok értelmesen fogalmazni...milyen volt a gólyatábor? mesélj nekünk(:
szal örültök a sütinek?(: akkor jó, én meg ennek örülök:P
juj képzeljétek Orsival ma egész nap ilyen nyavalygós kedvünkben voltunk, meg tegnap is, és tudjátok mire jöttem rá?? hogy mttelvonási tüneteink vannak!!volt ez a sok csodálatos dolog veletek a nyáron, és most kezdjük érezni, hogy vége...és hiányzik!! hiányoztok!!...jajj bárcsak már péntek este lenne, hogy holnap reggel találkozhassunk!!
Üdv újra itthon Dinc:P itthon ami kis családunkban(: ...jajj, bocs, de most nem tudok értelmesen fogalmazni...milyen volt a gólyatábor? mesélj nekünk(:
szal örültök a sütinek?(: akkor jó, én meg ennek örülök:P
juj képzeljétek Orsival ma egész nap ilyen nyavalygós kedvünkben voltunk, meg tegnap is, és tudjátok mire jöttem rá?? hogy mttelvonási tüneteink vannak!!volt ez a sok csodálatos dolog veletek a nyáron, és most kezdjük érezni, hogy vége...és hiányzik!! hiányoztok!!...jajj bárcsak már péntek este lenne, hogy holnap reggel találkozhassunk!!
Téma zárolva.
- Nilla
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342399
felőlem jöhet...
Téma zárolva.
- Erna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342398
sziasztok Furi aszt kérte tölem hogy kérdezzem meg jöhete ööö is métázni én megint mondom hogy nem tudok menni mert nekem tanitás lessz jhhhahhhaaajj
Téma zárolva.
- Dindae
- Nem elérhető
17 éve 2 hónapja #342372
jujjdeazmég1hét*nyüff* amugy hazajöttem (: bár kérdés h ennek mennyire örültökXD a GT meg csúnya volt... naggyon csúnya. tyuhu. de msotmár legalább attól nem kell félni...
süttiiiiiiiii?????????
jujj, vmi hihetetlenek vagytok^^ (: ( ez uyge azt jelenti, h iszonyatosannagyonrendesek )
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy hiányoztok:(
süttiiiiiiiii?????????
jujj, vmi hihetetlenek vagytok^^ (: ( ez uyge azt jelenti, h iszonyatosannagyonrendesek )
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy hiányoztok:(
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342267
hihi, biztos vagyok benne, hogy ő még annyira sem talál oda, mint én tekintve, hogy ő még tavaly sem volt ugye a táboritalin, másrészt meg drága hugicám még itt Gödöllőn is el tud tévedni:P ...egy szóval: ismerem(:
ne ijedjetek meg, nem egyedül megyek, csak azért írtam, hogy egyedül nem találok oda, mert hugicámmal annyit érek, mintha egyedül mennék tájékozódás szempontjából (: de azért szeretem
Dalma: persze, találkozhatunk itt Gödöllőn is akár...(:
Erna írta: micsoda hogy egyedül nem találsz oda Orsi nem jön vagy tudod hogy Orsi se tudja az utat??
hihi, biztos vagyok benne, hogy ő még annyira sem talál oda, mint én tekintve, hogy ő még tavaly sem volt ugye a táboritalin, másrészt meg drága hugicám még itt Gödöllőn is el tud tévedni:P ...egy szóval: ismerem(:
ne ijedjetek meg, nem egyedül megyek, csak azért írtam, hogy egyedül nem találok oda, mert hugicámmal annyit érek, mintha egyedül mennék tájékozódás szempontjából (: de azért szeretem
Dalma: persze, találkozhatunk itt Gödöllőn is akár...(:
Téma zárolva.
- Nilla
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342253
Ömm nos úgy nézki, h mehetek, de ha apám szabit kap, akkor nem szal max pénteken mondom le, de számítsatok rám is Ilyen könnyen nem szabadultok :bounce: =P
Virág: Orsi nem jön??? És nem talizunk vhol gödöllőn előtte? és így én is odatalálok talán=P ha bízhatok benned=P
Virág: Orsi nem jön??? És nem talizunk vhol gödöllőn előtte? és így én is odatalálok talán=P ha bízhatok benned=P
Téma zárolva.
- Erna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342243
micsoda hogy egyedül nem találsz oda Orsi nem jön vagy tudod hogy Orsi se tudja az utat??
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342238
Miért kívánsz nekünk jó sütizést Peet? Te is ott leszel szombaton, akor lesz csak süti:P éés nem lehet rendelni, meglepi lesz, majd meglátjátok!!
ja, és Dalma nem jön tábori talira, még múltkor írta, h nem jó neki...ugye jól emlékszem?
ööö...nem akarom, h elkezdődjön a suliiiiii!!!
akkor reggel 9kor találkozunk a sziget bejáratánál...öö most jut eszembe, h én egyedül nem találok ám oda...lehetne, hogy vhol közismertebb helyen találkozzunk vmikor 9 előtt?...kb úgy, mint margitszigeti tali előtt a 4es6os megállóban az vicces volt
alig várom már a jövő szombatot, drukkoljatok, h túléljem ezt a hetet a suliban...vááá nem lesz könnyű, állítólag már rögtön vmi nagy tzvel kezdünk töriből...brühűű...HIÁNYOZTOK!!!
nah elég volt, gyorsan eltelik ez a hét!! ...remélem...(:
Peet, jó költözködést!!
SOK PUSZI MINDENKINEK!!
ja, és Dalma nem jön tábori talira, még múltkor írta, h nem jó neki...ugye jól emlékszem?
ööö...nem akarom, h elkezdődjön a suliiiiii!!!
akkor reggel 9kor találkozunk a sziget bejáratánál...öö most jut eszembe, h én egyedül nem találok ám oda...lehetne, hogy vhol közismertebb helyen találkozzunk vmikor 9 előtt?...kb úgy, mint margitszigeti tali előtt a 4es6os megállóban az vicces volt
alig várom már a jövő szombatot, drukkoljatok, h túléljem ezt a hetet a suliban...vááá nem lesz könnyű, állítólag már rögtön vmi nagy tzvel kezdünk töriből...brühűű...HIÁNYOZTOK!!!
nah elég volt, gyorsan eltelik ez a hét!! ...remélem...(:
Peet, jó költözködést!!
SOK PUSZI MINDENKINEK!!
Téma zárolva.
- Peet
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342202
Írta: Peet
Peet válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
SÜTÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!
Milyet hozol? Túrós, legyen benne sok sok túúróóóóó
mézesbanánoscsirkemézesbanánoscsirkemézesbanánoscsirkemézesbanánoscsirkemézesbanánoscsirke
Természetesen menjünk reggel 9-re, ne húzzuk az időt holmi alvással
Kispál nagyon jó volt!!! :bounce:
Ma költözöm, úgyhogy legközelebb előreláthatólag hétfőn lesz netem. Addig is kívánok mindenkinek minden jót, Drizztnek köszönöm az Endless meghívót, Dincnek és Inczymaminak nagyon jó gólyatáBORozást Virág és Orsinak jó sütisütést, Nillát már annyira nagyon hiányolom, hogy nagyon, úgyhogy nagyon nagyon remélem, hogy nagyon ott lesz szombaton nagyon, és végezetül Ernának kívánok sok sikert az új sulijában és azt, hogy rajzoljon sokat, szépet!
Puszmákolok mindenkit! (Nem Drizzt, téged nem:)
Milyet hozol? Túrós, legyen benne sok sok túúróóóóó
mézesbanánoscsirkemézesbanánoscsirkemézesbanánoscsirkemézesbanánoscsirkemézesbanánoscsirke
Természetesen menjünk reggel 9-re, ne húzzuk az időt holmi alvással
Kispál nagyon jó volt!!! :bounce:
Ma költözöm, úgyhogy legközelebb előreláthatólag hétfőn lesz netem. Addig is kívánok mindenkinek minden jót, Drizztnek köszönöm az Endless meghívót, Dincnek és Inczymaminak nagyon jó gólyatáBORozást Virág és Orsinak jó sütisütést, Nillát már annyira nagyon hiányolom, hogy nagyon, úgyhogy nagyon nagyon remélem, hogy nagyon ott lesz szombaton nagyon, és végezetül Ernának kívánok sok sikert az új sulijában és azt, hogy rajzoljon sokat, szépet!
Puszmákolok mindenkit! (Nem Drizzt, téged nem:)
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342152
Erna: akkor sajnos csak délután találkozunk nembaj, teszek el neked sütiiit (nem engedem, hogy megegyék)
HIÁNYOZTOOOK!!!!!
na akkor mikor találkozzunk 8án? 9kor vagy 10kor? jaaaajjjjj alig várom!!!!!
HIÁNYOZTOOOK!!!!!
na akkor mikor találkozzunk 8án? 9kor vagy 10kor? jaaaajjjjj alig várom!!!!!
Téma zárolva.
- Erna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342135
egyébként ha 8. szombat akkor nem tudok menni dél elött métázni mert nekem tanitás lesz:P
Téma zárolva.
- Erna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342040
ezek után nem tudok mit irni mert mindenki le irta elöttem a lényeget télleg csak anyit tudok mondani hogy tök jok voltak ezek a napok és már most mindenki hiányzik és köszönet azoknak akik ezt meg szervezték mert tök jo volt minden!!
Téma zárolva.
- Virág
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342029
na akkor most énis: hihetetlen jó volt ez a pár nap!!! köszi mindenkinek!!!
nekem is fájt mindenem a métázás után, de megérte, mert nagyon megszerettük, igaz Erna? a vidámpark is szuper volt!! Inczymami nagyon hiányoztááál, azért hívtunk annyiszor!!!...(:
és az jutott eszünkbe, hogy mivel a tábori tali délután lesz, odamehetnénk a szigetre délelőtt/reggel, és métázhatnánk egyet!! már beszéltem Ákossal, azt mondta, h neki jó(: és Inczymamival is, és neki is jó, a vidámparkosoknak is, mivel velük találtuk ki!! többiek benne vagytok??(:
odamehetnénk mondjuk olyan 10 körülre, de ha korán akartok kelni, nekem a 9is jó, értetek bármit ugye Inczy? (: (ágacskaközmondás lesz lassan ez a mondat:P)...hátigen, a sok koránkelés...(:
és mostmár télleg viszek sütit!!!(: már anyuval is megvan beszélve
jó lesz így?
Inczy, Dinc: jó gólyatáborozást!!
mindenkit puszilok, és hiányoztooooook!!!
nekem is fájt mindenem a métázás után, de megérte, mert nagyon megszerettük, igaz Erna? a vidámpark is szuper volt!! Inczymami nagyon hiányoztááál, azért hívtunk annyiszor!!!...(:
és az jutott eszünkbe, hogy mivel a tábori tali délután lesz, odamehetnénk a szigetre délelőtt/reggel, és métázhatnánk egyet!! már beszéltem Ákossal, azt mondta, h neki jó(: és Inczymamival is, és neki is jó, a vidámparkosoknak is, mivel velük találtuk ki!! többiek benne vagytok??(:
odamehetnénk mondjuk olyan 10 körülre, de ha korán akartok kelni, nekem a 9is jó, értetek bármit ugye Inczy? (: (ágacskaközmondás lesz lassan ez a mondat:P)...hátigen, a sok koránkelés...(:
és mostmár télleg viszek sütit!!!(: már anyuval is megvan beszélve
jó lesz így?
Inczy, Dinc: jó gólyatáborozást!!
mindenkit puszilok, és hiányoztooooook!!!
Téma zárolva.
- Peet
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #342008
Írta: Peet
Peet válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Rózsaszín cuccra még párszor fel kellett volna ülni, most így egy kicsit hiányérzetem van:)
Azért csatlakoznék az előttem szólókhoz, nagyon jó volt, métázás pedig egyenesen fantörpikus. Dincnek minden jót, remélem nagyn jól érzi magát a gólyatáborban!
Drí?
Azért csatlakoznék az előttem szólókhoz, nagyon jó volt, métázás pedig egyenesen fantörpikus. Dincnek minden jót, remélem nagyn jól érzi magát a gólyatáborban!
Drí?
Téma zárolva.
- Orsi_
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #341985
Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
tényleg szuper volt ez a három nap, az illetékeseknek 1000szer szeretném megköszönni!!! még ákosnak is, pedig a lábam, hátam kezem mindenem több napig fájt
életemben nem ültem még fel ennyi mindenre a vidámparkban looping staron 8szor rózsaszínen 3szor egy csomoo mindenen kétszer...
köszönöm nektek mégegyszer!!!
nagyon hiányoztál Inczymamiii!!
puuusziiiiiii
életemben nem ültem még fel ennyi mindenre a vidámparkban looping staron 8szor rózsaszínen 3szor egy csomoo mindenen kétszer...
köszönöm nektek mégegyszer!!!
nagyon hiányoztál Inczymamiii!!
puuusziiiiiii
Téma zárolva.
- Drizzt
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #341960
Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Pí ?
Téma zárolva.
- Dindae
- Nem elérhető
17 éve 2 hónapja #341864
tyuhu. a buszon bekepzeltem, h looping star... tök vicces volt. persze csak nekem...
Inczyanyu, hianyoztaaal!!!!!
nyah. en alusz. hnap golyatabor..vis ma... jok legyetek!!! mkinek jo hetet! majd talalkozunk...jajjhianyoztok(mar most)...
Inczyanyu, hianyoztaaal!!!!!
nyah. en alusz. hnap golyatabor..vis ma... jok legyetek!!! mkinek jo hetet! majd talalkozunk...jajjhianyoztok(mar most)...
Téma zárolva.
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
17 éve 2 hónapja #341843
Írta: Inczy
Feel the sunshine
Inczy válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Bocsibocsibocsi, h nem tudtam odamenni, de tényleg felborult a napom kissé...
De cserébe jövőhéten összehozhatunk vmit! Méta, MArgitsziget, vagy Peet-es főzőcske, vmi vmi!
Hiányoztok ám ti is nekem! Akkor jövőhéten! Addig elmegyek gólyatáborozni...
De cserébe jövőhéten összehozhatunk vmit! Méta, MArgitsziget, vagy Peet-es főzőcske, vmi vmi!
Hiányoztok ám ti is nekem! Akkor jövőhéten! Addig elmegyek gólyatáborozni...
Feel the sunshine
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.641 másodperc