A 2. rész - A Két Torony
- Ragoran
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
kranmeister írta: Sziasztok!
Olvastátok a legújabb Direct magazinban a Két Toronyról szóló cikket?
Idézem egy részét:
"Szarumán orkokból és szövetségeseikből álló serege romba akarja dönteni a két tornyot Barad-dúrt és Orthanct, amelyek Mordor és Isengard között vannak."
Rengeteg ien hülye cikk jelenik meg...mért nem bírnak utána nézni... Én már nem vaok hajlandó ieneken fennakadni...
Idna76 írta: Sziasztok!
Ez az elso hozzaszolasom ezen a forumom, de mar regen olvasgattam a beszelgeteseiteket. Most is csak azert zavargok, hogy elujsagoljam Nektek: a film remek. Most Ausztraliaban tanulok es itt mar vetitik. Nekem nagyon tetszett! Legolas orulten szep volt, Aragorn vadito, a Hobbitok aranyosak. Fantasztikus, hogy miket tudnak csinalni szamitogeppel. Szoval megeri varni a filmre, aki valahogy mar latta otthon, az gondolom osztja a velemenyem!
jujjdejóNeked!!! :bounce:
francokatzavarsz!!
jujj már úgy várom!!
Karácsonyra kaptam jegyet a TTTre!!!
Valamikor réges-régen a törpék varázserejű gyűrűket készítettek. Amikor a gyűrűk szétszóródtak a világban, a háborúzások kora kezdődött el a mesebeli Középföldén. Az egyik gyűrű - amelynek viselője láthatatlanná tud válni - egy babóhoz, Frodóhoz került, akire nagybátyja, Bilbo bízta a legutolsó születésnapi partija után, ahonnan aztán nyomtalanul eltűnt.
Frodo nem tudja mitévő legyen, egészen addig, amíg meg nem jelenik Gandalf, a varázsló, aki elmondja neki, hogy rajta áll a babók sorsa. A gyűrű, amit nagybátyjától kapott ugyanis a többi gyűrű ura, és aki ezt birtokolja, az uralkodik a varázserők, s így Középfölde felett is. Nem csoda, ha a sötét erők is szeretnék megkaparintani a gyűrűt...
Hát ezek a törpék!!! :nono: röhejes...
- Narië
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
- [Nerwen]
- Nem elérhető
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Narië
- Nem elérhető
Liv a GYU-ban Arwint,a harcias tündért alakítja,aki a Gyűrű nyomába indul szerelmével,Aragornnal a rangerrel.
Na itt én letettem az újságot,azóta nem veszek Joyt.
- kranmeister
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
De ha Én Írnék bármiről kritikát akkor kicsit utánaolvasnék. Vagy ez manapság nem divat? (Lásd a Macskajaj c. film ajánlását a DVD hátsó oldalán)
Egyáltalán nem is érdekli a kritikust.
De akkor merné leírni hogy : Kovács Zoltán kritikus , de nem írja le a JQA-t. bocs
BÚÉK
k
- angelina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
benne 20 oldal TTT-rol
KOTELEZO OLVASMANY !!
'a prayer for the wild heart,kept in cage'
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Persze, hogy nem zavarogsz!
Én Vasárnap vettem meg a jegyet és még ma is ugyanoda kaptam még egyet.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Nekem megvan az a rajzfilm ("véletlenül")...
Tényleg nagyon szörnyű. Sokat idéznek a könyvből, de mindig rossz helyen és az animáció is szörnyűséges. Egy kis ízelítő:
Samu-Down kóros, szellemi fogyatékos
Boromir-viking
Aragorn-XX. századi középkorú férfi (rossz fodrásszal)
Szméagol az egyetlen, aki szerintem úgyahogy jól sikerült. És mégis... Peter Jackson bizony segítségül vette a történet esemény sorrendjét és néhány jelenetet (pl: első találkozás a Fekete Lovassal). 8O
- Telumehtar
- Nem elérhető
Elöszőr is:
kranmeister: Most őszintén: Kit érdekel ez? Aki hülye az hülye...attól mer még cikket ír róla nem fog utánanézni tehát nem fogja elolvasni a könyvet,se a kritikákat Ezen mi meg csak jót röhögünk Én nem fogom az időmet pocsékolni hogy kritikát írjak nekik...felesleges
dzsaza:Olvass esetleg vissza
- dzsaza
- Nem elérhető
benne lesz a filmben vagy a filmzenében megjelenik e ??????
tavaly is ez volt, majd meggebedek érte erre sehol semmi
- kranmeister
- Nem elérhető
Olvastátok a legújabb Direct magazinban a Két Toronyról szóló cikket?
Idézem egy részét:
"Szarumán orkokból és szövetségeseikből álló serege romba akarja dönteni a két tornyot Barad-dúrt és Orthanct, amelyek Mordor és Isengard között vannak."
Miért nem lehet valamit elolvasni mielőtt kritikát ír róla?
E-mailjuk nincs de itt a postacím:
1141 Budapest
Szugló u.206
Kritikákat a "Dirct" jeligével várnak.
Szvsz most kapnak is rendesen...
Üdv
k
- n8n
- Nem elérhető
Augustíne írta:
Narië írta: Ezt most találtam a neten:
www.uno.hu/movies/films/845
Két TTT-s hír között olvassátok el...
Én már ott kidôltem,hogy rendezô:Ralph Bakshi...
ÚRISTEN! Ezek hülyék! Ezt be kéne tenni a humor topicba...
Egyáltalán ki az a Ralph Bakshi?!!!
mamám... ezért rossz, h a GyU közkézre került... h lehet vmit ennnyire lesarkítabi...? raáadásul teljesen rossul... úgyértem a közkézrét, h bizt láttatok már Arwenes zoknit... azt hittem, rosszul leszek... ugyanezt művelik a HáPéval is... azok képek, meg a matricák, meg, meg... asszem nem kell monbdanom... elgagyisítás.. :shake: Bakshi nem az az őrült aki azokat a rajzfilmeket csinálta /inkább súlyos bűnt követett el az emberiséggel szemben.../
ja, csak most olvasom, h fény derült Bakshi személyére... asszem Boromiros topicban volr kiritikám róla nah, majd előkeresem
nekem még nincs meg a jegy... :crying: jajnekem... bár nemhiszem, h lemaradok, annyi mozi van Pesten... csk az a baj, h egyszerűen nemtom mikor megnézni... ááá... de nem hagyom magam!
igen, az h nincs Banypók, engem is kiborított... nekem is a kedvenc könyvem a második! márnemsoknemsoknemsoknemsok
ja, és itt senki nem zavarog :evil3:
n8n returns
- zsoffija
- Nem elérhető
Mi meg csak sárgulunk itt jövő csütörtökig...
/amúgy télleg nem zavarogsz... :itscool: /
Mi nem foglalunk semmit-bízunk a szerencsénkben... (itten,a LurdyHázban általában nemoannagy a forgalom... )
(csakránefázzunkénmégtavaszelőttmegszeretnémnézni... )
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Ery
- Nem elérhető
Fogadd őszinte irigységemet!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Iowa
- Nem elérhető
HelloIdna76 írta: Sziasztok!
Ez az elso hozzaszolasom ezen a forumom, de mar regen olvasgattam a beszelgeteseiteket. Most is csak azert zavargok, hogy elujsagoljam Nektek: a film remek. Most Ausztraliaban tanulok es itt mar vetitik. Nekem nagyon tetszett! Legolas orulten szep volt, Aragorn vadito, a Hobbitok aranyosak. Fantasztikus, hogy miket tudnak csinalni szamitogeppel. Szoval megeri varni a filmre, aki valahogy mar latta otthon, az gondolom osztja a velemenyemet.
Boldog Uj Evet mindenkinek!
Hát Te is egy ritka szerencsés ember vagy! :itscool:
Amúgy szerintem senki sem gondolja azt, hogy zavarogsz.
Kivárjuk, már nem kell olyan sokat . Bár ez relatív.
Viszont kívánok!
- Idna76
- Nem elérhető
Ez az elso hozzaszolasom ezen a forumom, de mar regen olvasgattam a beszelgeteseiteket. Most is csak azert zavargok, hogy elujsagoljam Nektek: a film remek. Most Ausztraliaban tanulok es itt mar vetitik. Nekem nagyon tetszett! Legolas orulten szep volt, Aragorn vadito, a Hobbitok aranyosak. Fantasztikus, hogy miket tudnak csinalni szamitogeppel. Szoval megeri varni a filmre, aki valahogy mar latta otthon, az gondolom osztja a velemenyemet.
Boldog Uj Evet mindenkinek!
- [Nerwen]
- Nem elérhető
I hate my pathetic life"
- Niké
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
megkérdeztem a pénztáros csajtól hogy mégis mikor lehet már kapni erre aszonta hogy sajnos MÉG nem tud mit mondani..
"még" na persze és akkor mégis mikor tud????? majd a film után???
Szemétség!!!!!
- hódica
- Nem elérhető
londoni képek
always.ejwsites.net/images/aimee05.jpg (John Rhys-Davies) always.ejwsites.net/images/aimee04.jpg (PJ )
always.ejwsites.net/images/aimee03.jpg (Andy Serkis ) always.ejwsites.net/images/aimee02.jpg (Dom)
always.ejwsites.net/images/aimee01.jpg (Billy)
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- [Nerwen]
- Nem elérhető
I hate my pathetic life"
- zsoffija
- Nem elérhető
Diamond írta: Szombathelyen az összes jegy elkelt az összes előadásra, de megyek Niphredillel a Premierre, igaz, megvan a TTT kalózvideón.
Ne...Ne...Ne... Remélem itt Pesten rózsásabb lesz a helyzet...én a 9.e utáni hétvégén megakaromnézni
TTT kalózvideón??? 8O jóóóóóóóóóóóóó (meg se kérdezem,hogy és jó-e...)
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Diamond/Samu
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."
- Adelard
- Nem elérhető
és mondd meg tesódnak hogy baromi mákos!!
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Nem igaz, kapható videón. Idén vettem.angelina írta: Balazs;o csinalta arettenetes GyU-rajzfilmet a 70-es evekben!!!!!!
ritka gyongyszem,de tekakban altalaban megtalalhato....
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Volt ám. Ha eljössz 3-án, megmutatom képregény-változatban, nekem megvan, a talikon az egyik legnépszerűbb foglalatosság a cikizése. Meg kölcsön is adom magát a rajzfilmet, ha visszakapom Minervától. Egyébként néha nem is tudom, sírjak-e, vagy nevessek a rajzfilmen.Losttűrwen írta: Volt GyU rajzfilm 8O 8O ??Na ez új ...
Ja, megkérhetnélek, hogy válts vissza a régi nevedre? A hosszú ű miatt nem tudok neked privit küldeni (gondok vannak az ékezetes betűkkel mostanában, csak annyit ír vissza, hogy nincs ilyen felhasználó).
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- kiscsávó
- Nem elérhető
Mindjárt feltettem neki a leglényegesebb kérdést: hogyan lesz vége a filmnek? Ugyanis nekem nagyon tetszik a TTT könyv vége, ahogy bezárul Fordó mögött a kapu. Arra voltam kíváncsi, hogy oldották meg ezt a filmben, na meg a Banyapókot.
És ekkor jött a letaglózó válasz: nincs benne a Banyapók! Erre én: "mit beszélsz? Akkor meg se nézem!"
Jackson meghagyta a 3. részbe. Sokkal előbb lesz vége a filmnek, mint a könyvben.
Ennek nagyon nem örülök, hogy a 2. rész így meg lett kurtítva. Ez a kedvencem a három könyv közül, és a legjobban a Banyapókot vártam!!! Erre most nem kapok Banyapókot. Majd csak 2003-ban.
De tesóm aszongya így is nagyon király a film, már alig várja a 3-at.
- Ery
- Nem elérhető
(mondjuk erről van bőséges tapasztalatom)
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Elrond
- Nem elérhető
A Gyűrűk ura
[size=9:egzylcwm]Rendezte: Ralph Bakshi
Forgatókönyv: J. R. R. Tolkien műve alapján Chris Conklin, Peter S. Beagle
Fényképezte Timothy Galfas[/size]
Ralph Bakshi az animációs film amerikai történetében külön fejezete írt felnőttekhez szóló egész estét betöltő rajzfilmjeivel. Tolkien művének megfilmesítési jogát már az '50-es években megszerezte a Disney Studio, mégis idáig kellet várni, hogy megjelenjen. Sem Kubrick, sem Boorman nem tudta ezt megvalósítani. Bakshi, különböző technikákat vegyített, és Tolien rajzaiból is felhasznált egyet-kettőt.
Történet:
A bűvös gyűrű 19 másik parancolója kiszabadul a Sötétség Urának kezéből, s Hobbit Bilbon (!) unokaöccsére frodonra (!) bízza. A Sötétség Ura azonban megpróbálja visszaszerezni.
Losttűrwen: Nagyon jók!![/quote]
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
- Narië
- Nem elérhető
- Nimashilin
- Nem elérhető
A landfantasy-s szürke G szellemet lát, míg a fehér egyszerűen csak Mózes, mielőtt szétválasztaná a tengert.
Naggggggggyon jók!!!!
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.