Sárközy Anna Regina

Sárközy Anna Regina

Jaj, hát én nagyon régi senkiházi arc vagyok, biztos ezt akarod olvasgatni?

2001-ben megnéztem magamnak a fórumot, mert akkor nagy fórumos voltam, a DarkArts-szal legalábbis keltem és feküdtem, ez tuti. De itt elég ronda zöld volt a fórum, szóval nem nyerte el a tetszésemet. :P

2004 nyarán regisztráltam, akkor voltam 12 éves és anyám nem engedett el a táborba egy csapat vadidegennel, de azt hiszem, akkor már nem is lehetett jelentkezni. De a 2005-ös várgesztesi tavaszi talira elengedett és soha nem bántam meg, hogy beszippantottatok (bár ő lehet, hogy igen). A legszebb éveket és élményeket köszönhetem az MTT-nek, bár sose voltam tag.

Sokat szerveztem mellékszerepekben, voltam mindenes a KÖMF-ön, vezettem állomást TLV-n, szerkesztettem a hírlevelet is egy ideig, fordítottam hírmorzsákat az oldalra, pakoltam és leltároztam raktárat, fotóztam, cipekedtem, büféztem és infopultoztam LEP-en, voltam konyhás a táborban, szóval minden ilyesmi fizikai munkát rám lehet sózni, amikor csak ráérek. :)

Szerencsére ti még mindig ugyanolyan hülyék vagytok, mint 2004 csodálatos nyarán. <3

Sean Astin azt nyilatkozta a SCI FI Wire-nak, hogy megrémülne, ha újra kellene játszania Samut A hobbit most készülő adaptációban. Ámbár Középfölde szeretett félszerzetei éppenséggel nem szerepelnek A hobbitban, Astin feltételezi, hogy fel fogják kérni, hogy szerepeljen a filmekben.
A Tolkien-hagyatékot kezelő cégek azért perelték be a New Line Cinemát, mert állítólag egyetlen fillért sem kaptak A Gyűrűk Ura filmek bevételeiből. 150 milliót akartak, de a per előtt megegyeztek, így most A hobbitot is leforgathatják.
Gollam, Gandalf és Elrond is visszatérhet A hobbitban - derült ki egy rádióinterjúból.
Május 25-én lett hetvenéves Sir Ian McKellen, minden idők egyik legkiválóbb brit Shakespeare-színésze, A Gyűrűk Ura Gandalfja.  
9.6-on áll az IMDB-n az a kisfilm, amely mindössze negyven perces, és brit rajongók készítettek a Gollam után folytatott hajtóvadászatról.
Az egy órásra tervezett film a dúnadanok népének bemutatására összpontosít, külön kiemelve Arathorn és Gilraen történetét, akik – mint tudjuk – Aragorn szülei. Jobban megismerhetjük majd a dúnadanokat, az örökséget, amit őseik révén cipelnek.
Remek rajongói kisfilm A hobbit és A Gyűrűk Ura története között játszódó fontos eseményről. A teljes mű ingyen megtekintető online. Vándor, az északi kósza feladatot kap Szürke Gandalftól, a mágustól: meg kell találnia még az Ellenség szolgái előtt Bilbó titokzatos gyűrűjének egykori birtokosát: Gollamot.  
Bár ez egy 2009 januári hír, aktualitásából reméljük, nem sokat vesztett. Andy Serkis neve maximum A Gyűrűk Ura és a King Kong rajongóinak lehet ismerős. Az úriember előbbiben Gollam, utóbbiban pedig az óriásmajom szerepét alakította. Hamarosan azonban négy újabb filmben "bukkan" fel.
Miközben sok Tolkien-rajongó várja A hobbit (vagy ahogy korábban mások ismerték idehaza: A babó) eljövetelét, pár rajongó összeállt és elkészített egy Gollamról szóló filmet, melynek előzetese alacsony költségvetése ellenére elég jól néz ki. Premier: május 3-án, csak a neten.
Saruman nem szívesen utazna már London városán kívül máshova, valamint előkerült Gordon Paddison.
1. oldal / 4

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére