MTT Születésnap 2008

Több
15 éve 10 hónapja #362588 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008

Sirgon Esgalnor írta: Egyébként, én mindig hozok egy flakon csapvizet, mint most is.


én is vittem, de kézmosáshoz :)

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362587 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
Én is köszönök mindent!

Egyébként, én mindig hozok egy flakon csapvizet, mint most is. Ha mindenki..., akkor meg van oldva. Meg hoztam éles kést, pót tányért otthon felejtősöknek stb... Mindenre szükség volt :)

Momonak bővítés: sok pici vizicickány meg egy ici-pici vizicickány :D

Kár, hogy reggel eltüntettétek a varázskört. Olyan jól sikerült, hogy ott kellet volna hagyni, had rémüldözzenek... :twisted:

A nagy farakásra mászókat meg nem a fenthagyott izék, hanem a rakás kiékeletlensége miatt rovom meg. Bár ami fél óra ugrálás után nem indul meg bedarálni a nagyérdeműt, az már nem igen fog késöbb sem.

Talált ruha: Egy szürkének mondható kifordított pulover. Valójában majdnem fehér és fekete fonalakból van kötve. :!:
.
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362536 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
Köszi mindent!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362535 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
Igazán nem akarom tovább szaporítani a szót a vízügyről, de a reggeli bagázs emlékezhet arra, hogy hol volt a kút reggel, ahol megmostuk a bográcsot (és Esgalt): na onnan kb 5 méterre van az utolsó parkolóhely, ami még közel esik a táborhelyhez. Sokat nem nyertünk volna azzal, ha kocsival valaki hoz vizet, mert akkor is odáig kellett volna sétálni (feltéve ha tudtuk volna hogy ott is van kút, amit szerintem nem tudtunk :D Én se, pedig 4 éves korom óta járok oda kb.). Úgyhogy erről ennyit.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362529 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008

Nimdorc írta: énis nagyon jól éreztem magam és nagyon köszönök mindenkinek mindent. különösen köszönöm a sziasziánál hosszabb beszélgetéseket, a holdfényt, a főpapnőséget, a reggeli kávét, az initet és h egy kiskutya fél cici.
(nagyon jó volt... leszámítva azt a felháborító tényt, h a főszervező nem tudja megkülönböztetni a zacskót a szatyortól és mindezt tetézi azzal, h közli vaksötétben, h kék... szvsz ez nem eligazítás, bocs... és neem, ez alól nem kifogás, h közben kaját oszt, meg ilyenek, mert oldja meg, h ne legyenek ilyen súlyos félrekommunikálások, azért főszervező...)


Óóó, tudom már, mit felejtettem el. Hamut szórni a fejemre, megszaggatni a köntösömet, és kimenni a pusztába vezekelni... :D
Ja, és a linkelés :twisted:

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362528 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
énis nagyon jól éreztem magam és nagyon köszönök mindenkinek mindent. különösen köszönöm a sziasziánál hosszabb beszélgetéseket, a holdfényt, a főpapnőséget, a reggeli kávét, az initet és h egy kiskutya fél cici.
(nagyon jó volt... leszámítva azt a felháborító tényt, h a főszervező nem tudja megkülönböztetni a zacskót a szatyortól és mindezt tetézi azzal, h közli vaksötétben, h kék... szvsz ez nem eligazítás, bocs... és neem, ez alól nem kifogás, h közben kaját oszt, meg ilyenek, mert oldja meg, h ne legyenek ilyen súlyos félrekommunikálások, azért főszervező...)
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362527 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
Gyerekek, písz. Szerintem most lehetne befejezni a vízhordással kapcsolatos diskurzusokat. Mivel végül megoldódott a vízkérdés, szerintem kár azon agyalni, hogy hogy lehetett volna esetleg még könnyebb. Ezügyben maradjunk annyiban, hogy köszönöm Ulmonak és Efkúnak, hogy segítettek ezügyben, ily módon lehetővé téve az eszerint egész ehető paprikáskrumpli elkészültét, és a közben kényszerűen elvégzendő mosogatást.

A vízprobléma abból adódott, hogy az eredeti helyszíntől mindössze pár méterre van kút, így azt gondoltam, akár egy flakonnal is megoldható a dolog, ezért előre vízkészletről nem gondoskodtam. Mikor kiderült, hogy a katlan foglaltsága okán messzebre kell mennünk, a vízkérdés is nehezebbé vált, hisz a legközelebbi kút 20-30 perc sétára volt csak oda. Így kézenfekvőnek tűnt kocsival rendelkező érkezőket megkeresni e témában (Tünde, ezúton is köszönöm a telefont). Azt a választ kaptam, hogy oldjuk meg; de mivel ez sikerült is, nem volt baj, ezért mondom, hogy utólag kár ezen témázni; a köszönetemet a fiúk felé ellenben csak ismételni és hatványozni tudom. Ankalimonéknak valóban nem volt kötelességük ebben segíteni, és nem is biztos, hogy akkor annyival előrébb lettünk volna. Szóval ezen nem múlott semmi, ne szídjunk utólag senkit ;)

Mondjuk az kiderült, hogy nem ez volt az egyetlen megoldandó probléma aznap este, legalábbis szerintem sikerült az mtt-történelem leg ad hoc-abb tábortüzét megrendeznem. Volt pár hiányosság, de mivel (talán nagyképűen) úgy vélem, hogy a szélesebb közönség ettől függetlenül is egész remekül érezte magát, ezért ezt kár is sorolni, és kár emlegetni.

Én a magam részéről köszönöm:
:arrow: Erynek és Momonak a cipekedést, főleg visszaúton
:arrow: mindenkinek, hogy eljött
:arrow: az elmúlt fél év best-of pletykáinak emlegetését
:arrow: ennek kapcsán az Arany Szatyor díj megalapítását
:arrow: hogy ettetek a paprikáskrumpliból (tekintve készülésének zavart körülményeit, nyugodtan lehetne paprikás rumli is)(és itt jegyezném meg: mivel a vegások miatt nem tehettük be az elején a kolbászt, ezért valóban nem sok ideje volt belefőni; még nem találtam alternatív megoldást a kérdésre, miszerint hogy főzzünk gazdaságosan különféle igényekre, talán két bográccsal, de azt meg cipelje, akinek hat anyja van :P )
:arrow: Dodienak a welcome drinket
:arrow: Nidonak a szamócát
:arrow: a kövek elnevezgetését
:arrow: a holdfényes retet, és társaimnak, hogy közösen tekintettük meg azt
:arrow: minden kuktának és segédnek, hogy segített krumplit hámozni, kolbászt vagdalni, mosogatni, paprikát önteni és sót odahozni
:arrow: mindenkinek, aki hozott tányért és evőeszközt
:arrow: Adimnak és Brandirnak és minden más tűzrakónak a tűzért
:arrow: Thereonnak a szertartást és hogy ennek köszönhetően nem leszek már irígy
:arrow: és végül, de a legkevésbé se utolsó sorban Tündééknek, hogy ilyen remek helyet találtak a befoglalt helyett; bár rendelkezik pár infrastrukturális hátránnyal, incl. kúthiány, meg keresztút megléte, azért állítom, hogy jó kis hely ez; így ki kell javítsam a pár hozzászólással ezelőtti megszólalót is, mert nem az én érdemem volt a hely megléte.

Bárkit kihagytam volna? Alighanem a legkevésbé sem volt direkt, viszont tekintélyes mennyiségű alvás után sem vagyok épp kipihentnek mondható, alighanem ebből fakadnak a hibák, és adott esetben a diplomácia teljes hiánya. Ezért mindenkit megkérek, hogy rá vonatkozó szavaimat értse a legteljesebb pozitívumnak; elvégre ez egy baráti társaság, és egymás nélkül nem jutottunk volna el oda, ahol most vagyunk. Nevezetesen, hogy immár 6 évesek lettünk, és elvileg ezért is mentünk fel tegnap a hegyre, amellett, hogy jól érezzük magunkat és egymást ;) tehát még egyszer, ne ugorjatok egymás torkának, én pedig, imigyen giccsesen zárván beszédemet, el is rombolok vissza, aludni.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362524 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
Szerintem hosszú idő óta ez volt a legjobb tábortüzes talink - nagyon jól éreztem magam. Olyan emberekkel sikerült beszélnem, akikkel már nagyon régen szerettem volna; és még egy csomó olyan embert láttam, akikkel csak az idő rövidsége miatt nem sikerült, pedig jó lett volna.

[size=9:1pnr4rnd]u.i.:
Homályosítson már fel valaki egy priviben, hogy mi ez a vízügy, mert a leírtakból számomra nem derül ki, hogy ki mit ígért, mit mulasztott, vagy mit bénázott egyszerű résztvevőként vagy szervezőként. (Azért kérem a privit, mert e vita hangneme szerintem nem illik ebbe a topikba.)[/size]


Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362523 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008

fqqdk írta: minc: kár, hogy a beszólás nem számít kulturált véleménynyilvánításnak, én sokkal jobban szeretem. :)


Neked khm, jobban áll az ilyesmi :P :mrgreen:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362519 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008

Aeglos írta:

Orsie / Fraktál írta:

Aeglos írta: A tábortűz helyszínét nem lehetett kocsival megközelíteni. Nem tudom, hogy másban hogyan tudtunk volna segíteni...

megközelíteni lehetett, legfeljebb nem pontosan odáig a helyszínig... már az is segítség lett volna.


Majdnem a kút mellett parkoltunk :roll:
(És nem volt nálunk semmilyen vízhordó alkalmatosság :( )

nálunk sem volt vízhordó alkalmatosság. viszont autó se. :P

minc: kár, hogy a beszólás nem számít kulturált véleménynyilvánításnak, én sokkal jobban szeretem. :)

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja - 15 éve 10 hónapja #362518 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
Sajánlom, hogy a (szerintem teljesen kulturált) véleménynyilvánítás egyből beszólásnak számít.

Fox, nézd a jó oldalát, legalább a vállad erősödött. :P A teli üvegekkel pedig remekül lehet súlyzózni meg felüléseket csinálni... :evil3:

Gandalf, volt róla szó, csak épp a körkérdésre senki nem reagált, noha Esgallal vagy háromszor megkéreztünk, hogy esetleg ki adna üres üveget. :twisted:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362516 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
Persze, az is megoldás lett volna, ha esetleg azt a két korty teát megisszuk az üveg aljáról (csak pár percet kellett volna tovább várni), vagy összeöntjük a másikal, akkor már lett volna üres üvegünk, amibe lehetett volna vizet hozni... :roll:
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362511 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008

Dae/siss írta: Á, de sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni... :D
Vízügyre esetleges alternatíva: kocsi megérkezik, telefon fel, hoztuk a vizet, gyertek le páran, lemennek páran, felcűgölik, beönt... szerintem egészen kézenfekvő megoldás...

igen, tulajdonképpen így is történt, csak éppen véletlenül, mert Pókék véletlenül pont jöttek, és pont volt náluk pár üres flakon. ez igen jól jött, különösen, hogy jöhetett volna _valaki_ direkt, eleve egy zsugor szentkirályival, és ki lett volna fizetve, és egy darab erős, markos férfiember mint mondjuk Ulmo (vagy épp mint én, a hatköbméteres hasammal, és a lógó melleimmel) már el bírta volna vinni a táborhelyig a parkolótól. nem emlékszem rá, hogy a bizonyos _másik_ autóban utazó két kislányt arra kértük volna, hogy cipekedjenek, vagy ilyesmi... :P

Pókéknak amúgy köszönjük szépen az együttműködést :)

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362509 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008

Aeglos írta:

Orsie / Fraktál írta: nem köszönöm azoknak akik közölték, hogy oldjuk meg egyedül a vízproblémát pedig egy kocsival meg lehetett volna oldani egyszerűen, és talán jó érzés lett volna segíteni. :P


A tábortűz helyszínét nem lehetett kocsival megközelíteni. Nem tudom, hogy másban hogyan tudtunk volna segíteni...

megközelíteni lehetett, legfeljebb nem pontosan odáig a helyszínig... már az is segítség lett volna.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362505 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
Á, de sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni... :D

Vízügyre esetleges alternatíva: kocsi megérkezik, telefon fel, hoztuk a vizet, gyertek le páran, lemennek páran, felcűgölik, beönt... szerintem egészen kézenfekvő megoldás...
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362504 Írta: Peredhil/Phoenix
Peredhil/Phoenix válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
Dobjunk össze, vegyünk egy Smart-ot, úgyis imádom azt a kocsit, és azzal én akár 50-szer is megfordulok vízért. :D

Peredhil - Thor

"Eladom az Internet teljes másolatát 5689 db DVD-n (vagy 2 DVD-n pornó nélkül)."
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362502 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
Egy átlag személyautó azon az úton tényleg nem tud elmenni...
Vízhordáshoz legközelebb elkötünk valahonnan egy T34-est. Az bárhol elmegy... (vagy hozunk helikopterrel, repülőtér úgyis van)
Ebből ne legyen már gond.
Esetleg hozunk egy naaaagyon hosszú locsolócsövet (ti. slagot) és rákötjük a kútra.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362498 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
Mondtam én egy szóval, hogy nem volt jó?:) Még ki is tunkoltam a tányért:)
Szerintem a vízhordást meg lehetett oldani, csak üvegek kellettek hozzá. Nem hiszem, hogy bárki elvárta volna, hogy kocsival azon az úton jöjjetek menjetek.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja - 15 éve 10 hónapja #362497 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008

Orsie / Fraktál írta: nem köszönöm azoknak akik közölték, hogy oldjuk meg egyedül a vízproblémát pedig egy kocsival meg lehetett volna oldani egyszerűen, és talán jó érzés lett volna segíteni. :P


A tábortűz helyszínét nem lehetett kocsival megközelíteni. Nem tudom, hogy másban hogyan tudtunk volna segíteni...


Rabyn: Szerintem a paprikáskrumpli úgy volt jó ahogy volt. :D Legalábbis nekem nagyon ízlett... Köszi Esgal!

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362496 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008

Rabyn írta: Jó volt, hogy szinte csak régi arcok voltak, nem éreztem magam nem oda valónak, bárhova letelepedhetettem beszélgetni. :)

Igaz, hogy jó látni a régieket (különösen azokat, akiket szinte csak ilyenkor látni), de szerintem legyenek csak újak, minél többen. (Még ha bele is telik pár taliba, hogy megjegyezzem a nevüket. :oops: )

A buszomat egyébként szerencsésen elértem, kb 1 perccel indulás előtt, úgyhogy zsír. Itthon is voltam már fél 11-re. :D

Képek:
kep.tar.hu/silmarien/50586166#2

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362495 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
Most, hogy egy órája nem csak zombiként vagyok ébren én is pöttyentek ide valamit. :)
Jó volt, hogy szinte csak régi arcok voltak, nem éreztem magam nem oda valónak, bárhova letelepedhetettem beszélgetni. :)
A paprikáskrumpli szerintem édes volt de ez nem volt baj. :) Finom volt, bár legközelebb tényleg inkább virslit tegyünk majd bele:)
A zöldtea tényleg ébrentart!
Sokat nevettünk
nem fáztunk (csak én picit hajnalban)
szeretek mindenkit. :)

mégilyet mégilyet!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362493 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
köszönöm én is a tegnap estét, jól éreztem magam. az alternatív helyszín jó volt, hála Esgalnak és a korai csapatnak, hogy felfedezték.
köszönöm Esgalnak a szervezést, a pletyakszekciónak a sok pletykát, a farönkönücsörgést, Esgalnak és a közreműködőknek a kaját, Kedvesemnek és Ulmonak valamint Póknak a vizet, Erynek a zseblámpát és a reggeli kávét, Sirgonnak a dinnyét, Póknak a puncát és azt, hogy mindenki nyalogathatta :lol: Nidonak az erdei gyümölcsöket, Thereonnak a pentagrammát a szertartást és hogy ott volt, Dodienak, hogy hosszú idő után újra köztünk volt,
és mindenkinek aki ott volt és szót válthattunk, és együtt jól éreztük magunkat, valamint a hajnali brigádnak a hazafeléutat.

nem köszönöm azoknak akik közölték, hogy oldjuk meg egyedül a vízproblémát pedig egy kocsival meg lehetett volna oldani egyszerűen, és talán jó érzés lett volna segíteni. nem köszönöm azoknak sem, akik hajnalban pakolás és segítség nélkül távoztak. :P

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362488 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008

fqqdk írta: do an mri, a ct, a lumbalpuncture and a biopsy. and a pet scan. and an ana for lupus. :D


Öhm, milyen dr house-os szöveg ez már!
Ki haldoklott? :twisted:
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, annak ellenére, hogy lélekben veletek voltam :mrgreen:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362480 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
fú, amúgy tényleg jó móka volt, bár hajnaltájt igencsak rosszul lettem attól a három sörtől meg a pár korty pálinkától (öregszem basszus). állapotom ellenére nem voltam akkor a partykiller asszem, ez szintén sokat elmond a buliról :D

do an mri, a ct, a lumbalpuncture and a biopsy. and a pet scan. and an ana for lupus. :D

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja - 15 éve 10 hónapja #362479 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
Én is nagyon jól éreztem magam! Hiányzott már egy igazán lazázós, beszélgetős tali. :)

Köszönet a szervezőknek, a pletykásoknak, a tányérkölcsönadóknak, a borosztogatóknak, a magukat igen jólérzősöknek, a tűzrakóknak, a szakácsoknak, a pokróc-és pulcsikölcsönadóknak, a szemétszedőknek, a gyümölcsosztogatóknak, a teliholdnézőknek, a kavicselnevezgetőknek, a kvázimakarénázóknak, a sötétben botrokálóknak, a fogyókúra-kitárgyalósoknak, a punckirályoknak, a vízhordozóknak, a fakarásbelakóknak, a ropiadományozóknak, a krumplisütőknek, a bográcscipelőknek, a papírzsepi-kisegítőknek, a pentagram-fanoknak, a rossztulajdonság-kigyomlálóknak.....

Az azért jól esett volna, ha az(ok), aki(ke)t megkértünk, mert van kocsija/juk, segítséget nyújtottak volna a vízhordásban, és nem Ulmónak és Efkúnak kellett volna elmászni vízért az isten háta mögé kettővel balra. De mindegy, amint látjátok, megoldottuk. (Aki segített, arra ez persze nem vonatkozik, sőt.)

Jövőre vetelek ugyanakkor. Vagymi. :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362477 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008

Tünde írta: Köszönöm Virágnak a rágót, hogy bluetechként viselkedhetett.

az bluetack. kék szög.

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362475 Írta: Peredhil/Phoenix
Peredhil/Phoenix válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
Én köszönöm Édesanyámank...köhöm...

Köszönöm Nektek ezt az egészet!
Mikor eljöttem kb annyi járt a fejemben: "Ez most kellett nekem."
Nem fogok belemászni a részletekbe, de csak azért is hálás vagyok FQ-nak, hogy dumáltunk, Morgananak, hogy eljött (jó volt újra itt látni), Alyrnak, hogy nyitott a művészetek felé :D , de valamiért még mindig zavar, hogy Angwen-el és Virágékkal soha nem tudok eldumálni mindig más okokból. Wáááááá!!!!

Ja, és mindenképpen köszönöm a bogrács kaját az nálam aféle csúcspont volt, imádom a kínai...nem...magyar...nem...MTT konyhát!

Ja, és Véniának és Finwének, hogy egész éjjel őket tömhettem a hülyeségeimmel. (Meg ők is engem. :) )

Peredhil - Thor

"Eladom az Internet teljes másolatát 5689 db DVD-n (vagy 2 DVD-n pornó nélkül)."
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja - 15 éve 10 hónapja #362472 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
Jó volt ez az új hely, legközelebb is mehetnénk ide. (Csak addig ássunk egy kutat is... :D ) És legközelebb is legyünk ennyien! :)

Köszönöm!!!

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362470 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
Én csak most jutotam el a gépig:
Köszönőlista:

- Köszönöm a "pletykás" bagázsnak a pletykálást
- Esgaléknak a vacsorát
- Esgalnak külön a szervezést meg hogy cipelte a (légvédelmi) bográcslábakat
- Mindazoknak a bort akiktől kaptam (most kivételesen egészen sok iható bor volt)
- Nimdorcnak az "initet" a mezőn ahol felfedeztük, hogy az repülőtér, meg találtunk egy helyet, amit nyilvánvalóan Lovecraft írt meg és oda ugranak a szárnyat növesztett emberek
- Peredhiléknek az antiszoc beszélgetést zenéről és egyebekről
- Thereonéknak a sárkánykoponyát meg a pentagrammát
- Rabynnak, hogy olyan hihetetlenül aranyos amikor fáradt
- Momonak, hogy még egészen reggel is meg lehet azzal nevettetni, hogy "sok pici vizicickány"
- A Kolosy téri pékségnek, hogy ötkor nyit
- A hatos busznak, hogy behozta a késést

Néhány egyéb észrevétel - egészen teljesen személyes és szubjektív izék:
- Nekem nem jött be annyira a hely, valahogy útkereszteződésben táborozni nem túl kellemes az én antiszoc lelkemnek
- A kolbászt előbb bele kell tenni a paprikáskrumpliba, mert nem főtt meg. (esetleg mondjuk helyette lehetne virslit)
- Azok a nyoffadt fatörzsek... most nem bírok csak párnára ülni...
- Már megint hiába vittem a bokent, legközelebb már nem viszem.
- A Kolosy téri pékségben nem finom a mákos patkó. Ez nagy kár.

Egyébként alapvetően jól éreztem magam, saját magamat is meglepve nem voltam reggelre zombi pedig kb 10 percet alhattam, bár mire hazaértem azért eléggé elálmosodtam.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
15 éve 10 hónapja #362461 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: MTT Születésnap 2008
Jó volt az idei Líthas is. Bár nem ott, de szép helyet találtunk. Szerintem jobban el is fértünk. És jó hogy ilyen sokan lettünk a végére.

Köszönöm Virágnak a rágót, hogy bluetechként viselkedhetett.
Köszönöm mindenkinek az öleléseket, a röhögést és a beszélgetéseket.
Köszönöm Jeffnek az autós fuvart, az utakat és életem legszebb naplementéjét.
Köszönöm Kedvesemnek a cipelést és mindent.
Köszönet Póknak a punciért.

Köszönöm Thereonnak - tudod Te azt.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.197 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére