Humor

Több
21 éve 2 hónapja #141187 Írta: Idril Celebrindal./Fenrir
Idril Celebrindal./Fenrir válaszolt a következő témában: Humor
Üdv mindenkinek!
Brisa: Ez az emil dolog jó 5let, mihelyt lesz időm én is írok neked egy Kalandért :)
Na megint alkottam:

Kürtvár, csata előtt. Éowyn jelenik meg nadrágban.
Théoden: Éowyn gyere csak ide! Mihelyt nem figyelek rád rögtön nadrágot húzol? Vedd le de nagyon gyorsan! Amíg az én kenyeremet eszed, addig tessék tisztességesen öltözni! Nézze meg az ember!
É: Nem evszem le!
Th: Dehogynem! Gyerünk!
É: Itt és most? (vigyorog)
Th:Ne pimaszkodj! Indíts öltözni!
Közben megjönnek a tündék. Haldír és Aragorn összeölelkeznek.
Tündék: Miért csak Haldír? Mi is!
Arcsi: Na azt azért nem!
Legolas: Nálam még lehet sorba állni fiúkák!
Tündék körbeállják Legsit és lelkesen ölelgetik. Hirtelen meglátják Éowynt még mindig nadrágban.
É: Sziasztok fiúk!
Tündék: Helló-belló! Ejnye de kis helyeske vagy!
Legsi (csalódott hangon): Na ne ti minden nadrágra rákattantok? Nem látjátok hogy ez nő?
Tündék: Nő?! Fúj!!!

CSak ennyi itt kifogytam az 5letekből...
:?: :?: :?:

Alyr: még mindig KHIRÁLY vagy! :)

"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #141184 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Humor
Nekem megvan a Kaland. (Köszönet Eiának.) Mihelyst küldtök egy mailt ide: brisa@mailbox.hu , a válaszlevélben megkapjátok Alyr eme remekművét. :wink:

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #141069 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta:

Saczy írta:

Alyr Arkhon írta:

Aldarion írta:

Ringbearer írta: Alyr: El tudnád küldeni az összes eddigi Kalandot?

Ha lehet akkor nekem is :!: :!: :!:

Ha lehetne nekem is. Ugyanis messze nincs meg az egész nekem sem, csak részletek...

ha nem lenne baj akkor én is kérnék belőle...lécccci alyr!köszönöm előre is!!

Nem tudom, hogy én beszélek érthetetlenül, vagy mi, de nemrég leírtam, hogy nekem nincs meg a Kaland. Írj Eiának emailt.

Inkább privát üzenetet. Én már küldtem, de egyenlőre még nem kaptam a "Kaland"-ot. :twisted: :(

Más lett a világ

Több
21 éve 2 hónapja #141052 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor

Saczy írta:

Alyr Arkhon írta:

Aldarion írta:

Ha lehetne nekem is. Ugyanis messze nincs meg az egész nekem sem, csak részletek...

Nem tudom, hogy én beszélek érthetetlenül, vagy mi, de nemrég leírtam, hogy nekem nincs meg a Kaland. Írj Eiának emailt.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 2 hónapja #141049 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta:

Aldarion írta:

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 2 hónapja #141043 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Humor
Valaki el tudja küldeni a Kalandot a taupin@freemail.hu ra

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
21 éve 2 hónapja #140921 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Humor
ezek a képek..... kegyetlen....... na, majd én is előrukkolok valami szösszenettel. Amúgy Szarumán dizájnja nagyon sirály.

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 2 hónapja #140851 Írta: Alyr Arkhon

Sil írta: Ezt láttátok már? A LotR - ezúttal nyuszi alakú mályvacukrok előadásában... :lol: (angolul)
www.lordofthepeeps.com/lotp/fotp.html

Az első képek alapján nagyon aranyos... :D

(hogy tudtak olyan pici térképet rajzolni???)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 2 hónapja #140785 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Humor
Ezt láttátok már? A LotR - ezúttal nyuszi alakú mályvacukrok előadásában... :lol: (angolul)
www.lordofthepeeps.com/lotp/fotp.html

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #140489 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Humor
Mae govannen!

Tindawende: Igen, Vala Világot először Sötét Úr írt, aztán én (és utána derült ki, hogy ezt is kitalálta már valaki, mint egy csomó jó paródianevet, amit már leírtak előlem, pedig én is kitaláltam tőlük függetlenül...na, mindegy...), aztán, asszem, naras írt még valami Vala Világot... Én is gondoltam reklámra, de a reklámötleteimet inkább felhasználtam magában, a "műsorban". De tetszik a barátnőd reklámja, főleg az emotikonok miatt :wink: . Ja, és mielőtt theala megkérdezné: mostanában nemigen folytatom, mert nics rá időm...

