Humor

Több
21 éve 2 hete #151117 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Humor
Galadh: Bővített verzió kéretik :twisted:

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hete #151116 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Humor
Íme a chaten született paródia vágott verziója :)
Ha kéritek, berakom az eredetit is, minden tényezővel együtt!
Szereposztás:

Melkor - Ery
Ungoliant -Gangrel, vagyis én:)

Melkor -Ungoliant, hát hol van a fény, amivel jóllakhatnál?
Ungoliant -Ki a **** vagy basszus, hogy csak így beszólsz?
M -A főnököd
U -Na ne szórakozz! alig várom, hogy megsz*passalak!
M -Álmodj csak kiscsaj!
U -Na baz húzzál innen, míg ilyen udvarias vagyok!
M -Na és ha olyan cuccot kínálok, amit még nem élveztél?
U -Beszélj, vagy úgy s*ggberúglak, hogy a Taníquetil csúcsát is csak apróban látod!
M -No de felvágták a nyelved! vagy az én voltam?
Oszt honnan tudod, hogy nem rendőrspicli vagyok? HE???

/*Kis szünet, bakik, taktikai megbeszélések/

U -És te honnan, hogy én nem vízvezetékszerelő?...
na kit köll megölni? anyagért bármit!
M -Gyere csak utánam, mutatok egy tuti helyet!
Na ha ott végeztünk, annyi anyagot kapsz, hogy belekékülsz!
U -Teljesen?
M -Ha mondom, tutira megkapsz mindent!
U -Na jóvan wazze. akkor húzzunk!
M -Na add a kezed. Ne mind a nyolcat!

The End:)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hete #151092 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: kicsit későn, de

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
21 éve 2 hete #150960 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Humor
RING WARS
2. rész

Gandalf Kenobi éppen ráfordult suhanójával a Hobbitfalva felé vezető ösvényre. A valák új csúcsszuper időjárás-szabályozó technológiának köszönhetően a Tatuinon (a Megyében) nyoma sem volt már a forróságnak, hanem gyönyőrűen zöldellt a táj. Gandalf Kenobi lassított, mert tudta, hogy a hobbitok még nem szoktak hozzá az ilyen gyors suhanókhoz. A fák árnyékában olvasó Frodó-Luke felfigyelt a szokatlan közlekedési eszközre, és könyvét becsapva, egy fegyver célzóberendezését megszégyenítő pontossággal rohant arra a helyre, ahol a bölcs jedi repült. Gandalf Kenobi azonban felkészült a támadásra, ezért a döntő roham előtt megállította gépét. F-L. így kénytelen volt az utolsó pillanatban megtorpanni.
– Elkéstél! – mondta, mert más nem jutott eszébe.
– Egy jedi sosem késik – felelte amaz. – Mindig pontosan akkor jön, amikor az Erő akarja.
Nem folytathatta a filozofálást, mert F-L. kihasználta az alkalmat, és befejezte a támadást: Gandalf Kenobira vetette magát. Minthogy azonban a jedi elkapta, és szorosan fogva tartotta, újra fel kellett adja a tervét, hogy Gandalf Kenobin próbálja ki harci tudását.
– Örülök, hogy újra látlak – mondta inkább. – Mi hír a nagyvilágban? Mondj el mindent!
– Mindent? Hm… Kíváncsi vagy, ami egy hobbittól szokatlan… bár megfeledkeztem róla, hogy ez régen a Tatuin volt.
– Mesélj!
– Hát, jó. Völgyzugolyból érkezem…
Gandalf Kenobi itt hirtelen elhallgatott, majd összeráncolt szemöldökkel nézte a kormányon pihenő kezét.
– Milyen hosszú kezem lehet! – álmélkodott.
F-L. értetlenül bámult rá, de nem kapott magyarázatot, mert egy csapat hobbitgyerek rohanta meg őket.
– Tűzijáték! Tűzijáték!
G.K. hátranyúlt, és bekapcsolta a droidját.
– Parancsára, uram – mondta az monoton hangon.
– Dobálj ki nekik néhány Filibuster csillagszórót! – mondta a jedi.
– Igenis, uram – felelte a robot, majd leszerelve első fedőlapját, néhány furcsa tárgyat szedett ki onnét. Frodó érdeklődve figyelte, ahogy a gyerekek felé hajítja a dolgokat. Egyik-másik meg is gyulladt, amint az egy rendes csillagszóróhoz illik, de néhány nagyobb, gömbölyű tárgy nagy pukkanással szétrobbant, korommal borítva be nemcsak a gyerekeket, hanem a droidot is.
– Hogy Eru verne meg, azt mondtam, csillagszórót, és nem koromlabdát! – kiáltotta a jedi, és hátranyúlt a droidhoz, hogy kikapcsolja.
– Elnézééé… – kezdte az, de nem tudta befejezni.
– Ugye megteszed nekem azt a szívességet, hogy letakarítod? – kérdezte G. K.
– Ööö…
– Köszönöm.
– De én ma át akartam menni Morotvára (Mos Eisley-be, vagy hogy is hívják…)!
– Majd átmégy holnap. Első a kötelesség – mondta a jedi ellentmondást nem tűrő hangon, így F-L. csak nyelt egyet, de már kész volt a terve.
– Örülök, hogy újra itt vagy – felelte kis szünet után, és villámgyorsan kiugrott a suhanóból, ami ugyan meglehetősen veszélyes volt, de nem történt semmi baja, és rohant tovább.
– Hé, most meg hová mégy?
– Vajon? – vigyorgott vissza F-L.
G.K. elkáromkodta magát.
– … te kocsmatöltelék! Ha nem lesz lepucolva a droidom estére, kipróbálom rajtad a legújabb varázslatomat!
– Jó, jó! – húzta be a nyakát F-L. A jedi varázslataival jobb volt vigyázni Előző ottléte alkalmával valami szenzációs új tűzvarázslatot akart bemutatni, de az lett a vége, hogy majdnem kigyulladt Zsáklak. Így, bár F-L. biztosra vette, hogy a jedi nem bántaná őt, sóhajtva vette tudomásul, hogy kénytelen lesz lepucolni a droidot. Először azonban suhanójával átment Morotvára, ahol már várta Samu, Pippin és Trufa. Két utóbbi egy kicsit felönthetett már a garatra, mert minden áron rá akarták venni Frodót, hogy menjen el velük azonnal suhanó-versenyezni egy nagyon veszélyes terepre. Frodó és Samu hamarosan ott hagyta őket, miután összevesztek azon, hogy ki nyerné meg a versenyt.
– Khm… Izé… Samu… – kezdte Frodó.
– Igen?
– Nem lenne kedved eljönni hozzánk? Tudod, G.K. droidját kellene lepucolni…
– Ja! Hát… nekem nagyon fontos dolgom van… a Tatának kell segítenem… el kell ültetnünk néhány virágot…
– Szeptember végén?!
– Ööö… Te ehhez nem értesz, Frodó úr…
– Igen? Köszönöm. – felelte F-L. sértődötten, és hazaviharzott droidot pucolni.

Milyen lett? :roll: Tudom, hogy még elég kezdő vagyok... Legyen folytatás? :roll:
(Ezt most 99%-ban én írtam, de Pippinnek is volt pár javaslata.)

[size=9:24hhjrvq](Alyr mester, mondj légyszi kritikát! Nem baj, ha negatív...)[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 2 hete #150943 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
GALADRIEL NAPLÓJA

Másnap: reggel lementem Ulmohoz, megbeszéltem vele ezt a faálmos dolgot. Nem szólt semmit, csak mosolygott. Feanorra viszont kifejezetten mérges, mondta, ha így folytatja, szól Manwenak, küldje már el lehűteni azt a tüzes leklkét valahova...

Két hét múlva:

Mindt mondtam nemrég, a családnak kezd elmenni az esze. Ma Curufin volt a soron, aki azt találta ki, hogy még díszesebbé teszi a lovát, és ennek örömére felcsatolt rá - egy tehénkolompot. Szegény állat már így is olyan volt, mint egy csüngőkkel teliaggatott ruhafogas, a kolomptól ráadásul még meg is vadult.
Láttuk, hogy ennek nem lesz jó vége, Fingon, Amarie, fivérem meg én rohantunk megfékezni a lovat, persze egyikünknek se volt annyi esze, hogy ezt lovon tegyük. Amint rohantun utána, észrevettük, hogy vészesen közeledik egy irgalmatlan nagy és még irgalmatlanul tüskésebb kaktusz felé. Ijedtünkben elkezdtünk kórusban ordítani:

-Vigyááááázzz, KAKTUUUUUSSSZ!!
-KÖSSSSSZZZ!!!- jött a sírós válasz a kaktusz közepéből.

-Ne mozdulj, Iluvatárért, jaj ne mozdulj- visítottunk Amarieval, és mindenki rohant Curufinkiszedni. Mivel hozzá nem lehett nyúlni, meg a hatméteres katusz közepébe senkinek nem volt kedve belemenni, azt terveztük bátyámmal, hogy kilevitáltatjuk. Neki is fogtunk, és már jó a katusz fölött volt, amikor megjelent az őrjöngő Feanor, aki azt hitte, mi löktük bele a lökött fiát a szúrós izébe. Elkezdett rángatni, mire Curufin veszélyesen lejebbcsúszott. Már vagy fél méterre volt csak a tüskéktől, amikor a fia elkezdett kiabálni:

-Ne , jaj, apa, ne, hagyd őket!
Süket tüzeslélek ezt úgy értette, hogy:
- Ne hagyd apa őket!
Így aztán szegény kb. öt centire volt a tüskéktől, amikor Amarie kapcsolt és rámrivallt, hogy csináljak már valamit. Gyorsan tüzes lélkű rokon elé ugrottam, és a hajammal elkezdtem az arcát csiklandozni. Kapásból elfeledkezett a fiáról, akit így a fivérem kiszabadított, Fingon pedig a tüskék egy részétől megszabadított, a másik adag az enyém volt.

A hazafele út enyhén izgalmas lett. Megjelent a kíváncsi természetű és néha mit ne mondjak és bocsánat a szóért, de elég bamba Aredhel, és elkezdte kérdezgetni mi volt. A fivére gyorsan el is húzott, így mi maradtunk ott neki választ adni.

- És akkor hova kötötte a harangot?
-Nem harang volt, hanem kolomp és a nyakára
-A farkára?? Curufinnak farka nőtt? Vagy..és itt pirulva nézett a bátyámra.
-Nem nőtt farka senkinek Aredhel, és a ló nyakáról van szó.
-Hogy kerül a ló nyakába a farka???
-Sehogy Aredhel, a ló nyakán sörény van, és úgy került a tehénkolomp a LÓ nyakába, hogy odaköttötte Curufin, úgy, ahogy én ezt a szalagot kötném a tiedbe, csak neki nem állt szándékába szorosra húzni a nyakán..
- A lóén vagy a sajátjáén??- kérdezett visza Aredhel, szerencsére mit sem sejtve Finrod mondanivalójának valódi értelméről.
-A lóén drága.......

-Jaaaj, holnap mehetek veletek lovagolni? Állítólag a kaktusz megtört és fehér nyák folyik belőle, biztos szebbé tenné a bőröm.
-Nem hiszem drága, mert mint kiderült, azt Melkor csinálta oda.
-A nyákot??
-A kaktuszt, és benne a nyákot is....
-Jééé.. most már értem.. miért érzem magam úgy, a közeledben, mintha el volnék varázsolódvaaa???
-Te minden férfi közelében így érzed magad Aredhel...- válaszolta kicsit epésen Finrod, - de most már mennem kell..
-Mit csinálsz ma?
-Ööö.. nem érek rá..
-Tudod, hogy Te vagy a legszerettebb?? Tanííts meg vívni, naaaa...adok neked érte kiskutyust simogatni...
-Jól van, megtanítalak..- mondta fivérem és közben dühösen maga után húzva Amariet és engem elindultunk. Mikor a vihogó Amariet lerakta az otthona előtt, akkor döbbentünk rá, hogy egész Valinor Curufint és minket röhög. A vanyák voltak annyira intelligensek hogy legalább a sziklák mögött. Ulmo meg is jegyezte, hogy magára valamit adó tünde nem röhög a másik pofájába. Eközben persze a delfinei úgy ugráltak ki a vízből, nagy vihogva, hogy még nézni is jó volt őket. Feanor dühösen meg is jegyezte, amikor meglátttam, és elkezdtem visítani a nevetéstől, hogy a delfineknek azért áll állandó nevetésre a szájuk, mert intelligensebbek annál, mimthogy állat módjára kiröhögjék a tündét.*...

Másnap: szegény Finrod kijelentette, hogy most aztán már tényleg eleg van belőlünk,és hogy csürhe banda vagyunk, ráadásul apával közölte, hogy nemá ő tartson rendet a családban és védje a családot, (apa erre azt mondta, hogy ő tenné, de neki a testvére Feanor). Finrod erre felmászott egy fára, mielőtt, mint mondta, a falra mászna tőlünk.. Én meg itt állok alatta, megpróbálom lekönyörögni, de nem megy. Fára mászni meg nem tudok, úgyhogy csak leshetek föl rá. Ráadásul közölte, hogy nem tanít meg, mert akkor nem lenne tőlem nyugta..

Fél óra múlva: közölte, hogy föllevitál, de ő akkor lejön. Most itt ülök a fán, tök egyedül, ráadásul a tériszonyom miatt szédülök.

Egy óra múlva: megszánt, és itt ül mellettem. Meg a másik három fivérem is. Bunkó Melkor meg közölte, hogy úgy ülünk itt, mint tyúkok az ülőn. Orodreth jól le is köpte cseresznyemaggal, úgy téve, mintha véletlen volna. Nem is vagyok olyan hülye, Melkor is gondolkodóba esett, hogy termhet tölgyön cseresznye. Finrod meg ledobta neki az egész zacskót, csak húzzon már innen...

Este: de jó is a kibékülés..ma én főztem. Gombát. Miért fáj mindenki hasa????

*Egy Murphy- törvénykönyvből

Lektor, mint mindig, Ulmo, és Ery is segítő

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 2 hete #150913 Írta: Aeglos
Namarie: :itscool:

Több
21 éve 2 hete #150864 Írta: Prérifarkas

KÁJ írta:
Samu: Irigykedve nézett felém,
mert Frodó úr csakis az enyém!!!! :twisted: 8) (a drágaságom!!)
Gimli: A barlangok rejtekében
IQ fénylett szép szemében.
Legolas: Dúnadánok vezére,
mégsincs pénze zselére :shake:

-Rúúúlzok!

Galadh

Több
21 éve 2 hete #150853 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Humor
Köszi!!! :D
A 2.- ban nincs olyan sok "hosszú párbeszédes" rész, talán ezért nincs sok... :roll:
Szerintem ha adsz ötletet, sokan szívesen (és jól) megírnák! :wink: :D

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
21 éve 2 hete #150850 Írta: Neframíel
Neframíel válaszolt a következő témában: Humor
Ancalima: NAGYON jó. És ha én azt mondom, hogy NAGYON jó, akkor az nem nagyon jó, hanem NAGGGYON jó!!! :) Habár ezt már sokan megírták, de tényleg tecc. ;)
A második rész jeleneteivel mért nem foglalkoztok annyit??? :roll: mostanság mindig csak az első részek humoraival talcsizom itt. Vagy lehet megint figyelmetlen vagyok? :?

Ide mindig visszajárok! ;)
Sünee... jaj... a Dö hobbi... jaj... fájó emlék... :( kár, h vége lett.
Theala!! Mielőbb Szilvalét!!! :)

Több
21 éve 2 hete #150775 Írta: Ancalima Anarórë
RULZ MINDEN!!! :D

A Tanács

(Elrond belekezd a bevezetőjébe)
E: Azért gyűltünk ma itt össze...
B: Tényleg, mér’ is?
E: Most mondanám, Boromir... Azért...
B: Akkor mondjad.
E: Mit?! Ja igen, mondom...
A: Mit?
E: Azt, hogy miért is gyűltünk most itt össze.
F: Miért?
E: (üveges szemekkel darálja) Hogymegvitassunk egyigenfontos problémátami mindenközépföldi lakostérint.
G: Milyen kár, hogy ezt most mondhatod el mindjárt mégegyszer...
E: He?
G: Valaki még hiányzik innen.
E: (körbenéz) Ki?
G: Szőke, hegyes füle van...
Elrond hirtelen a homlokára csap.
G: Anyádat csapdossad!
E: Hát persze!
G: Ne gúnyolódj, komolyan beszélek!
E: Legolas hiányzik!
G: Zseniális...
A: Gandalf, te ismerted Elwinget?
G: Naná! Jobban, mint hinnéd...
Arw: Hagyjuk.
A: Ne, ne hagyjuk!
F: Ki az az Elwing?
E: (Aragornnak, aki tovább firtatja Gandalf és Elwing témáját) Anyád!
F: Az enyém ugyan nem...
Arw: Nem hát, ő az ÉN apai nagyanyám.
F: Miért, ki az anyai?
Arw: Mindegy, úgysem ismered...
F: De, biztosan!
Arw: Nem!
F: De!
Arw: Nem!
F: De...
(Eközben befut Legolas.)
L: Csá, bocs, hogy késtem... Hé, mi ez a zsivaj?!
Gi: (csúfondárosan) A rajongóid...
L: Neee... Komcsi? (Vigyorogva elkezd aláírt fényképeket osztogatni.)
Elrond erre feleszmél.
E: Csendet!!! (Csend lesz.) Üdv, Legolas.
L: Helló mindenki! Legolas vagyok, hivatásom királyfi, kedvenc ételem...
A: Hé, a Király ÉN vagyok!
E: KUSS!!!
L: Köszi, Elrond. Kedvenc ételem...
E: TE IS KUSSOLJ!
Gi: Hihihi...
E: Azért gyűltünk ma itt ösz....
L: Tudom.
E: Huh...
G: Szerintem nem is tudja...
E: Csitt!
G: (súgva a többieknek) Látjátok? NEKEM nem meri azt mondani, hogy kuss....
E: Szal itt ez a Gyűrű.
Gi: Meg ez a fogyatékos hordozó...
A: Fogyatékos?
Arw: Mit gondolsz, miért üldözték a Fekete Lovasok?
A: Passz...
Arw: A Fekete Lovasok a HFEBSO tagjai.
F: A Gyűrűt akarják...
Arw: Talán a Gyűrű a fogyi...
B: Mi az a HFEBSO ?
E: Halmozottan Fogyatékos Emberkék Befogására Szakosodott Osztály...
Gi: De hát Frodó egy hobbit...
G: Az most mindegy.
E: Az ilyenek már kivégzik a delikvenst, ha elfogják.
G: A Gyűrű kell nekik, azzal bárkit hibbanttá tehetnek.
Arw: És akkor még többet gyilkolhatnának...
B: Ez a Gyűrű valódi átok.
E: Végezzünk vele!
Gimli felugrik, rácsap a Gyűrűre, a fejszéje szétesik.
F: (felordít)
Gi: Bocsi, Frodó, nem szándékos volt. Útban volt a kezed.
A: (gúnyosan) És ezért levágtad.
E: Látom, Gimli, neked nem kell semmiféle Gyűrű, anélkül is elég hülye vagy... – vigasztalva Frodóhoz: - majd visszanő.
Gi: (elvörösödve visszaül)
E: A Gyűrűt el kell vinni Mordorba, a határtalan hülyeség hazájába.
G: Ámen. Megyek veled, Frodó.
F: De én...
Gi: Semmi de! Én is megyek... (csábos pillantás Frodó felé)
F: Hát jó...
A: Én is!!!
E: Hooogyne...
B: Épp’ útbaesik...
E: Még valaki?
L: Én, de csak ha Arwen nem jön...
A: ?!?!
L: Homályosítja a fényemet.
Arw: Nem megyek, mosodában van a ruhám. Valaki összegennyezte...
E: Samu, Pippin, esetleg Trufa?
S: Hogy vettél észre?!
E: Kihíztad a virágládát...

milyen?

Több
21 éve 2 hete #150734 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Humor
Az uccsó kettő a LEGJOBB!!! Telitalálat! De a többi is klassz! Ügyes vagy!! :itscool: :smokin:

Théoden vajon mit gondolhat róla??
És Elrond?! :twisted: :twisted: :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 2 hete #150730 Írta: KÁJ
KÁJ válaszolt a következő témában: Humor
Újra itt vagyok egy pár új véleménnyel- Aragornról:

Éowyn: Vigyorgok a kamerába,
Bár nem tetszik az a sánta! :?

Samu: Irigykedve nézett felém,
mert Frodó úr csakis az enyém!!!! :twisted: 8) (a drágaságom!!)

Boromir: Nagyobb vagyok én őnála
sámlin ülve, sőt állva! :twisted:

Gimli: A barlangok rejtekében
IQ fénylett szép szemében.

Bombadil Toma: Ki a franc az Aragorn?
Tán egy fa itt valahol? :hein:

Legolas: Dúnadánok vezére,
mégsincs pénze zselére :shake:

Pippin: Gondor katonájától kijár
hogy éljen Aragorn a khirály!! 8) :hello: :up:

*************várom a véleményeket*************

Puszi: KÁJ

*****by KÁJ*****

Több
21 éve 2 hete #150691 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Humor
Ezt a paródiát már megtalálhatjátok a völgyzugoly fórumán is, de több levelező társam kérte, hogy ide is rakjam fel.Remélem tetszeni fog nektek.

Gandalf visszatér

Legolas, Gimli, Aragorn:Gandalf!....Te lezuhantál!
Gandalf: Igen! Szörnyű volt a köteleken lógni, miközben a hátam mögé a falravetítették a sziklák képét, mintha zuhannék.....a statiszták elöttem oriás pizzákat zabáltak, és nekem közben egy fejetlen Micimackót kellett pofoznom.
Legolas: Ez szörnyű lehetett....!
Gandalf: De a legszörnyűbb az volt, amikor a kötél már nem bírta a sok kiegészítőt, és belezuhantam a medencébe.
Gimli:(Na persze! Nem kell mindent a kiegészítőkre fogni! Egyszerűen nehéz vagy és kész!)
Aragorn: De hát te nem is tudsz úszni!
Gandalf: Már majdnem megfulladtam, amikor a rendező rámordított, hogy ne üvöltsek segítségért, mert nincs víz a medencében.
Aragorn: Ez Szarumán műve lehetett!
Gandalf: Igen! Az a terve, hogy uralma alá hajtja az egész stábot, és akkor az egész stúdió sötétségbe borul...
Aragorn: Ezt nem hagyhatjuk! Legolas! Gimli! Gyertek utánnam!
Legolas: Hová vezetsz már megint? Még nem száradt meg a körömlakk a kezemen!
Gimli: Na! Aragorn! Add vissza a kispárnámat!
Aragorn: Bocsi srácok, de ha nem jöttök, nincs más választásom!
Gandalf: Aragorn! Ugye nem énekelni akarsz?
Legolas: De igen!...Aragorn! Levágatom a hajamat, ha nem kezdesz el énekelni!
Gandalf, Gimli, Legolas:SEGÍTSÉÉÉÉÉG! Aragorn, hagyd abba, inkább veled tartunk!!!!!!!!

(Elnézést kérek az esetleges helyesírási hibákért,mert ez nekem egy igencsak gyenge pontom)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
21 éve 2 hete - 21 éve 2 hete #150676 Írta: Namarie
GALADRIEL NAPLÓJA

Ery segítségével.. és Ulmoéval is

Másnap:

Hhhuhh. Ez jó fárasztó nap volt. Elmentem rokonhoz, bevezetett a drágaköves műhelyébe, finoman! kért, hogy adjak neki hajat, mert megvan a három Szilmaril, és most akar egy negyediket.. na tudja, ki hiszi el... a Szilmarilok tényleg gyönyörűek, csak a készítőjük ne lenne annyira elszállva magától... A múltkor Nerdanellel meg is beszéltük, hogy agyára ment az okosság. Neki meg a Feanoré, azért is hagyta ott.

Na, szóval mutogatta nekem a dolgait, mikor valahogy átkveredtünk egy másik műhelybe. Az neki a titkosa. Te szent Iluvatar, annyi fegyvert!! El is ájultam.. ő meg eközben folyton szövegelt, hogy így a Narsil, úgy a Narsil, és nézzem már, milyen szép...meg hogy azt ő csinálta, nem Telchar.. vagy fél órája nem szóltam, akkor volt hajlandó hátranézni, és meglátni, hogy a földön vagyok kinyúlva. Mikor magamhoz térített, azon csodálkoztam, hogy a műhelyét hogy csinálta meg forgósra? Közölte, hogy csak én szédülök.. na jó. Végre otthagyhattam azt a helyet, de be nem látom, mit akar azzal a teméntelen karddal. Meg miért szidja mindig szegény telereket..

Mondtam neki, hogy olyan furcsa álmaim vannak mostanában, meg a vízben is látok halványan egy arcot.. a minap a Celeborn alatt aludtam, amikor azt álmodtam, hogy a fából egy nagyon kedves fiú lesz, aki átölel..na, láttam rokont már mérgesnek, de ennyire.. közölte, hogy itt nincs semmiféle Celeborn, és ha van is, biztos egy suttyó, nyomorult teler, vagy sinda, vagy ilyesmi lehet, és azokról ne is álmodozzak. Azt feleltem, hogy azok se rosszabbak, mint mi, és hogy én is teler vagyok félig. Erre majdnem kilökdösött, meg közölte, hogy csak a hajamért udvarol nekem, ami persze nem igaz..
Amikor mondtam, hogy az ő fiai noldák, és mégis milyen neveletlenek, hogy a parton a gyerekek közt vágtáznak azokon a ménkű nagy lovakon, közölte, hogy hadd hulljon, amelyik nem kell. Mondom, hogy a nolda gyerekek közt: Elkezdi erre: hol az a hét csibész, agyonvágom őket!
Jóvanakkor. Előjött belőle a nagy nolda öntudat..

Több
21 éve 3 hete #150640 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta: S: Amit elvetsz, az kikel... És Egy hatalmas fa lesz itt, minden ágán Hatalomgyűrűk fognak csilingelni...

Elrond kiabál, hogy azonnal vesse a tűzbe, és Isildur rövid búcsú után bele is dobja a tükröt.

Gi: Ugyan, a Kristálytörők jobbak... Bambil, az énekes múltkor orkfejeket próbált leharapni...
L: És?
Gi: Hát... visszaharaptak...

:D :D :D
Ezek most a legjobbak szvsz, de az egész fantasztikus! :wink:

Namarie (és "szerzőtársai"): szintén! :wink:

FOLYTATÁST!!! :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 3 hete #150614 Írta: Ancalima Anarórë
NEEEEE!!!! :twisted:
Inkább vallok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :up:
ZÁKOSZ! MEGYEEEEEEEEEEEEEEE!!! :gollum2:

Több
21 éve 3 hete #150508 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Humor
Jahahahahaj, ezek a feliratok!!! Szétröhögtem magam. Még nem volt alkalmam elolvasni mindet, de most... nagyon kész!!!

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 3 hete #150391 Írta: Artemisz
Jahahaj!!!!
Alyr, ez fááj! De nagyon édes!
Elrond-apuci finom kritikája! SZENZÁCIÓÓS! :itscool: :dance: :sungl:
Pusszollak!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hete #150375 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Humor
Báb verzió rulz! :D
Főleg a végén az a Monty Python-poén Lurtz-tól... :lol:
"'Tis but a scratch." :lol:

Feliratok is jók, még mindig... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 3 hete #150356 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Humor
Alyr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez eddig a legjobb szerintem!!!!! :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
21 éve 3 hete #150309 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Humor
Fantasztikusak vagytok :!:
Mester, ez az utóbbi halálosan zseniális!
:hello: :hello: :hello:
Ezt nézzétek:
LotR báb verzió
Feliratok

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 3 hete #150279 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Humor
Mae govannen!

Alyr: még nem olvastam el (tudod), de biztos jó, mint mindig! :P
Sünee: tetszik a Zsáklakos paródiád! :D :roll:
(Sil, Galadh: nem adnátok meg a címet, ahonnan ezeket a jó emotikonokat szeditek? Én ugyanis "emotikon-gyűjtő" vagyok, és már vagy 200 van a gépemen, de ezeket nem akarja lementeni innen, pedig máskor megy...) :roll:

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
21 éve 3 hete #150256 Írta: Prérifarkas
Alyr, rohadt jó!!!! gratu!

Galadh

Több
21 éve 3 hete #150250 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor
A Kaland

Mordor, Végzethegy, Második üreg balra

F: Hát eljutottunk idáig...
S: Ide jöttünk? Ezért a sötét üregért jöttünk ennyit?
F: Bele kell vetnem a Gyűrűt...
S: Nana, Frodó úr, a vetéssel vigyázz azért...
F: Mi?
S: Amit elvetsz, az kikel...
F: De Samu...
S: És Egy hatalmas fa lesz itt, minden ágán Hatalomgyűrűk fognak csilingelni...
F: Csilingelni?
S: Persze csak miután a nazgulok beporozták...
F: SAMU!
S: Tessék?
F: Ha a Gyűrűt beledobjuk a Tűz Katlanába, a Gyűrű megsemmisül!!!
S: Ja.... télleg... mintha Elrond mondott volna ilyesmit...

(Az "Elrond" szóra a sziklanyúlvány megremeg, és kivetítődik Elrond és Isildur képe a helyszínre, éppoly élesen, mintha csak háromezer éve történt volna. Elrond bevágtat a sziklapárkányra, halk kiáltással konstatálja, hogy nincs korlát, majd vigyázva és kissé sápadtabban középre húzódik. Ekkor belépked Isildur, a szakállát fésülgetve, majd Elrondnak mutatja, hogy egészen bekormozta a füst a tükrét. Ezután előveszi a Gyűrűt, és örömmel mutatja, hogy azt nem kormozza be semmi... Elrond kiabál, hogy azonnal vesse a tűzbe, és Isildur rövid búcsú után bele is dobja a tükröt. Elrond kivörösödött fejjel kiabál, háta mögött felcsapnak a lángok, mert a hegy meglátta magát a tükörben és elfutotta a tűz... Elrond ijedten néz hátra kedvenc lilászöld harci köpenye lángra kap. Ám Isildur mosolyog, felkap egy tűzoltókészüléket valahonnan és ránéz Elrondra. Az kiabál, hogy "Isilduuur", de Isildur a Gyűrűre néz, és azt mondja "Nem" majd, lassan, sátáni kacajjal elhagyja a termet. Elrond ledobja magáról a köpenyt, sietve egy alig félórás búcsúszertartást tart neki majd Isildur után rohan... )

S: Ejha... Mit szólsz, hozzá, Frodó úr?
F: Szerencse, hogy azóta építettek korlátot...

Morannon

P: Éljeeeen! Éljeeeeen!!!
T: Vissza! Vissza! Vissza!
Ga: Fúj, fúúúúúj!!!
A: Ugyan, Mester, ez nem volt olyan rossz...
Ga: Már hogyne lett volna?!
É: Úgy látom nem vagy oda a stílusért...
Ga: Ez a Sötét Úr cselszövése!!!
L: Ugyan már...
H: Nem olyan jó, mint a Szilmarilok együttes, de azért nemrossz...
Gi: Szilmarilok együttes? És a Kristálytörők?
L: Ugyan, a Kristálytörők gyengék...
H: De a Szilmarilok... kár hogy folyton cserélgetik az énekest...
L: Na ja... Feanor igazán jó volt... de most...
A: Nem is hallottam erről az együttesről...
H: Neeeeem????
L: Pedig a leendő apósod a szólógitáros....
H: Círdan meg az énekes... fúúú, emlékszel, Legolas, nyolcszáz éve arra a koncertre?
L: Amelyiken átfestette a szakállát rózsaszín pöttyösre és koncert közben leharapta egy retek fejét?
A: Retek fejét????
H: Eredetileg törpöt akartak... aztán csirkét... végül maradt a retek...
T: Affenébe...
P: Mérvaneeez???
L: Mi baj?
P: Ezt a retkes dolgot Trufa akarta elkövetni egy répával a legközelebbi koncertünkön...
T: De így, hogy már lelőtték...
Gi: Ugyan, a Kristálytörők jobbak... Bambil, az énekes múltkor orkfejeket próbált leharapni...
L: És?
Gi: Hát... visszaharaptak... de a Kristálytörők akkor is jobbak!

(ekkor azonban a Hangszálak előkészülnek a következő számhoz...
"Hallom minden reggel
Hallom minden reggel
Hallom minden reggel a kürtöt
Hallom minden reggel

Itt lakom, látod, ez az a vár..."
)

P: Hé, ezt már énekelték...
T: Naja...
Ga: Uuuutáááloooooom!!!!

( közben:

"Tudomerős vagy persze
De itt senkinek sincs mersze
Szidni a Sötét Úrtot
Mert hozzádvág egy tortot
És
Hiába van pengéd
Ami a balrogoktól megvéd
Semmire nem mész a fénnyel
Mert egy jó napszemüvéggel
Kivédem, mint egy pajzzsal
ha megdobálnak sajttal..."
)

milyen?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 3 hete #150055 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Humor
Sünee,namarie,Aldarion szauron 1 jelentkezz :D
csak röhögni tudok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:?: :geek:
:geek: :?:

Több
21 éve 3 hete #150015 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Humor
Namarie: Nagyon jó! Folytasd minnél előbb! :hello:
Sünee: Ez is nagyon jó! Írj még :D (mondjuk a Gyűrű moderálhatná magát :twisted: )
Theala: Iszonyút nevettem rajta :D :lol: :lol: :lol: :D
Toma gazda: Iszonyat jók! :lol: :D :)

A szövetség felbomlása

Frodó áll a folyóparton, kezében egy maradék vaníliás karika maradványait szorongatja.
-Bár több kaját hagytak volna nekem (és ne történt volna mindez)…
Ga: -Mind így van ezzel, aki hasonló időket megél, és nem ő osztja az ennivalót. Nekünk csak azt kell tudnunk, mit tegyünk azzal, amely megadatik.
F: -Lassan visszasírom a hobbitfalvai menzát.
Ga: -Más erők is munkálkodnak ebben a világban Frodó!…
F: -Ebből elég!

Frodó odamegy a vetítőhöz és kikapcsolja a replay-t.
F: -Ez még az Amon Hen-i mozinál is rosszabb.
S: -Frodó úr!
F: -Viszlát Samu!

Frodó belök a vízbe egy csónakot és elevez.
S: -Frodó! Ne legyél ilyen szadista!
F: -Nem tudsz úszni!
S: -Na és… Ki akart itt úszni… Ja tényleg!

Samu beugrik a vízbe és elmerül.
F: -Gratulálok. Ezzel nagyon sokat értél.

Frodó (miután sikerült Samut kiráncigálnia a vízből): -Huh. Már azt hittem megfulladtál.
S: -Miért tökjót búvárkodtam.

A másik parton:
A: -Ez a Boromir már megint meghalt.
L: -Hogy hogy „megint”?
A: -Mert ezt a jelenetet, vagy tízezerszer leforgattuk. No de sebaj. Jöttét lesik majd a fehér toronyból, de ő már nem tér vissza.
G: -Szegény Boromir. Legyűrte pár, szellemi szegénylegény, s mostmár holtan fekszik.
A: -Se tükörlabirintust, se kőhalmot nincs időnk fölé emelni. Mit csináljunk vele?

Legolasnak a „tükörlabirintus” szóra felcsillan a szeme.
-Talán ha lenne egy kis időnk és…
A: -ELÉG! Épkézláb feleletet várok!
G: -Rakjuk be egy csónakba, s hagyjuk, hogy az Anduin vízével kisodródjon a tengerre. Ott az ellenségei nem érhetnek hozzá.
A: -Briliáns ötlet Gimli!

Megfogták Boromirt betették egy csónakba, néhány széthullott próbababát a lábához fektettek. Az orknyilakat bennehagyták bizonyítéknak, hogy mire, az sokáig rejtély maradt, mindenesetre megállapodtak, hogy mindig kell bizonyíték. Aztán kerek szemekkel, tátott szájal, végignézték, hogyan sodorja el Boromirt az Anduin és hogyan zúg le, a Rauroson.
L: -Ez lecsusszant.
A: -Te figyi Gimli! Itt zuhatag is volt! Hogyan fog ez eljutni a tengerig?
G: -Elnézést… erről a mellékkörülményről… megfelejtkeztem

Orthancban:
Szarumán: -Szauron1, Szauron1, jelentkezz!
Szauron: -Itt Szauron1! Vétel! Ismertesse a pozícióját!
Szarumán: -Orthanc hatalma rendelkezésedre áll, Szauron a föld ura!
Szauron: -Ne próbálj benyalni! Egyébként az előbbit már régebben említeted.
Szarumán: -Vannak új híreim!
Szauron: -Te figyelj! Ha majd levágtad a körmöd, akkor majd beszélünk. Mindig csak azt a hosszú, karmos ujjadat látom ebben a kőben…
Szarumán: -Te beszélsz. Neked meg folyton a szemedet…
Szauron: -Na jó, elnézem… Mi van?
Szarumán: -A szövetség felbomlott.
Szauron: -Ó! Ez bizony jó hír… Hogyan?
Szarumán: -Először is: Gandalf leszállt a WC-be, Boromirba beleszállt pár nyílvessző, a szövetség többi tagjának meg inába szállt, a bátorsága…
Szauron: -Ki az a Boromir?
Szarumán: -Egy gondori, vörös hajú izé… Tudod, aki az egyik, James Bond-ban is szerepelt egyszer.
Szauron: -Az? Szerepelt? Én csak az egyik Odüsszeuszban láttam.
Szarumán: -Khm! A SZÖVETSÉG FELBOMLOTT!

Később, Frodó és Samu másznak föl a sziklákon, messze meglátják Mordort.
F: -Samu! Örülök, hogy velem jöttél.
S: -Én viszont nem Frodó úr! Elegem van abból, hogy folyton utánad rohangálok. Nem fog ez így menni sokáig.
F: -Menj a fenébe Samu!
S: -A mi utunk Mordorba vezet.

Milyen

Más lett a világ

Több
21 éve 3 hete #149998 Írta: Namarie

Aeglos írta: Namarie: Nagyon jó, bár én az előzőn többet nevettem :twisted: 8)

Namarie írta: Ery: köszönöm az együttműködést! Ulmo, természetesen Neked is!

Ugye ez nem azt akarja jelenteni, hogy vége van? 8O :confused2: :cry:
Folytasd egészen a harmadkor végéig :D

Dehogy! Csak köszönetet mondok a szerzőtársaknak. Ha van igény rá, abból is ízelítőt adhaok, amikor visszatértek Valinorba.

Kritikát köszönöm, és igyekszem!

Több
21 éve 3 hete #149981 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Humor
Ezek haláli képek!
:lol: :lol: www.fantasyplanet.cz/lotr/galeri ... &vyhledat=

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 3 hete #149974 Írta: Aeglos
Namarie: Nagyon jó, bár én az előzőn többet nevettem :twisted: 8)

Namarie írta: Ery: köszönöm az együttműködést! Ulmo, természetesen Neked is!

Ugye ez nem azt akarja jelenteni, hogy vége van? 8O :confused2: :cry:
Folytasd egészen a harmadkor végéig :D

Több
21 éve 3 hete #149970 Írta: Artemisz
Namarie remeklése után kissé félve, de megosztok veletek egy Orsi barátnőm kreálta poénocskát:

-Ki Középfölde legjobb focistája?
-Figo Mortensen!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.434 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére