Tánc

Több
16 éve 8 hónapja #356872 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Tánc
meg szabad kérdezni, hogy ment a válogatás?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 8 hónapja #356382 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Tánc

Milendoria írta: shannonosok, ugye megkaptátok az emailt hogy nem holnap lesz a válogatás?

Én elcsesztem és nem igazoltam nekik vissza az e-mailt, szóval nem megyek... De megnézem hogy küldtek-e

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 8 hónapja #356337 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tánc
shannonosok, ugye megkaptátok az emailt hogy nem holnap lesz a válogatás?

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
16 éve 8 hónapja #355344 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Tánc
Drukkolunk, ügyesek legyetek!!!

A csajos cuccon még tudunk alakítani bőven. ;)
Juhú. 8)

Feel the sunshine 8)

Több
16 éve 8 hónapja #355335 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Tánc

Milendoria írta: március kilenc, bizony :D
hát, én kíváncsi vagyok... :roll:

we will see...
szakmai önéletrajz...hmm....

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
16 éve 8 hónapja #355325 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Tánc
március kilenc, bizony :D
hát, én kíváncsi vagyok... :roll:

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
16 éve 8 hónapja #355255 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tánc
Hűdeizgi!!!
Nekem természetesen nem jött levél, nem jelentkeztem :)
De drukkolok nektek!

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
16 éve 8 hónapja #355242 Írta: Narbeleth
Megérkezett a Shannonos levél. Március 9.
Nektek? :idea:

Több
16 éve 8 hónapja #355236 Írta: Idhren
soon? :P

Több
16 éve 9 hónapja #355091 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Tánc
Idhren, privi megy soon :)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
16 éve 9 hónapja #355074 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tánc
Mi köszönjük Neked! :P
Nem hittem volna, hogy egy nap alatt megtanulom a táncot... :lol:

Több
16 éve 9 hónapja #355069 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Tánc
[size=9:3iwssi9a]Géphez jutottam!!![/size]

Szóval, nagyon köszönöm Idhrennek, aki végig segített az ötlet véghez vitelében, meg a koreoban! Nélküle nem jött volna össze a dolog! :wink:

Tündérek és Manók!
Nagyon köszönöm mindenkinek aki keringőzött, és megvalósította azt, ami a fejemben létezett. Tudom, olykor ez nem volt könnyű... Valójában mindenki hozzátett egy kicsit. És köszi mindenkinek a megnyugtató és bíztató szavakat próbák közben, után.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
16 éve 9 hónapja #355051 Írta: Narbeleth

Idhren írta:

Rayan írta: Annyira sajnálom egyébként a szexisnek szánt táncot, mert nagyon ötletes elemek vannak benne, viszont mindig hip-hop módon van összerakva, és ez nagyon sokat ront a dolgon. Tavalyi farsangi tánccal ugyanez a bajom. Sikerül mindig a két legkiemelkedőbb prodáksönt lerontani azzal, hogy nem látom mögötte a kemény melót. Bár kérdés, h mennyire szeretné a táncos szekció komolyan venni magát. Én reménykedem benne, hogy lesz rá időtök. Ha most ívil akarnék lenni azt mondanám, a színházi és énekrepertoár egy helyben toporog, itt viszont egészen más a helyzet :o h: Úgyhogy tessék dolgozni!! Szeretnék még sok-sok hasonló finomságot látni, csak legyen benne több finomság, ha értitek, hogy mire célzok :up: Idő, idő, idő.

Van sok igazság abban amit mondasz, bár én sajna éreztem benne a kemény munkát :mrgreen:
De való igaz, két hét alatt raktuk össze...
És egy összpróbánk volt. Ami kevés...
Azért priviben megírnád, pontosan mikre gondoltál? Mert ezt a táncot még tervezzük előadni a jövőben :P

Egyetértek Idhrennel, egyetlen kérdést tennék fel még Rayannak: Próbáltál már vizsgaidőszakban ennyi emberrel próbálni? És szorgalmi időszak első hetében? Nekem személy szerint heti hét táncpróbám volt...

Több
16 éve 9 hónapja #355049 Írta: Idhren

Rayan írta: Annyira sajnálom egyébként a szexisnek szánt táncot, mert nagyon ötletes elemek vannak benne, viszont mindig hip-hop módon van összerakva, és ez nagyon sokat ront a dolgon. Tavalyi farsangi tánccal ugyanez a bajom. Sikerül mindig a két legkiemelkedőbb prodáksönt lerontani azzal, hogy nem látom mögötte a kemény melót. Bár kérdés, h mennyire szeretné a táncos szekció komolyan venni magát. Én reménykedem benne, hogy lesz rá időtök. Ha most ívil akarnék lenni azt mondanám, a színházi és énekrepertoár egy helyben toporog, itt viszont egészen más a helyzet :o h: Úgyhogy tessék dolgozni!! Szeretnék még sok-sok hasonló finomságot látni, csak legyen benne több finomság, ha értitek, hogy mire célzok :up: Idő, idő, idő.

Van sok igazság abban amit mondasz, bár én sajna éreztem benne a kemény munkát :mrgreen:
De való igaz, két hét alatt raktuk össze...
És egy összpróbánk volt. Ami kevés...
Azért priviben megírnád, pontosan mikre gondoltál? Mert ezt a táncot még tervezzük előadni a jövőben :P

Több
16 éve 9 hónapja #355042 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Tánc
Annyira sajnálom egyébként a szexisnek szánt táncot, mert nagyon ötletes elemek vannak benne, viszont mindig hip-hop módon van összerakva, és ez nagyon sokat ront a dolgon. Tavalyi farsangi tánccal ugyanez a bajom. Sikerül mindig a két legkiemelkedőbb prodáksönt lerontani azzal, hogy nem látom mögötte a kemény melót. Bár kérdés, h mennyire szeretné a táncos szekció komolyan venni magát. Én reménykedem benne, hogy lesz rá időtök. Ha most ívil akarnék lenni azt mondanám, a színházi és énekrepertoár egy helyben toporog, itt viszont egészen más a helyzet :o h: Úgyhogy tessék dolgozni!! Szeretnék még sok-sok hasonló finomságot látni, csak legyen benne több finomság, ha értitek, hogy mire célzok :up: Idő, idő, idő.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
16 éve 9 hónapja #355030 Írta: Inczy
Én pedig köszönöm, h részt vehettem mindkettőben, nagy hejehuja és hipphipphurrá a koreográfusainknak! 8)

Feel the sunshine 8)

Több
16 éve 9 hónapja #355027 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Tánc
Itt is gartulálok Nektek. :)
A balrogos revütánc és a tündérkeringő szerintem minden eddigi farsangprodukciót felülmúlt.
Éljen Idhren, Ring és a táncosok! :cheers:

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
16 éve 9 hónapja #355011 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Tánc
Nagyon tetszett a tündér-manó tánc! :D Sajnálom, hogy végül időhiány miatt nem tudtam benne részt venni, pedig szerettem volna.
Melkor és a csábító balrognők szintén profik voltak! Grat! :D

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
16 éve 9 hónapja #355000 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Tánc
Csajok, srácok, nagyon élveztem a keringőt! :D (Az biztos, hogy érdekes érzés tünccé átvedleni a gót cuccok után :D ) Máskor is szívesen csinálnék ilyet. :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
16 éve 9 hónapja #354992 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tánc
Sejtettem :) gratula és még sok ilyet csinálj nekünk, Idh! :D (meg Narb is, ha segített :) )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 9 hónapja #354961 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Tánc
Kincső: a balrogos táncot is Idhren koreografálta! :hello: :hello: :hello: meg, ha jól tudom, Narb segített :)

Több
16 éve 9 hónapja #354958 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tánc
Hogy itt is meglegyen:

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
16 éve 9 hónapja #354950 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tánc
Gratula a tündérkéknek és manóknak, valamint Melkornak és a balrogoknak! Nagyon hangulatos táncok kerekedtek :)
Az előbbi koreografálásához tudom, hogy Ringnek és Idhnek kell gratuláljak, de az utóbbiéhoz kinek?

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 9 hónapja #354855 Írta: Celebrom
Akkor mire menjünk?

Több
16 éve 9 hónapja #354854 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Tánc
Akiket érint:
Holnap /ma, de még mindig insomniás farsangszervező vagyok/ megnézem akkor a megnézendőket. 3ra megyek az eltére, ahol a keringőpróbák szoknak lenni, f4től dolgom lesz, úh kénytelenek vagytok addig bemutatni :twisted: Addig is legyetek rosszak ;)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
16 éve 9 hónapja #354851 Írta: Inczy
Olyan hiperszupermenő rucit szereztem, h hűha.
Jók leszünk. 8)

Feel the sunshine 8)

Több
16 éve 9 hónapja #354814 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Tánc
Emlékeztetőül:

Esgal írta: FIGYELEM! JEGYÁRUSÍTÁS ÉS FELLÉPŐK MEGHALLGATÁSA!

Idő: Csütörtök, feb. 14. 18-20 óráig
Hely: Battyhány Alapítvány, Eötvös u. 24. Az Oktogon mellett van, a körúttal párhuzamos utca, ha mondjuk a Nyugati felé nézel, akkor a jobb oldalon. Van egy csengő a kapuban, jókora réztáblával, nem lehet eltéveszteni.

Jöjjön mindenki, aki

:arrow: jegyet szeretne elővételben,
:arrow: levélben jelezte, hogy produkcióval jönne,
:arrow: aki nem jelezte levélben, hogy produkcióval jönne, de azóta eszébe jutott valami.

Aki nem talál oda, azzal 3/4 6kor találkozunk a 4-6 megállójában.

Akinekj nem jó az időpont meghallgatásra, eresszen meg egy mélt.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 9 hónapja #354799 Írta: Gandalf

Több
16 éve 9 hónapja #354798 Írta: Celebrom
van

Több
16 éve 9 hónapja #354790 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Tánc
Fél 4-kor lesz pénteken keringő ugyanazon a helyen, ahol eddig!
Negyedkor tali a villamosmegállóban!
Ki hogy áll a rucikkal?

"Be the change you want to see." Gandhi

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.745 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére