- Köszönetek: 0
Zene
- Fio
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Van egy olyan cd-m amin az orolszlánkirály zenéje van rajta és rá lehet énekelni. Többröl nem tudok. Biztos van csak nem tudom hogy mi
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Léli
- Nem elérhető
Ha így haladunk, hamarosan megalakulhat az MTT hivatalos Zenekara és Énekkara. A zongora a fuvolával és a gitárral nagyon jól megy az énekhanghoz. És a hegedű-gitár-gordonka trió (illetve kvartett) is nagyon jó. Már csak ZENESZÁMOK kellenének!
Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Végzettségem: 6 év zeneiskola (szolfézs + gordonka);
énekelni kizárólag "dilettáns színvonalon" , viszont akár egész nap, és minden szépet !!
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Léli
- Nem elérhető
- Fio
- Nem elérhető
- Fereste
- Nem elérhető
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
(Fereste: Miért nem lépsz be az MTT-be? De szerintem nem kizáró ok, ha nem vagy tag. )
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Fereste
- Nem elérhető
mint alt benne lennék a dologban (az iskolában az énekkarban az alt jelentősebb részét a barátaim meg én tesszük ki )
felvetem a kérdést: ez a dolog MTT irányzatú??? mert én kopp nem vaok MTTs....
- Rayan
- Nem elérhető
A Kórusban mint koptatott szoprán szerepelnék
(Gyk.: A gimink énekkara annyi irtómagasszopránszólamú dalt énekelt már mindenféle helyeken, hogy hangom alig maradt )
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Gumipók
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
- Fereste
- Nem elérhető
- nazgúl
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Léli
- Nem elérhető
Csak úgy szólok, hogy mindenki, ismétlem mindenki számítson arra, aki ide már art/írni fog, hogy a lehető leközelebbi alkalommal leteszteljük, hogy mire képes. Aki azt állítja, hogy rossz énekes, az is, aki meg azt, hogy jó, az meg méginkább. (Na ezt elemezze egy magyartanár )
Telcontar Léli
- Anna
- Látogató
Szóval remélem a legközelebbi közös éneklésnél Te is velünk tartasz!
- Áfonya
- Nem elérhető
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Fio
- Nem elérhető
- Léli
- Nem elérhető
Ezt "csak" egy dolog miatt nem hiszem el: Neked egyáltalán nincs rossz hangod. Bár, egyedül énekelni még nem hallottalak, de a csoportos énekléshez tutira jó a hangod.Aralataion írta: A szerződésem tök érdekes volt, mert a szomszéd a kiadónál dolgozik, és meghallott a kertben énekelgetni. Mivel ez az akcióm kimerítette a kultúrális környezetszennyezés fogalmát, egy 10 évre szóló szerződést ajánlottak, csak ne folytassam.
OFF: Még jó. Már megijesztettél. Épp most válaszoltam neked.Aralataion írta: Off: Az E-mailem nem müxik! Aki ide írt az elmúlt két hétben az ne lepődjön meg, hogy nem válaszoltam. Nagyon sajnálom A privát a biztos. Egyedül Lélinek tudok küldeni meg tőle kapni. Nem értem. De komolyan! Rossz ez a frímél...
SÚ: Legközelebb te sem úszod meg a közös éneklést! Vagy legalábbis egy két szót biztos hagyunk, hogy kiénekelj (hogy utána folytathatod-e...). De komolyra fordítva a szót: Engem érdekel, hogy ki hogyan tud énekelni, és cseppetsem törődök azzal, hogy ő mit mond magáról (kivéve, ha azt állítja, hogy jól énekel (azt többnyire elhiszem)).
Telcontar Léli
- Aralataion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
De nekem szerződésem van a BMG-vel meg a Sony-val, úhhogy csak a baráti énekelgetésekben szerepelhetek. Máskülönben beperelhetnek egy esetleges fellépés, van promó anyag kiadása miatt.
A szerződésem tök érdekes volt, mert a szomszéd a kiadónál dolgozik, és meghallott a kertben énekelgetni. Mivel ez az akcióm kimerítette a kultúrális környezetszennyezés fogalmát, egy 10 évre szóló szerződést ajánlottak, csak ne folytassam.
Off: Az E-mailem nem müxik! Aki ide írt az elmúlt két hétben az ne lepődjön meg, hogy nem válaszoltam. Nagyon sajnálom A privát a biztos. Egyedül Lélinek tudok küldeni meg tőle kapni. Nem értem. De komolyan! Rossz ez a frímél...
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- gillz
- Nem elérhető
Hamár szerveződünk, tudom ajánlani a soron következő Kósza találkozót. Hozzunk kottákat, könnyű hangszereket (furulya, körtemuzsika, doromb stb.) illetve gitárt. Ha kell, gizdázok az utcán hegedűvel, de jelen állás szerint még nem érdemes. A múltkorok pozitivan láttatják velem a zenélés esélyeit. Aztán meglátjuk, mit érdemes kezdeni magunkkal Esetleg uccazene... bár ilyen sokfele osztani a bevételt
need more brainz. yourz. now.
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
Ha ezek után érdekel, hogy mégis mi van, meg hogyan, és merre meddig, akkor megintcsak a privát honlapomra kell invitáljalak, ahol a Zene & Bona link alatt találsz MIDI és mp3 változatokat abbból, amit az utóbbi években szereztem (innen-onnan). Feltéve, hogy a qva TAR.HU 1) bejön, 2) nem törölte le szép kis mp3 fájljaimat...
Egy példa - sorry, ez is a TAR-on van - mp3-ban a The Song , ami eredetileg csak úgy jött, de akár a GYU-hoz is lehetne köze.
Ja, és szintén azon az oldalamon az Iroda-lom link alatt találtok verseket, meséket is - talán valami dalszöveg is összejöhet...
Lamorak: az mp3-írásban tudok segíteni, ha gondolod.
[size=9:2mktu203]*Értsd: mindenkinek feltűnik, hogy honnan jön az a rettenetes zaj. )[/size]
- zsoffija
- Nem elérhető
És ez annyiranemfair!!!!!!!!!!!!!
merthogy nagyon szeretnék!
És van gitárunk ,furulyánk ,hegedőnk (demilyenállapotban!) ,banjonk (szétesett), pánsípunk (sose működött) ,körtemuzsikánk (én még ehhez id B-na vagyok!),stb.
én meg?????????????
ezvan,van aki pancsernak születik,és képtelen EGYEDÜL megtanulni hangsuerelni!
és én aztán nyavalyoghatok,hogy szeretnék...
Énekelni:szeretek,de nem tudok, és csak Jézuskrisztusszupersztár és Beatles-szövegeket ismerek.
Ennyit rólam és a zenézől...
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Léli
- Nem elérhető
Beírhatom, de semmiu értelme. Hiába írom fel, hogy ki mit tud, ha nincs senki, aki kottákat juttasson el hozzánk, aki válalná a részleg vezetését.E. Eia Ayna írta: Léli: Nekünk nincs meg(sulis volt ) úgyhogy a helyünkre beírhatnád Tünde-lányt.. mi meg akkor elmegyünk énekesnek (ajjajj, mi lesz, ha oda éneklünk... )
Telcontar Léli
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Mya Leeroy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Hűű, itt aztán tényleg "zenei" a társaság! De azért én se maradok le nagyon: 4évi hegedűlés, két évi furulyázás, na meg szolfézs mindemellet! Azért ez is valami, nemde?
...Much that once was is lost, for none now live who remember it...
- Nuinladien(Tünde-l.)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Én hat éve fuvolázom, furulyáztam, meg énekkaros vagyok egypár éve Hobbitlánnyal együtt, aki most táborban van, ezért írom helyette , ha még nem írta volna.
"To be the sailor of the world, bound for all parts"
W.Whitman
- Fio
- Nem elérhető
én most fogok menni zongora 6.osztályába és szolfész ( pfuj) 6/b osztályába ami rohadt nehéz lesz.Plussz ének 2. osztályába.Dae kösz a bokot csak most éppen rekedt vagyok mint a Charlie. De amugy a zene érdekel engem a lewgjobban.Minden félét szerete.Gregoriántol kezdve a pop zenéig csak a rappet és a techno zenét utálom.
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Léli
- Nem elérhető
Akkor légyszives majd odőben szólj, hogy maradjon még jó helyre szóló jegy nekünk.Lamorak írta: Én lennék az első középkorász rocksztár, szerintem ez valóban egy perspektíva.
Lassan már össze kéne írni, hogy pontosan ki hogyan tagja a kórusunknak/zenekarunknak.Lamorak írta: Ja igen, legközelebb nem is akarok kimaradni a dolgokból, sőt ha elkérhetem a gitárt, akkor talán ott is közre tudok működni... de furcsa lesz megint 6 húrral gondolkodni.
A fiúk részéről: Lamorak, Ari, Gumipók. Ki van még?
A lányok közül: sokan. De egy kicsit részletesebben: Gillz, Ring, Dae, Nazgúl, Anna, Fin, na meg én. Innen kit hagytam ki?
Zenekar:
gitár: Lamorak, Gillz, Gumipók (valaki még volt)
fuvola: Eia, Anna,
zongora: Dae, Nazgúl, Ring
hegedű: Gillz
furulya: szinte mindenki
másegyéb? A hangszerek mindenkinek megvannak? Már csak egy zeneszerző kéne, és meg is vagyunk. Fellépéseket kéne szervezni. Eleinte csak egymás között, azután az MTT naggyűlésein, aztán már csak egy kis lépés és világkörüli utakon találjuk magunkat
Telcontar Léli