fbpx
 
 

Lassi Laurië XVII/1. szám, 2020. január

Elérhetőség: Előrendelhető

Ár: 600Ft

- +

A Lassi Laurië 2020. januárban megjelenő, XVII/1. száma nyomtatott formában. (A webshopon keresztül megrendelve ez a szám 600Ft-ba kerül, de a Tolkien Napon a helyszínen megvásárolva már 700Ft lesz.) A XIV/1. számtól kezdve a Lassi pdf formátumban ingyenesen letölthető, és csak korlátozott számban kerül nyomtatásra.

A tartalomról: A nyomtatásban a 2020-as Tolkien Napra megjelenő új számban több szemszögből ismerhetitek meg nemcsak a nyár és az ősz MTT-eseményeit, de egy interjúnak köszönhetően azt a bizonyos évente lejátszott csehországi Öt Sereg Csatáját is, amelyről tavaszonként szokott sok szó esni; megható tanulmányt arról, hogyan hatottak Tolkien traumái az alkotásaira; ajánlót online tündenyelv lexikonról és cseh dalokról, stratégiai társasjátékról és a Karácsonyi levelekről, olvasmányélmény-beszámolót, TLV-novellát és a nyári tábor tündéi által írt dalokat, de az összes eddigi tábor újszerű áttekintését is. A talányok közt pedig most is van nyereményjáték!
További részletek: https://tolkien.hu/mtt/item/3249-lassi-laurie-xvii-1
(Ezen a címen a teljes digitális tartalom is ingyen letölthető!)

A nyomtatott példányhoz ajándék Lassi Laurië könyvjelzőt adunk!

A Lassi Laurië a Magyar Tolkien Társaság hivatalos kiadványa, bővebb információ:
https://www.tolkien.hu/index.php/mtt/item/2958-hol-kaphato-a-lassi-laurie

Figyelem! A Középfölde Vásár webshopban megrendelt termékeknél csak a Tolkien Napon való személyes átvétel lehetséges. Ha postáztatni akarjátok a Lassit, vagy máshol/máskor átvenni, akkor a webshopos rendelés helyett a következő emailcímen egyeztethettek: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére