Humor

Több
22 éve 3 hónapja #68168 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor
Üdv mindenkinek...
Na hát akkor közkívánatra írok valamit...
De mit?

Megvaaaan!

A 4. kor első parlamenti választása után (mely végül a lázadó FIatal és DEkoratívan újjászületett Szauron Mordori Panaszos Pártja (Fidesz MPP) bizonyos tagjainak lázadásával tüntetésével és zavargásaival fejeződött be de mindennek ellenére az MSZP (Megyei Szuperhősük Pártja) nyert, amelynek sajnos egyik tagja sem hobbit. De a Gondori Királyi Parlamentbe bejutott a GKP (Gondori Királypárt) és az SZDSZ (Szarumán Digitális Szövetsége)
És most itt van a 4. kor első önkormányzati választása!
Íme a jelöltek és programjaik:

Fidesz MPP:
Körzet: Mordor
Program: Szabadságot az orkoknak és lidérceeknek!
A demokratikusnak álcázott liberálroyalista MSZP-GKP frakció elnyomja a hátrányos helyzetű és csökkent(ett) népeket, pedig ezek Középfölde egyenjogú állampolgárai. A parlamenti választásokat elvesztettük, de itt még nyerhetünk!
Szabadságot az orkoknak és trolloknak és lidérceknek!

MSZP: A parlamenti választást megnyertük, ez is mutatja, mit akar a nép. A hadsereg is mellettünk áll és a helyi biztonsági szervek is. (megyeőrség, ElfBI stb)

Körzet: Középfölde a Megyét kivéve

GKP: Én Király vagyok! Mi Királyok vagyunk! Hogy TI is Királyok legyetek, szavazzatok ránk!
Körzet: Gondor és a dúnadánok

SZDSZ: Kifosztottak minket, kirúgtak minket, megöltek minket, már csak felhőként létezik a névadónk
Le a Szürke Bajkeverő híveivel! Vissza Orthancot! Vissza a történelmi Vasudvard területét!

Körzet: ? és az uruk-hai orkok

Megyei Népfront:
Az MSZP nem is megyei! Elrabolták nevünket! Le az MSZP-vel!
Körzet: Megye

Sárkánypárt: A hobbitfalvi Zöld Sárkány fogadó hívei
Program: Sört! Sört!! SÖRT!!! mindenkienk mindig, mindenhol!

Körzet: Hobbitfalva

BB: Brí Bier
A Pajkos Póni fogadó és hívei
Program: Papsajt Ászok vezetésével felvirágoztatjuk Brít!

Persze a választások még messze vannak, de az ország máris forrong, Mordorban 12 ork próbálta elfoglalni a Barad-dúr romjait, amit alig 1200 rendőr védett. Élethalálharc alakult ki, de az orkok (mind a 2) visszavonultak. Az egyik rendőrnek brutálisan összeverték a pajzsát.
Minas Anorban is tüntettek a Fidesz hívek, de mivel a lidércek hangjától nem tudott a parlament érdemi munkát végezni, fekoszlatták a tüntetést.

A Középfölde Kurir pontosan tudósít a választások híreiről.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #67903 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Humor
Háááát...ez elég bénára sikerült...ha lesz időm....na meg netközelben leszek akkor átirom...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #67815 Írta: Telumehtar
Na este van fáradt vagyok de irok!!!!!

Foci:Ujabb botrány a VBben....
A United Megye 1ik tagját kizárták a VB-ból.....A tag: Keselyüstök....

Egyes értesüléseink szerint a lónak valaki nogyon sok lembast adott. A tettes állitólag a United Megye tagja:Arwen.... de ezt nem tudják bizonyitani...A büntetewtt előélető nőnek vissza kell fognia magát ha nem akar megint börtönbe kerülni.....Tudni illik Már kettős gyilkosságot követett el amikor megölte Glorfondrielt (bocsika nem tom leírni.-a szerk.) és Bombadil Tomát....Na ezért Keselyüstököt kizárták és a kapuból kihívták Zsákos Frodót...Ezután már csak 1 kérdésa maradt....
Ki lesz a United Megye kapusa...?
Gandalf a Fehér igy nyilatkozott:- Találtam a Vadonban egy férfi kapust a neve Ikeriel Casillasos.....
Na de mit szól a nép a kapushoz????

folyt. köv.

Több
22 éve 3 hónapja #67802 Írta: Telumehtar
SÚ:Köszi a segitséget..... :lol: :lol: :lol: Majd én is folytatom....
Ja és a másik irományod is Aragorn!!!! :wink:

Több
22 éve 3 hónapja #67763 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Humor
Ez a történet írás közben nőttön nőtt, egyre nagyobb lett, és végül nem a Gyűrűháború története kerekedett ki belőle, de a címét mégis meg kellett már változtatnom. Jobb nem jutott eszembe.

És akkor ... hol is tartottunk?
A tünde feje céklavörös lett, füleiből gőz csapott ki, és a szemei forogni kedtek, de egymással ellentétes irányba. Szájából fehér hab tört elő, majd a feje felett fekete füstcsík jelent meg.
- A tündék tudnak úszni? - kérdezte Gimli Legolastól.
- Természetesen, de a frizurájuk tönkremegy tőle...

Gimli nem várta meg a mondat végét. - Barúk khazad! - kiáltással nekiiramodott, és nekirontva Radírnak, belökte a tengerbe. Több érdekes dolog is történt egyszerre. Ahogy Radírhoz ért, hatalmas szikraív húzódott közöttük nagy csattanással, és a törp szakálla az égnek meredt, számos értéktárgyat hullatva szanaszét, többek között három darab kétkezes harcibárdot, Frodó rózsaszín kontaktlencséit és egy kisebb műhelynek is becsére váló szerszámkészletet. A legfurcsább azonban egy felfújható törp-bábú volt, teljes fegyverzetben és dús szakállal, sisakkal. Gandalf ezt gyorsan magához vette: - Jobb, ha minél kevesebben látják, még szóbeszédet keltene. - magyarázta, és elrejtette. A törp dermedten állt egy helyben, kékes szikrák táncoltak a feje körül, és zavarosakat füttyögött.
Radír elegáns ívben ért a tengerbe, hatalmas szikrázással és tűzijátékot idéző robajjal, és mint a kő, elmerült. A helyét csak gomolygó gőzfelhő és a bugyborékolva felforrt víz jelezte, aztán néhány főtt hal is felszínre került.
- Ki kellene menteni. - jelentette ki Legolas.
- Várj, amíg kihűl egy kicsit a víz. - javasolta Frodó. - Nem eszik ilyen forrón a kását. Mi lelte Gimlit?
- Elektrosokk. Most azt hiszi magáról, hogy egy R2-es egység. Nem nagyon értem, mert a tattooini pszeudo-hidrokondenzációs öntözőrendszerek recipro-komplemens bináris nyelvét használja. - magyarázta Legolas, szögletesen gesztikulálva, furcsa fénnyel a szemében.
Radír lassan felszínre bukkant, ernyedten lebegett a vízen. Sercegett és szikrázott, vékony füstcsík szivárgott belőle. Gandalf levette a köpönyegét, halkan ráparancsolva kötéllé változtatta, és bedobta az eszméletlen elfhez. Celeborn feszülten figyelt. A többiek álmélkodva. A kötél egy újabb utasításra Radír dereka köré tekeredett, Gandalf pedig húzni kezdte.
- Nem segítene valaki?
A többiek nem mozdultak, megbabonázottan figyelték a jelenést.
- Sohasem sejtettem, hogy ilyet rejt egy mágus csuhája! - suttogta Frodó. Gandalfon ezüst flitteres rózsaszín tütü volt, neccharisnya, és Dr. Martens bakancs.
- A fenébe is, ezért nem veszem le soha a köpönyegemet, sohasem tudhatom, hogy éppen mi van alatta! Gyertek már segíteni, Frodó fiam!
Frodó megrázkódott, és megragadta a kötelet. Legolas is észbekapott, sőt, Galadriel is beszállt, és nemsokára a partra emelték az eszméletlen tündét. Addigra Gimli is leföldelte magát, és lassan összeszedte a szakálla tartalmát. Akkurátusan elpakolt, és körbepillantott.
- Nem látta valaki...
- Mit?
- Őőő... nem érdekes. Elveszítettem a Dzak Garkraad-omat, de nem baj...
- Mi az a Dzak izé? - kérdezte Frodó.
- Hagyjuk, ne is beszéljünk róla...
- Csak nem az a felfújható...
- Hallgass már, Frodó, hallgass! - intette le Gandalf.
- Hát megtaláltátok? - pirult el Gimli.
- Itt van nálam, a köpönyegemben. - felelte Gandalf. - Majd odaadom.
- A köpönye... De hát hol a köpönyeged? És mi ez az izé rajtad?
- Én sem kérdeztem, hogy minek neked az a Dzak Garkraad, ugye? - válaszolt bosszúsan a mágus.
- Hát tudd meg, hogy azzal szoktam aludni! - vörösödött el a törp.
- Aludni? - kérdezett vissza szúrós tekintettel Gandalf. - Egy gumitörppel?
- Igen, még Krigli fia Sramli, a nagyapám adta nekem, amikor egészen kis kölyöktörp voltam!
- A nagyapád? Ismertem a nagyapádat, Glóin fia Gimli, és elmondhatom, hogy tiszteszteletre méltó törp volt és hírhedt muzsikus, aki sohasem vett volna kezébe ilyen perverz dolgokat!
- Perverz? Azt mondod, hogy... - Gimli elhallgatott, egyszer csak leesett neki, hogy mire gondol Gandalf. - Neeem, te valamit félreértettél, bölcs Gandalf! - tiltakozott. - Ez nem az amire gondoltál! ... Gondoltatok! - helyesbített, amikor meglátta a többiek tekintetét. - De hát a tündék meg a hobbitok gyerekei is babákkal meg ilyen puha plüss figurákkal alszanak, nem?
- De nem ilyen ocsmánysággal, Glóin fia Gimli! - dörögte a mágus.
- Ocsmányság? Hiszen ez egy közönséges Dzak Garkraad, még a zacskója is ott van a kezében!
- Na hát ezt mondom!
- Gandalf, hiszen te beszéled a törp nyelvet, tudod, mit jelent a Dzak Garkraad? Mit jelent, mondd csak ki!
- Álommanó? Szóval ez csak egy... ez csak egy közönséges Álommanó? Amelyik az álmokat szórja a kezében tartott zsákból? - döbbent meg Gandalf, és mélyen meghajolt: - Bocsáss meg, törp uram, félreértettem a dolgot.
- Elfogadom a bocsánatkérésedet, Gandalf uram! - hajolt meg Gimli is, alkatából adódóan még mélyebben. - Hanem nézzük, mi van ezzel a tünde urasággal, és hova rejtetted a köpönyegedet?
- A köpönyegem most éppen kötél, de mindjárt elmúlik a varázslat. - felelte Gandalf. Elkérte Círdantól a botot, és azzal megpiszkálta Radírt. - Ébresztő, Halzsír fia Radír! Elég volt a stresszoldó gyakorlatokból! Kelj föl és járj!
Radír lassan felült, és kiköpött vagy két liter vizet. Kóvályogva nézett körül, fogalma sem volt, hogy hol van. Időnként még ki-kicsapott belőle egy szikra, és vékony füstcsík szállt a füleiből. Gandalf megérintette a botja végével, és súgott neki valamit, mire Radír megrázkódott, és felállt.
- Elnézést kérek uraságtoktól, azt hiszem, az idegeim...
Minden szavára egy-egy füstpamacs szökkent elő a szájából.
- Nyugalom, Radír uram, pihenj egy kicsit. - mosolygott rá Galadriel. - Megesik ez. Én is azóta lettem a Fény Úrnője, amióta Celebornnak először rohama volt... Úgy felbosszantott, hogy időnként azóta is világítok a sötétben.
- Mindennek az őrmester az oka! - panaszkodott Radír. - Amióta Zizz Do'Urdent mellémhelyezték, csak gyűlik bennem a feszültség...
- Drizzt Do'Urdent? A híres menzaderozzanti sötételfet?
- Nem, nem, Drizzt Do'Urden csak névrokona. Drizzt egyszerűen csak sötételf, de Zizz őrmester más. Ő egy igazi nagyon sötét elf!

Több
22 éve 3 hónapja #67762 Írta: Sötét Úr
Kösszönöm szépen az irántam való jószándéktokat, de szerintem maradjunk annyiban, hogy Alyr a khirály (no és persze Aragorn...). Nekem ott van egész Mordor ;o)))

Gekko: :o DD

Telumehtar: most olvastam a Pelennor Sport Speciálban, hogy a MU (gyk: Megye United) több játékosa azzal is indokolta a labdacserét, hogy az edzéseken többüknek lábába harapott a sportszer a technikai gyakorlatok alatt. Lurz pedig kártérítési pert indít a kék-zöld foltok miatt amelyek az arcán és az állán keletkeztek. Az alperesek állítólag azzal védekeznek, hogy Lurz arcszínétől ez úgysem látszik.
A cikk írója kitért arra is, hogy Lurz vajon miért nem pereli be Aragornt is, a lefejezés miatt? Lurz kifejtette, hogy bár úgy érzi, hogy ezzel megrövidítették, a legfőbb állami hatalom képviselőjét teljesen hiábavaló lenne bíróság elé citálnia. Legfeljebb annyit érne el, hogy az uruk-hai lefejezését törvényben írnák elő. Ennek ellenére nagyon reménykedik, hogy a rövidítést hosszabbítás is követi, ahol majd elégtételt vehet. Érdekes módon ugyanerről szólt Zsákos Frodó is, aki egy időben az Elrond's Rangers színeiben játszott, amíg doppingbotrányai miatt el nem tiltották. Menedzsere és játékostársa, Csavardi Samu kijelentette: "Hát szerintem legalábbis, ha tetszik ugye érteni."
(Ha igaz a hír, a Pelennor Sport Speciál riportját a Círdan Naval Network /CNN/ is átvette.)

Több
22 éve 3 hónapja #67756 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Humor
Alyr "Khirály" Arkhon és Sötét "Rekeszizomgyilkos" Úr: :itscool:

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
22 éve 3 hónapja #67713 Írta: Gekko
Gekko válaszolt a következő témában: Humor
Hűűű, nem lennék a helyében!
Engem ugyan Gollamnak becéznek ( meg Gekkonak, sokféle lénynek)
de nem szekíroznak.

Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
Érzem az illatát a levegőben.

Több
22 éve 3 hónapja #67708 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Humor
Az semmi :)
Nalunk az egyik kulfoldi diakot ugy hivjak hogy Nazgul :lol:
Szegenyt mit ossze szekalhatjak :mrgreen:

Lara írta: Rájöttem,hogy a New York szóban benne van hogy ork :) ,és nézegettem a térképet és egyszercsak megakad a szemem.Na milyen nevű várost látok Spanyolországban?BILBO!!!Ez tök jó :D
Bocsi az offért :oops:

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 3 hónapja #67696 Írta: Gekko
Na jóó. Egyezzünk ki:társuralkodók. De ha ilyen szépen királyságot alapítottunk, minimum udvari tányérnyaló szeretnék lenni. :hello:

Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.

Több
22 éve 3 hónapja #67694 Írta: Telumehtar

Gekko írta: SÚ: Te vagy a Humor fórum koronázatlan királya :agree: :up: :P :itscool: :sungl: (ami kedvedre való)
Köszi minden vidám percért!!

Azért ezzel took vitatkozni...Bocsi SU de a mi drááááága(szágom)
Alyrunk is naon Aragorn...azaz király....

Több
22 éve 3 hónapja #67686 Írta: Gekko
SÚ: Te vagy a Humor fórum koronázatlan királya :agree: :up: :P :itscool: :sungl: (ami kedvedre való)
Köszi minden vidám percért!!

Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.

Több
22 éve 3 hónapja #67684 Írta: Gekko
Telu: Nekem naon teccik. :up:
Ja de folyt köv!
A Seprűk Ura
Frodó Potter és a nem túl bölcsek Gyűrűje
-Héka!-kiáltott Frodó, és elókapta A Gyűrűk Ura legújabb kiadását.
-Mit keres itt a Csűrös lány?
-A HP-ben viszont ott van Hermione, ne felejtsd el!-figyelmeztette Kandalf.
Frodó gyilkos pillantásokkal nézett a szerzőre.
-Bárcsak vége lenne már ennek a marhaságnak!
-Ugyan, csak most kezdődik!-hallott egy hangot, és eéőbucskázott a sűrűből 2 alak.
-Jaj neeeee!-sikított Frodó.
-Az Ikrek! Pippin és Trufa Weasley, Ron két semmirekellő, szemtelen bátyja!
Az Ikrek hülyén vigyorogtak. Mindketten 220 cm magasak voltak, vörösek, szeplősek, és teljesen egyformák.Elrappelték Eminem Stan símű számát, és levarázsolták Kandalf kezéről a gyűrűjét.
-Nahát, ilyen jó mágusok vagytok?-kérdezte, miután visszakapta ékszerét.
-Dehogy-legyintett Ron
-Csak a zsebtolvaj nagybácsi...
-Mennem kell-mondta Kandalf
-Kéthetes azakbani fogsággal lógok Szarumánnak- és petárdaszó mellett köddé vált.
-Csodás-dörmögött Potter.
-Most hová?
-Le az útról, ordított Hermione, és feltűnt az első Fekete Péter. Felpattant az útszélen ácsingózó lovára.De nem ment még el , hanem szimatolt.
-Valamit keres-súgta Trufa
- Ami nem a lova.
Frodó elővett egy láncot a nyakából, amin egy gyűrű lógott.
-A nem túl bölcsek Gyűrűje!-kiáltottak egyszerre.

Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.

Több
22 éve 3 hónapja #67663 Írta: Telumehtar
Foci:Folytatás...

(Valaki majd segitsen mert én leszek 1 közvetitö de 2 (!) kell...

Hireink következnek...FOCI...

A Döntö már készülöben van azonban az FC Mordorban néminemü változás van ugyanis: A United Megye tegjai undorodnak attol hogy 1 halloti ORK felet rugdossanak mivel elég gusztustalannak tartják...továbbá..a csapat tagjait eléggé idegesitené ha játék közben a csapattársuk Zöldlombfi Legolas a labda láttán állandóan elkiáltaná magát:ORK FEJ!!!!
Ezért az United Megye kérvényezte a "labda" lecserélését..
Ez meg is történt mivel Lurtz testét lefagyasztották ám idöközben felolvadt és elkezdett járkálni...Ennek következtében (mivel a fejét nem kapta vissza) betört 7 Gondori boltba és a nagy csörömpölés következtében megsebesitett pár ártatlan járokelöt..
A rendörség letartóztatta majd késöbb kiengedte 1 bizonyos okböl:
Lurtz igy nyilatkozik erröl:
,,Én nem tehetek rola!!!!- valja hisztárikusan az ork.-Csak nem láttam semmit mert nem volt meg a fejem...nem igaz....az én drága szép fejemet egy focilabdénak használják.."
Az ork azota visszakapta a fejét...
De hogy a United Megye ehez mit szol...

Na milyen????

Hm...a Woodisták már ezt is látták de a többség nem...folytatás talán lesz de ez a véleményektöl függ...

Több
22 éve 3 hónapja #67661 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Humor

Telumehtar írta: Labda:Lurtz feje amit Aragorn levágott...

Telu! Ez óriási!!! :lol: :itscool: :lol: :biggrin2: :lol: :hello: :lol:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 3 hónapja #67624 Írta: Telumehtar
Na ime 1 szerzeményem (eredetileg a Lijes topicban irtam..ott tanácsolták hogy tegyem ide.....Eredeti sajátkészitésü...És én irtam szóval a nevek közti izék rám vallanak)

Akkor folytatom a focit: United Megye kontra FC Mordor (asszem)

United Megye:
Edző:SzürkeGandalf alias Ian McKellen (késöbb majd nevet változtat mert a csapatot nem istenitik mivel az edző túl szürke....Uj név:Fehér Gandalf)
Csapatkapitány: Aragorn alias Viggo Mortensen a khirály
Kapus: Zsákos Frodó alias Elijah "a női szurkolók kedvence" Wood
Csatárok:
1.:Csavardi Samu alias Sean Austin
2.:Zöldlombfi Legolas alias Orlando "IMÁDLAK" Bloom
3.:Tuk Peregrin alias Billy Boyd
4.:Borbak Trufiádok alias Dominic "de szép a mosolya" Monaghan
5.:Boromir alias Sean Bean
6.: Csürös Rozi alias Megnemmondomki
7.:Gimli alias Jonh Rhys-Davies
8.: Bilbó alias Ian Holm
9.:Arwen Undómiel alias Liv Tyler
10.:Éowyn alias Miranda Otto
11.:Faramir alias David Wenham
12.:Keselyüstök alias "de szép vagy" ló
13.:Arod alias Legolas lova
14.:Galadriel alias Cate Blanchett

Na elég hülyeség????

FC Mordor:

Edzö:Szauron alias Sötét "vörös szemü" Úr
Csapatkapitány:A Gyürü
Kapus:Fehér Szarumán alias Christopher "Bruce" Lee
Csatárok:
1.:Gollam alias Szméagol
2.:Banyapók alias "te szemét Frodó ölö"
3.:Háma alias Kigyónyelvü szzzz....
4.:Grisnák alias ???
5.:Fönazgúl alias Boszorkányur
6.:Nazgúl 2
7.:Nazgúl 3
8.:Nazgúl 4
9.:Nazgúl 5
10.:Nazgúl 6
11.:Nazgúl 7
12.:Nazgúl 8
13.:Ork 1
14.:Ork 2

Labda:Lurtz feje amit Aragorn levágott...

Több
22 éve 3 hónapja #67617 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Humor
Rájöttem,hogy a New York szóban benne van hogy ork :) ,és nézegettem a térképet és egyszercsak megakad a szemem.Na milyen nevű várost látok Spanyolországban?BILBO!!!Ez tök jó :D
Bocsi az offért :oops:

I make my own luck.

Több
22 éve 3 hónapja #67598 Írta: Sötét Úr

Alyr Arkhon írta: ...az én írásaimnak nincs többé helye...

Ne tedd ezt velünk Alyr! Írj, írj, írj! Nélküled szegényebb lenne ez a Fórum, de nagyon sokkal!

Ja, ha már itt vagyok, egy vitz...
Legolas és Gimli sétáltak Lórienben. Egyszer csak Legolas egy tisztáshoz ért.
Gimli meg a kovácsmesterséghez. (Úgy-ahogy...)

(Sorry, és bocs...)

Több
22 éve 3 hónapja #67546 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Humor
Elrond Isildurnak:
"Dobd már be azt a ***** gyűrűt, wazze!" :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hónapja #67462 Írta: Telumehtar

Alyr Arkhon írta: Üdv mindenkiek!

Sötét úr: cool!!! Erősen gondolkodom, hogy egy ekkora tehetség mellett az én írásaimnak nincs többé helye...

Alyr:Visszatértél...de jó!!!!!
Irhatnál 1 paródiát....
Ja és igenis kellenek a TE paródiáid is!!!!!!

Több
22 éve 3 hónapja #67461 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: Humor
Halihó!

SÚ: :cheers: :up: :up: :itscool: :evil3:

Folytatnám a VB-t csak nem érek rá.

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
22 éve 3 hónapja #67460 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor
Üdv mindenkiek!

Sötét úr: cool!!! Erősen gondolkodom, hogy egy ekkora tehetség mellett az én írásaimnak nincs többé helye...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 3 hónapja #67442 Írta: Telumehtar
Sötét Úr: :lol: :lol: :lol: :cooljump: :dance: :bounce: :hello: :up: :evil3: :agree: :mrgreen: Naon sok kellemes pillanatot szerzel nekem... :wink:

Több
22 éve 3 hónapja #67436 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Humor
SÚ!!! Benned és ebben a storyban nem lehet csalódni! Még! Még! Még! :hello: :itscool: :bounce: :eek2: :lol:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 3 hónapja #67426 Írta: Sötét Úr
Köszönöm, köszönöm! :o ))) A hétvégi fenenagy csend miatt már azt hittem, hogy szétoffoltam a topicot :o )))

Több
22 éve 3 hónapja #67351 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Humor
SÚ: :hello: :hello: :mrgreen: :itscool: :sungl: :up:

Nekem el ne keseredj,hogy a múltkori volt a legjobb,mert ez :lol: :lol: :lol: legalább olyan jó volt,csak így tovább és minden elismerésem :wink:

I make my own luck.

Több
22 éve 3 hónapja #67350 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Humor

Sötét Úr írta: Radír feje fölött egy különös, átlátszó, fehér, felhőcske alakú buborék jelent meg, mindenféle kellemetlen dolgokkal: koponya, villámlás, füstfelhők, egy bájos kis, szikrázó kanócú bomba, és egy spirális vonal, amelyről lerítt, hogy maga sem tudja, mit keres ott. A tünde feje céklavörös lett, füleiből gőz csapott ki, és a szemei forogni kedtek, de egymással ellentétes irányba. Szájából fehér hab tört elő, majd a feje felett fekete füstcsík jelent meg.

SÚ, nagyon jó...de ez a végén messze a csúcs. :bounce: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Miért van az, hogy ilyen vizuális a fantáziám és képszerűen látom az egészet??? :wink: :wink: :itscool:

Több
22 éve 3 hónapja #67311 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Humor
:lol: :lol: :lol: :lol:
lehet, hogy nem a legjobb, én akkor is fetrengek a röhögéstől... :lol: :wink: :) :D

Több
22 éve 4 hónapja #67021 Írta: Sötét Úr
Köszönöm, köszönöm a dicséreteket! Sajnos tartok tőle, hogy tényleg ez volt a legjobb rész, és a folytatás már nem éri el ezt a színvonalat. Mentségemre legyen szólva, hogy a bot álcázásáról szóló részt különleges alkalomkor írtam: Szegeden, az MTT alakuló konferencia közbeni estéken-reggeleken.

No de lássuk, hogy is folytatódik a dolog...

A dobolás abbamaradt. Gandalf hatalmasat káromkodott a suhatagi barlangi vakrákok nyelvén: - Hát Móriában is ez szivatott meg???
Halk kuncogás volt a válasz Celeborn keze felől.
- Legközelebb mielőtt szóbaállnék a balroggal, megetetem vele ezt az átkozott botot! Círdan, nincs egy fölösleges mentőcsónakod?

Círdan utasításoka osztott, és hamarosan egy mentőcsónak ereszkedett a vízre, amibe szépen, sorjában beszálltak az utitársak, Galadriellel az élen. Amint mindannyian elhelyezkedtek, vízbe csobbantak az evezők. Némi fennakadást okozott, hogy Celeborn ellenkező irányba evezett, de a többség kerekedett felül. Elég nehezen értek partot. Kiszállni még nehezebben sikerült, mert a parton az őrmester várta őket.
- Főnök, jelentem, átfésültük a partot, de nem találtuk a gyanusítottnak lászó alakot!
- A füstjét sem sikerült észrevenni?
- De azt igen, de nem sikerült megbilincselnem!
Radír elsápadt, és lemondóan legyintett. - Vegyék körbe a füstöt, és akárki bukkan elő a környékén, bilincseljék meg azt, és hozzák hozzám! Leléphet!
Ahogy Radír elfordult tőle, a zöld ruhás tünde egy csobbanással elmerült a rakpart mellett a habokban. De érkezett helyette más: a hírnök.
- Halzsír fia Radír!... Üz... üzenet az úrtól!
- Fújd ki magad egy kicsit, és gyere velünk, meséld el, mi az üzenet?
- Urunk... azt üzeni... - pihegett a hírnök, és egy tapodtat sem mozdult.
- Hogy jelenjünk meg a színe előtt?
- Igen, igen... Huhh...
- És vigyem a vendégeinket is?
- És... igen, azt!
- És mutassuk irántuk a legnagyobb tiszteletet és megbecsülést?
- A legnagyobb... Igen, azt. És különö... külö...
- Különösen a Gyűrűhordozó előtt?
- Igen... Meg a... a... tudod... - a hírnök a dereka magasságába tartotta a tenyerét.
- És a törp uraság előtt?
- Igen, a pázsitdísz...
- Mondom törp uraság előtt?
- Az az, bocsánat... És a ... - a hírnök most a feje fölé mutogatott.
- A troll?
A hírnök a fejét csóválta.
- Mágus?
- Igen, azt hiszem...
- A Mágus előtt?
- Olórint vezesd... vezesd...
- Egyenesen Carphiol irodájába?
- Igen... Csak azt tudnám, hogy ha mindent tudsz, minek rohangálok én???
- Na látod, ezt én sem tudom.
- Ja, és a másik félszerzetet is... a Gyűrűhordozónak kijáró tisztelettel fogadjátok... Ezt is üzente.
- Miféle másik félszerzetet? Csak nem azt a fekete kreatúrát?
- Tudod, eredetileg Bilbó jött volna velünk Celeborn helyett. - magyarázta Gandalf. - De a behajózáskor Celeborn, aki Galadrielt kísérte, a hajón rekedt, mert beragadt az illemhelyre. Mi viszont úgy tudtuk, hogy Bilbó van bent, és csak harmadnap derült fény a cserére, amikor végre sikerült kiszabadítani.
- Nem én vagyok Bilbó. Én Celeborn vagyok! Celeborn vagyok én! Én vagyok Celeborn!
- Jól van, jól, tudjuk, hogy Celeborn vagy - nyugtatta Galadriel.
- Tényleg? Hűha, akkor lebuktam!
- Most már nem számít. - felelte Galadriel, - Bilbó helyébe léptél. Érdekes karrier egy tünde-nagyúr számára.
- Na igen, a malomkerék sem tudja, hogy búzát őröl-e vagy árpát, ahogy mifelénk mondják. - bólogatott az őrmester, aki végre kikászálódott a vízből, és most csöpögve állt a felettese mellett.
- Ez most hogy jön ide? - dühöngött Radír. - Különben is, miért van még itt? Mondtam, hogy leléphet, és figyelje, hogy a füstnyom kihez vezet? Hátra arc, őrmester, lépés indul!
Az őrmester hátrafordította a fejét, és bősz léptekkel elindult, ismét a víz felé.
- Állj! Jobbra át!
Az őrmester megtorpant a rakpart szélén, és balra fordult.
- Jobbra át!
Az őrmester ezúttal tényleg jobbra fordult, így aztán megint a víz felé tekintett.
- Na jó, ez így nem megy, őrmester. Forduljon meg, és jöjjön ide. - sóhajtott Radír. - Látja azt a házat?
- Jelentem, látom!
- Sétáljon el odáig, és onnan kiindulva folytassa a füstölgő valami felkutatását!
Ez végre működőképes utasítás volt, az őrmester elindult a jelzett ház felé, és ami még fontosabb, távolodott a rakparttól és a társaságtól. A rá bízott osztag tétován figyelte a távolodó vezetőjét.
- Maguk kövessék az őrmestert. - utasította őket Radír. A zöld egyenruhás tündék egy elfként feljajdulva hajtották végre az utasítást. Radír együttérző tekintettel nézett utánuk, aztán kijelentette: - Akkor most már tényleg indulhatunk.
A telekürt ezt a pillanatot választotta ki arra, hogy újból hívást jelezzen.
- Ki az? - kérdezte óvatosan Radír.
- Szeva, Micimackó vagyok, nem kerestek?
- AAAAAaaaaarghhh! - Radír feje fölött egy különös, átlátszó, fehér, felhőcske alakú buborék jelent meg, mindenféle kellemetlen dolgokkal: koponya, villámlás, füstfelhők, egy bájos kis, szikrázó kanócú bomba, és egy spirális vonal, amelyről lerítt, hogy maga sem tudja, mit keres ott. A tünde feje céklavörös lett, füleiből gőz csapott ki, és a szemei forogni kedtek, de egymással ellentétes irányba. Szájából fehér hab tört elő, majd a feje felett fekete füstcsík jelent meg.

[size=9:2n8fq8g7]folyt köv... Elértük már a felét? :o )[/size]

Több
22 éve 4 hónapja #66986 Írta: Telumehtar
Böszi:Szivesen semmiség!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.410 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére