Beszélgetések

Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #380569 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Beszélgetések
akkor pár szó részemről is:)

Lau vagyok, jelenleg Celebrom Főmazsola szárnysegédje Hannával és Virággal együtt, csapatangyalka. Kérdéssel, sóhajjal bátran keressetek. Nagy energiákkal várom az idei tábort - nekem szám szerint az ötödiket - és lelkesen támogatok minden kreatív megmozdulást szárnyaljanak ezek az ép elme hátain túlra is akár...
Egyébként 24 éves tün(c), anglász-bölcsész vagyok, némi táncos és szerepjátékos érdeklődéssel:)
Idén pedig a színjátszóknál fogok rendelni.

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Utolsó szerkesztés: 15 éve 5 hónapja által.
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380543 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Hanna vagyok, 24 éves,jelenleg úgy tűnik,örök bölcsész, ez a hatodik táborom, másodjára vagyok szervező, IRL Gandalfné lassan egy éve, most még fél lábbal Rómában, de lélekben már táborban.
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380534 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Holnap feltöltöm jutyubra:), meg akkor a tavalyi szarvasos dolgot is, hogy az újak képben legyenek.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380532 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Beszélgetések

Anglachel/Gurthang írta: Hm, az a vicces, hogy én nem is láttam még a loitumatáncot :) Majd mutasd meg a táborban légyszi

úúú arról a videjó nem jutott el hozzám :D kéremkéremkérem:D youtube?:D

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380530 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Hm, az a vicces, hogy én nem is láttam még a loitumatáncot :) Majd mutasd meg a táborban légyszi

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380529 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Beszélgetések
csinci vagyok, nagyon lelkes, rutinos táborozó, IRL fan és abszolút kritikus a jó dolgokkal szemben :D
párom, Drizzt nemkülönben csendes lelkesedéssel várja minden év eme 10 (most már 11) napját.

chef rendben leszek én is, úgyhogy tuti kaptok extra pitát. pl. jobban szeretem a körbetoszt, mint ezt, de most engedtem a többségnek.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380523 Írta: Celebrom
Pont ma néztem meg az ominózus Hörrr előadást, meg a loituma táncod, remélem idén is lehetünk vmi hasonló szemtanúi. Hamarosan kimennek az emilek azoknak akik a nemzetségben vannak , de még nem jelentkeztek, hátha még van olyan aki még nincs regisztrálva.
Még mindig nem kaptam táblázatot, uhogy nemtok időarányt mondani.
kb:
8+1 óra alvás lehetőség
3 óra étkezés
8-9 óra kötött program (nemzetség-, rend-, csapatidők, keretjátékos, ösznépi megmozdulások, előadások)
3-4 szabad program
Nyilván ha valaki nem akar végignézni egy előadást az nem lesz ott és és ha valaki hulla fáradt annak úgysem vesszük hasznát egy ötletelős nemzetséggyűlésen. És ahogy tavaly idén is rugalmas leszek, és sok pihiidőt akarok hagyni nektek, de ha meg lesz beszélve a gyülekezés mindig pontos legyen, ezt még sokszor el fogom mondani.

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380467 Írta: Anglachel/Gurthang
Ja igen, tavalyelőtt.

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380463 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Na akkor én is.

mogy vagyok (így, kicsi m-mel), 23-on túl, szintén bölcsész, angol meg nyelvészet hallgató, ha minden igaz, egyszer tanítani is fogok. Igazából fogalmam sincs, hányadik táborom, de 2003 óta MTTzek, mikor milyen aktivitással. Természetjárni fogok, szóval remélem az egyenöltözék nem egy agancs lesz mindenki fején, mert bajban leszek az erdőben. Tolkien-i tudásom kicsit hézagos, és néha gyakran túlspilázom a dolgokat, ilyenkor rúgjatok bokán. Most egy év kimaradt a részemről, mert kinn vagyok (még mindig) Finnországban, elsejéig. Más most nem jut eszembe. Ja, és jelentem nagyon lelkes vagyok :)

Anglachel/Gurthang írta: (tavaly is uncsi volt, nem tudom miért oda jelentkeztem megint)
(pls maradjon a sárkány, eddig mindenkinek tetszett)

Vagyis tavalyelőtt. Azt hallottam tavaly érdekes volt. A második sorral meg abszolute egyetértek.

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380453 Írta: Celebrom
Sárkány lesz a címerünkön és a a szarvas pedig a kabalaállatunk (totemállat), hisz egy sárkány mint a legnagyobb ellenségünk nem lehet,de azért lesz az a címerünkön mert hogy mi aztán nem félünk tőle stb....
Azt hogy miért a szarvas a totemállatunk azt majd kitaláljuk..
Így ok?

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380450 Írta: Cellofán
Cellofán válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Én a szarvast és a sárkányt is szeretem, lehet akármelyik.

Lacho Calad
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380447 Írta: Laurelen

Celebrom írta: Hátjó, legyen szarvas, de mint látjátok a másik topicban nagyon megy a sárkányos címerezés, a szarvast nemtom hogyan illesszük bele a dolgokba, de rendben legyen. Másnem viszek egy agancsot és az lesz a nemzetség "kabala" tárgya...

a te fejeden? :D

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #380420 Írta: Anglachel/Gurthang
Akkor énis bemutatkozom (:

Anglachelnek "hívnak", leglábbis minden évben másfél hétig (: Ez a sokadik táborom (kb 5), bár tavaly egyet kihagytam. Énis régóta vagyok az MTTben, de ez igazából csak az évi másfél hét táborozást jelenti. Idén az egész családommal megyünk a táborba, mint már Elrenor leírta.
Egyébként bölcsész (nyelvész-történész) vagyok. Szintén szerepjátékos, exgót.
Tolkiennel kapcsolatban pedig elsősorban a nyelvek érdekelnek, amiket létrehozott. Mivel Túrin a kedvenc szereplőm az összes közül (Anglachel is csak azért lettem, mert egy Túrin nevű felhasználó már volt a fórumon (Anglachel Túrin kardja)) , ezért nagyon örülök, hogy ide kerültem, ráadásul eddig az összes csapatom jó volt, ahol Celebrommal együtt voltam (Curufin, Gondor).
Eredetileg a bölcsek rendjébe jelentkeztem, de szerencsére nem indult :D (tavalyelőtt is uncsi volt, nem tudom miért oda jelentkeztem megint) úgyhogy hálisten harcos leszek :cool:

(pls maradjon a sárkány, eddig mindenkinek tetszett)

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380391 Írta: Celebrom
Hátjó, legyen szarvas, de mint látjátok a másik topicban nagyon megy a sárkányos címerezés, a szarvast nemtom hogyan illesszük bele a dolgokba, de rendben legyen. Másnem viszek egy agancsot és az lesz a nemzetség "kabala" tárgya...

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380390 Írta: Cellofán
Cellofán válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Akkor én is bemutatkozom:
Cellofán vagyok. Épphogy tizennégy. Ez a 2. táborom.
Segíteni sokmindenben tudok, mert amit elmagyaráznak nekem, azt legtöbbször megértem.
Néha rámjön az okoskodhatnék, amikoris vagy nagyon sokáig fejtegetem a saját véleményem, vagy fűbe-fába belekötök.
A Rendről: a Konyhában leszek kontár segéd.

A szarvasos ötletet támogatom!;)

Lacho Calad
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #380368 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Jó, akkor én is bemuattakozom, bár némileg tartok attól, hogy ironikus értelemben sikerült.

Namarie vagyok (a lány), 31 éves múltam, 4. táboros.
Kicsit boszorkányos, kicsit hárpis, zsörtölődő típus, és rettenetes bánt, hogy se hangom, se ügyes kezem, se szép mozgásom nincs, tehát sajnos ezeken a területeken engem nem lehet felhasználni.

Amit tudok adni: ötletelni hazsnálhattok, és nem sértődöm meg, ha valaki mást mond, és az én ötletem mellőzve van. (Elvégre ezért fogalakozom vallással, filozófiával, etikával, meg teológiával).

Imádom a tündéket, és most emberként efyfajat Andreth- szerű karaktert élek meg.

Rendügyileg: mivel nem indult a bölcs rend, így konyhásnéniként fogok mindenféle, remélhetőleg szépet és finomat alkotni Neketek. Főzni éppúgy szeretk, mint tanulni.))))

Amúgy türelmes is tudok lenni. :) )))

Várom a találkozást!!!!

Állat: Celebrom valahol írta, hogy nem kell mániákus mókus módjára ragaszkodni Tolkienhez - és most én teszem hozzá, hogy most mi itten mádod- vagy harmadteremtünk. :) De lehetünk akár stilizált mókussal is.. nagyon aranyos kis állat, okos is, erdőben is él.

Celebromról eszembe jutott a szarvas is ("Úgy hívnak, hogy Ágas, de otthon csak Balesetnek szólítanak")- bocsánat :)

De mert Tolkien a germán mitológiából (is) táplálkozik, ezért az összes ott lévő totemállatként használatos lényt felhazsnálhatjuk szerintem.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380364 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Sziasztok!
Tök jó, hogy beindult már itt az élet :)
Mil vagyok, asszem a 6. táborom, elég őskövület
mellesleg táncőrült és az egyik tánc-rend vezetője a táborban.
amúgy Corvinus-turizmus-vendéglátász leszek, ha megnövök és minden igaz... :)

és egyébként ilyen lelkes, meg kreatív, meg minden mennyiségben hülye és őrült, asszem ez eléggé jellemez :)

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380363 Írta: Celebrom
Hidd el lesz elég jelentkező a babafelügyeletre ahogy hallottam. És nagyon örülünk nektek. Anglacheltől pedig ismét várunk majd egy táncot a Loitumára :D ...

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380350 Írta: Elrenor
Elrenor válaszolt a következő témában: Beszélgetések
én Elrenor vagy Eszter vagyok, ez a második táborom. Ebbe az egészbe egyébként Anglachel csöppentett bele, aki a férjem, és jön táborozni a babánk is, Julianna (Giliana), aki 1 éves múlt.
Cukrásznak tanulok, és a kézműves rendben leszek (vagyok), bár nem tudom, Julcsi mennyire hagy majd aktívan tevékenykedni :P
És már nagyon várom a tábort :)

"Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin joka varjojen saartama on."
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380345 Írta: Celebrom
Mezei táborozó, igen régi szép idők :). Azért számítunk rád a nemzettségben is nagyon Gilz. De azért némi hangyányi bemutatkozás lesz, meg vmi összerázódós cucc, de amúgy hamar belevetjük magunk a munkába, h ne később kelljen a pólókkal vagy a zászlóval foglalkozni.
Virág: Charlie Angyalai -> Celebrom Angyalai (nem én találtam ki):D, már meg is van az első mission-tok, majd a pólók beszerzése, de ezt majd emilbe.
Jaa igen én is ilyen műszaki barbár vagyok, most végeztem mint gépészmérnök a BME-n, de ezt az énemet eléggé elnyomom az MTT-ben :D .

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380343 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Szasztok,

két év után először vagyok csapatban a táborban, sőt, tulajdonképpen utoljára VelemIIben vettem részt nem csapvezetőként csapatmunkában, szal ez nekem mindenképpen élmény lesz. Remélem, a fórumos beírkálással megspóroljuk a körbenülős kikicsodát, szal az újak kedvéért:
26 éves színész-terméktervező-gót-rpg-s vagyok, ősidők óta az emtétében.
és a színész rendet vezetem majd a táborban, de szándékozom részt venni mezei táborozóként a nemzetség életében.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380336 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Én Virág vagyok, ez lesz az 5ik nyári táborom, de most először vagyok szervező (: A táncos rendben leszek, mert imádok táncolni...még ha hulla fáradt is leszek, akkor is megyek rendelni (igaz, nekünk nem kötelező, de én akkoriiiis):P
Celebrom: öö lemaradtam, miért is lettünk angyalok?:P ja és a szarvas nem is olyan rossz ötlet, ugyeee? :P :P

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380332 Írta: Celebrom
Addig itt főleg az újak bemutatkozhatnak ám. Esetleg bárki beírhat bármi óhajt-sóhat a táborral kapcsolatban (mittomén "én nem szeretnék 11-nél előbb felkelni egyik nap sem" ).
Arra is kiváncsi vagyok, h ki milyen rendbe került.
Én Celebrom vagyok , int láthatjátok és ez lesz nekem a 7. MTT táborom és 2-szor vagyok ilyen csapvezszerű lény.
Mint lentebb említettem a tábortól azt várom, h mindenki jól érezze magát, ezért megteszünk mindent. Ha valakinek akármilyen problémája van nyugodtan fordulhat hozzám, akik ismernek tudják, h megoldok bármit (szinte)... A család anyukák, vagy most már "AZ ANGYALOK" (Lau,Hanna, Virág) szintén nagyon kedvesek és segítőkészek.
Ja én nem leszek egyik rendben sem, mert asszem az idő alatt fogom kialudni magam, mint tavaly is :) .

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380285 Írta: Celebrom
Reag a másik topicban. :)

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #380280 Írta: Anglachel/Gurthang
Najó :D

Bocsi, hogy ennyire akadékoskodom, de farkas és kéz? :S egyszerre? Emlékeztek még Berenre? Na őt egy farkas ölte meg, meg a kezét is egy farkas harapta le :p

Értem én hogy kell saját identitás, meg hogy a farkas menő állat, de a farkasok ősi ellenségeink végül is... Vannak más jó állatok, pl szarvas, maci ha már állat.

Egyébként meg Hador házának van saját jelvénye (csak mert Beren ugye nem a mi házunkból való) , méghozzá a Sárkánysisak. Hador házának legbecsesebb kincse.

A sisak arannyal díszített szürke acélból készült, és a diadal rúnáit vésték rá. Olyan erő lakozott benne, amely megvédte a sisak viselőjét a sebesüléstől meg a haláltól, mert a rásúlytó kard kettétört, és a nekiütődő dárda félrecsúszott. Telchar kovácsolta a nogrodi kovács, akinek munkái nagy hírre tettek szert. Sisakrostélya volt (amilyet a törpök használtak kovácsműhelyeikben, hogy védjék szemüket), és viselőjének arca félelmet keltett mindazoknak a szívében, akik ránéztek, ő azonban védve volt lándzsa és tűz ellen. A sisak rostélyára dacból Glaurung, a sárkány aranyozott képmását tették; mert nem sokkal azután készült, hogy a féreg először előjött Morgoth kapuján. Hador és utána Galdor gyakran viselték háborúban; és Hithlum népének szíve felemelkedett, mikor látták a csatázók fölé tornyosulni, s így kiáltottak: "Többet ér Dor-Lómin Sárkánya, mint Angband aranyférge!"

Húrin Gyermekei 61. old.

Egyébként Túrint is azonosították a sisakkal, mikor egy ideig titkolta a kilétét.

Úgyhogy szerintem jobb ha inkább azt a jelképet használjuk, amit Tolkien talált ki, és nem találunk ki újat (:

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380259 Írta: Celebrom
A farkas szerintem jó ötlet, azért legyen saját identitásunk, lehet h a tündék (azon belül is Fingon) hűbéresei vagyunk, de különálló nép. Lehetnek díszes tüncös mintázatú dolgok , de ne egy rózsaszín virág legyen a jelképünk, eddig van a farkas, még ötletek? A kéz jó ötlet, mindenképp betesszük (Beren). Menjünk át a másik topicba ezzel a témával, és ott lehet ötletelni.
A nemzetség/család/rend időre azonnal válaszol amint kapok szentexel táblázatot a napi beosztásokról.

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380257 Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: Beszélgetések
hahóóó
én is jelezném, hogy itt vagyok, és hogy nagyon nagyon nagyon örülök :D érzem, hogy nagyon jó lesz...
juppííííííííííí:cool:

A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380249 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Sziasztok!
Na haragudjatok, hogy kicsit elkéstem, pedig az elsők között szerettem volna lenni én is, mivel az egyik családanyuka leszek (: de nem voltam itthon, mikor megnyíltak a topicok és alig győzöm elolvasni, annyira lelkesek vagytok, és ez nekem nagyon tetszik! Túl sok konstruktív dolgot most nagyon nem tudok írni, mert iszonyú fáradt vagyok, de ígérem innentől kezdve minden nap nézegetem majd a fórumot!
Egyébként a feketével nekem is voltak ellenérzéseim, ezért döntöttünk úgy, hogy az csak a második színe lesz a nemzetségnek, és a domináns inkább ez az élénk zöld (: és sztem ezen nagyon jól fog mutatni valami fekete minta, már messziről is lehet majd látni! (:
Szeretném még elmondani, hogy irtóra örülök, hogy veletek lettünk egy nemzetségben!
Az újaknak: üdv a csapatban, majd meglátjátok, milyen jó lesz ez a tábor, hiszen az mtt egy szuper társaság! (: Remélem, jól fogjátok magatokat érezni, és ha bármilyen kérdésetek van akár a fórummal, akár a táborral vagy bármivel kapcsolatban, nyugodtan tegyétek fel, válaszolunk! Privit is írhattok, nekem vagy a szervezők közül akármelyikünknek!
És engedelmetekkel külön köszönteném közöttünk a legfiatalabb táborozónkat!!!! Jaj, alig várom már, hogy láthassam! Nagyon örülök, hogy hozzánk kerültetek!!!!(: (azt hiszem a gyerekfelügyelettel a táborban nem lesz gond, a fél mtt lelkesen babázik bármikor:P )

Sok puszi mindenkinek!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380246 Írta: Laurelen
ööö....akkor talán hanyagolni kéne a farkast:D
de a kéz motívum nekem tetszik.

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380240 Írta: Anglachel/Gurthang
A farkas kicsit abszurd :D

Farkast tenni tündebarát zászlóra kb olyan mintha turullal reklámoznák a szlovák nemzeti pártot.

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.493 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére