Ismét Tolkien Kvíz!

Az MTT játékra hív titeket a Tolkien Nap alkalmából, amelyen értékes nyeremények nyerhetők! Öt online kvízzel készülünk Nektek, melyeket külön fogunk díjazni!

A 2020-as Tolkien Nap résztvevői egy kvízzel mutathatják meg, hogy mi mindent tudnak Tolkien világáról.

A nyereményjáték véget ért. A tudásodat továbbra is tesztelheted az öt kvízünkön :) Sok sikert!

A főnyeremény minden fordulóban: egy db ingyen jegy a 2020-as Tolkien Napra.

A második és harmadik helyezetteket is díjazzuk, a nyeremények a Középfölde Vásár ajándéktárgyai** közül kerülnek ki. Minden játékos fordulónként egyszer próbálkozhat. A korábbi fordulók nyertesei is játszhatnak újra a többi fordulóban, viszont a fődíjat csak egyszer nyerhetik meg.

Az online fordulók minden harmadik napon indulnak majd: január 17-én, 20-án, 23-án, 26-án és 29-én. Minden forduló 3 napig lesz elérhető, mely idő alatt minden résztvevő egyszer játszhat a Tolkien.hu oldalra való bejelentkezés (regisztráció) után. Az utolsó forduló a 2020. január 31-én, délben ér véget.

A kérdések általánosan Tolkien műveiből készülnek, de a 2020-as Tolkien Nap témájához igazodva előfordulnak benne a Professzor életéhez kapcsolódó kérdések is, így érdemes a kvíz elkezdése előtt átolvasni az életrajzát. (Erről a Tolkien.hu-n is találhattok egy összefoglalót.) A kérdések megválaszolására 5 perc áll rendelkezésre. Ha egy kérdésre nincs biztos válaszod, akkor a kérdés átugrására van lehetőség, az átugrott kérdések a kérdések végén újra megjelennek.

Figyelem! Az online fordulók csak a Tolkien.hu oldalon bejelentkezve érhetőek el (csak a valódi, polgári névvel, tényleges adatokkal történt regisztrációk érvényesek). Egy felhasználó csak egyszer próbálkozhat, és a kitöltésre összesen 5 perc áll rendelkezésre.

Ha most játszol először, és még nincs Tolkien.hu fiókod, akkor először regisztrálnod kell. Ha már van fiókod, de annak idején nem a tényleges személyes adataidat (név, email cím, telefonszám) adtad meg, akkor először azokat módosítsd. Ha már játszottál, nincs más dolgod, mint készülni az újabb körre!

 << AZ ELSŐ FORDULÓ >>

  << A MÁSODIK FORDULÓ >>

  << A HARMADIK FORDULÓ >>

  << A NEGYEDIK FORDULÓ >>

<< AZ ÖTÖDIK FORDULÓ >>

  Kérdés esetén a szervezők szívesen állnak a játékosok rendelkezésére a tolkiennap@tolkien.hu címen.

>> Ugrás a Tolkien Nap oldalára <<

A játék részletes szabályai:
Ki vehet részt az online részben?
Mindenki, aki elmúlt 16 éves, és rendelkezik Tolkien.hu regisztrációval, kivéve:
- Tolkien Nap 2020 szervezők;
- Tolkien Levelező Verseny mindenkori szervezők.
Minden természetes személy fordulónként egyszer játszhat. Ennek megszegése a teljes versenyből való kizárással jár.

A kvízjáték menete:
5 kvízt lehet megoldani a Tolkien.hu honlapon keresztül (melyekre 3-3 nap áll rendelkezésre). A nyeremény feltétele, hogy a kvíz ugyanarról a felhasználóról* legyen kitöltve, mint amelyikről a Tolkien Nap regisztráció is érkezett. A regisztráció érkezhet a kvízfordulók alatt is, nem kell megelőzze. Az 5 forduló 15-15 kérdést tartalmaz, minden kérdés egy pontot ér. A kitöltésre fordulónként 5 perc áll rendelkezésre. A kérdések közül 10 általános Tolkien műveiről szóló kérdés, 5 pedig a Tolkien Nap 2020 tematikájához illően Tolkien életével kapcsolatos lesz.

A díjak átadása:
A fordulók nyerteseit az adott forduló lezárulta után, de legkésőbb a teljes kvíz lezárása után (2020. január 31.) emailben értesítjük. Az ingyenes jegyek az előregisztráció során használhatóak fel, a tárgyi nyereményeket a Középfölde Vásárban vehetik át a nyertesek. Az ingyenes belépőt csak a nyertes használhatja fel, másra át nem ruházható.

 

* Fontos, hogy a felhasználói adatlapon meg legyen adva a játékos polgári neve, email címe és telefonszáma is. Ezek hiányában nem tudjuk az eredményeit rögzíteni!

**A választható nyeremények: hűtőmágnes, toll, szalagos kulcstartó, Ted Nasmith képeskönyv, Ted Nasmith könyvjelző, hobbitos könyvjelző, tengwar kötet.

Utoljára frissítve: péntek, 31 január 2020 12:53

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére