Humor

Több
22 éve 4 hónapja #66979 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Humor
Telu:ezt már olvastam

Nagyonnagyon köszi, hogy megkerested!

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #66977 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Humor
Dae:Ez jóóó!! Folytatás????

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #66976 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Humor
Na, most olvastam a híres emberek híres wazze-kötőszavait (=bazmeg) Sötét Úrnál, szal bátorkodom ide bétenni Középfölde híres wazzéit. Ölég hervatag még, de a fele a kukoricázás közben jutott az eszembe, a legjobbakat elfelejtettem.
:cry:

(Gandalf, mikor jön a balrog)
Na, ez a napom se kóser, wazze.

(Balrog, mikor Gandalf felszólítja, hogy lesz szíves visszafáradni a Homályba)
Mé', itt talán világos van, wazze?

(Legolas, mielőtt kinyírja a trollt)
Összekócoltad a hajamat! Na ezér lapockán rúglak, wazze!

(A tündék ébredése)
De miért ilyen korán, wazze?

(Samu a Széltető, Völgyzugoly, Cirith Ungol lépcsőinél)
Mé' van ennyi lépcső, wazze?

(Pippin mindig, mindenhol)
Mikó' eszünk má', wazze?

(Gollam)
Gyűlölök ész szeretek, drágaszágom, wazze...

(Galadriel és a tükre)
Ne érj a vízhez, most cseréltettem ki a fedőlapot, wazze!

(Papsajt Ászok)
Hm...elfelejtettem, wazze.

(Théoden, Gandalf kihallgatása előtt)
Vészmadár Gandalf, megint hozod a bajt, wazze?

(Gríma, Gandalf kihallgatása után)
Vészmadár Gandalf megint hozta a bajt, wazze.

(Gandalf, mikor megjelenik a Fangornban)
Most már fehér vagyok, nem szürke, igen- nem láttok a szemetektől, wazze?
(Legolas, erre válasz)
Ebben a könyvben úgyis minden szürke meg fehér, wazze!
(Aragorn, szintén válasz)
Nekem egyébként is tökmindegy, színvak vagyok, wazze!
(Gimli, toldás)
Ja, wazze!

(Denethor a máglyán)
Haggyámá' égni, wazze!

(Aragorn Boromirnak)
Esküszöm, te Szauron hasába is lyukat beszélnél, wazze!

Több
22 éve 4 hónapja #66832 Írta: Telumehtar

Alyr Arkhon írta: Üdv mindenkienk!
Sajnos új témát kell választanom, mert úgy tűnik, ez a mostani már unalmas...
Noshátszóval...

Old Line Cinema Presents

The Matring

[size=9:3hpzdrlj](megjegyzés: hogy kell képet beszúrni? nem megy a másolás-kivágásos dolog)[/size]

Frodo ül a számítógép előtt, szájában egy furcsa szagú pipával. Felemeli a fejét és a képernyőre néz:

Wake up, Frodo...
[size=9:3hpzdrlj]Ébredj, Frodo[/size]

kitörlődik a szöveg
The Ring will has you...
[size=9:3hpzdrlj]A Gyűrű rabja leszel[/size]

kitörlődik

Follow the grey sorcerer who make smoke-ships...
[size=9:3hpzdrlj]Kövesd a szürke mágust aki füst hajókat csinál[/size]

kitörlődik

knock,knock Frodo...
[size=9:3hpzdrlj]Kop-kop, Frodo...[/size]

kitörlődik

És kopognak az ajtón... Frodo felriad, és az ajtóhoz szalad...
Az ajtóban áll Bilbó és mögötte egy szürke mágus

B: Gyere, Frodo, most lesz a szülinapi bulim...
F: Izé...
B: Valami baj van?
F: A gépem... volt már úgy, hogy úgy érezted, álmodsz?
B: Állandóan... Tudod, a vén Toby a Déli Fertály legjobb füve...
F: Lehet...
G: Tarts velünk, Frodó... khö-khö... és köhögés közben kirepül a száján egy hajó! Füstből!
B: Ej, öreg barátom, ezt még gyakorolni kell... és három füstmadarat fúj ki, akik Frodó feje körül kezdenek röpködni...
F: döbbenetéből felébredve... Hát jó, veletek tartok...

folyt köv
[/img]

Böszi:Ime...Alyr nagy remekmüve...
Alyr:Folytatást várok...

Több
22 éve 4 hónapja #66829 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Humor
Nagyon jók vagytok,azthiszem sokan egyetértünk,hogy Sötét Úrnak ez volt az eddigi legjobb bejegyzése

I make my own luck.

Több
22 éve 4 hónapja #66828 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Humor
SÚ:Mert van benne kacsacsőr :wink:

I make my own luck.

Több
22 éve 4 hónapja #66826 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Humor
Melyik naonál keressem Alyr Mátrixos írását?

(nem emlékszem ilyenre)

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Több
22 éve 4 hónapja #66824 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta: Milyen?

Nagyon szuper részek vannak benne, mégis összességében egy kicsit fáradt. De az ötlet nagyon jó, és a kivitelezésben is van jó pár sirály rész. Érdemes lenne jobban kidolgozni (vagy még kijjebb...) :D

:o h: Egyáltalán... így kell írni azt, hogy kijebb??? :o h:

A Gyűrű-vers e változata egyszerűen
Ó R I Á S I !

Azért ez jár hozzá: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: <--- ez az ünneplő közönség ;)

[size=9:75hqiwjz]Miért írja kétszer, amit én egyszer írtam be neki???[/size]

Alyr Arkhon írta: Milyen?

Nagyon szuper részek vannak benne, mégis összességében egy kicsit fáradt. De az ötlet nagyon jó, és a kivitelezésben is van jó pár sirály rész. Érdemes lenne jobban kidolgozni (vagy még kijjebb...) :D

:o h: Egyáltalán... így kell írni azt, hogy kijebb??? :o h:

A Gyűrű-vers e változata egyszerűen
Ó R I Á S I !

Azért ez jár hozzá: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: <--- ez az ünneplő közönség ;)

[size=9:75hqiwjz]Miért írja kétszer, amit én egyszer írtam be neki???[/size]

Több
22 éve 4 hónapja #66780 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Humor

Alyr Arkhon írta:
És kilenc öltönyös lovas robog ki a fotocellás kapun

Ezt most magam elé képzeletem és majd' leestem a székről!
:lol: :itscool: :lol:

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 4 hónapja #66729 Írta: Telumehtar
Alyr:Na mostmár meghalltam...apám mukatársa még be is jött hogy mi a bajom... :lol: 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol: 8O

Több
22 éve 4 hónapja #66723 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor
Újabb folytatás...
Kicsit előrerohant az idő, Frodó megy haza és Gandalf ott ül a kandalló előtt...
Drágaságom
Drágaságom
Drágaságom

F: Hol van Bilbó?
G: Elment
F: Hova?
G: El. Mindent rádhagyott, még ezt a gyűrűt is. Programgyűrű... vigyázz rá, rejtsd el..
F: Hová mész?
G: Választ kell találnom...
F: Mire?
G: Kérdésekre
F: Milyen kérdésekre?
G: Hogyha tudnám...

Snitt, a Barad-dúr felhőkarcolót mutatják, háttérben a Tűzijáték-heggyel

Zááákossz
Megyeeeeee

És kilenc öltönyös lovas robog ki a fotocellás kapun

Minas Tirith, kicsit alacsonyabb felhőkarcolók...

Gandalf a könyvtárban olvas...

George W. Isildur a Gondori Egyesült Államok 22. elnöke a Gyűrű megtalálásáról...

Amint lecsaptam Szauron ujjáról a Gyűrűt, összedőlt birodalma... ez tehát a Kiválasztott Gyűrű, az Egy... Szauron legfőbb programjainak hordozója... Ezután birodalmam kincse... Sajnos a kódot nem sikerült feltörni, a következő szöveget írja ki:

Egy Gyűrű mind fölött
Ha a kódot feltöröd, hacker vagy
Ha nem, lökött

Utólagos bejegyzés: Isildurt idejekorán lemondatták, mert a felhőlkarcolókkal állandóan azt karcoltatta a felhőkre: Én Király vagyok...

G: De ismerős... honnan is?

folyt köv. Milyen?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 4 hónapja #66720 Írta: Telumehtar
Alyr: 8O :eek2: :up: :cooljump:
Nagyon jó lett...itt fuldoklok apám gépe elött...a munkatársai tuti hülyének néznek...

Több
22 éve 4 hónapja #66719 Írta: Alyr Arkhon
Hát jó, akkor folytatom...

The Matring, a folytatás

Frodo és haverjai a buliban vannak, bár Frodonak pihennie kéne... És csak áll a sátor mellett, és vár... eközben Bilbo túlharsogva a zenét (ami nem kis teljesítmény) egy történetet ad elő...
B: És ott voltak körülöttem az ügynökök, de aztán jött Gandalf barátom, aki... valahol itt van és addig beszélt hozzájuk, amíg szét nem esett a programjuk...
Hob. gyerek: És orkok nem voltak?
B: Á, az orkok alacsony szintű programok, de az ügynökök...

kissé máshol...

Pippin: Biztos, hogy menni fog?
Trufa: Hogy menni fog-e? Ezt figyeld!

egy apró nekirugaszkodással csinál 12 szaltót és kézre érkezik...

T: Szóval... Vannak szabályok, amiket megszeghetsz és amiket kikerülhetsz...
P: De azért... Ez más...
T: Ide figyelj, ha továbbra is ellenkezel...
P: Jól van...
T: Akkor...

fognak egy rakétát és beviszik a sátorba...

T: Maradj kint őrködni...

Trufa nyomogatja az időzítőt, amikor...

P: A megyeőrök...

MŐ: (többször próbálkoznak a sátor ajtajának berúgásával, majd fáradtan félrehajtják) : Állj! Kezeket tarkóra!
MŐ2: Bilincseld meg!

Ám Trufa megfordul, felugrik, a csodálkozó megyeőr előtt lebeg 1-2 percig, majd torkonrúgja... ettől összedől a sátor és beindul a rakéta...

Hobbitok: Sárkány! Sárkány!
B: Itt? Ez nem a Herri Potter!
G: (valahonnan előkerül): Á, ez csak egy frankó kis tüzijáték... én csináltam...
B: Jesszus... izé... azonnal fedezékbe mindenki! Gandalf már megint tüzijátékot csinált!

Most csak ennyire futotta

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 4 hónapja #66709 Írta: Telumehtar
Alyr:Ha a Mátrixosra gondolsz az nekem legalábbis nagyon tetszett....
Ja és én várom a folytatást...

Több
22 éve 4 hónapja #66706 Írta: Alyr Arkhon
Üdv mindenkinek!
Azt már észre sem veszitek, hogyha én írok valamit?
Lehet, hogy nem olyan fenomenális, mint SÚ-é, de azért annyira közepes nem lehet, hogy szóra se méltassátok... (legalább szidjátok, vagy valami!)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 4 hónapja #66697 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Humor
SÚ: ez volt idáig a legjobb rész! És ezzel asszem mindent el is mondtam :deal: :up: :hello: :dance:

A (tegnapi) nap poénjai :)

Gandalf felvette a botját, és kihúzta magát:
- Nos hát, induljunk, barátaim!
- Állj, állj, állj! - kiáltott fel Radír. - Miféle bot ez?
- Milyen bot? - nézett körül Gandalf értetlenül.

- Ed a mértékelten értelmet Celeborn leragadtotta a fél pofámat!

- Tudod mit? Csinálj úgy, mintha csak egy szimpla bot lennél! Álcázd magad!
- Ety botnak álcázott bot? Nem letty ed tul átláttó?
- Szerintem tökéletes lesz, mindenki simán botnak fog nézni, és eszükbe se jut majd, hogy egy botnak álcázott bot vagy! Gondolj csak bele, hányan mondanának ilyet, hogy: "Nicsak, az a bot pont olyan, mint egy közönséges bot, de valójaban egy botnak álcázott bot?"

- Ehm... az már valami. Titeket, hobbit uram, kemény répából faragtak...

Gandalf hatalmasat káromkodott a suhatagi barlangi vakrákok nyelvén: - Hát Móriában is ez szivatott meg???

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #66685 Írta: Yavanna

Sötét Úr írta: - Ingyom-bingyom, tálib-e? - mondta ki a titkos, varázslóbotok azonosítására szolgáló varázsigét Radír. Gandalf botja nyelvet öltött rá: - Nem tálib!
- Ez egy varázslóbot! - mutatott rá Radír.
- De hát mondom, hogy nem az! - tiltakozott Gandalf.
- Nem vagyok tálib! - tiltakozott a bot.

- Ed a mértékelten értelmet Celeborn leragadtotta a fél pofámat!

Sötét Úr!!!! Ezek teljesen padlóra küldtek! Csak így tovább!!! :up: :lol: 8) :lol: :mrgreen: :hello:

Rayan! Szuper!!! :lol: :itscool: Lesz folytatás?

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 4 hónapja #66681 Írta: Sötét Úr
Rayan, ez shirály! :o DDDDD

No de lássuk, van itt még nekem is (bőven)... Hol is tartottunk?

- Ehm... Volt egy kis problémánk. Van velük egy törp is, meg egy Bond nev

Több
22 éve 4 hónapja #66583 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Humor
Sötét Úr, Elrond: Istencsászár! :sungl: :bounce: :itscool:

Bocs, de egyszerűen nem bírom megállni, ma reggel is eszembe jutott valami hülyeség :biggrin2: :cooljump:

Legolas naplója- a tengeren

1.nap
Gimli és én megtettünk pár szükséges és szükségtelen előkészületet, majd hajóra szálltunk, és könnyes búcsút vettünk Középföldétől. Mikor integetni kezdtünk a parton álló törpöknek, megjelentek a tündék, és a két csapat püfölni kezdte egymást, így a mi lelkesedésünknek hamar vége szakadt. Sejtettük, hogy valami nincs rendjén, hiszen a part másik oldaláról egy csapat ork is lelkesen integetett nekünk. Gimli meg is jegyezte, hogy az utunk már rosszul kezdődik, mikor hirtelen fejbecsapta egy árboc. A hajó padlózata beszakadt, Gimli koponyalapit szenvedett, úgyhogy minimum egy hétbe telik, mire folytathatjuk az utazást.

9.nap
A hajót sikeresen helyreállították a munkások, és a törp is javulgat, így már a tenger vizén suhanó hajó fedélzetéről írok. Sajnos nemrég vettük észre, hogy bár bepakoltunk minden fontos dolgot, ennivalót nem hoztunk, és a legközelebbi part több 100 mérföldnyire van. De hála az én odaadó Arwen Úrnőmnek, küldött nekünk gwaihiri légipostával 100 zacskó lembast. Gimlinek kiütése van tőle, mióta kilépett a Szövetségből.

13.nap
Ma este bulit csaptunk a fedélzeten, abból az 50 hordó borból, amit 8 napig hordtunk a hajóra. A legénység fele tökrészeg, és azt követelik tőlem, hogy vetkőzzek meztelenre. Alja népség.

Később
A fiúk az 'Ó, hogy várlak, Valinor' kezdetű dalt éneklik már órák óta. Gimli épp most támolygott ki a kabinjából 2 korsó sörrel, és az egyiket a kezembe nyomta, mondván: 'Nesze, barátom, te még úgyis józan vagy.'

Még később
A legénység mintha bolondgombát evett volna; mindannyian egy vékony pallóról ugrálnak az 5 fokos vízbe. Persze kimászni már nem tudnak, a mentőövet úgy kell utánuk dobnom. Gimli melankolikus hangulatba esett, és perceken át sírt, hogy Galadriel nem lehet az övé, majd mintha belé is Szauron bújt volna, nekiállt dühében hordókat döntögetni, és a kiömlő bor eláztatta mind a 100 zacskó lembasunkat.
Most kezdek igazán kétségbeesni.

14.nap
Mindenki egy kupacban hever, és alszik. Az egyik tünde meg mert mozdulni, és rögtön hárman ugrottak rá. Úgyhogy csak csendben merek írni, különben nem jutok el Valinorba.

18.nap
Szegény Gimli egyik napról a másikra tengeribeteg lett. Percenként elzöldül, és az én szeretett tengerembe rókázik. A többiek jól tűrik a megpróbáltatást, de lassan én is kezdek émelyegni.

19.nap
Ma óriási viharba keveredtünk, és szétszakadt mindhárom vitorlánk. A tündék rámbízták a varrogatást, állítva, hogy ők nem értenek hozzá.

20.nap
Az egész legénység tengeribeteg, úgyhogy ma egész álló nap a padlót sikálhattam.

21.nap
Nem bírom, elegem van! A padló teljesen elkopott, a hajónk tönkrement, gyakorlatilag már csak egy tutajon úszunk a vizen. Se élelmünk, se italunk, se életkedvünk. Gimli ma lefejelte a hajókormányt, ami egyből kettétörött, így már irányítani sem tudjuk a roncsot. Fogadtam az egyik tündével, hogy ki fog elsőként partot érni. Ő persze nem tudja, hogy Bakacsinban én tartom a 100m-es gyorsúszás országos csúcsát.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #66579 Írta: Sötét Úr
Elrond: ez naonjóóóó! :hello:

Külön örülök, hogy Grisnákot is beválogattad! Jellegzetes, kaszáló járásával ő az Orthanc FC-ben a legjobb söprögető! A kapusok közül miért maradt ki a Banyapók? Igazán rendkívüli adottságú "portás", nem csak kitölti a kaput, de nyolc lábával kikerülhetetlen akadály bármilyen csatár előtt! :up:

Több
22 éve 4 hónapja #66478 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: Humor
Csá!!

Egyszer már írtam de most egy paródia a VB alapján.

Középfölde Bajnokság Döntő

Csapatok:

ROHAN&GONDOR&EGYÉB JÓK

Kapusok: Théoden (FC Edoras), Denethor (Minas Tirith United), Gimli (Erebor FC)
Védők: Legolas (Bakacsin FC), Elfhelm, Éowyn (FC Edoras), Hósörény (FC Meara), Forlong (Lossarnach TC)
Középpályások: Glamling (FC Kürtvár), Keselyüstök (FC Meara), Pippin, Trufa (Hobbitfalva LC), Faramir (Ithilia), Imrahil (Dol Amroth), Halbarad (FC Arnor), Szilszakáll, Hamariberkenye (Fangorn United)
Csatárok: Aragorn (FC Arnor), Éomer (FC Edoras), Gandalf (FC Istari), Erkenbrand (FC Nyugathalom), Théodren (FC Edoras)
Szöv. kapitány: Gandalf

MORDOR&HARAD&RHŰN&EGYÉB ROSSZAK

K.: Grumbúsh (OFC), Nazgűl II, Nazgűl VII (FC Barad-dűr)
V.: Hrbmúscuh (Harad United), Bróglúf, Arvuk (OFC), Kreblűrtz (Rhűn SC), Grisnák (OFC)
Kp.:Sagrat, Gorbag, Nazgűl III, Nazgűl IV, Nazgűl V. Nazgűl VI, Nazgűl VIII (FC Barad-dűr), Hannűn (OFC), Harúkror (Harad United)
Cs: Nazgűl I, Nazgűl IX (FC Barad-dűr), Szarumán, Lurtz (Vasudvard SC)
Szöv. kapitány: Szauron

Stadionok:
Vas-Folyó, Helm-Szurdok, Vasudvard, Minas Tirith, Morannon

Folyt. köv.

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
22 éve 4 hónapja #66451 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Humor
SÚ: ISZONYÚ BARÓ EZ A MICIMACKÓ!!!
(remélem bejön a smiley :)

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 4 hónapja #66330 Írta: Telumehtar
Sötét Úr: 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol:

Több
22 éve 4 hónapja #66323 Írta: Sötét Úr
No lássuk, hol is tartottunk?...
- Hát... a nagybátyám derengésrendez

Több
22 éve 4 hónapja #66322 Írta: Sötét Úr

Estel Adániel írta: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: ... (repeat until moderated)

Lehet, hogy hálátlannak fogok tűnni, de eddig ez volt a legjobb poénod!

Több
22 éve 4 hónapja #66277 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Humor
Ai na vennui!

Segítsetek pls! Valószínűsítem, hogy már születtek gyűrűvers-változatok, és tegnap este (10-11 környékén) én is alkottam egyet, de valahogy nem jó. Tudnátok ajánlani valamit?

Három Gyűrű ragyogjon a tünde királyok helyén,
Hét a nedves törpök jussa, kiknek háza malter, s kő,
Kilencet a fuldokló ember ujján csillantson az éj,
Egyet nyerjen a Sötét Úr, szolganyájat kergető.

Mordor nem hófehér földjén, sűrű sások mezején
Egy Gyűrű mind mögött, Egy Gyűrű fejetlen,
Egy a dobozba zár, arany az egyetlen.
Mordor nem hófehér földjén, sűrű sások mezején.

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 4 hónapja #66068 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Humor
A képnek fent kell lennie a neten, és az elérési útvonalát kell beilleszteni az Img -k közé (Jobbklikk, Properties, Address)
Pl.:

(Ezen a nyáron az utolsó új - remélhetőleg nem unalmas - forgatókönyvtéma a GYU-ból: Elrond két fián keresztül Halbarad értesítése Galadriel által, a 30 Kósza - és az alájuk való 31 ló - összetoborzása Halbarad által, valamint Rohanba vágtatásuk lovaik által.)
(vagy vmi ilyesmi...)
;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 4 hónapja #66056 Írta: Alyr Arkhon
Üdv mindenkienk!
Sajnos új témát kell választanom, mert úgy tűnik, ez a mostani már unalmas...
Noshátszóval...

Old Line Cinema Presents

The Matring

[size=9:2eznaad8](megjegyzés: hogy kell képet beszúrni? nem megy a másolás-kivágásos dolog)[/size]

Frodo ül a számítógép előtt, szájában egy furcsa szagú pipával. Felemeli a fejét és a képernyőre néz:

Wake up, Frodo...
[size=9:2eznaad8]Ébredj, Frodo[/size]

kitörlődik a szöveg
The Ring will has you...
[size=9:2eznaad8]A Gyűrű rabja leszel[/size]

kitörlődik

Follow the grey sorcerer who make smoke-ships...
[size=9:2eznaad8]Kövesd a szürke mágust aki füst hajókat csinál[/size]

kitörlődik

knock,knock Frodo...
[size=9:2eznaad8]Kop-kop, Frodo...[/size]

kitörlődik

És kopognak az ajtón... Frodo felriad, és az ajtóhoz szalad...
Az ajtóban áll Bilbó és mögötte egy szürke mágus

B: Gyere, Frodo, most lesz a szülinapi bulim...
F: Izé...
B: Valami baj van?
F: A gépem... volt már úgy, hogy úgy érezted, álmodsz?
B: Állandóan... Tudod, a vén Toby a Déli Fertály legjobb füve...
F: Lehet...
G: Tarts velünk, Frodó... khö-khö... és köhögés közben kirepül a száján egy hajó! Füstből!
B: Ej, öreg barátom, ezt még gyakorolni kell... és három füstmadarat fúj ki, akik Frodó feje körül kezdenek röpködni...
F: döbbenetéből felébredve... Hát jó, veletek tartok...

folyt köv
[/img]

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 4 hónapja #66048 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Humor
Gratulálok, Yavanna! Felnőttél. Sőt, nagyon is nagyra nőttél! ÜGYES VAGY!
;) :D :lol: :roll: 8)

Aieless... :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: ... (repeat until moderated)
Végre megint elsírtam magam egy paródiától...
:D

Alyr, SÚ, és mindenki más is: :mrgreen: !

(mitől fáj a hasam és az oldalam, nem tudjátok?)
;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 4 hónapja #66019 Írta: Yavanna

Sikerült! Nekem, a technikai antitalentumnak is!!! Ez állati!

Bocsi a moderátoroktól, de valahol csak ki kellett próbálnom! :oops:

"Aure entuluva!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.518 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére