A 2. rész - A Két Torony
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
A TTT 3 óra 14 perc lesz? Akkor a ROTK-ra nem marad csak kb 1,5 óra!
Már ha abból indulunk ki, hogy PJ azt mondta a filmkönyvben, hogy "nem egészen 8 órás filmtrilógiát..."
Hmmm.... én csak örülök, hogy ha hosszú...
A szegény naiv amcsik meg nem tudják elviselni, ha nincs happy end...
Meg a naiv többi emberek... Csak fél évig harsogtam szét az osztályomban, hogy trilógia, és ez csak az első rész, jöttek azzal (már aki megnézte) hogy mért nem dobta be a gyűrűt a vulkánba...
A Föld IQ-ja állandó, lakossága egyre nő...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- hódica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
www.origo.hu/szorakozas/mozi/200 ... yuruk.html :itscool:
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Narië
- Nem elérhető
Ezzel én sem értek egyet,dehát nem tuddom hogy PJnek mi a sok és a kevés....Ulmo írta:
Narië: én nem akartam veszekedni veled, csak furcsán hangzott az "alig történne valami".
Na akkor megnyugodtam...Már teljesen kétségbe voltam esve hogy mi lesz itt ....Ulmo írta: Old Hawk: tippem szerint Éowyn Aragorn buksiját szorongatja. Emlékeztek, hogy könyörög, mikor Aragorn el akar indulni a Holtak Ösvényén? Valami hasonló lehet itt is. Az igazságot csak PJ tudja...
- Ody
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Ragoran
- Nem elérhető
- hódica
- Nem elérhető
Old Hawk írta: A istari.dyndns.org/~henke/index.php oldalon Eowyn képeinél az elsőn ugye nem Aragorn buksiját szorongatja a hölgy?
Az a pasi minden kétséget kizáróan Aragorn.
Mondjuk én már semmin sem lepődöm meg...emlékeztek a trailerben, mikor kazdoznak, és Éowyn olyan arcot vág, mint egy morcos kislány???Na nálam az a jelenet a mélypont.
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Sokkalyobb a minősége minta régebbinek! :look:
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Ulmo
- Nem elérhető
Narië: én nem akartam veszekedni veled, csak furcsán hangzott az "alig történne valami".
Old Hawk: tippem szerint Éowyn Aragorn buksiját szorongatja. Emlékeztek, hogy könyörög, mikor Aragorn el akar indulni a Holtak Ösvényén? Valami hasonló lehet itt is. Az igazságot csak PJ tudja...
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Mi lesz még itt, már előre félek.
Más: Ugye Ti is emlékeztek arra a 4 perces trailerre (ami igen rossz min.-ű volt?
Na, most a www.theonering.net -en le lehet tölteni ennek a jobb minőségű verzióját (ha jól veszem ki az angol szöv.-ből).
Én most töltöm, majd beszámolok róla hogy mien (feltéve ha le fogja tölteni vmikor ez a ...gép).
Állítólag 3 óra 14 perc lesz a TTT!! :dance: :itscool:
Vasudvard ostroma is látható lesz, sok-sok enttel
A Helm-szurdok 50 perc lesz
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Narië
- Nem elérhető
Hú....Már azt sem tudom hogy mit gondoljak 8O ...Nem Faramir,mert ő szőke,és annak a bizonyos tagnak olyan hosszú és -színű haja van mint Aragornnak...Mit talált ki már megint PJ??? :shake:Old Hawk írta: Sziasztok!
A istari.dyndns.org/~henke/index.php oldalon Eowyn képeinél az elsőn ugye nem Aragorn buksiját szorongatja a hölgy? Azért annyira nem voltak jóban?!?!?!
Amúgy nagyon jó ez a képgaléria!!!
Sziasztok: Hawk
- Narië
- Nem elérhető
OK,nem én mondtam,hanem PJ...Nem velem kell veszekedniUlmo írta:
Narië írta: Meg PJ mondta,hogy ha ott maradna a Banya,akkor a ROtK-ben már alig történne valami...Persze,ha a felét kivágja.... :
Hát tényleg: Minas Tirith ostroma, a Holtak ösvénye, a Nazgulok Urának halála, a morannoni csata, a Gyűrű pusztulása, Aragorn koronázása, stb, tényleg alig történne valami a RoTK-ban.
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Old Hawk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Hawk
Old Hawk
Aki szinte már Ent.
- Old Hawk
- Nem elérhető
A istari.dyndns.org/~henke/index.php oldalon Eowyn képeinél az elsőn ugye nem Aragorn buksiját szorongatja a hölgy? Azért annyira nem voltak jóban?!?!?!
Amúgy nagyon jó ez a képgaléria!!!
Sziasztok: Hawk
Old Hawk
Aki szinte már Ent.
- Elrond
- Nem elérhető
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
- Ulmo
- Nem elérhető
Narië írta: Meg PJ mondta,hogy ha ott maradna a Banya,akkor a ROtK-ben már alig történne valami...Persze,ha a felét kivágja.... :
Hát tényleg: Minas Tirith ostroma, a Holtak ösvénye, a Nazgulok Urának halála, a morannoni csata, a Gyűrű pusztulása, Aragorn koronázása, stb, tényleg alig történne valami a RoTK-ban.
- Narië
- Nem elérhető
- hódica
- Nem elérhető
Ulmo írta: A Banya nem marad ki, csak költözik. Két Toronyból Király Visszatérbe. PJ nem akarta vele befejezni a második részt, az amerikai közönség nem értené.
Nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni. :
Ha meg tényleg nem értik( 8O )akkor a ROTK-ben sem fogják érteni.
Erről ennyit.
- Narië
- Nem elérhető
Hát nem semmik...
- zsoffija
- Nem elérhető
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Narië
- Nem elérhető
- Old Hawk
- Nem elérhető
Nem akarom bántani az amerikaiakat, de szerintem a film, a történet, vagy akár az egész Középfölde megértése nem azon múlik, hogy egy-egy jelenetet hová rak P.J.
Ha valaki nem olvasta el a könyvet, ugyanolyan értetlenséggel fog a második rész vége után felállni a székből, mint azok, akik az első végét úgy élték meg, hogy: "De sz*r, ilyen hülyeség a vége???"
Sajnos ez egy barátom volt, aki nem olvasta. Ezután hosszas magyarázkodás következett, és én éreztem magam kínosan, hogy ilyen a film. Pedig a film az nagyon jó, csak az egyszerű mozilátogató nem szokta meg, hogy egy film három, de egybefüggő részből álljon.
Ennyit a megnemértésről.
A DVD-kről. Én is szivesen megvenném, de nagyon sok az a 10.000 Ft, amibe kerül. Valószínűleg én is valamilyen ajándékozás keretén belül próbálom meg. Igaz tavaly sem jött össze...
Legyetek jók, az amcsik, meg hagy higgyék, hogy Ausztráliában még sárkányok is laknak. :evil3:
Hawk
Old Hawk
Aki szinte már Ent.
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Mert nekem nincs és nem is lesz, sajna. Voltak ez irányú törekvéseim, de a szülők részéről határozott nem volt a válasz
Pedig n. szívesen megnézném a bővített vált-ot
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Lara
- Nem elérhető
I make my own luck.
- Ulmo
- Nem elérhető
Lara, attól függ, mit értesz díszdobozos alatt. Ha azt a változatot, amiben az Argonath szobrai, a játékkártyák meg az egyéb nyalánkságok lesznek, akkor ez nem az. Az a változat talán meg sem jelenik itthon.Lara írta: www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=termek&termek_id=2240 extrák
www.netpiac.hu/display/index.pht ... ek_id=2263
Kérdeznék valamit.Ez itt a négy lemezes DVD változat(második).Szerintetek ez a díszdobozos vagy sem?Érdemes előrendelni?
Hogy érdemes-e előrendelni ezt a 4 lemezest? Ezt most komolyan kérdezed? 30 perccel hosszabb a film, Howard Shore új zenéket írt hozzá, sok-sok óra extra anyag van rajta, mi kellhet még? Elő KELL rendelni
- Ody
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nem mintha csodálnám szinkronizálás, extrák, stb...
- Lara
- Nem elérhető
www.netpiac.hu/display/index.pht ... ek_id=2263
Kérdeznék valamit.Ez itt a négy lemezes DVD változat(második).Szerintetek ez a díszdobozos vagy sem?Érdemes előrendelni?
I make my own luck.
- Ulmo
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Egyik mágust sem törik kerékbe, az agészen más. Ez a kerék angem leginkább az Egri Csillagok tűzkerekére emlékeztetett. (Jeeee! )
Kürtvár ostroma egy az egyben Egri Csillagok. Már csak a kvarcórás orkokat kellene látni
Alyr Arkhon írta:
A Banyapókkal ugyanez... Egy horrorfilmrendező kihagyná a könyv egyik legrémisztőbb szörnyét?
A Banya nem marad ki, csak költözik. Két Toronyból Király Visszatérbe. PJ nem akarta vele befejezni a második részt, az amerikai közönség nem értené.
Old Hawk: a harmadik rész elején készül el az Andúril.
- Old Hawk
- Nem elérhető
Elolvastam azt a web oldalt, ahol a tervezett változtatások vannak és nagyon elszomorodtam, mert sok és lényegi változtatás lesz a Két toronyban.
Abba bele sem merek gondolni, hogy az utolsó résznél mi lesz. Benne lesz vajon a Megye megtisztítása?
Na pá: Old Hawk
Old Hawk
Aki szinte már Ent.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Mondják a hiv. előzetseben:
The Two Towers: Orthanc and Barad-dur, mondja Galadriel, ugyanúgy, mint ahogy a FOTR film elején elmesélte a Gyűrű történetét.
Barad-dur gondolom annyira lesz benne, mint az 1, részben, azaz megmutatják, mit tudott kihozni a WETA a festményből, és kész.
Egyik mágust sem törik kerékbe, az agészen más. Ez a kerék angem leginkább az Egri Csillagok tűzkerekére emlékeztetett. (Jeeee! )
De hogy mért szúrják fel egymást rá, (hogy kit, az mindegy) azt nem tudom. Lehet, hogy megint csatázni fog a 2 mágus, mint az FOTR-ban, csak ezúttal Gandalf győz, mit sem törődve az őt átdöfő tüskékkel?
Minas Morgulnak a könyvben sincs nagy szerepe, (szerintem) de PJ nem normális, ha kihagyja. Elvégre ha megcsinálják, a számítógépes grafikusok megint nagyot alkothatnak ( akárcsak a többi épület és helyszín megjelenítésénél).
A Banyapókkal ugyanez... Egy horrorfilmrendező kihagyná a könyv egyik legrémisztőbb szörnyét?
Legolas lépcsőzése engem nem zavar, elvégre egy csata közepén nem azzal fog törődni, feltalálták-e már a szörföt Középföldén, hanem hogy minél előbb elérje az ellenséget.
Az nyilvánvaló, hogy PJ nem akart túl sok helyszínt és szereplőt ezért jön Arwen a tündékkel Halbarad és a dúnadánok helyett...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/