700x350

A képen Ted Nasmith The Shores of Valinor című munkája látható. További művei elérhetőek itt: https://www.tednasmith.com/

2019 lesz a tizenhetedik olyan év, amikor a Magyar Tolkien Társaság egésznapos rendezvénnyel ünnepli J. R. R. Tolkien születésnapját. A Professzor január 3-án született, az ehhez legközelebb eső szombaton pedig ismeretterjesztő előadásokkal, látványos jelmezekkel, gyerekprogramokkal, kreatív foglalkozásokkal, társasjátékkal, tánccal és dallal tisztelgünk élete és munkássága előtt.

Helyszín: Alternatív Közgazdasági Gimnázium, 1035. Budapest, Raktár utca 1. Google maps >>>>>>

Kapunyitás: 2019. 01. 05. szombat 09:30

Facebook esemény >>>>>>>>

A rendezvény fő témája ezúttal a „Középfölde Históriája” könyvsorozat és  a tolkieni mitológiai rendszernek a 12 kötetben végigkövethető változása, fejlődése. A könyvek a kezdetektől mutatják be Tolkien műveinek különböző változatait, ezek a korai szövegek sokszor eltérnek az általunk megismert és kanonikusnak tekintett történetektől. Nem csak az előadások témái kapcsolódnak a sorozathoz, a magyar kiadásában közreműködőkkel interaktív tartott kerekasztal-beszélgetés során is sok izgalmas részletre derülhet fény. Újdonságként  két új programmal készülünk: a Dramaquenta egy csoportos drámajáték A szilmarilok szövegeinek személyes értelmezéséhez, a Fëanor szabadulószoba pedig a kincskeresőket és kalandvágyókat várja majd .   

A nap végén a Társaság hagyományai szerint együtt koccintunk a Professzor tiszteletére.

Részletes program

A részletes program itt érhető el >>>>>>>>

Jegyárak

Miért regisztrálj előzetesen online?

- Mert számos programra így foglalhatsz magadnak biztosan helyet! (A népszerű előadásokra, műhelyekre sokszor nem lehet már a helyszínen bejutni.)
- Mert elővételben a jegy is olcsóbb.

Elővételes árak:

Normál jegy: 1200 HUF

Kedvezményes jegy (14. évet be nem töltött gyerek, MTT közreműködő és támogató tagok, 3 óránál kevesebbet önkénteskedő helyszíni segítők ): 600 HUF

Az elővételes normál és kedvezményes jeggyel 4 programra lehet regisztrálni. Az esti színpadi előadásra korlátozás nélkül lehet jelentkezni.

Figyelem! A büfében csak és kizárólag kiegészítő jeggyel lehet ételt fogyasztani! A kiegészítő jegy lesz a "belépő" a büfébe, ott már nem kell külön fizetni. 

Kiegészítő jegy

normál kiegészítő jegy: 800 HUF
kedvezményes kiegészítő jegy (MTT szervezeti és adományozó tagok, szervezők): 600 HUF

A kiegészítő jegy a belépőként megvásárolt jegyen felüli külön karszalag, az alábbi kedvezményekre jogosít:

- emléklap a rendezvényről

- 6 programra lehet előzetesen regisztrálni (Az esti színpadi előadásra korlátozás nélkül lehet jelentkezni.)

- Korlátozott mennyiségben, ingyenes étel-ital fogyasztás áll rendelkezésedre a helyszínen egész nap. (Az MTT tagok által házilag készített illetve előkészített tea, kávé, üdítőital, szendvics, saláta és sütemény választékból négy átlagos mennyiségű tétel egy alkalommal történő elfogyasztását jelenti.)

- 10% kedvezményt kapsz a helyszínen a Középfölde Vásár 1000 Ft-nál nagyobb értékű saját gyártású tárgyaira/kiadványaira.

Ingyenes a belépés 7 év alatti gyerekek, az AKG dolgozó és tanulói, az MTT szervezeti és adományozó tagjai, a szervezők számára.

Helyszínen

Normál jegy: 1500 HUF

Kedvezményes jegy (14. évet be nem töltött gyerek, MTT közreműködő és támogató tagok, 3 óránál kevesebbet önkénteskedő helyszíni segítők ): 900 HUF

Kiegészítő jegy

normál kiegészítő jegy: 1000 HUF
kedvezményes kiegészítő jegy (MTT szervezeti és adományozó tagok, szervezők): 800 HUF

Fizetés

- bankkártyás fizetés (javasolt fizetési mód)

- készpénzzel a helyszínen

Regisztráció

Mindenkit kérünk, hogy regisztráljon az eseményre!  A bejáratnál karszalagot adunk, ez jogosít belépésre. Az épületbe többször is be lehet jönni a karszalaggal.  

A rendezvényen a nagyteremben és egy kisebb teremben is lesznek előadások. Az előadásokra és a legtöbb programra előregisztráció szükséges!  

Regisztrációs lap >>>>>>>>
Regisztrálni január 4. 22 óráig lehet
, utána már csak a helyszínen lehet jegyet vásárolni.

Kérjük az előregisztráció során ügyelj a programok időpontjaira - ha egy idősávra két programot is megjelölsz, akkor az egyikről törölve leszel. Az esti színpadi előadásra korlátozás nélkül lehet jelentkezni.

A regisztrációd csak akkor lesz érvényes, ha az űrlap mentésekor elvégzed az online bankkártyás fizetést!

Az új adatvédelmi rendelkezések miatt csak bejelentkezett felhasználók tudnak jelentkezni a rendezvényre. Ha még nincs Tolkien.hu felhasználói fiókod, akkor azt a jelentkezési lapon is létrehozhatod.Kérjük, hogy ne felejtsd el aktiválni a Tolkien.hu felhasználói fiókodat is, ha csak most regisztráltad! (Erről külön e-mail-t kapsz.)

Kérjük, hogy a regisztrációról szóló igazolást mindenképpen nyomtasd ki és hozd magaddal a rendezvényre, mert csak ezzel tudod átvenni a belépőjegyedet, illetve ezzel tudsz bejutni az általad regisztrált programokra. (Amennyiben a mobiltelefonodon meg tudod nyitni a regisztrációs igazolást tartalmazó PDF fájlt, és ki tudod nagyítani az abban található QR kódot, illetve a regisztrált programok listáját, akkor nem szükséges papíron, kinyomtatva elhoznod.)

A jelentkezésed adatait bármikor megtekintheted (és módosíthatod) a www.tolkien.hu oldalon bejelentkezve a Közösség/Rendezvényeim menüpont alatt a nevedre kattintva. (https://tolkien.hu/kozosseg/rendezvenyeim) Ugyanitt elérheted a regisztrációs igazolást is.

Amennyiben módosítod a regisztrációdat, ne felejtsd el a friss regisztrációs igazolást kinyomtatni!

Egyéb információk

A helyszínen ingyenes ruhatár fog üzemelni. Tapasztalataink szerint az előadások kezdete előtt és befejeződése után többen szeretnék be- és kivenni a kabátjukat, ilyenkor megnövekedhet a várakozási idő, ezért türelmet kérünk mindenkitől.

A rendezvényen fénykép-és videófelvételek készülnek. Minden látogató a rendezvény területére való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fényképeket, videófelvételeket, - amelyeken ő is szerepelhet -, a Magyar Tolkien Társaság a vonatkozó jogszabályok betartásával promóciós célra felhasználhassa.

Középfölde Vásár

Elindult a webshop! A képre kattintva megnyíilik a vásárlási felület.

Webshopunkban pólókat, bögréket, vászontáskákat, könyveket, kitűzőket, egyedi tervezésű, kereskedelmi forgalomban nem kapható Tolkien tematikájú termékeketlehet vásárolni. A megrendelt termékeket a helyszínen lehet majd átvenni. A Középfölde Históriája eddig megjelent köteteit most kedvezményes áron lehet beszerezni nálunk! 

kozepfolde vasar csakszoveg

Kérdés esetén írj a tolkiennap@tolkien.hu címre! 

onkentes felirat 01

!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '247488832392921'); fbq('track', 'PageView');

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére