- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #90137
Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Telu: nem emlékszel, amikor én és Gandalf itt idegesítettük a többieket a homályos célozgatásokkal? Még nem láttam a filmet, csak olvastam egy nagyon részletes kritikát. Ké órába tellett, amíg átrágtam magam rajta.
Téma zárolva.
- Ery
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #90135
Írta: Ery
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
Ery válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Igazad van Ulmo! Most ellenőriztem magam.
Καναπή!
Téma zárolva.
- Telumehtar
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #90126
Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ulmo: Most vagy én vagyok a hüle vagy láttad már a második részt? Mert én ilyenre nem emléxem 8O
Téma zárolva.
- Elrond
- Nem elérhető
21 éve 10 hónapja #90124
Írta: Elrond
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
Elrond válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Akkor tévedtem, bocsi...
Téma zárolva.
- Ulmo
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #90123
Elrond: a jelenetben, ahol lámpásokkal vonulnak, a Szürkerév felé indulnak el. A gyűlést, ahol döntenek a tündék rohani részvételéről, Völgyzugolyban tartják (legalábbis emlékeim szerint ).
Ery: semelyik előzetesben nincs szó arról, hogy Aragorn király lesz.
Min: ha valaki lezuhan egy szirtről, annál nem tudni, hogy életben marad-e. Elrond csak annyit tud (mond), hogy nem tér vissza. Hogy miért, talán ő sem tudja.
Ery: semelyik előzetesben nincs szó arról, hogy Aragorn király lesz.
Min: ha valaki lezuhan egy szirtről, annál nem tudni, hogy életben marad-e. Elrond csak annyit tud (mond), hogy nem tér vissza. Hogy miért, talán ő sem tudja.
Téma zárolva.
- Elrond
- Nem elérhető
21 éve 10 hónapja #90114
shark: Film <-> Könyv különbségek c. topik, Morgana most írt ilyen témájú hozzászólást.
shark írta: Tényleg be lehet írni! 8O Kösz Maffia a tanácsot
[size=9:2xgr0vd5]csak azért írtam le mindíg, hogy növeljem a látogatottságot [/size]
Miért kell egy könyvet átírni mikor megfilmesítik? HMMM? PJ!!!!
[size=9:2xgr0vd5]akkor utoljára pajkosponi.uw.hu [/size]
shark: Film <-> Könyv különbségek c. topik, Morgana most írt ilyen témájú hozzászólást.
Téma zárolva.
- shark
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
21 éve 10 hónapja #90109
Írta: shark
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
shark válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Tényleg be lehet írni! 8O Kösz Maffia a tanácsot
[size=9:xnxcaama]csak azért írtam le mindíg, hogy növeljem a látogatottságot [/size]
[size=9:xnxcaama]akkor utoljára pajkosponi.uw.hu [/size]
[size=9:xnxcaama]csak azért írtam le mindíg, hogy növeljem a látogatottságot [/size]
[size=9:xnxcaama]akkor utoljára pajkosponi.uw.hu [/size]
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
Téma zárolva.
- Ery
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #90103
Καναπή!
Minerva! Úgy emlékszem, hogy a trailerben elhangzik Elrond szájából, hogy Aragorn király lesz és nem tér vissza, de mindjárt ellenőrzöm.
Καναπή!
Téma zárolva.
- Elrond
- Nem elérhető
21 éve 10 hónapja #90101
Ulmo: Lehet, de állítólag Elrond és háza népe leköltözik Lórienbe, Celeborn csapatokat küld Rohanba Haldír vezetésével (hogy tudták, meg, hogy ott vannak?) és Arwen velük szökik el.
Téma zárolva.
- Minerva
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #90098
Írta: Minerva
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Minerva válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Igazad van, Ery, de én mégis inkább Elronddal értek egyet, aki úgy érti, Aragorn meg fog halni... (Ennyit Elrond jövőbe látásáról )
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #90097
Írta: [Nerwen]
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
[Nerwen] válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Vagy csak Elrond sunyi módon így próbál hatni Arwenre h ne maradjon középföldén
Arwennel én úgy sehogy vagyok, nem is szeretem, de nem is utálom . viszont Livet rühellem Kis nyif-nyaf
Arwennel én úgy sehogy vagyok, nem is szeretem, de nem is utálom . viszont Livet rühellem Kis nyif-nyaf
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
Téma zárolva.
- Ulmo
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #90095
Pontosan!
Elrond: az Aragorn-Arwen és Aragorn-Elrond jelenetek visszaemlékezések, még a Szövetség indulása előtt történtek.
Elrond: az Aragorn-Arwen és Aragorn-Elrond jelenetek visszaemlékezések, még a Szövetség indulása előtt történtek.
Téma zárolva.
- Ery
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #90091
Καναπή!
Minerva légy erős! Aragorn tényleg nem tér már vissza Völgyzugolyba. Még a könyvben sem! Szép csendesen megül Minas Tirithben és megvárja míg Arwenék megérkeznek a mennyegzőre.
Καναπή!
Téma zárolva.
- Elrond
- Nem elérhető
21 éve 10 hónapja #90087
Szerintem arra gondolok [size=9:1covctbv]Bár ha ezt én se tudom akko' kissé gáz van [/size] Szal Elrond azt mondhatja, hogy Aragorn egyáltalán nem jön vissza. Feldaradolják az orkok, felfalja egy troll, stb, stb...
Téma zárolva.
- Minerva
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #90084
Szvsz Arwen úgy s**r, ahogy van. [size=9:dn9z1zvz](Na jó, ez talán túlzás... De akkor sem szeretem! :rmad2: Ahogy ott smárolnak Aragornnal a TTT előzetesekben... AAAAARRRRRRRRRGHH! :rmad2:)[/size]
De most meg Faramir... :bawling:
Elrond viszont miket mond már a trailerekben?? Aragorn nem tér vissza... Mi az, hogy nem tér vissza? :rmad2: Vagy visszatér, csak Éowynnel az oldalán? Vagy ezt hogy érti Elrond?? :hein:
De most meg Faramir... :bawling:
Elrond viszont miket mond már a trailerekben?? Aragorn nem tér vissza... Mi az, hogy nem tér vissza? :rmad2: Vagy visszatér, csak Éowynnel az oldalán? Vagy ezt hogy érti Elrond?? :hein:
Téma zárolva.
- Elrond
- Nem elérhető
21 éve 10 hónapja #90077
Akkor a trailerben mér csókólózik Aragornnal, és akkor én miért vagyok benne a trailerbe szintúgy?
Téma zárolva.
- Ulmo
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #90073
Nuinladien: Arwen nem fog sehová sem rohangálni a TTT-ben!
Téma zárolva.
- Nuwanda
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #90065
Írta: Nuwanda
"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."
Nuwanda válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Minerva és Többiek: teljesen egyetértek.
MÉRT PONT FARAMIRT, Ó, MÉRT????????
Azt szó nélkül vettem tudomásul, hogy Arwen ahelyett, hogy csendben hímezgetne otthon völgyzugolyban, rohangál a második részben is, de mért kell Faramirból, akit a legtöbben imádnak, Boromir2-t csinálni????
És mi az, hogy nem lehet nemesebb jellem Aragornnál?Hát ezt nem hiszem el...nem véletlenül írta tolkien azt, amit írt farival kapcsolatban...
8O
MÉRT PONT FARAMIRT, Ó, MÉRT????????
Azt szó nélkül vettem tudomásul, hogy Arwen ahelyett, hogy csendben hímezgetne otthon völgyzugolyban, rohangál a második részben is, de mért kell Faramirból, akit a legtöbben imádnak, Boromir2-t csinálni????
És mi az, hogy nem lehet nemesebb jellem Aragornnál?Hát ezt nem hiszem el...nem véletlenül írta tolkien azt, amit írt farival kapcsolatban...
8O
"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."
Téma zárolva.
- Narië
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #90048
Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
NENENENEEEEEE!!!!!
Miért pont Faramirt???????
Affene,ez betett....
Miért pont Faramirt???????
Affene,ez betett....
Téma zárolva.
- Ulmo
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #90038
Min, Elanor, többiek: a Faramirral kapcsolatos info sajna igaz (Ez az a rész, amitől én is kibuktam) Majd meglátjuk, hogy jön ki a filmben, ne adjátok fel a reményt!
Téma zárolva.
- Elanor
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #90037
Írta: Elanor
I feel complete when I feel sick inside
Elanor válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
leguanember:
Én igyekszem, és ezt is fogom tenni! Az természetes, hogy vannak olyan változtatások, amik szükségszerűek, mert ami egy könyvben élvezhető, az nem biztos, hogy filmben is az (ilyen volt pl Bombadil szerepe), de az, hogy egy szereplő jellemét gyökeresen megváltoztatni!
Pont ez volt az Faramir jellemében, ami különbbé tette a testvérétől, ami a legfőbb jellemvonása volt! Ezt azért sztem nem kellett volna!
Én igyekszem, és ezt is fogom tenni! Az természetes, hogy vannak olyan változtatások, amik szükségszerűek, mert ami egy könyvben élvezhető, az nem biztos, hogy filmben is az (ilyen volt pl Bombadil szerepe), de az, hogy egy szereplő jellemét gyökeresen megváltoztatni!
Pont ez volt az Faramir jellemében, ami különbbé tette a testvérétől, ami a legfőbb jellemvonása volt! Ezt azért sztem nem kellett volna!
I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
- Ery
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #90034
Καναπή!
Lehet, hogy csak félrefordították!
Καναπή!
Téma zárolva.
- Hunnai
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #90032
Írta: Hunnai
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
Hunnai válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Brühühűűűűűű :bawling: Min, segítek [img]file:///C:/WINDOWS/Asztal/Andi/Emotikonok_elemei/icon_fork.gif[/img] Persze csak jövőre, miután bemutatták a 3. részt is
[size=9:1k3wt94s]shark, a profilnál van egy olyan, hogy weboldal, oda beírhatod a címet[/size]
[size=9:1k3wt94s]shark, a profilnál van egy olyan, hogy weboldal, oda beírhatod a címet[/size]
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
Téma zárolva.
- shark
- Nem elérhető
21 éve 10 hónapja #90009
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
Én a DVD-n csak a két torony előzetesét fedeztem föl, de a GameStar azt írta asszem a decemberi számában, hogy megtudhatunk dolgokat a törpék móriába érkezéséről és dolgaikról amit én nem láttam
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
Téma zárolva.
- Minerva
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #89996
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... X____X *Min most meghalt* :dead: Csak Faramirt ne, könyörgök, csak Faramirt ne!!!! Brühühü... :bawling: :dead: Kinyírom PJ-t!Elanor írta: Idézet Faramirról, amit elvileg az őt játszó színész mondott:
"Faramir Gonorba akarja vinni a Gyűrűhordozót, hogy megvédje saját birodalmát a pusztulástól, ezért ejti foglyul." (VOX)
Nem tudom, hogy sírva fakadjak, vagy kezdjek el ordibálni...bár azt hiszem, egyik se segítene...
Téma zárolva.
- hedge_hog
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #89992
Írta: hedge_hog
~ Une lumi
hedge_hog válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ezzel nem értek egyet! Messze áll ő a báránylelkűtől! Elég karakteres jelleme van!
~ Une lumi
Téma zárolva.
- Leguanember
- Nem elérhető
21 éve 10 hónapja #89986
Írta: Leguanember
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Leguanember válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Elanor!
Próbáld meg a filmet úgy nézni, hogy hú, de izgulok, most mi fog történni, mivel lep meg minket PJ?... Akkor baromira élvezni fogod, s nem lesz savanyú a szőlő! Egyébként PJ azzal indokolta Faramir szerepének átírását, hogy nem lehet Aragornnál nemesebb a viselkedése, azaz őt is meg kell, hogy kísértse a Gyűrű, nem mondhatja azt, mint a könyvben, hogy nem akarja látni. PJ a Gyűrű megrontó hatalmára hegyezte ki a filmjét, meg-mint Réz András mondta tegnap-arra, hogy kisembernek kell megváltania a világot, meg arra, hogy a hatalom annak a kezében veszélytelen, aki nem kívánja azt gyakorolni. Faramir a könyvben túl báránylelkűnek van szvsz ábrázolva, hiszen ezzel ellentétben rettenthetetlen harcos. Végül is Gondor helytartótrónjának örököse... Mint kiemeltem, az elején lévőket PJ mondta, a vége az én kiegészítesem.
Próbáld meg a filmet úgy nézni, hogy hú, de izgulok, most mi fog történni, mivel lep meg minket PJ?... Akkor baromira élvezni fogod, s nem lesz savanyú a szőlő! Egyébként PJ azzal indokolta Faramir szerepének átírását, hogy nem lehet Aragornnál nemesebb a viselkedése, azaz őt is meg kell, hogy kísértse a Gyűrű, nem mondhatja azt, mint a könyvben, hogy nem akarja látni. PJ a Gyűrű megrontó hatalmára hegyezte ki a filmjét, meg-mint Réz András mondta tegnap-arra, hogy kisembernek kell megváltania a világot, meg arra, hogy a hatalom annak a kezében veszélytelen, aki nem kívánja azt gyakorolni. Faramir a könyvben túl báránylelkűnek van szvsz ábrázolva, hiszen ezzel ellentétben rettenthetetlen harcos. Végül is Gondor helytartótrónjának örököse... Mint kiemeltem, az elején lévőket PJ mondta, a vége az én kiegészítesem.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
- Ilsa
- Nem elérhető
21 éve 10 hónapja #89973
Írta: Ilsa
http://www.smiliemania.de/smilie.php?smile_ID=813 Ainariel Tinúviel
Ilsa válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
hódica: A hobbitos cikk isteni! Feldobta a napom. Trufa és Pippin, mint nő?! :biggrin2: :tongue:
http://www.smiliemania.de/smilie.php?smile_ID=813 Ainariel Tinúviel
Téma zárolva.
- hedge_hog
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
21 éve 10 hónapja #89971
Írta: hedge_hog
~ Une lumi
hedge_hog válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Megkerestem az ide vonatkozó részeket:
"...Még eltart egy darabig a kétely ideje, s ezt ki kell használnunk. Az Ellenség azt hitte, ez nyilvánvaló, hogy a gömb ott van Orthancban, és miért ne hitte volna? S így azt is, hogy a hobbitot ott tartják fogva és Szarumán azzal gyötri, hogy rákényszeríti, nézzen bele a kristálygolyóba..." "...S most azért küldte a nazgult, hogy nézzen utána, mit művel Szarumán. Azután, ami az éjjel történt, gondolom, újabb is jön, mégpedig hamar. Így Szarumán számára eljön a döntő pillanat. Foglya nincs, akit elküldhetne. Gömbje sincs, amivel lásson, s így felelni sem tud, ha megidézik. Szauron nem hihet mást, mint hogy Szarumán visszatartja a foglyot, és nem hajlandó használni a gömböt. Az mit sem segít rajta, ha a követnek megmondja az igazat..."
"...Még eltart egy darabig a kétely ideje, s ezt ki kell használnunk. Az Ellenség azt hitte, ez nyilvánvaló, hogy a gömb ott van Orthancban, és miért ne hitte volna? S így azt is, hogy a hobbitot ott tartják fogva és Szarumán azzal gyötri, hogy rákényszeríti, nézzen bele a kristálygolyóba..." "...S most azért küldte a nazgult, hogy nézzen utána, mit művel Szarumán. Azután, ami az éjjel történt, gondolom, újabb is jön, mégpedig hamar. Így Szarumán számára eljön a döntő pillanat. Foglya nincs, akit elküldhetne. Gömbje sincs, amivel lásson, s így felelni sem tud, ha megidézik. Szauron nem hihet mást, mint hogy Szarumán visszatartja a foglyot, és nem hajlandó használni a gömböt. Az mit sem segít rajta, ha a követnek megmondja az igazat..."
~ Une lumi
Téma zárolva.
- shark
- Nem elérhető
21 éve 10 hónapja #89969
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
Hát, hamár valaki egy olyan újságot ír ami filmekkel foglalkozik akkor nézzen körül jól és ne terjesszen hamis infókat.
nekem nincs meg a VOX, de ha ilyen színvonalú akkor nem is lesz.
[size=9:ou7616n7]mindenkinek ajánlom pajkosponi.uw.hu
[/size]
nekem nincs meg a VOX, de ha ilyen színvonalú akkor nem is lesz.
[size=9:ou7616n7]mindenkinek ajánlom pajkosponi.uw.hu
[/size]
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.794 másodperc