A 2. rész - A Két Torony
- Ragoran
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
VOLT BENNE CSATA, MEG VARG, MEG MINDEN!!!!!!!!
HHHHHHHUUUUUUUHHHHHU!!!
érdemes nézni a magyart csatornákat is!!
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- jokipeti
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Köszönetek: 0
Rayan írta: Izé, most lehet, hogy utálni fogtok, de megkérek minden kedves mázlistát, aki már látta a Két Tornyot, hogy szíveskedjék mellőzni a topicból a spoilereket, mert egyáltalán nem vagyok kíváncsi rájuk!!! Élménybeszámolókat légyszi a premier után. Kösz a megértést. Ne kelljen már megvonnom magam innen
Rayan! Relax! Elvezni fogod a filmet igy is! Nagyon keveset mondtunk el a filmrol. Harom ora kepi, hangi vilagat nem lehet elmeselni. Marad eleg meglepetes Neked! Hidd el!
- [Nerwen]
- Nem elérhető
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- jokipeti
- Nem elérhető
Egyébként tök jó hogy láttad.Moziba!Mert én is láttam csak letöltött formában...még! De ezzel kapcsolatos élményeimet már vagy 8-szor leírtam és gondolom mki kívülről fújja már, szóval nem írom le még 1-szer [/quote]
En is Tovig! Azert is tunt fel nekem a vasznon
PC-n megnezni a filmet???? Szentseg tores ember!
- jokipeti
- Nem elérhető
Ami nekem is feltunt a filmben az a harmas cselekmeny szal. Kicsit deja vu erzesem volt a Star Wars miatt, mivel ott is eloszeretettel alkalmazzak eme meselesi format. Mindig van egy izgalmas jelenet amit meg-meg szakitanak egy masik nyugalmasabb jelenettel - mintegy reklam hatas keppen. A nyugalmas kep es hangulat szerepet egyertelmuen Trufa, Pippin, Oak harmasa veszi at... ha oldani akarjak a nezok feszultseget, akkor snitt ... es jon egy 3-5 perces jelenet a harmasrol.
Ami meg hasonlit a SW-hez: egy-ket latvanyos csatajelenet a filmkozben, de persze a nagy osszecsapas a vegere marad... de ez nem hibaja a filmnek! Sot!
Persze van szerlemi szal is! Aragorn szive ujra es meg mindig langol!
Ami nem kellett volna: Legolas "legordeszkazasa" a lepcson, pajzzsal a laba alatt mikozben halomra oli az ellenseget. Nagyon "new yorki vagany sracra" sikeredet Kihagyhato lett volna.
Humor: Gimli es Gollam. Gollam tudat hasadasos szerepe es poszesege neha mosolyt csal az ember arcara, am az O szerepe nem csak errol szol! Hiaba PC krealta leny! Sokkal tobbet es jobban jatszik mint nehany igazi szereplo. Pl. Gimli cselekmenye es szerepe szinte csak a humorra korlatozodik. Esetlen mondatai es tettei (pl. idetlen helyzetben, idetlen mondat utan leesik a lorol es mindenki rajta nevet -> Charlie Chaplin), mindig ott vannak a vasznon, es nem biztos hogy helye is van, de ezt majd dontstek el Ti.
Nem sokara itt a Jan. 9-e... en azert holnap megnezem meg1szer
- [Nerwen]
- Nem elérhető
jokipeti írta: Ami negativ: Frodo kormeit tovabbra is ragja es ezert nem szep a keze, pedig van egy-ket kozeli total amikor a gyurut simogatja.
Most elmondok vmit, én is rágom a körmöm ...de már a leszokó- stádiumban vok...asszem
Egyébként tök jó hogy láttad.Moziba!Mert én is láttam csak letöltött formában...még! De ezzel kapcsolatos élményeimet már vagy 8-szor leírtam és gondolom mki kívülről fújja már, szóval nem írom le még 1-szer
I hate my pathetic life"
- Ragoran
- Nem elérhető
jokipeti írta: Ahogy irok, ugy jutnak eszembe a jobbnal job jelenetek: Fekete Lovasok jelenetei a sarkanyokon "lovagolva".... Cool. A hang! A latvany!
Hát ja, az előzőbe is nagyon jóóól voltak megcsinálva a lovasok!!!
- Ragoran
- Nem elérhető
Összetéve Balázs véleményével tuti, hogy jó lett! Legalábbis én 100%-ig így állok hozzá!
- jokipeti
- Nem elérhető
- jokipeti
- Nem elérhető
- jokipeti
- Nem elérhető
Ami negativ: Liv Tyler nagyon kicsi szerepe...
Ami pozitiv: a film ujboli momumentalitasa! Minden nagy! ORIASI!
Ami negativ: Gandalf a vakito fehersegevel mar naha Jezus szerepet latszik atvenni... (ez csak egyeni velemeny... keretik senkit meg nem sertodni) De amugy Gandalf felbukkanasa a mozi vasznon mindig nagy elmeny.
Ami negativ: Frodo kormeit tovabbra is ragja es ezert nem szep a keze, pedig van egy-ket kozeli total amikor a gyurut simogatja.
Ami pozitiv: minden csata jelenet - ezt mar alabb irtam - de nem gyozom kihangsulyozni, mennyier elveztem minden masodpercet az akciojeleneteknek.
Ami pozitiv: eredeti szinkronban neztem meg, kovetkezeskepp: Gollam sziszegese egyszeruen szuper! Nerm tudom, hogy mikeppen oldjak meg otthon ezt szinkronizalassal, de remenykedem, hogy nem fogjak elszurni.
Roviden ennyi.
- Ragoran
- Nem elérhető
jokipeti írta: DE!!!! Sorry, de meg itt koran reggel van es meg almos vagyok... No es persze hatasa alatt vagyok a filmnek es irok itt ossze-vissza minden hulyeseget. Szoval bocsi!
Jajó! *huhhh* egy percre +ilyedtem...
Szal bővebben???? Milyen volt???
- jokipeti
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
Leírod a véleményedet kicsit bővebben???
- jokipeti
- Nem elérhető
- [Nerwen]
- Nem elérhető
I hate my pathetic life"
- Ragoran
- Nem elérhető
Van benne ent is, amint éppen elkapja Trufát(?)!!!!
- Hunnai
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
De a képek jók.
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
- Ragoran
- Nem elérhető
a videnyóval még szenvedek...
az előzőket próbáltam úgy is +nyitni, de nem megy...
- Lara
- Nem elérhető
Itt pedig egy video:van benne egy dolgozó troll,és Gollamot is mutatják közelről: img-nex.theonering.net/movies/TT ... d-high.mov
I make my own luck.
- Ragoran
- Nem elérhető
hódica írta:
Ragoran írta: hódica:
1:Melyik ez a poszter magazin??
Olyan, mint amilyen a FotR is volt. Egy újság, van benne 8 poszter, csak az a kár hogy egymás "hátán", így nem tudod minden kitenni. De érdemes megvenni, azt hiszem, 350. ft
Kössz majd utána nézek..eddig nem is hallottam róla...
- hódica
- Nem elérhető
Ragoran írta: hódica:
Olyan, mint amilyen a FotR is volt. Egy újság, van benne 8 poszter, csak az a kár hogy egymás "hátán", így nem tudod minden kitenni. De érdemes megvenni, azt hiszem, 350. ft
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Ragoran
- Nem elérhető
2:Igen én is így akartam mondani, de nem sikerált +fogalmazni!!!
(jajj, de off vagyok)
- hódica
- Nem elérhető
Az én véleményem az a könyv első kb. 80 oldaláról, hogy nem unalmas, csak semmi nem történik. De érdekes
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Ragoran
- Nem elérhető
Lili írta: Sziasztok!
Bocsi,hogy így eltérek a témától,de
december 28. rtl klub 23:55-00:30 Így készült: A Gyűrűk ura - Visszatérés Középföldére
Készítsétek a videókat...
Elég későn kezdődik... Azért megpróbálom....köcc!
Félre ne értsetek én nem azt mondtam, hogy unalmas, hanem, hogy nem olyan izgalmas!! Nagy különbség!
Na OFF vége!
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- [Nerwen]
- Nem elérhető
I hate my pathetic life"
- Lord Maul
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Gandalf írta: Ami a tünde-szövegeket illeti a filmben: ez már az első filmben is probléma volt. Nagyon érződött, hogy nem az adott helyzet kívánta meg a nyelv használatát, hanem egyszerűen be akarták mutatni a nézőknek...
Mire gondolsz? Szerintem normális, hogy Aragorn és Arwen egymás között a tünde nyelvet használja, vagy a lothlórienieket így szólítják meg.
We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!