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
21 éve 2 hónapja #140461 Írta: Alyr Arkhon
A Kaland

Mordor

F: A Barad durról sárkányt eregetnek???
S: Nagyon úgy tűnik...
F: Dehát miért?
S: Nem tudom, nem én eregetem...
F: Nagyon furcsa... és ilyen messzire elér...
S: Az Ő keze bizony messzire elér...
F: Igaz... A Caradhrason is...
S: Pontosan...
F: Menjünk!
S: A Gyűrű egyre nehezebb, ugye?
F: Különösen mióta rákötötted a súlyokat...
S: Csak hogy megerősödj, Frodó úr...
F: Már erős vagyok, leveheted...
S: Nem, Frodó úr, akkor leszel erős ha már meg se érzed...

(mennek tovább, és Frodó egyre inkább előregörnyed. Kikerülnek egy kiürült ork kiképzőtelepet, már csak kiéhezett csótányok görgették a kiürült lekvárosüvegeket.... )

S: Legalább valakinek ízlett a kőlekvár...
F: Nemakarokerőslenniiiiiiiiiiiii!!!!......

(Frodó megpróbálja lerángatni nyakáról a súlyokat, ám a lánc elszakad és a Gyűrű leesik. Ura hatalmát érezve kettőt koppan a sziklán, és elgurul. Ám egy olyan lény találta meg, akire senki sem számított. Egy hobit. Csavardi Sámuel a Megyéből... s hamarosan eljön az idő amikoron a hobitok tettei döntenek.... izé... egyszóval a Gyűrű egyenesen Samu kezébe gurult.)

S: Megvan, Frodó úr, ittvan a kezemben!
F: Nálad van? Adod ide azonnal?!
S: Mért?
F: Mert a Gyűrű az enyém! A sajátom! Neked legyen elég a köteled...

(Samu a kötél puszta említésére átadja Frodónak a Gyűrűt és előveszi a tündekötelet. Állaga és színe egyre inkább a higanyéra emlékeztet...)

S: Ó, kötélke, drágaságos kötélke...
F: Gyere Samu, menjünk, még a mai napon el akarok érni addig a szirtig...
S: Dehát az vagy háromszáz méter! És már delelőn a Nap!

Minas Tirith

Ga: És ím legyen féééééény!
É: Miért nem törénik semmi?
Ga: Várj még...
A: Mester... ez már Móriában...
Ga: Ne említsd ezt a nevet!
L: Még mindig érzékeny vagy a korbá....

(Gandalf arrafelé sújt botjával amerre Legolast sejti, de helyette a bespalettázott ablakot találja el. Bevilágít a nap...)

A: És ím, lőn világosság!
Im: Így is lehet mondani...
L: És mindez miattam! Én csináltam fényt!
Gi: Na, de büszke vagy rá hogy Gandalf le akart ütni...
L: Te még ennyit sem vagy képes elérni...
H: Sose vennélek be a Vérkommandóba....
Gi: Dehát Éomert is bevetted...
H: Erről beszélek... bárkit beveszek aki minimális intelligenciával bír...
Ga: Hagyjátok abba! Meg kell támadnunk Szauront!
A: Ja tényleg...
É: Majd a Vérkommandó elintézi!
T: Már ha ki tudod ásni a lényeidet a föld alól ahova beásták magukat félelmükben!
É: Nem félelmükben, csak a rejtőző hadviselést gyakorolják!
Ga: Hány emberünk van a támadásra?
A: Ahogy néztem, olyan tizenkétezer fegyverre fogható van itt a várban, ebből nyolcezer későn jött és nem sebesült...
É: A Vérkommandó mindig készenáll...
H: De csak ha én mondom...
É: De csak ha a Mester mondja...
A: A Mester az Gandalf!
H: Najó, nekem elég az Istenkirály elneve...
A: Én Király vagyok! A Király én vagyok!
H: Akkor marad az Isten...
Ga: Nos, pontosan hány emberrel támadunk?
Im: Ha azt nézzük, hány ember hajlandó Mordort megtámadni akkor...

(Imrahil az egyik kezének ujjain kezd számolni....)

Ga: Ezer? Kétezer? Ötezer?
Im: Milyen ezer? A teremben lévőkkel együtt seregünk mérete akár a bűvös tizes számot is átlépheti...
Ga: Ki az aki innen nem akar jönni?
A: Rám az Ispotályban van szükség...
T: Én beteg vagyok...
P: Én ápolom...
Gi: Én lelkisegélyt nyújtok...
H: Muszáj fürödnöm!
L: Borzalmasan fésületlen vagyok...
Im: A páncélom kell fényesíteni...
Ga: Na igen, Dol Amroth és a tünde vér...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 2 hónapja #140264 Írta: Eowynke
Eowynke válaszolt a következő témában: Humor

Szép Gilraen írta: Kérlek mondjatok véleményt az enyémről! :lol:

szrintem tök jó!! :D :D :D de tényleg, nem is emlexem, hogy mióta röhögtem még ennyit!!

Eowyn

Több
21 éve 2 hónapja #140257 Írta: Eowynke
Eowynke válaszolt a következő témában: Humor
Tinawende: szerintem tök jó :D vedd csak rá! :wink:

Eowyn

Több
21 éve 2 hónapja #140052 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta:

Aldarion írta:

Hétvégén tudom küldeni, addig összebogarászom a nyáriakat is... :roll: Írjatok kérlek egy privit, mailcímmel, hogy el ne felejtsem...

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 2 hónapja #139969 Írta: Alyr Arkhon

Aldarion írta:

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 2 hónapja #139936 Írta: Ryoko
Ryoko válaszolt a következő témában: Humor
Sziasztok!
Úgy emlékszem, valaki már megírta a Vala Világot! De hogy mi van az adásidőn kívül, az még senki :wink:
Reklám!
:fight: -Nos, kétségtelen, hogy 1 királynak töredezetlen a hajvége, de az a sok harc! + azok a hülye-hyülye orkok! Tönkre teszik a hajamat!...
[size=9:24p2o3m5]vélemények:[/size]
:merrypippin: -Aragornnak azért töredezett a haja vége, mert sokat harcolt az orkokkal!
[size=9:24p2o3m5]És akkor betoppan Lego...[/size]
:legolas4: -Jaj drága Aragorn...! Nézd + az én hajam gyönyörű, szikrázó, csillogó! Nincs többé korpa csak gyönyörű haj és nincsenek töredezett hajvégeim! Loreál mert ÉN megérdemlem!
:aragorn3: -Azt te csak hiszed!
[size=9:24p2o3m5]És Aragorn letörölte Lego arcárol a vigyorát!...[/size]
:fight: :legolas2:

[size=9:24p2o3m5]Buga a head & Shoulders-et ajálnja![/size]
:bill1: -Nincs többé korpa csak gyönyörű szőr, minden nap!

Ezt a reklámot egy barátnőm találta ki...ha valakinek tettszett, majd ráveszem hogy folytasa!

Több
21 éve 2 hónapja #139905 Írta: Aldarion

Más lett a világ

Több
21 éve 2 hónapja #139880 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: "Ettől még az Ő szeme is elhomályosul"
Rég nem nevettem ilyen jót.
Aldarion:" Rózsaszín és röfög"... :twisted:

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
21 éve 2 hónapja #139879 Írta: Sünee
Sünee válaszolt a következő témában: Humor
DÖ HOBBI

Miközben Ezkarodban az érdekfeszítő események zajlottak, Bingó a megmaradt festékbombák, és a temérdek csekk mérsékelten izgalmas társaságában múlatta az időt. Közben meglehetősen kicsi, és lassú agya egyfolytában dolgozott. Bármilyen hihetetlen, Bingó életében először GONDOLKODOTT. Annyira belemélyedt eme fontos cselekvésbe, hogy észre sem vette, hogy valami berepül az ablakon.
A valami most nekiállt körözni a levegőben - Bingó nem reagált.
Aztán elkezdett károgni - még mindig semmi.
Végül...PLACCS!
Bingó arra figyelt fel, hogy valami meleg, nedves dolog folyik szét a feje búbján. Bosszúsan felnézett - Nem kellett volna. Most a java a szemébe ment, és abban a pillanatban elfehéredett előtte a világ.
- Ki a fene vagy te, és hogy jössz ahhoz, hogy leszarj? - kérdezte felháborodottan, miközben kitörölte a szeméből a guanót. Miután ez sikerült neki, megpillantotta a lényt, aki időközben leült a hobbival szemben. Ezt látva Bingó szelíden hozzáordította:- Ááááhhh! Erura, hogy nézel ki, és mit keresel itt?
- Róka vagyok, Karak fia. - felelte amaz. Alapban egy varjúra hasonlított, de lompos, vörös rókafarkat viselt. - Én vagyok itt a "Szíájé" hírszerző tudósítója. - büszkélkedett, és felmutatta félméteres vókitókiját.
- Aha. - felelte Bingó unottan. - Miben segíthetek?
- Ami azt illeti, én segíthetnék neked. Tudom, hogy meg akarod szivatni a tömpéket, és felajánlom sokak által nagyrabecsült segítségemet.
- Aha! Kösz, de nem kell, boldogulok!
- Tudom ám, hogy nem túl eredményes életed első gondolkodása!
- Honnan tudod mindezt? - ámuldozott a tahó.
- Szíájés vagyok! Ez a munkám. És van egy ötletem!

Eközben Ezkarodban elégedetlenkedő tömeg verődött össze a Városházával egybekötött polgármesterlak előtt. Az emberek "Fizesse ki a mosodát, mert narancssárga lett a lányom menyasszonyi ruhája", "Követeljük az elszíneződött tárgyaink utáni kártérítést", és hasonló feliratú táblákkal mászkáltak, és sztrájkkal fenyegetőztek.
Már nem kellett sokáig várniuk - Az erkélyen megjelent egy behízelgő arcú háziszolga, és fennhangon kihirdette:
- Sajnos városunk polgármestere bokros teendői miatt nem ér rá, de szeretett népének a következőket üzeni: - meglobogtatott egy rózsaszín illatosított levélpapírt, és olvasni kezdte - Sajnálattal közli, hogy nincs a birtokában olyan anyag, ami lemosná ezt a szörnyüséges festéket, de.... - Ezek után a szavak után a városlakók brutális támadásai meghátrálásra késztették a szolgát. A jámbor és jólelkü emberek ugyanis maradék, földről összeszedett festékbombákkal; orvul, hátulról ledöfött - immár döglött patkányokkal; valamint féig elrohadt almacsutkákkal megcélozták az erkélyt. Mondjuk a szolgának nem kellett volna annyira paráznia, mivel a banda fele kancsal volt. A legnagyobb károkat a szegényes, egyszerü erkély aranyozott oszlopai szenvedték el, mert a frissen festett, ragadós felülethez mágnesként tapadtak az imént említett tárgyak. Ezek után minden arra járó megcsodálhatta a párját ritkító "döglött patkány" dekorációt.
A polgármesternek annál kevésbé tetszett, hogy elcsúfították meghitt otthonát, így hát kimerészkedett az erkélyre. Bokros teendőihez képest igencsak lengén volt felöltözve. Rózsaszín, szárnyas patkányokat ábrázoló boxeralsóján, térdig felhúzott, kinyúlt rózsaszín zokniján kívül, csak egy sebtében felkapott rózsaszín köntöst viselt. Hát igen - A polgármesternek elég fura ízlése volt, már ami a színeket illeti. Bizonyára felmerül az olvasóban, hogy talán olyan ööööööö......... más a nemi beállítottsága. De akkor mit keresett ott az az ifjú hölgy, aki most botorkált ki az erkélyre rózsaszín kombinnéjában?
Ezen a város lakói is igencsak meglepődtek, mert mindeddig buzinak hitték a polgármestert. Most kezdett csak derengeni nekik, hogy talán a Városházára, és környékére is jutott a "Vadócföldi Nemzeti Banknak" szánt hatalmas festékbombából.
Mindenesetre a hölgy megjelenése meglehetősen felborzolta a kedélyeket - Mindenkit mélységesen felháborított, hogy amíg ők elszíneződött hozzátartozóikat, illetve értéktárgyaikat siratják, addig a polgármester ilyesfajta hevenyészett szórakozásban lel vigaszt.
Zsebükhöz, táskáikhoz, és még sokfelé kaptak hát, hogy jól megdobálják, de nem jött be.
- Hahahaha! - röhögte ki őket diadalmasan a polgármester. - Mi van fiúk, elfogyott a muníció? Kénytelenek lesztek meghallgatni, hapsikáim! Szóval.......
Azonban szavait félbeszakította a Hegy felől érkező, egyre erősödő nínózás. Róka volt az - fején bohém kalapként festett a rendőri villogó. (Ne akarjátok tudni, honnan szerezte!)
Az erkélyhez érkezve vagy 20 percet vesztegelt a levegőben, de mivel sehogysem sikerült patkánymentes leszállóhelyet találnia, jobb híján a polgármester fejére telepedett. Aztán csőréhez kapta vókitókiját, és belekárogott egy hatalmasat, mire a zúgolódó tömeg nyomban elcsendesült.
- Kedves városiak - kezdte Róka - A Karak és fia szíájé hírszerző, és futárszolgálat nevében köszöntök mindenkit. Legfrissebb információink szerint a Magennyes hegy beli palotában felbecsülhetetlen értékü kincs van, és néhány gaz lelkületü tömpe meg akarja fújni az orrotok elől. Hülyék vagytok, ha hagyjátok! Uff, én beszéltem! Vagy károgtam?

"Aki sokat keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál."

Több
21 éve 2 hónapja #139874 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Humor
Nem hittem volna, h. ez lehetséges, de ez még az előzőeknél is jobb!!! 8O Tényleg, el tudnád küldeni nekem az eddigi Kalandokat?! (na persze nem az összeset, az lehetetlen lenne, amilyen termékeny vagy... :lol: :wink: )

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
21 éve 2 hónapja - 21 éve 2 hónapja #139857 Írta: Alyr Arkhon
Aldarion: "Csak pár Lurtzfenyőt látni..." jajj! :D

A Kaland

Mordor

F: Gyerünk, Samu, már nincs sok hátra...
S: Még szerencse hogy letértünk a Barad-dur felé vezető útról. Valami borzalom...
F: Ugyan, csak egy fekete nyolcsávos utacska...
S: És az óriásplakátok?
F: Mi bajod van velük?
S: "Éjmély arckrém! A Nazgulok is ezt ajánlják..."
F: Ugyan, hagyd...
S: Dehát a nazguloknak nincs is arca!
F: De van...
S: Ja igaz is, te láttad... milyen?
F: Nem szívesen beszélnék róla ezen a helyen.
S: És ha arrébb megyünk, mondjuk arra a koponya alakú sziklára?
F: Végül is... az már nem ez a hely...

(Arrébb mennek, kikerülnek egy újabb órisáplakátot melyet azért raktak a semmi közepére hogy az eltévedt vándorokat is tájékoztassák. A plakáton egy hatalmas lekvárosüveg, mellette a Szem képe. A felirat: Porlekvár by Minas Morgul. Külföldi pikáns ízek, erőteljes aroma. Ettől még az Ő szeme is elhomályosul!
Leülnek a koponya szemgödreibe, és Frodó mesélni kezd)

F: Hát izé...
S: A lényegre, uram, milyen képük van?
F: Hát olyan fehéres...
S: És formára?
F: Leginkább Neóra hasonlítanak, mikor benőtt a szája...
S: Akkor mivel rikoltoznak?
F: A szellemeknek már nem mindegy?
S: De lehet...

(Ekkor egy sötét árny száguld el felettük)

F: ááááhhh... Ittvannaaaaak!
S: Kelj fel Frodó uram, ez nem nazgul...
F: Hát akkor?
S: Valaki sárkányt ereget a Barad-durról...

Minas Tirith

Ga: No, emberek és egyebek!
Gi: E-gye-beeeek????
L: kikérem magamnak!
P: Ez hátrányos diszkrimináció!

(Trufa a királybabtól még mindig felpörgetve robban be a terembe, leül egy székbe, de rögtön felpattan... Legolas és Haldír segítőkészen lekötözik, és előrelátóan bekötik a száját. De hobbitfeletti erővel eltépi a fél kötelét és letépi a szájáról a kendőt)

T: Fúúúúúj, mieeeez????
H: (lesújtó pillantással): Talán nem tetszik?
T: Borzalmas!
H: Jellemző... le vagy maradva, ez a legújabb divat szerinti parfüm...
T: Mégis miből készült????
H: Az a tündék titka!
Gi: Talán jobb is...
L: Na a törpök titkai meg...
Gi: Azok sokkal hasznosabbak!
L: Sok vacak név amit egyébként sem tud senki kimondani...

(Gandalf felpattan és előkap egy szirénát. A villogót a botjára tűzi és hadonászni kezd. A hangszóróból előbb átlagos szirénahang, majd egy furcsa kórus hallatszik fel. Mélydob és mélybasszus vokál mellett egy hang a "Freestyler" című dalt énekli. Gandalf elvörösödik és mintegy véletlenül rácsap a biztosítékos szekrényre. Minden fény kialszik)

Im: És a városra újra ráborult a Nagy Homály...
A: Olyan sötét van, hogy már Gandalf sem világít...
Ga: Idefigyelnétek végre? Fontos kérdésekben kell döntenünk...
L: Figyelünk mi, csak nem tudjuk pontosan hova kell...
Gi: És pont most merült ki az elem az infraszemüvegemben...
Ga: Megtámadjuk Szauront?
A: Hátttöööö....
T: Szerintem szavazzunk kézfeltartással...

milyen?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 2 hónapja #139746 Írta: Aldarion
Szép Gilraen: Szegény Legolas. Ha tudná, hogy így nyilvánosságra hoztad a titkos naplóját :lol:

Más lett a világ

Több
21 éve 2 hónapja #139737 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Humor
Alyr: "ami igazán lényeges, az a szemnek"...
El tudnád küldeni az összes eddigi Kalandot?
Szép Gilraen: a kiwis tusfürdőből hagyjál... :D
Aldarion: "Előre elolvastam a forgatókönyvet!" Haláli! :D :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 2 hónapja - 21 éve 2 hónapja #139719 Írta: Ancalima Anarórë
Kérlek mondjatok véleményt az enyémről! :lol:

Több
21 éve 2 hónapja #139718 Írta: Ancalima Anarórë
Szerintem tök jó, Aldarion! :wink: :wink: :wink:

Több
21 éve 2 hónapja - 21 éve 2 hónapja #139716 Írta: Aldarion
Egy kis filmparódia:

Gandalf a Mória előtti lépcsőkön: Frodó, hogy van a Gyűrű?
Frodó:- Majd ki csattan.
G:- Érzed, hogy növekszik a hatalma ugye?
F: -Hát az igazat megvallva…
G: -Én is éreztem. Most légy óvatos.
F: -De hát…
G: -A gonosz a szövetségen kívül közelít majd…
F: -De Gandalf én…
G: -Talán belülről is.
F: -Kösz Gandalf, hogy bevallottad. Nem is tudtam. Egyébként…
G: -Én Gimlire gondoltam!!!
Gimli:- Tessék?
Ga:- Á semmi, Csak tudod… Öh, Frodó mit is akartál mondani?
F: -Csak azt, hogy én…
Gi: -Azok ott, Mória falai.
Szarumán:- Mória. Félsz bemenni azokba a bányákba Gandalf…
Ga: -Szarumán! Mobilon is elérhető vagyok.
Sz: -A törpök túl mohón, és túl mélyre ástak. Tudod kit zavartak föl Khazad Dúm sötétjében. Rózsaszín...és röfög.
Ga: -Még csak az kéne, hogy bemenjünk.
Aragorn:- Gandalf. Te magadban beszélsz? Egyébként is nem arról volt szó, hogy bemegyünk?
Ga: -Hát én csak azt akartam mondani, hogy meg is kerülhetnénk…
A: -Csak pár száz kilométer.
Ga:- …vagy megmászhatnánk.
Boromir:- Csak pár ezer méter szint. Különben is nem beszéltük meg, hogy ha már a hegyeken nem jutunk át hát, lemegyünk alá?
Ga: -Hát igen, de a törpkapuk csukva nem láthatók. Még a készítőik sem találják meg őket, ha a titkuk feledésbe merül.
Legolas: -Vajon ez miért nem lep meg.
Gi: -Mert te készítetted.
L: -Ez nem igaz!
Gi: -Trambulin fia Lekóláz! Kuss!
F: -Mindegy. Az a fő, hogy ha Gandalf tovább vitatkozik, belökjük a vízbe annak a csinos polipnak.
Samu:- Honnan tudod, hogy van polip?
Frodó (halkan):- Előre elolvastam a forgatókönyvet.
Gandalf(hangosan):Ejnye Frodó előre elolvastad a fojtatást?
Peter Jackson:- Előre elolvastad? Akkor büntetésből a polip téged fog elkapni.

Mória kapujánál:
Ga: -Araszol fia Aragorn! Jó lenne, ha sietnél!
Pippin: -Most hogy megyünk be?
Gandalf megfogja Pippint és betöri a fejével az ajtót:
-Így
L: -Sivár a táj. Csak pár Lurtzfenyőt látni.
A nagy zajra odajönnek az orkok.
Bolg: -Úgy tűnik újra húst ehetünk fiúk.
Ga: -Rózsaszínmalac! Most neked kéne jönnöd, hogy elzavard az orkokat!
Rm: -Úgy sem jöhetek át.
Ga: -Most már mindegy, elszaladtak.
F: He-he-he a polip kimaradt.

Más lett a világ

Több
21 éve 2 hónapja - 21 éve 2 hónapja #139687 Írta: Ancalima Anarórë
Legolas kimondhatatlanul titkos naplója

-avagy A Gyűrű Szöszkesége

1. nap: Apa ma reggel (hajnali 12-kor! ) kitúrt az ágyból, "Indulás!" csatakiáltással. Hunyorogva érdeklődtem, hogy mi a jó francér' kell egem ilyen **** korán felkelteni, mire kaptam egy nyaklevest, mert "apáddal nem feleselsz", anyuci pedig, aki eddig a folyosón állt, és hallgatózott, szemrehányását fejezte ki, amiért már megint káromkodtam, pedig a múlt héten három napig büntetésben voltam emiatt, és ha visszatérek, még számolunk ezért a mostaniért... Ez felkeltette az érdeklődésemet, és megkérdeztem, hogy honnan kéne nekem visszatérni? Azt mondták, hogy az az anorexiás kis izé, a...- Gurgula? Igen, asszem így hívják...-megszökött, és el kéne menni szólni Elrondnak. Húztam a szám, mer' nem nagyon csípem Völgyzugolyt, amióta egyszer elveszett ott a Hófehérkés fésűm. De hát muszáj volt menni...Szóval fél egykor már nyeregben ültem és sírtam, mert mosásban volt a Mikiegeres alsógatyám,amit egyébként a nagyitól kaptam, mikor még nem tudta, hogy homo vagyok, és csak tangát hordok. De hát úgy a szívemhez nőtt az a darab! Szóval elindultam.

2. nap: Már megyek.

25. nap: Még mindig, és kezdem unni.

Sokadik: Itt vagyok!!! Végre fürödhettem egy jót. Épp' a hónaljamat mostam, mikor Arwen bekopogott, és mondta, hogy a papája üzeni, hogy fél óra múlva tanács lesz a teraszon, és kérte, hogy a kiwis habfürdőből hagyjak. Upsz, az már elfogyott! Mindegy, majd feltöltöm vízzel, úgysem veszik észre. Megkérdeztem Arwent, melyik fajta hab a legalkalmasabb a lábam leborotválásár, mert nálunk a Bakacsinban csak egyfajta van, de itt háromfélét is találtam.Gúnyosan azt válaszolta, használjam csak nyugodtan a rózsaillatú Gilette- t.
Biztos azt hitte, viccből kérdezem... Mindegy, akkor is a rózsaillatút használom.
Sokkal később:

Megvolt a Tanács, elég uncsi volt,végigaludtam. Csak akkor ébredtem fel, mikor Gollamról beszéltek. Gyorsan benyögtem, hogy lelépett; eléggé kiakadtak. Utána már végig ébren voltam. Valami gyűrűről beszéltek, aztán egy pici csávó előlépett, hogy ő majd elviszi, néhányan meg mondták, hogy vele mennek; én meg szolidalítottam, és jelentkeztem én is.

Sokadik nap 2.: Kiderült, hogy egy aranygyűrűt viszünk délre, gondolom eladni. Mindig csak Az Egy- ként emlegetik, gondolom, prototípus... Nem bántam meg, hogy eljöttem, mert szeretek kofáskodni, és mert van itt egy Gimli nevű törp, aki nagyon bejön nekem.

1. nap: ( újrakezdtem a számozást) Most épp pihenőt tartunk, de amúgy menetelünk ezerrel... Hé! ez a hülye kis Pippin a fülembe kiabált az előbb, hogy el kelél bújni! Mondtam, hogy nem bújócskázom, és , hogy hagyjon engem békiben, mer', hééé! Ez nem száll le... Aú!

Késöbb. Az elöbb Gimli berántott egyí kő alá, én meg azt hittem, hogy hancúrozni akar, és hát persze, hogy nem volt kifogásom... De kiderűlt csak azt akarta a fülembe suttogni: Hülye szőke, nem hallod, hogy itt vannak a madarak?! CSöndesebben ne sikítozz! - gondoltam madarat akarnak fogni, mert fogytán a kaja, így hát csöndben maradtam. De azért a "hülye szőke" rosszúl esett! Ezt meg is mondtam Gimlinek, de csak vihogott.. Vajon miért?!

5. nap
Gandalf valami hülye hegyre vonszol éppen fel minket, én meg irtóra unom magam, úgyhogy míg felérünk leírom kis csapatunk tagjait:

Gandalf - egy vén tata, akinek olyan kócos a szakála, hogy elhatároztam; álmában kifésülöm.

Aragorn - Olyan mint egy csöves, büdös és zsíros a haja, ráadásúl azt állítja, hogy a kardja egy "ősi erekje".... Na ne röhögtessen má'! Biztos a kukából guberálta...

Boromir - Izmos és nagydarab nem az esetem.

Gimli - Hmm.... Kezdünk össze melegedni.

Frodó - Gülü szemű ájuldozós, dehát nála van az árú...

Samu - Ő is b*zi; neki frodó a kedvese. Amúgy kedves, csak az a baj, hogy nem figyel a külsejére, és elvan hízva. Pedig lenne néhány diétás tippem számára...

Pippin és Trufa - Szerelmesek. CSípem őket, egész arik.

És Aragorn most mondta, hogy ő egy... mi?! Baj van Gorni? Te, király?! Hé Gandalf! Nem ismersz egy jó elmegyógyintézetet?!

Véleményt!!! :oops:

Több
21 éve 2 hónapja #139561 Írta: Alyr Arkhon

Brisa írta: Nem tudom, láttátok-e, de a LEP"-re egy kb. fél órás humor-blokkra számítunk tőletek.

Nekem lenne is ötletem hozzá...

Talán ha kicsit bővebben kifejtenéd... ;)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 2 hónapja #139557 Írta: Alyr Arkhon
Úgy tűnik, minden hozzászólást kétszer rak be. Próbáljuk mielőbb törölni a feleslegest, de ha írtatok, ti is nézzétek meg, amíg a tietek van legfölül, törölni tudjátok.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 2 hónapja #139489 Írta: Alyr Arkhon
A Kaland

Mordor

F: Samu, mi a fenét csinálsz azzal a hőmérővel?
S: Mérem, hogy elég lázas-e...
F: Samu, a Végzet Hegye egy vulkán!
S: Miiiii? Akkor minek megyünk oda?
F: A Küldetés...
S: dehát... egy vulkánon meghalunk...
F: Legalábbis te.... izé... hát lehet...
S: De az nem jó...
F: Tedd el szépen azt a lázmérőt, és menjünk...

(ekkor egy csapat ork jön velük szembe az úton. Láthatóan Morannon felé tartanak, bár Frodó kétszer is be akar állni közéjük álcázni magát, mindkétszer kilökik. A legnagyobb szitkokat szórják rá amiért felborítja a sort. Többször lekvárárusnak nevezik, sőt, egyszer egy ork még lekvárgyárosnak is meri nevezni, de gyorsan bocsánatot is kér. Rátérnek egy nyolcsávos szénfekete útra. )

S: Ez félelmetes...
F: Nézd, leágazás a Tűz Hegyéhez...
S: De a többi sáv?
F: A Fekete Toronyba vezet...

(Előre néznek a Barad-dúr felé)

F: A homály ott gomolyog körülötte...
S: Ezen a lelki szemeim se látnak át...
F: Akkor ne a szemed használd....
S: Hanem?
F: Jól csak a szívével lát az ember... Ami igazán fontos az a szemnek láthatatlan...

Minas Tirith

Ga: Azért gyűltünk össze, hogy megtartsuk az Utolsó Haditanácsot...
É: Utolsó?
Gi: Haditanácsot?
Ga: Melyik szót nem érted?
A: Én Király vagyok! Már majdnem teljesen...
H: A tündék és emberek között valaha szövetség volt... Hálistennek már nagyon régen...
P: De Gandalf, mért az Utolsó? És ha lesz még?
Ga: Mert jól hangzik és kész!
Im: Inkább találjuk ki hogyan győzzük le Szauront...
L: Nincs valakinek egy tükre? A csatában kitépte egy ork a kezemből és megpróbált inni belőle...
H: Na igen, ez a lórieni tükrök hátránya...
Gi: Hitvány tünde munkák... Bárki tud vizet tölteni egy tányérba... ezt tükörnek nevezni...
L: Te még ennyit se tudsz tenni a szépségedért...
Ga: Csöööööööööööööööööööööönd!
A: Mi baj, mesterem?
Ga: Azért hívtalak ide hogy Szauron ellen támadjunk....
Mind: TÁMADJUNK? Megőrültél?
Ga: Mi bajotok van? Most vertük ronggyá Szauron összes seregét...
É: Az összeset?
H: Ez biztos?
A: Nem lehet hogy egyet-kettőt elszórt útközben?
Ga: Hát hova lett a bátorságotok?
É: Az még megvan... csak tudnám hogy hol...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.445 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére