Humor

Több
22 éve 2 hónapja #75831 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Humor
Megérdemeljük :D
Alyr: Pliiiiz!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #75827 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor
Üdv!
Kedves fertőzöttek!
Megérdemlitek, hogy írjak valami humort?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #75792 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Humor

Telumehtar írta:

Narië írta:

Ragoran írta:

Adelard írta:

Minerva írta: Legalább Aragorn nevu˝ vírus nincs... :lol: Bár azt szívesen elkapnám... ;) :mrgreen: [/quote
Én már elkaptam....

Én is... :D

Adelard,Narië,Minerva: Szerintem mi már úgyis elkaptuk!
Ithil: Igen én már láttam, pont ide volt berakva, csak vmikor régebben.... :?

Különben a gépem is....Leszedtem netrôl egy Aragornos képet és jött vele egy vírus is :D
Szóval már ô is meg van fertözve :)

Engem kimertetek hagyni??? :twisted: Én is elkaptam már...szerencsére...

Bocsesz Teluka! :)
De veled együtt még Xany,Undi és Aieless is elkapta...
na jó,hagyjuk abba,mert Svin minket is kivág...

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #75767 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor
Üdv mindenkinek!

Úgy látom folyt a munka, amíg távol voltam...
Evenstar: Nagyon-nagyon-nagyon jó!

Más:
Aki látni akarja a honlapomat, mely egyévi szenvedés után végre felkerült a netre, az lépjen be ide:

gilgalad.freeweb.hu

remélem minél többen megteszitek. Igaz a filmmel foglalkozó dolgok elég gyerekesre sikerültek, de felraktam óangolul (vagy nem óangolul? szóval remélem óangolul) az egész Beowulfot, és még sok mást is találhat, aki keres.
Figyelmeztetés:
Ha valamit nem tölt be a géped, az nem az ő hibája, hanem az enyém, a honlap még koránt sincs kész... (ezt így mondják?)

Elviekben 2 filmelőzetes és a zene amit a tokien.hu-ról lehet letölteni, fent lett volna, csakhát a szabály az szabály...
Légyszíves képzeljétek hozzá! :)

Szóval, kedves felhasználó, akinek eddig fogyasztottam a pénzed, megzézed, vagy (Szarumán után szabadon) inkább választod a kínt?

Még lehet, hogy ma jelentkezem valami írással...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 2 hónapja #75745 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Humor
Barbara M., Melanie:
Orulok, hogy percenkent tudtok irni a forumra, es jol elvagytok annak ellenere, hogy a tobbiek tobbszor is kertek, hagyjatok abba.
Ha ennyire jol eldiskuraltok, es ilyen jol megertitek egymast, akkor akar szemelyesen is elcseveghetnetek, hiszen ugyanarrol a nagykanizsai kabeltv-s cimrol irtok.
Toroltem az osszes hozzaszolasotokat, es a kapcsolodo OFF-okat.
A jovoben legyszi normalisabb hangnemben irjatok a forumba, es legyetek tekintettel a tobbiekre. Remelem tobbet nem lesz gond.

Több
22 éve 2 hónapja #75535 Írta: Telumehtar

Narië írta:

Ragoran írta:

Adelard írta:

Minerva írta: Legalább Aragorn nevu˝ vírus nincs... :lol: Bár azt szívesen elkapnám... ;) :mrgreen: [/quote
Én már elkaptam....

Különben a gépem is....Leszedtem netrôl egy Aragornos képet és jött vele egy vírus is :D

Engem kimertetek hagyni??? :twisted: Én is elkaptam már...szerencsére...

Több
22 éve 2 hónapja #75506 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Humor
Fiona: a képregény részlet nem jön be!

Több
22 éve 2 hónapja #75487 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Humor

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 2 hónapja #75472 Írta: Narië

Ragoran írta: Narië: akkor legalább nem fog tiltalozni (mármint a géped) ha állanóan a Viges topikban lógsz! :wink:

Ha valaki tiltakozik,az max. az anyám.De nem túlzottan izgat :wink:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #75439 Írta: Ragoran
Narië: akkor legalább nem fog tiltalozni (mármint a géped) ha állanóan a Viges topikban lógsz! :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #75420 Írta: Narië

Ragoran írta:

Adelard írta:

Én már elkaptam....

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #75400 Írta: Ragoran

Adelard írta:

Én már elkaptam....

Több
22 éve 2 hónapja #75395 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Humor
Igen, asszem egyszer már volt bennt :? de naon jó!!! :lol: :itscool:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 2 hónapja #75394 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Humor

Ithilgalad írta: Eszt láttátokmár? :D
(dodiee képei köszt leltem...)

kep.tar.hu/dodie/midsize/pic1263319.jpg

:lol: :lol: :lol: :up:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 2 hónapja #75390 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Humor

Narië írta:

Én már elkaptam....

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 2 hónapja - 22 éve 2 hónapja #75378 Írta: Narië

Minerva írta: Legalább Aragorn nevu˝ vírus nincs... :lol: Bár azt szívesen elkapnám... ;) :mrgreen:

Én már elkaptam....

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #75375 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Humor
Eszt láttátokmár? :D
(dodiee képei köszt leltem...)

kep.tar.hu/dodie/midsize/pic1263319.jpg

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 2 hónapja #75357 Írta: Ragoran
Mindenki nagyon jóóóó!!!

Minerva írta: Van Aragorn nevű vírus???
Az egyiket már elkaptam... de a másikról még nem hallottam.

Az egyikkel egyetértek...
A másikról én sem hallottam....

Több
22 éve 2 hónapja #75344 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Humor
Van Aragorn nevű vírus??? :eek2: :confused2: :eek4: :quasi: :crap:
Az egyiket már elkaptam... :oops: :lol: de a másikról még nem hallottam.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 2 hónapja #75340 Írta: Eurynome
Eurynome válaszolt a következő témában: Humor

Minerva írta:

Eurynome írta: Miket nem találok... Valami gáz volt a géppel, és miközben víruskeresett, belenéztem, hogy mijeneket ismer... És egyszer csak :eek4: GONDOR! Aztán tovább kerestem, és ez lett belőle:

Gondor
Nazgul
Morgul
Morgot
Mordor
Mithrandir
Rogue
Uruk-hai
Sauron
Frodo
Galadriel
Orc

Ez mind vírus!

Ja és yok vagytok! Elrond! Ugye nincs kópirályt? Mert már nagyban terjesztem... :roll:

Legalább Aragorn nevű vírus nincs... :lol: Bár azt szívesen elkapnám... ;) :mrgreen:

Hm... :lol: :D :) :) :D :lol: Sajnos, ki kell ábrándítsalak. VAN ARAGORN NEVŰ VÍRUS!

Egyébként szerintem már elkaptad... :)

...and Death laughs back...

Több
22 éve 2 hónapja #75309 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: Humor

Eurynome írta:

De amikor Estel még csak húszéves volt, egyszer úgy esett, hogy nagy tettek véghezvitele után tért vissze Völgyzugolyba, Elrond fiainak társaságában; Elrond pedig örömmel legeltette rajta a szemét, mert látta, hogy csinos és nemes, és korán férfivá serdült, habár idővel még ennél is nagyobb lesz testben-lélekben egyaránt.

Elrond! Most már van alapod Elrond jellemzésére... :twisted:

Yok vagytok!

Ezt rátok bízom...

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
22 éve 2 hónapja #75304 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Humor

Eurynome írta: Miket nem találok... Valami gáz volt a géppel, és miközben víruskeresett, belenéztem, hogy mijeneket ismer... És egyszer csak :eek4: GONDOR! Aztán tovább kerestem, és ez lett belőle:

Gondor
Nazgul
Morgul
Morgot
Mordor
Mithrandir
Rogue
Uruk-hai
Sauron
Frodo
Galadriel
Orc

Ez mind vírus!

Ja és yok vagytok! Elrond! Ugye nincs kópirályt? Mert már nagyban terjesztem... :roll:

Legalább Aragorn nevű vírus nincs... :lol: Bár azt szívesen elkapnám... ;) :mrgreen:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 2 hónapja #75298 Írta: Eurynome
Eurynome válaszolt a következő témában: Humor

De amikor Estel még csak húszéves volt, egyszer úgy esett, hogy nagy tettek véghezvitele után tért vissze Völgyzugolyba, Elrond fiainak társaságában; Elrond pedig örömmel legeltette rajta a szemét, mert látta, hogy csinos és nemes, és korán férfivá serdült, habár idővel még ennél is nagyobb lesz testben-lélekben egyaránt.

Elrond! Most már van alapod Elrond jellemzésére... :twisted:

Yok vagytok!

...and Death laughs back...

Több
22 éve 2 hónapja #75293 Írta: Telumehtar
Dae,Evi néni: Nagyon-nagyon-nagyonjóóó lett..

Több
22 éve 2 hónapja - 22 éve 2 hónapja #75252 Írta: E. Eia Ayna
Dae néni (:wink:): Naon lyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :hello:

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 2 hónapja #75250 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Humor
Üdv! mindenki sirály!!!! Én is hoztam vmit, pontosabban két vmit... ha vackok, bocsánat...

Egyes dokument:

Cetli a minas morguli mosodában, avagy nazgulok, így fürdessétek a pacit!

1. Nyissátok ki a mosógépet.
2. Öntsetek bele két flakon krémszappant. (NE mosószappant!)
3. Öntsétek teli vízzel.
4. Vigyétek be a jószágot a mosodába, és nyugtató hangon magyarázzátok el neki a helyzetet.
5. Kötözzétek be harapásnyomaitokat és ápoljátok sebeiteket.
6. Szóljatok a bakacsinerdei nagykövetségnek, hogy küldjék vissza jószágotokat.
7. lásd négyes pont.
8. Alkalmazzátok a beetetés módszerét- fogjatok egy kövér hobbitot, tegyétek úgy, mintha beledobnátok a mosógépbe. (De persze ne bele, mert különben semmit nem ér a fürdetés. Ha a hobbit mégis a mosógépben köt ki, a fürdetett jószág gazdája büntetésből kitakarítja a mosodát, és ő lesz a következő beetetés alanya.)
9. Amint a jószág utánaugrott, ti csapjátok le a mosógép fedelét és a biztonság kedvéért álljatok is rá.
10. Ne törődjetek a mosógépből jövő zajokkal és a mosógép rángatózásával. A jószág ilyenkor kavarja fel a habot, és valójában élvezi a dolgot.
11. Ha nem indulna be a kapálózási ösztön, indítsátok el a kilences gyapjú-fokozatot.
12. Hagyjátok rángatózni a gépet, olyan negyedórán keresztül.
13. Szóljatok valakinek, hogy minden ajtót nyisson ki, és kísérje a járókelőket az óvóhelyre.
14. Ugorjatok le a mosógép tetejéről, és mögé bújva, rántsátok fel a fedelét. Két eset lehetséges:
15. a : Ha a mosógép tök üres, biztosak lehettek benne, hogy fajtatiszta, nemesített példány volt a jószág, amelynek hősi leszármazói még ioncserélt vízzel sem kerültek soha kapcsolatba. Új hátasigénylő papír az okmányirodában kapható.
15. b : Ha a jószág túlélte a fürdetést, veszett iramban fog kiszáguldani, ahol magától megszárad, ti meg biztosak lehettek benne, hogy selejt. Új hátasigénylő papír az okmányirodában kapható.

Kettes dokument, avagy új levél a mamától! :) :

Helló lyánkám!

Hogy vagytok, hogy vagytok? Nálunk zajlik az élet. Majdnem mindenki leutánozta a szúnyoghálómat. Csak Elrond úr tartja magát az úgynevezett elveihez. Megkérdeztem tőle, felvehetek-e egy ent kertészt a saját kertrészemhez? Mire azt mondta: „Ó, persze. És Völgyzugoly birtoklevele nem kéne?” Erre én azt mondtam: „Ó, hogyne, és kölcsönadhatnád az egyik tiarádat is a ma esti lakomára.” Soha nem láttam még ilyen rémültnek. A szóban forgó bulin pedig végig a karosszékében kuksolt, és szokatlanul magasnak látszott. Rajta ült az ékszeresdobozkáján. Azon, amelyik a „Barna tünde leánykánál hagytam én a szívem”-et zenéli a Mordor Blues Bandtől. Ja, és nem volt hajlandó velem szóba állni.
Megismerkedtem egy varázslóval. Gandalfnak hívják, képzett esőcsináló és kicsit szenilis a szentem. Három órán át képes volt dicsekedni legújabb találmányával, az időjós kővel. Be is mutatta, hogy működik. Felakasztja egy fára, s mindig meg tudja mondani, milyen az idő. Ha a kő lengedezik, fúj a szél. Ha vizes, esik az eső. Ha meleg, meleg van, Ha hideg, hideg van. A vén varázsló egy hete átvágott az udvaron képződött kétméteres havon és diadallal állapította meg, hogy a kő fehér, tehát havazott az éjjel. Bámulatos.
Bilbó majdnem felgyújtotta a szobáját, mert elfelejtette lecsavarni az olajlámpát lefekvés előtt. Az ökológiai katasztrófát Gandalf akadályozta meg: gyorsan csinált egy kis esőt. (Szivattyúztuk is három napig a pincéből.)
Elrond a sárga földig lehordta szegény Bilbót, akit gyötör a bűntudat; hirtelen támadt óvatosságától retteg Imladris völgye. Éjjelente minden szobába bemegy, és lámpát gyújt, hogy lássa, lekapcsolták-e a lakók a villanyt.
Egy Aragorn nevű pasi érkezett tegnap Völgyzugolyba. Állítólag Elrond nevelt gyereke, aki a kószák vezéreként hagyta el Völgyzugolyt. Én ezt nem veszem be. Ha tényleg az lenne, eszébe nem jutna visszajönni ide. Ráadásul lelkesen csapja a szelet Arwennek, Elrond lányának. A múltkor, felsőfokú úszástudását fitogtatván, belevetette magát a Brúinenbe. Arwen és én együttes erővel is alig tudtuk kihúzni.
No, mára ennyi.

Anyád

Több
22 éve 2 hónapja #75246 Írta: E. Eia Ayna
Aragorn! Mindegyik! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :hello:
(És ez a ***** gép nem enged be a csetre! :evil: :evil: :evil: )

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 2 hónapja #75226 Írta: Ganieda
Ganieda válaszolt a következő témában: Humor
Ti aztán igazán nem kímélitek az ember rekeszizmait!Meghaltam a nevetéstől!Egyszerűen Aragornok! :hello: :hello: :hello: Csak így tovább!!

"Királyok Kapujától az Északi Szél
Fut sok dúlt zuhatagon át.."

Több
22 éve 2 hónapja #75218 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Humor
Kegyelmezzetek! Ostfőnököm nemigen tolerálná a számtekóra közepén kitörő röhögést... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alyr: C 8) 8) L!!!
Evenstar: zeniálisz ész kérünk szépen még!!!!
Többiek isz, Nazg, Elrond, gratula!
Nem kell már soká várni, és Eldarion is útra kel. Addig is hajrá mindenki!!!
:wink: :wink: :wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
22 éve 2 hónapja #75210 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Humor

Evenstar írta: Frigó, időszerűnek vélve, hogy ismét ráirányuljon a közfigyelem, elkezdte fizikai leépülésének végső fázisát szimulálni, elhitetve Árvácskával, hogy rögvest eldobja a kanalat.

:lol: :lol: :lol: Evenstar, kész, behaltam!
Többiek: királyság, csak így tovább! :itscool:
nazg: :tongue: :lol:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.440 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére