Nagy csaták emlékei
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Hamarosan lezárulnak a tavalyi tábor topicjai, és elindulnak az ideiek.
Vegyetek hát búcsút egymástól!
"A volt emlék-vesztettek kezükbe vették hát jövőjüket, s megtanulták: nem múltjuk emlékei, hanem a jelenben hozott döntéseik határozzák meg Sorsukat. (...) A népek vezetői ezután szomorú búcsút vettek a Ligettől és egymástól, s ki-ki rálépett a maga Útjára. Itt töltött napjaik pedig emlék-foszlánnyá lettek, hogy utánuk már senki se legyen, aki emlékezne minderre..."
- Celebrom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
De jövőre, ígérem, más rendben rontom a levegőt, olyan helyen, ahol nemcsak egy kontár vagyok.
Nagyon jó volt veletek és nagyon hiányoztok! Még Ákoska is
"Well, I'm back."
- Faun
- Látogató
A tavalyi rendből elegendő, ha a hangulat meg az élmény marad a régi, minden más lehet tökmásmilyen.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Eglarcarien írta: Henna sztem azért nem egyszerű, mert nehéz kellőképpen "unisex" mintában kiegyezni, meg abban, h hova festjük, mert félig lekopva nem túl látványos már, és van, aki melóba megy Tábor után...
Szerintem,ha a lábra,vagy a lapockára festjük,akkor szükség esetén nics feltűnő helyen,ugyanakkor a táborban láttathatjuk is...boics,de továbbra sem jut eszembe más ötlet.
Annyi még,hogy ha a tavalyi bőrszalagos megoldás mellett kötnénk ki,akkor az a kérdés,hogy van-e bőrszalag.Mert ha jól emlékszem tavaly Cueddo hozta...meg jó lenne tudni,hogy a színes tollak vajon idén is mesterfokozat-jelekként fognak-e szolgálni?
Ehhez kéne egy rendvez bácsi,aki ezt elmondja..vagy legalább sugározza felém (némileg erősebb sugarakkal,mint legutóbb)
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Remzy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
- Eglarcarien
- Nem elérhető
Tisztelt rendvez urunk szerintem felcserélte a sorrendet. A harcos-tanoncnak állandóan magával (pl. a saját lustaságával) kell az első csatát megvívnia. Mivel én ezeket a csatákat egy hete folyton elvesztem, csak ülök, és csokit kajálok. De majd veletek lemozgom. És igeeen, ha dísznövénykertész rend lennénk, ez az illusztris társaság akkor is egekig emelné a motivációt.
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Remzy
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Faun írta: Rendi vezető-segédem Rana, akinek a "titkos hullámok" útján üzentem, és meg is kapta, csak nem tud róla, nembaj
Áháááá...akkor az volt az a furcsa bizsergés,meg a belső hangok...én kérek elnézést,hogy nem jöttem rá előbb
S kíméli kérges lábait,
- Remzy
- Nem elérhető
- Faun
- Látogató
Nem tűntem el, csak jó Benneteket nézni kicsit, innen a csendből. Újra viszontlátni a régi bajtársakat, miként fogadák maguk közé a bátor, ifjú, kiváncsi harcostársakat.
És nem csalódtam: lehetnénk akár tökmagcsíráztató dísznövénykertész rend, akkor is nagyszerűen éreznénk egymást.
De nem azok leszünk, hanem a Harc és túlélés ősi tudásának felelevenítői. Túlélni és megnyerni a küzdelmet az elemekkel (ld.: meleg...), az ellenféllel, végül önmagunkkal.
Rendi vezető-segédem Rana, akinek a "titkos hullámok" útján üzentem, és meg is kapta, csak nem tud róla, nembaj
Hozzatok könnyű fetrengő ruhát, tornacipőt, gyakorló fegyvert.
Szedjétek össze a gondolataitokat, mert mindenkit feladat vár! Senki nem felelős jobban a sikerekért, és az éléményekért, mint mi magunk, mindannyian.
Márk faun
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Eglarcarien
- Nem elérhető
Henna sztem azért nem egyszerű, mert nehéz kellőképpen "unisex" mintában kiegyezni, meg abban, h hova festjük, mert félig lekopva nem túl látványos már, és van, aki melóba megy Tábor után... asszem tavaly is emiatt szavaztuk le, de lehet, h csak rosszul emlékszem. Jobb ötletem egyelőre sajnos nincs.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Remzy
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Náda írta: láttam hogy minden rend tervezget valami "rendi jelképet".Mi nem szeretnénk valami egyendolgot csinálni? =D
Ezzel kapcsolatban van valakinek valamilyen ötlete?
S kíméli kérges lábait,
- Remzy
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Pedig állítólag Márk már beszélt Veled ezügyben. Legalább is hozzánk így jutott el az információ.Ranamarth (Endóriel) írta: Az egy dolog,hogy tavaly én voltam a segéd...de idén nem tudok róla,hogy én lennék
Jahm...akkor biztos
S kíméli kérges lábait,
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Pedig állítólag Márk már beszélt Veled ezügyben. Legalább is hozzánk így jutott el az információ.Ranamarth (Endóriel) írta: Az egy dolog,hogy tavaly én voltam a segéd...de idén nem tudok róla,hogy én lennék
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Amúgy,ha már én indítmányoztam,akkor én is válaszolok a kérdésemre...szóval én is Remzyhez hasonlóan a "kizárásos alapon harcos rend"-szinten kerültem ide,de azért imádom is az ilyesmit.Íjászkodom már...huh..4 éve,ebből 2 évig csináltam versenyszerűen.Szeretem a kardokat,tőröket,bár komolyan sosem tanultam egyikkel sem bánni,csak MTT kereteken belül.De ez nekem bőven elég és jó
Szóval Harcosok rendje forevör :fight:
S kíméli kérges lábait,
- Remzy
- Nem elérhető
Eglar : ha elfér még a hatmilio cuccom melet énis csinálok egyet
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Tavaly a Vadászok Rendje néven induló de később Harcos Renddé avanzsált rendben voltam és úgy gondoltam, idén is mindenképpen ide kell jönnöm, pedig semmilyen harci képzettségem nincs (ámbár vadászkéssel jól tudok szalonnát szeletelni és paradicsomot vágni) és tartok tőle, hogy nem is lesz. Elég masszív alkatom van és nem mondhatom, hogy az izmoktól, de régen sportoltam: úsztam, teniszeztem, futottam, meg csupa ilyen izgalmas dolgot csináltam. Mivel ezek nem látszanak rajtam, hagyjuk is
Tavaly elgondolkodtam, hogy veszek egy szép és egyszerű gyakorló íjat, de az egyetemi kereteken belül nem tudtam íjászkodni, ezért ezt most a táborban szeretném bepótolni, ha addig eljutok egy íjászüzletbe és veszek néhány vesszőt, mert egyetlen nyílvesszőm sincs. :prünty:
Írjon valaki más is, legyen kedves, mert cikinek érzem, hogy csak én írok ilyen baromságokat
"Well, I'm back."
- Eglarcarien
- Nem elérhető
- Eglarcarien
- Nem elérhető
Náda, az mit jelent, hogy "kardozni"? mert nagyon sokban van kard, a gladiátor-hagyományőrőzk is kardoznak, a Kard Rendjések, a kendósok meg a iaidósok meg még ki tudja, milyen harci művészetek gyakorlói is (pl. mi is, de mi még csak formagyakorlatban csápolunk karddal)...
Ami engem illet, a harc iránti szerelem igen-igen régi, és igen-igen nagy, korlátozott alkalmasságom ide vagy oda. Tanulni is tanulom valamilyen szinten és formában shaolin kung fu címszó alatt, de az elmúlt egy évben nem túlzottan jeleskedtem benne. (Felagund mesélhetne, h bunyóban mekkorákat bénázok, hehe)
apropos, Felagund... megvan nekije a diplomája, és ezért fogadalomból levágatta a haját, és menőcsákós sérója lett
- Remzy
- Nem elérhető
- Náda
- Nem elérhető
1 hónapja járok primitíven kifejezve "kardozni".Nagyon élvezem
És ha minden igaz szeptembertől meg íjjászkodni is fogok =D
Am. láttam hogy minden rend tervezget valami "rendi jelképet".Mi nem szeretnénk valami egyendolgot csinálni? =D
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta: OFF:
Márk-Faunnak előreláthatólag egy ideig nincs net elérhetősége, legalábbis egy héttel ezelőtt még nem volt, ezért nem szól hozzátok.
OFF
És ki a segédje?Mert akkor ő szólhatna legalább valamit
S kíméli kérges lábait,
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Márk-Faunnak előreláthatólag egy ideig nincs net elérhetősége, legalábbis egy héttel ezelőtt még nem volt, ezért nem szól hozzátok.
OFF
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,