- Köszönetek: 0
Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
- Lin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Akkor én is csatlakoznék. Tényleg nagyon fárasztó tud lenni ez a dolog. Hálásak lennénk, ha valaki tenne valamit az ügy érdekében.Ilúvatar Gyermeke írta:
Nimrodel (Melklerien) írta: Az Elijah Wood topic állandóan azt írja ki, hogy "Nincsenek hozzászólások ebben a témában"...
Csatlakoznék Nim-hez: amennyiben új hozzászólást írunk, s elküldjük, s ezután a "Kattintson ide az üzenete megtekintéséhez"-re kattintunk, akkor állandóan ezt írja ki. Más topikoknál ez nem fordul elő.
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Timona
- Nem elérhető
Én úgy tudom, hogy igen.Máb írta: Idén nyáron is lesz az MTT a Művészetek Völgyében?
Nézegesd meg néha az MTT- Nyári Fesztiválok 2005ös topicot, ott majd ki fognak derülni a részletek.
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Máb
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Idén nyáron is lesz az MTT a Művészetek Völgyében? Múlt nyáron tetszett...
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nimrodel (Melklerien) írta: Az Elijah Wood topic állandóan azt írja ki, hogy "Nincsenek hozzászólások ebben a témában"...
Csatlakoznék Nim-hez: amennyiben új hozzászólást írunk, s elküldjük, s ezután a "Kattintson ide az üzenete megtekintéséhez"-re kattintunk, akkor állandóan ezt írja ki. Más topikoknál ez nem fordul elő.
There is no reality. Only perception.
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- elodyke
- Nem elérhető
"Felhasználóink összesen 237386 hozzászólást írtak." ott van a tartalomjegyzékben alul, az Online felhasználók alatt, és az "Összesen 5225 regisztrált felhasználónk van." fölött.
de akkormeg arr ahány KARAKTER
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Olosta
- Nem elérhető
elodyke írta: Kedves Site admin bácsik.../ nénik..
tudom nagyon nagy hülyeség, de mégis olvasgatván eg ykét topic alján a sok számot ezsembejutott, hogy összesen vajon hány hozzászólás létezik ebben az egész világ(egyetemben)Tolkien_hun.. szal nem lehet egy ilyen számítást elvégezni.. esetleg, h hány karaktert használtunk fel stb.. statisztika???.. nincs ilyen phpBB-ben? vagy miszösz,.. ..
sztem nem csak engem érdekel..
ennyi voltam..
jóéjszakát
02:28 /me hüje (mámegin')
"Felhasználóink összesen 237386 hozzászólást írtak." ott van a tartalomjegyzékben alul, az Online felhasználók alatt, és az "Összesen 5225 regisztrált felhasználónk van." fölött.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- elodyke
- Nem elérhető
tudom nagyon nagy hülyeség, de mégis olvasgatván eg ykét topic alján a sok számot ezsembejutott, hogy összesen vajon hány hozzászólás létezik ebben az egész világ(egyetemben)Tolkien_hun.. szal nem lehet egy ilyen számítást elvégezni.. esetleg, h hány karaktert használtunk fel stb.. statisztika???.. nincs ilyen phpBB-ben? vagy miszösz,.. ..
sztem nem csak engem érdekel..
ennyi voltam..
jóéjszakát
02:28 /me hüje (mámegin')
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Ulmo írta: Akkor kérlek szólj a barátodnak, hogy a legutolsó nickjét aktívvá tettem. Próbáljon belépni. Ha nem megy, szóljatok nekem.
Köszi szépen Ulmo! Amint találkozom Ereb Randirral, szólok neki!
- Ulmo
- Nem elérhető
Gilgolwen Nimrandir írta: Lenne egy kérésem, ill. kérdésem...
Egy (majdnem)fórumozó barátom már harmadszor regisztrált az oldalra szilveszter óta. Az első alkalommal
RockerLegolas www.tolkien.hu/forum/profile.php ... ile&u=4651
majd RockerLegolas6 www.tolkien.hu/forum/profile.php ... ile&u=5113
most legutóbb pedig Ereb Randir néven www.tolkien.hu/forum/profile.php ... ile&u=5143
A probléma az, hogy egyik nikkel sem tudott/tud belépni.
Aki tud valamit tenni ez ügyben kérem segítsen. A legutóbbi regisztrációjánál megtalálható a profiljában az email címe, ill az msn címe is. De én is átadhatok üzenetet neki. Az Ő nevében, előre is kösziii!
Akkor kérlek szólj a barátodnak, hogy a legutolsó nickjét aktívvá tettem. Próbáljon belépni. Ha nem megy, szóljatok nekem.
Rana: még nem kaptam meg a legfrissebb taglistát, így csak a tavaly november végi állapot alapján tudtam dolgozni. Még egyszer kérnék mindenkit:
ha MTT tag, és nincs meg a jelzése, vagy nem éri el a tagok számára nyitott zárt topicot, jelezzen nekem! Írja meg a fórumos és a rendes nevét is, hogy ellenőrizni tudjam a listában!
- Brisa
- Nem elérhető
Ranamarth (Endóriel) írta: Kérdés:egy csomó mindenkinek látom a neve fölött,hogy MTT tag...ezt ki írja ki és hogyan,mert egy csomó embernek meg nincs kiírva és mégis tag,pl én is...szal hogy van ez?
Szerintem pedig csak annyi történt, hogy még nem lett frissítve a tagnyilvántartás itt a Fórumon. Batti most csinálja a legeslegfrissebbet, úgyhogy egy kis türelem még...
Brisa
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Sztem ennek két oka lehet:Ranamarth (Endóriel) írta: Kérdés:egy csomó mindenkinek látom a neve fölött,hogy MTT tag...ezt ki írja ki és hogyan,mert egy csomó embernek meg nincs kiírva és mégis tag,pl én is...szal hogy van ez?
vagy több hónapos elmaradásod van tagdíjfizetésügyileg
megváltozott a nick neved, mióta beléptél, és ezért nem tudtak regisztrálni az MTT csoportba.
De biztos van itt olyan ember, aki tájékozottabb a témában.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Cerebrum
- Nem elérhető
Felagund írta: Én nem tündebarát, hanem az emberek barátja vagyok...
Na tessék Fela, kellett neked szólni... [size=9:1ex3kdnc]Most mindketten visszasüllyedtünk a mezei topikozók kasztjába...[/size]
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Timona
- Nem elérhető
Johnny Depp írta: Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ebben a Budavári Ajándékboltban Barahir gyűrűje ezüstből készült-e?
Mert azon gondolkodtam, hogy csináltatok magamnak, de megláttam most itt, és ha ezüst akkor lehet h megveszem ezt.
Ha valaki tud, az legyenszíves válaszoljon!
Köszönöm: JohDe
Hát vagy ezüst vagy az az orvosi fém, esetleg a kettő együtt, én egy kitűzőt vettem ott és annak a fele ilyen a fele olyan anyag volt... gyűrűről nem tudok pontosat mondani, talán mások.
Fodor Ákos
- Johnny Depp
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Az lenne a kérdésem, hogy ebben a Budavári Ajándékboltban Barahir gyűrűje ezüstből készült-e?
Mert azon gondolkodtam, hogy csináltatok magamnak, de megláttam most itt, és ha ezüst akkor lehet h megveszem ezt.
Ha valaki tud, az legyenszíves válaszoljon!
Köszönöm: JohDe
- Ulmo
- Nem elérhető
Timona írta: Saját Avatart így:
www.tolkien.hu/view.php?m=&c=5&a=868
Bár lehet, hogy már nem Svindler, hanem Ankalimon intézi az ilyesmit
Ha ő nem is, de esetleg megcsinálom én. Ide is küldhetitek az avatarokat: ulmo@tolkien.hu
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Timona
- Nem elérhető
www.tolkien.hu/view.php?m=&c=5&a=868
Bár lehet, hogy már nem Svindler, hanem Ankalimon intézi az ilyesmit
Fodor Ákos
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Drizzt írta: Régebben úgy volt, hogy ha küldtél megfelelő mennyiségű avatart amellett, amit magadnak akartál, akkor betették azt. Persze az összesnek meg kell felelnie a kritériumoknak, amik le vannak írva valahol...tosz...rég volt már .
Asszem tizenöt darabot kell küldeni, vagy többet, plusz a tiéd. De ha egyszerűen avatárt akarsz, akkor, ahogy pOlórin mondta, menj be a Profil-ba, és ott legalul az avatár galériában ki tudod választani.
- Drizzt
- Nem elérhető
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Félvér Herceg írta: Hola!
Valaki megtudná mondani, hogy hogyan lehetne saját avatarom?
Köszönöm.
Félvér Herceg
Úgy tudom, hogy ha elég szorgalmas vagy, és utánna készítesz magadnak otthol egy avatart, és elküldöd Svindlernek, akkor majd döntenek, hogy beteszik-e a fórumba.
Nagyon kevés embernek van saját avatarja.
Máskülönben a profilokban tudsz avatart választani magadnak.
De lehetőleg olyat válassz, ami még másnak nincse.
Lehet készíteni is, és elküldeni, hogy bővüljön az avatar készlet.
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- James
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Valaki megtudná mondani, hogy hogyan lehetne saját avatarom?
Köszönöm.
Félvér Herceg
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Namarie
- Nem elérhető
Más: lehetne- e újabb szavazás? Olyan régen volt az utolsó.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Azt kiteszem a város több pontjára (hátha jelentkezik valaki).
Kérem az illetékest, ha ezt Ő nem engedélyezi, vagy ez nem lehetséges, akkor írjon nekem, és akkor beszedem a plakátokat.
amennyiben nem érkezik ellenvetés, úgy értelmezem, hogy mehet a dolog...
Ugyanezt tervezem a Relax tábor felhívásával is, de mivel az sokkal zártabb, így kérem az illetékest, hogy ez ügyben is jelezze nálam esetleges ellenvetését.
Köszönettel: Olorin
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Brisa írta: Írjon egy mailt a svindler@tolkien.hu -ra.
Ez már én is javasoltam neki és ha minden igaz már meg is megtette. Azért köszönöm (az ő nevében) neked is
- Brisa
- Nem elérhető
Gilgolwen Nimrandir írta:
Toma gazda írta: Valószínűleg az lehet a baj hoyg nem aktiválta a felhasználónevét
elvben küldenek neki egy mailt hogy aktiválja és csak utána tud belépni ha rosz mailcímet adott meg akkor evvan
Köszi az ötletet. Megkérdeztem tőle. Nem kapott levelet, a cím pedig jó volt
Így a kérés továbbra is áll:
idézet írta: Lenne egy kérésem, ill. kérdésem...
Egy (majdnem)fórumozó barátom már harmadszor regisztrált az oldalra szilveszter óta. Az első alkalommal
most legutóbb pedig Ereb Randir néven www.tolkien.hu/forum/profile.php ... ile&u=5143
Aki tud valamit tenni ez ügyben kérem segítsen. A legutóbbi regisztrációjánál megtalálható a profiljában az email címe, ill az msn címe is. De én is átadhatok üzenetet neki. Az Ő nevében, előre is kösziii!
Írjon egy mailt a svindler@tolkien.hu -ra.
Brisa
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Toma gazda írta: Valószínűleg az lehet a baj hoyg nem aktiválta a felhasználónevét
elvben küldenek neki egy mailt hogy aktiválja és csak utána tud belépni ha rosz mailcímet adott meg akkor evvan
Köszi az ötletet. Megkérdeztem tőle. Nem kapott levelet, a cím pedig jó volt
Így a kérés továbbra is áll:
idézet írta: Lenne egy kérésem, ill. kérdésem...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.