Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
19 éve 9 hónapja #240860 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Színművek

Cueddo írta:
Rabyn: a felmosócucc még mindig áll, ugye? három és negyednégy között talizzunk az ADS 135-ös terem előtt. rongyot, seprűtlapátot viszek én.

:?: 8O :?: felmossátok az ajtósit?!

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #240855 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Rabyn: a felmosócucc még mindig áll, ugye? három és negyednégy között talizzunk az ADS 135-ös terem előtt. rongyot, seprűtlapátot viszek én.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #240833 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
Ahogy látom, megelőztetek... :)
Nos, valóban abban állapodtunk meg múlt pénteken, hogy az eheti foglalkozás helyettesítéssel megtartásra kerül. A magam részéről Ringet bízom meg távollétemben a csoportfoglalkozás levezetésével, ő volt az, aki ezen szándékát először adta írásba... :twisted: (persze nem csak emiatt :D ) ... és ő lesz az, aki péntekig tőlem az ehhez szükséges tudnivalókat személyesen megkapja. :deal: Eldamyn, Kincső, készülhettek ti is arra, hogy a helyszínen - elakadás esetén - kisegítsétek őt bármiben. ;) Legyetek ügyesek (bár nekem a magam részéről semmi aggályom nincs afelől, hogy azok lesztek)! :itscool:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 9 hónapja #240714 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek

Ringbearer írta:

Kincső (Thilanna) írta: A megegyezés szerint Eldamyn, Ring és én viszünk feladatokat (ha akar más is hozhat végülis...), és azok alapján dolgozunk.

jéé nem is tudtam, hogy akkor én is, de jó! :wink:

De, Estel továbbította az sms-ed :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 9 hónapja #240712 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek

Kincső (Thilanna) írta: A megegyezés szerint Eldamyn, Ring és én viszünk feladatokat (ha akar más is hozhat végülis...), és azok alapján dolgozunk.

jéé nem is tudtam, hogy akkor én is, de jó! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
19 éve 9 hónapja #240690 Írta: Kincső

Estel Adániel írta: No, akkor a drámai fokozás eszközét használva nekem is volna egy bejelentenivalóm: :oops: jövőhét péntek nekem azért necces, mert kedvenc unokatesómnak osztanak diplomát, és egy ilyen horderejű - ráadásul ugyebár egyszeri - családi eseményt nem szívesen hagynék ki... :? Holnap még megbeszéljük, mi legyen; egyelőre két mentőötletem a más napon tartás, illetve a helyettesítés volna. :look:

A megegyezés szerint Eldamyn, Ring és én viszünk feladatokat (ha akar más is hozhat végülis...), és azok alapján dolgozunk.

Több
19 éve 9 hónapja #240643 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Színművek
Üdv Nép!

A farsangra február 13-áig lehet jelentkezni műsorral a farsang_fellepok@yahoo.com címen, a műsorszám megjelölésével, időtartamával, esetleges eszközigénnyel!!!

Több
19 éve 9 hónapja #240375 Írta: Estel Adániel
No, akkor a drámai fokozás eszközét használva nekem is volna egy bejelentenivalóm: :oops: jövőhét péntek nekem azért necces, mert kedvenc unokatesómnak osztanak diplomát, és egy ilyen horderejű - ráadásul ugyebár egyszeri - családi eseményt nem szívesen hagynék ki... :? Holnap még megbeszéljük, mi legyen; egyelőre két mentőötletem a más napon tartás, illetve a helyettesítés volna. :look:

Több
19 éve 9 hónapja #240363 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
én sem tok menni, mert osztálytalálkozom lesz (egyszer van egy évben).

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
19 éve 9 hónapja #240267 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Színművek

Ery írta: Tekintve, hogy pénteken beosztottak felvételi felügyeletre, így az eheti foglalkozáson most sem tudok részt venni :rmad2:
De ígérem, hogy ez lesz az utolsó.

azért majd ne ilyen mérgesen felvételiztess:)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
19 éve 9 hónapja #240265 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Színművek
Tekintve, hogy pénteken beosztottak felvételi felügyeletre, így az eheti foglalkozáson most sem tudok részt venni :rmad2:
De ígérem, hogy ez lesz az utolsó.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 10 hónapja #239936 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Szinmuvesek!

Az erdeklodesre tekintettel akkor ime az idopontok amikor lehetne jonni hozzank sziniiskola-latogatasra:

Februar 19
Ekkor a 2. evfolyam es 3. evfolyam oraira tudtok bejonni

Februar 27
Ekkor pedig az 1. evfolyamera

Az orarendek az evfolyamokra kattintva nezhetok meg.
Ha valtozas van (neha megesik), akkor szolok.
Javasolnam hogy aki teheti, az mind a ket napot nezze meg, mivel hiaba van pl minden csoportnak mesterseg vagy dramaelmelet vagy enek oraja, a kulonbozo evfolyamok orain mas-mas dolgot tanitanak.

A jelentkezeseket Februar 18-ig e-mailben varom, nem privatban es nem is itt a forumon, mert csak ritkan tudom megnezni.

Felhivnam a figyelmet hogy ez kiveteles lehetoseg mivel nem szoktunk nyilt napokat szervezni, csak a Tolkien.hu szinmuvesei kapnak betekintesre lehetoseget evente egyszer. Tehat ha valaki elalszik vagy ilyesmi, igy jart, nem tudunk tovabbi idopontokat kinalni, csak egy ev mulva.

Asszem mindent elmondtam, szoljatok ha valamit kihagytam.

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
19 éve 10 hónapja #239847 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: Színművek
Laurelin: Én Ladis tüncei közt voltam (és szvsz Kincső is). Még sz indulóra is teljesen emlékszem, meg úgy az egészr darabra (asszem). Nagyon szívesen mennék megint. [size=9:2jj3xgvz]Sajna a ruha, ami rajtam volt, már nem jó rám :wink: , de egyéb gond nincs.[/size]
Szal priv megy...

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
19 éve 10 hónapja #239762 Írta: Laurelin
Laurelin válaszolt a következő témában: Színművek
Emlékszel még melyik csoportban voltál, melyik verset kellett tudni? Ha igen elküldöm. Nem tervezek túl sok próbát, senkit nem akarok túlerőltetni. Rajtad kívűl eddig még Szürke jelentkezett, ha nem lesz meg az eredeti csapat mások is jöhetnek.

Lemostam a festéket arcomról
most látszik csak, nem mosolygok,
a rettenet fintora ez.

Több
19 éve 10 hónapja #239724 Írta: Kincső
Laurelin: 1. én Kapolcson statisztáltam a Linnaevenben és most is szívesen :wink: 2. ha jól csalódom kb. fél 7-ig tartottuk (itt a "mi" Estel csoportját fedi :wink: ) most pénteken, viszont csak 7-en voltunk és ált. többen leszünk. :roll: :idea:

Több
19 éve 10 hónapja #239495 Írta: Laurelin
Emberek!

Keresem azt a 8 statisztát, akik segédkeztek aLinnaewenes darabban.
Farsangon szeretném újra előadni, telcontar, Ladislas és a saját főszereplésemmmel. Ha valakinek van kedve segteni az írjon ide vagy privit nekem, vagy Telconak.
Köszönöm szépen

a rettenet fintora ez.

Több
19 éve 10 hónapja #239494 Írta: Laurelin
Estel 4- meddig tart? Mert én csak 6 után tudok odaérni. :bawling:

a rettenet fintora ez.

Több
19 éve 10 hónapja #239486 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Színművek
az hool vaaan?? (én eggyes villamossal gyüvök)

>> ADS 135-ös terem, ahol a színkört szoktuk tartani.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 10 hónapja #239484 Írta: Cueddo

Rabyn: köszi szépen, akkor talizzunk háromkor a 135ös előtt. cuccokat akkor én viszem ;)

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 10 hónapja #239482 Írta: Rabyn

Cueddo írta:
a felmosóbrigád háromkor kezd :) de felőlem lehet félhárom is. én vállalom - szeretnék kérni még valakit.
[size=9:3tkqe5ev](szvsz legalább öt éve nem mosott ott fel senki, nekünk se kell mindig megcsinálni.)[/size]

Én szívesen mert 12:10tQl nincsen órám.. ha hozol cuccokat akkor segítek: )

Több
19 éve 10 hónapja #239480 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Színművek
Üdvözletem!

Cueddo átirányított, ezért itt érdeklődöm, megspórolva két privát megírását, egyúttal a köznek is teret hagyok, hogy esetleges nyavalyáját hozzáfűzhesse.
Elsősorban azonban a két foglalkozásvezetőhöz, gillzhez és Estelhez intézem a kérdést. Van nekem egy ismerősöm, akinek messzemenően semmi köze az MTT-hez, Tolkiennel alapszinten tisztában van, ugyanakkor intenzíven érdekelné, hogy vajon még mindig olyan rossz hatással van-e rá a színpad, mint amikor először próbálkozott vele. Épp ezért az én számon (billentyűzetemen) keresztül érdeklődik, vajh' akad-e még egy szabad hely valamelyikőtök csoportjában, illetve ha igen, hajlandóak vagytok-e bevenni. Leszögezte ugyanakkor, hogy sajnálatos módon csak kéthetente tudna jelen lenni a foglalkozásokon, ha esetleg ez módosító tényezőnek számít.
Nos, hölgyem, uram? :wink: :)

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
19 éve 10 hónapja #239478 Írta: Cueddo

a felmosóbrigád háromkor kezd :) de felőlem lehet félhárom is. én vállalom - szeretnék kérni még valakit.
[size=9:3a3i6984](szvsz legalább öt éve nem mosott ott fel senki, nekünk se kell mindig megcsinálni.)[/size]

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 10 hónapja #239470 Írta: Rabyn
Cue: de mire az felszárad... az egy éééééélet..

Több
19 éve 10 hónapja #239469 Írta: Cueddo

emberek, szervezzük már meg a takarítást. viszek seprűt-lapátot, valaki más meg hozzon felmosórongyot. víz és vödör van a tábla alatt, ha jól láttam ;)

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 10 hónapja #239379 Írta: Estel Adániel
Kedves csoportom, nagyon örültem nektek tegnap, csak így tovább! :itscool:
Némi ellenőrzés-egyeztetés után:
1. Angwen
2. Ring
3. Artemisz
4. Peredhil
5. Eruntale
6. Kincső
7. Eldamyn
8. Siss
9. Laurelin
10. Vénia
11. Kenza
12. Ille
13. Patiszon
14. Panda
Lett az általam ismert csoportbeosztás. Jövő héten pénteken megint fél négytől gyülekező, négytől kezdés a tegnapi helyen; aki még nem volt, de jönne, remélem, minden szükséges infót megtalál az előző hozzászólásomban. ;)

Több
19 éve 10 hónapja #239298 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek
csak el ne felejtsétek: a gillz féle csoport 15:30 kor kezd. addigra átöltözve. (a padló ugyanik koszos... és cipőt levetetem mindnkivel, aki a színpadra megy.)

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 10 hónapja #239289 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Színművek
Turdtommal Ratzka gillznél van, de sztem nem bánod azt a -1et, nem vagytok túl sokan ?

Több
19 éve 10 hónapja #239281 Írta: Estel Adániel
Rendben, akkor hát közvéleménykinyilvánítás, és az elhangzottak mérlegelése után, remélhetőleg megelégedésetekre szolgáló kompromisszumos megoldásként kijelölöm a holnap délutáni 16:00-ás kezdést a foglalkozásra, helyszín a múlt hetieknek már ismert "Ajtósi", azaz Ajtósi Dürer sor 19.-21. , odajutás fakultatív, egyik ajánlott megközelítési mód a 7-es busszal a Stefánia úti megállóig, majd gyalog; a másik a 75-ös trolival a Zichy Géza utcai megállóig ( www.terkepbank.hu -t tudom ajánlani a pontos helyszín megtalálásához annak, aki még nem járt ott). Találkozó 15:30-tól az épületkomplexum Városligetre néző oldalának kerítésén történő bejutást szolgáló bejárati portánál. ;)

[size=9:1251wjxl]
PS.: Némi ellenőrzés végett a topikban korábban szereplő névlisták, és az azóta jelentkezők figyelembevételének felhasználásával írtam össze az alábbi listát, akikről feltételezni lehet, hogy jelentkeztek, és nem gillznél vannak, ergo nálam. :D

1. Angwen
2. Ring
3. Artemisz
4. Peredhil
5. Ratzkha
6. Eruntale
7. Kincső
8. Eldamyn
9. Siss
10. Laurelen
11. Laurelin
12. Előd
13. Vénia
14. Kenza
15. Ille
16. Panda[/size]

Több
19 éve 10 hónapja #239238 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Színművek
Még mindig nincs meg a pontos helyszín és időpont? Mert most már jó lenne tudni.

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
19 éve 10 hónapja #239145 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: Színművek
Szvsz írjunk petíciót ahhoz, aki az órarendem gyártotta! Sajnos 1/2 4-ig biosz órán csücsülök. És ki lehet számolni, hogy: kb talán 15 perc kiérni az Örs vezér terére... és onnan még 2 merómegálló +sok-sok busz.
De ha nektek nem jó, of course majd én próbálok meg alkalmazkodni...

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.057 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére