tohu header HH 04

 

 
A Magyar Tolkien Társaság az elmúlt tizenegy év hagyományaihoz méltóan, "Egy Rég Várt Utazás" címmel nagyszabású rendezvénysorozatot szervez J. R. R. Tolkien 123. születésnapja és a hamarosan a mozikba kerülő „A hobbit” film harmadik része előtt tisztelegve. E rendezvénysorozat kiemelt eleme a film bemutatását követő első hétvége gazdag programjában való közreműködésünk.

December 18-21-ig a Corvin Moziban nemcsak a A hobbit trilógia befejező epizódját nézheted meg, hanem a moziba lépve valóban átélheted Középfölde hangulatát a mitológia-hű jelmezeseknek, nagyszabású makett-kiállításnak és a látványos középföldi dekorációnak köszönhetően.


Az rendezvények alatt a moziba költözik a Középfölde Vásár, a Magyarországon elérhető, Tolkiennel kapcsolatos termékek legjava – könyvek, filmek, játékok, ékszerek, filmes relikviák, ajándéktárgyak (pólók, bögrék, kulcstartók, mappák, könyvjelzők, stb.).

kep4

A rendezvényen a kiállítás és a jelmezes programok a Gyűrűk Ura Cosplay Club szervezésében valósulnak meg, a középföldi dekorációt és a Középfölde Vásárt a Magyar Tolkien Társaság biztosítja.

Vetítések időpontjai:

2D szinkronos: 12:00, 15:00, 18:00, 21:00 - Korda terem
2D feliratos: 11:00, 14:00, 17:00, 20:00 - Karády terem
3D szinkronos: 10:00, 13:00, 16:00, 19:00, 22:00 - Kabos terem

Kivéve dec. 18-19. 

Jegyvásárlás:

A filmvetítésekre jegyek kaphatók lesznek a Corvin Mozi pénztárában és honlapján, de a kapcsolódó programok és a vásár mindenki számára – a nem mozizók számára is – ingyenes!

Programok dec.18-19., 16:00-20:00

- makett kiállítás
- jelmezes programok
- PS4 kioskok, ahol kipróbálhatod a LEGO The Hobbit és a Shadow of Mordor játékokat
- tánc
- vívás
- törp nyelvleckék

Programok dec.20-21.  10:00-22:00

- makett kiállítás
- jelmezes programok és fotózás
- PS4 kioskok, ahol kipróbálhatod a LEGO The Hobbit és a Shadow of Mordor játékokat
- tánc 
- vívás
- kvízek
- törp nyelvleckék
- kézműves foglalkozások, figurafestés
- terepasztalis stratégiai játék

 

facebook esemny

 

 

kozepfolde napok 

unnamed  

„A hobbit” premierhez és a Tolkien Naphoz kapcsolódóan a következő eseményekre is hívunk és várunk minden rajongót és érdeklődőt:

„A hobbit: Az öt sereg csatája" – filmpremier a Corvin Moziban
2014. december 17. 22:30-tól
Az est során gazdag középföldi díszbe öltözik a moziépület, személyesen találkozhatsz Tolkien világának életre kelt szereplőivel, és megnyitja kapuit a Középfölde Vásár. Ha az elsők egyikeként, igazi Középfölde-rajongókkal együtt szeretnéd megnézni a filmet, itt a helyed!
Részletes információk >>
Facebook esemény >>


Tolkien Nap 2015
2015. január 3. 10:00-18:30
A rendezvénysorozat zárásaként 2015-ben is egész napos programmal ünnepeljük Tolkien professzor születésnapját. A Gyűrűk Urából ismert Egy Rég Várt Ünnepély (Long Expected Party/LEP) – az elmúlt években Tolkien Nap néven – keretében mostanra több ezer rajongó és érdeklődő válhatott részesévé a Középfölde lenyűgöző világát egy teljes napra Budapestre varázsoló változatos előadásoknak és programoknak.
Részletes információk >>
Facebook esemény >>

Médiatámogatónk:    port hu logo

 

Szervező partnereink:

corvin mozi logo small3    CPK logo small2

  

 << Egy Rég Várt Utazás 2015 főoldal 

 

onkentes felirat 01

 

 hobbit3 stripe 01

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére