Vadászok rendje - Rendezkedés
- icke
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Roger
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Lamy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Faun
- Látogató
A keddi nap lesz láthatóan a legalkalmasabb a 300-ra, valamikor 6-után. Remélem nem sokkal hat után, mondjuk f7-kor találkozhatnánk, 7-kor már a filmet néznénk. A találkozó helyszíne az Oktogon Burger King előtt, f7-kor tehát. Plz nyugtázzátok, tudnom kellene, hogy az érinettettekhez eljutott-e az info. Meg hogy végülis hány ülő alkalmatosságot és csészét kell összeszednem addigra.
Tehát kedd f7, Oktogon Burger king előtt. És plz ez most kivételesen GMT+02:00 szerinti f7 legyen, és ne TMT szerinti, tekintve hogy nem szeretném a szomszédokat sötétedés után a 300 c. rádiójátékkal szórakoztatni.
Jó szelet: mfaun
- Felagund
- Nem elérhető
Faun írta: Tisztelt filmet nézni vágyó Rendtagok!
Szedjük össze, hogy ki mikor ér rá eljönni. A sarokkő nyilván én vagyok, tehát én kezdem: szombat (július 7), vasárnap, kedd és szerda a lehetséges napok. Várom, hogy Nektek ezek közül melyik milyen időpontban alkalmas.
Márkfaun
Szombat-vasárnap késő délután (=16.00 után)
Hétközben sajna nemigen, max kedd hat után
- icke
- Nem elérhető
Az alábbiakat Lamy nevében is nyilatkozom: kedden egész nap, vagy szerdán délelőtt-kora délután jó.
icke
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Faun
- Látogató
Szedjük össze, hogy ki mikor ér rá eljönni. A sarokkő nyilván én vagyok, tehát én kezdem: szombat (július 7), vasárnap, kedd és szerda a lehetséges napok. Várom, hogy Nektek ezek közül melyik milyen időpontban alkalmas.
Márkfaun
- Faun
- Látogató
Felagund írta: AHOOO, AHOOO, AHOOO!!!
Pardon...
Ami természetesen egy ősi kvenya mondóka, és csak az Öreg Pipás a megmondhatója, hogy mit jelent....
- Felagund
- Nem elérhető
Pardon...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ranamarth (Endóriel) írta: IMÁÁÁÁDOM azt a filmet...de mivel megvan dvd-n,így igazából majd itthon frissítem a memóriám belőle:)))
Bár így belegondolva...miért is kell ez a táborhoz?...a főpróbán nekünk is egy farkassal kell majd megküzdenünk??
Hogy tudjátok mit kell felelni ha megkérdezik mivel foglalkoztok
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Bár így belegondolva...miért is kell ez a táborhoz?...a főpróbán nekünk is egy farkassal kell majd megküzdenünk??
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Csak nehogy kimaradjon a jóból ))
(Bár azért megjegyezném hogy Valinorban még nem lehetett ennyire fejlett harci és harcot istenítő kultúra mint amit a film Spártára sugall)
[/size]
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Lamy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- icke
- Nem elérhető
Én se láttam még
icke
- Felagund
- Nem elérhető
Faun írta: Felelevenítjük a 300 c. film jellegzetes jeleneteit...
Apropó 300. Ezennel meghirdetetem, hogy 300 filmnézést fogok biztosítani azok számára, akik esetleg nem látták (reményeim szerint mindezt még a tábor előtt). Akik beletartoznak ezen utóbb említett csoportba - tehát nem látták a 300 c. filmet - azok jelentkezését várom itt, a fórumon.
SPARTAAAAANS!!!
Igen ez egy jelentkezés volt, és igen, megnézem harmadszor is :sungl:
- Faun
- Látogató
Felelevenítjük a 300 c. film jellegzetes jeleneteit...
Apropó 300. Ezennel meghirdetetem, hogy 300 filmnézést fogok biztosítani azok számára, akik esetleg nem látták (reményeim szerint mindezt még a tábor előtt). Akik beletartoznak ezen utóbb említett csoportba - tehát nem látták a 300 c. filmet - azok jelentkezését várom itt, a fórumon. Adjátok tovább, ha tudjátok, a kevésbé fórumozó rendtársakank is.
köszi - márkfaun
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Elviszem táborba, hazsna úgyis lesz, a felhasználással nem lesz gond. Viszont marabutollat ott nemigen láttam, csak ilyen foszlányokat drágán, az meg szerintem gagyi.
Ami engem illet, én jeleztem, hogy szeretnék pajzsot, ergo nekem mindegy, hogy az egész csapatnak lesz-e vagy sem.
"Well, I'm back."
- Eglarcarien
- Nem elérhető
+egy kérdés: Alyrék írták a 2. levélben, h nemtom meddig lehet pajzshoz alapanyagot igényelni, de az egyénileg kell visszajelezni. Legyen pajzs az egész csapatnak, vagy ne?
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
Eglarcarien írta: Egyébként meg nemcsak te vagy rövid hajú, Márk. Fëanorról és rólam megfeledkeztél
Eglar az már régen volt, már nem biztos hogy megismernél...
"A mosoly a leger
- Eglarcarien
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ha érdekel majd megmutatom, de persze nem akarok itt beleszólni a rendi tevékenységbe. [/size]
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Eglarcarien
- Nem elérhető
Egyébként meg pont ez a szép az egészben, h mindenki mást tanult, és ez a változatosság egy hatalmas lehetőség, h megismerkedhessünk másfajta harcmodorokkal, felfogásokkal, és hogy tanuljunk egymástól, nem csak technikailag, de emberileg is. És legfőképpen, hogy együtt jól érezzük magunkat. Neeem??? Bocs, tudom, h ez most baromira pátoszosan hangzott, de már be vagyok sózva, és nem bírom másképp megfogalmazni.
Andris[/b] ötlete szerintem nem rossz, tényleg hatásosabb úgy a dolog.
- Rozsomák
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
kezdetben /az első pár napban/ szerintem elég csak a toll...
Majd aztán mikor elkezdenek pörögni az események és mi is bedúrvulunk akkor kellene robbantani az arcfestésssel...
szerintem így nagyobb lessz a hatás:D
Paraszt vagyok Tanyán lakok
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Snuffles írta:
A fekvőtámaszokkal semmi bajom, csak fél perc után összeesem Ha pedig nem gond, hogy nincs előképzettségem ilyesmihez, akkor nyugodtan erőltessétek...Eglarcarien írta: Rana, Snuffles: aligha kellhet fekvőtámaszoktól és bicskáktól tartanotok. Sztem kb. 5-en vagyunk az egész rendben, akinek ez a stílusa, és nem fogjuk senkire ráerőletetni, ugye, Márk?
Csatlakozom
S kíméli kérges lábait,
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
A fekvőtámaszokkal semmi bajom, csak fél perc után összeesem Ha pedig nem gond, hogy nincs előképzettségem ilyesmihez, akkor nyugodtan erőltessétek...Eglarcarien írta: Rana, Snuffles: aligha kellhet fekvőtámaszoktól és bicskáktól tartanotok. Sztem kb. 5-en vagyunk az egész rendben, akinek ez a stílusa, és nem fogjuk senkire ráerőletetni, ugye, Márk?
"Well, I'm back."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Eglarcarien írta: Rana, Snuffles: aligha kellhet fekvőtámaszoktól és bicskáktól tartanotok. Sztem kb. 5-en vagyunk az egész rendben, akinek ez a stílusa, és nem fogjuk senkire ráerőletetni, ugye, Márk?
Na jó..azért én sem vagyok egy Barbie baba...ha nagyon muszáj,én igazán mindent megteszek majd...de hát azért na
[size=9:bgh12sqg](csak így zárójelben jegyezném meg,hogy a militarista hozzáállás nem mindig nyerő...pl íjászatnál nem...az íjászat lényege a koncentráció és a nyugodság...ha közben az emberrel ordítanak,nem biztos,hogy elérhető lesz a siker )[/size]
De természetesen mi követjük majd a naaagy maia vezetőnket:)))
S kíméli kérges lábait,
- Eglarcarien
- Nem elérhető