A 2. rész - A Két Torony

Több
21 éve 10 hónapja #85999 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
ipszilon:ok,biztos igazad van....de télleg ez már rég nem a TTT-s topik "hatásköre"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85994 Írta: ipszilon
ipszilon válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
én viszont többször megnéztem és nem. amikor kifutnak balin sírjából és körülveszi őket párezer ork. mielött jön a balrog, akkor nem világít.

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85993 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Én is úgy emlékszem,hogy világított.Amikor a troll jött,akkor 100.

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85988 Írta: Ragoran
hódica:Nem esküszöm meg 100%-ra, de sztem Móriában nem világított a Fullánk, legalábbis nem végig!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85972 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Nekem van QuickTime-om, mégse hozza be Ulmo linkjét. :roll: :?

Lehet hogy hüle vagyokk de én úgy emlékszem, hogy Fullánk mindig "világított", mikor "kellett neki". :oops: :?

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85939 Írta: ipszilon
megnéztem neten, gandalf kardja a piros

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85925 Írta: Ragoran
Glamdring!! [size=9:1l2lrni1]/asszem/[/size]
Csak a piros túl hivalkodó szín.....
Mondjuk eléggé eltértünk a topiktól...
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85923 Írta: ipszilon
A botja varázslattól függően, de a kardjának annak a Glimrandniknak, vagy minek pirosan.

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85918 Írta: Ragoran
ipszilon:
1:Sztem Gollam...(mármint az avatarod.../
2:a véres dolgot +értettem! Hüle vadok, sorry!

ipszilon írta:

Frodó kardja a végén se mindig világít.

A végén sztem egyszer mutatják és akkor világít! Ha nem sorry...
Gandalf:
/A könyvbeli/ Gandalf botja mien színen világít??? Az is kéken???
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85909 Írta: ipszilon
Amúgy az én Avatarom Gollam lenne? Én annak szántam... Az?

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85907 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Akkor jól emlékeztem...csak a párokkal kapcsolatban nem :oops:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85906 Írta: ipszilon
Na, mondtam én, hogy vkinek még világít. és frodónak nem világít mindig, pedig imádom a világító, égő, szikrázó cuccokat.

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #85904 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Még szép, hogy Aragorn kardja nem világít. Nem is kell neki!
Csak azok a kardok fénylenek az orkok közelségétől, melyek Gondolinban készültek a nagy ork-háborúkra. Ilyen pl. a Fullánk, mely a filmben -helyesen világított is. Glamdring, Gandalf kardja zonban sajnos nem világított, pedig kellett volna neki. Glamdring párja Orcrist, Tölgyfapajzsos Thorin kardja, melyet eltemette vele.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85894 Írta: ipszilon
jóvan, majd meg nézem

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85893 Írta: Telumehtar
Szentem Gandalf egyik kardja...amikor a Hobbitban (azaz Babó) Fullánk párja Gandalfnál volt..... nem?
Hmm...bár ez már nagyon OFF :roll:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85892 Írta: ipszilon
nemtom, az a baj, hogy kölcsön adtam a könyvet, de én totál úgy emléxem, hogy vmi világít még pirosan :?:

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85890 Írta: Telumehtar
Hmm...Aragorn kardja nem világít...elvileg Gandalfénak kéne nem? :oops:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85889 Írta: ipszilon
"Az orkok vére nem fekete, hanem natúr piros" Mármint a filmben a orkok vére nem fekete, hanem natúr (sima) piros. Pedig a önyvben fekete.
Én is aszontam, hogy az nme hiba, hogy kihagytak részeket.
Frodó kardja a végén se mindig világít.

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85865 Írta: Ragoran
ipszilon:
Ha yól tudom, akkor Aragorn kardja nem világít semmilyen szinen, de lehet, hogy csak nekem esett ki a dolog...
Frodó kardját Móriában nem figyeltem csak a legvégén, de ott világít...

ipszilon írta: 1:remélem a 2. részbne nem lesznek akkora hibák, int az elsőben, és most itt nem arra gondolok, hogy kihagyttak részeket, hanem rendes hibákra, pl.:

2:Az orkok vére nem fekete, hanem natúr piros. Nézzétek meg, amikor a film végén az a fő ork kihúzza a lábából a kést, hogy piros!

1:Az, hogy kihagytak részeket még nem hiba, mert sok jelenetet leforgattak csak már nem fért bele a mozi-film kereteibe...
2:Ezt nem egészen értem, mert azt írod, hogy piros a vérük, akkor mért baj, hogy a végén piros a kés... :hein:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85847 Írta: ipszilon
remélem a 2. részbne nem lesznek akkora hibák, int az elsőben, és most itt nem arra gondolok, hogy kihagyttak részeket, hanem rendes hibákra, pl.:

Frodó kardja nem kék! nézzétek meg móriában, amikor kifutnak Balin sírjának szobájából, és ott azon a nagy téren körülveszi őket pár millió ork, na az nagyon idegesített, hogy nem volt kék a kardja, pedig királyul nézett volna ki.
Régen olvastam már, de úgy emléxem, hogy Aragorn barátunk kardja is pirosan világít, ha orkok vannak a közelben, de én egyszer sem láttam, hogy világított volna.
Az orkok vére nem fekete, hanem natúr piros. Nézzétek meg, amikor a film végén az a fő ork kihúzza a lábából a kést, hogy piros!
Az uccsó csatánál Legolas céloz mondjuk előre, de a neki jóval jobbrább lévő orkot lövi le, nem azt, amelyikre célzott.
Volt még jópár hiba, de azokat már hosszú leírni, nézzétek meg, a hibákat!

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85834 Írta: Ragoran
Ide is találtam egy cikket, a Filmbeli fegyverekről:
"A fegyverek
A legnagyobb feladatot a csatajelenetekben felvonultatott fegyverarzenál elkészítése jelentette. A fegyvereknek ugyanis nemcsak funkcionálisnak, de biztonságosnak és kényelmesnek is kellett lenniük. Fontos volt, hogy a harci eszközök középkori hangulatot árasszanak, ezért a kardok, pallosok és páncélok mind-mind kézi munkával készültek.
A WETA felépítette saját öntödéjét, ahol két fegyverkovács, Stu Johnston és Warren Green hosszú heteken át saját kezűleg öntötte ki a filmben látható fegyverek acél prototípusait; ezek alapján készült el azután az a 48 ezer harceszköz, melyet Tolkien középföldi népei, a törpök, az orkok, az uruk-hai-ok, a rohaniak és a gondori emberek viselnek a vásznon.
Taylor és John Howe tervező sajátos hangulatú, de az ötszáz évvel ezelőtti haditechnika szintjén álló fegyverarzenálját gumiból öntött és fémszínű festékkel kezelt, speciális szerszámok és kellékek egészítették ki..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85823 Írta: Ragoran
Amy:Letöltöttem azt az izét, tök jó, le tudtam játszani, meg is néztem v 20x! :wink: Imádlak!!! :P

Elanor:Naon yó oldal!!!! És tök yó szövegeket írtál hozzá!!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85819 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
A Gyűrű Szövetsége végén (mármint a könyvre gondolok) le van írva, hogy a köv. könyv címe azért A Két Torony, mert a főbb cselekmények két toronyban, Orthancban és Minas Morgulban történnek.

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85810 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Elanor: az előzetesben is azt mondják, hogy Orthanc és Barad-dúr, én is meglepődtem, mindíg azt hittem, a két torony Minas Tirithet és Minas Morgult jelenti...

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85804 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Jaj, mit találtam...

www.premierpark.hu/cikk.php?cikk=1004590
egy kis ismertető a TTT-ről... aki írta vlsz. nagyon-nagyon jól simeri a történetet: erről árulkodnak a következő mondatok:

rögtön az első:

Az első rész végén, Boromir hősi halála után felbomlik a Gyűrű Szövetsége: Frodó és Csavardi Samu elmenekül, a többieket pedig szétszórja egy ork banda váratlan támadása.

Bizony, bizony, fáj az igazság... Frodó és Samu olyan gyáva, hogy elmenekülnek, de sajnos a rossz utat választják és éppen Mordor felé, pont a Végzet-hegyéhez menekülnek... a kis tudatlanok...

Aragorn (Viggo Mortensen), Legolas, a tünde íjász (Orlando Bloom) és Gimli, a törp (John-Rhys Davies) időközben Középföldén át megérkezik az ostromlott Rohan királysághoz

Ők hárman pedig olyan képességekkel rendelkeznek, hogy egész Középföldét átszelik viszonylag kevés idő alatt...nem semmi, mi?

Gandalf (Ian McKellen), aki Balroggal vívott küzdelme után Fehér Gandalfként születik újjá

Gandalf pedig már-már krisztusi tulajdonságokkal felruházva a halálból visszatérve újjászületik... (jó, ez nem olyan vészes, így is lehet értelmezni, de én nem ezt a szót használtam volna...)

a két torony felől érkezik: az egyik az Orthanc Erőd, ahol az áruló Szarumán az orkok mintájára megteremtette tízezer fős uruk-hai seregét, a másik pedig Barad-dur (más néven Sötét Torony), Szauron Mordor földjén magasodó fellegvára…

Ez meg csak annyi, hogyha a címebeli két toronyra utalnak, akkor Barad-dúr helyett Minas Morgult kellett volna írni, de mindegy...

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85801 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
www.apple.com

töltsd le a legfrissebb Quicktime lejátszót, és telepítsd

love is the shadow that ripens the wine
Téma zárolva.
Több
Több
21 éve 10 hónapja #85783 Írta: Ragoran
Ulmo:De kis gonosz vagy! :wink:
OFF:Nekem a videot letöltötte, de utána kiírja, hogy nem tudja +nyitni...
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85775 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Rago: lehet olvasni néhány beszámolót a filmről. De szerintem Gandalf sem fogja elárulni, hogy hol. ;)
A video-probléma: kell egy quicktime lejátszó, a filmecske kb 4 mega, néha lassan töltődik le.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #85754 Írta: Ragoran

Gandalf írta: Én mindhárom cselekményszálról tudom, hol fejeződik be, de nem akarom itt mindenkinek ellőni... nem mindegyiknek örülök, de hát ez van..

Tudod? Mármint a Filmbeli szálak végét? Honnan??? 8O
Ulmo:Nekem nem hajlandó behozni... :cry:
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.837 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére