Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Brisa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
olorin.papa írta: Kérem, hogy valaki moderátor nézzen be egy kicsit az iparművészet topicba, és kicsit söprögessen
Köszönöm
Figyeljük azt topikot is...
Brisa
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Köszönöm
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Ízisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Moon írta: Sziasztok!
Nem vagyok szőke, de mégsem tudok belépni a chat-be! Pedig elolvastam amit írtatok! Valaki segítsen!
Van Java-d? Mert lehet, h az a baj. Telepíteni kellene, ha meg már van, akkor passz.
Fogadd el a program futtatását amit megkérdez és kész. Csak várni kell.
"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
svindler írta: A levelezes webes cime megint valtozott
Az uj cime ez: web.onlineweb.hu/src/login.php
Hirdessetek az iget, hogy minden erintett megtudja.
ezen próbáltad? nekem így műxik
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Másnak sem működik a levelezőrendszer vagy csak nálam van valami probléma?
Ha az előbbi, mikor lesz orvorlása?
Köszönöm a gyors választ.
M
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Moon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nem vagyok szőke, de mégsem tudok belépni a chat-be! Pedig elolvastam amit írtatok! Valaki segítsen!
Moon vagyok s a magam útját járom!
- Panda
- Nem elérhető
Heren Nolmion Endórëo, Középfölde Kutatók Rendje, az MTT egyik csoportja, bővebben a topikban.KeWoo írta: Mi az a HNE topik?És hol van?
A Magyar Tolkien Társaság kategóriában található a HNE topik .
- KeWoo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Ery
- Nem elérhető
Ismételten kérek mindenkit, akinél bármiféle MTT-s jelmez, vagy tábori kreatív holmi van az küldjön egy e-mailt a következő címre: ery@tolkien.hu
Kérem, hogy az e-mailben írja le pontosan, melyik jelmez, milyen holmi található nála.
Előre is köszönöm.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Köszi Brisa!Brisa írta: Meggyógyítva.
- Brisa
- Nem elérhető
Gilgolwen Nimrandir írta: A HNE topikjában 14 oldal van, de valójában csupán egy, ami valós tartalommal rendelkezik, a többinél azt írja ki, hogy nincsenek hozzászólások ebben a témában, valamint ugyanezt az új hozzászólás elküldésekor is.
Meggyógyítva.
Brisa
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
HTML letiltása ebben a hozzászólásban
BBCode letiltása ebben a hozzászólásban
Emotikonok letiltása ebben a hozzászólásban
Aláírás csatolása (az aláírás megváltoztatható a "profil" menüben)
Értesítés, ha válasz érkezik
Üzenet törlése
de ha már érkeztek újabb hsz-ok, akkor már késő, akkor valóban maradnak a moderátorok..
Nyah ezzel elkéstem, Kincső gyorsabb volt..
- Kincső
- Nem elérhető
Alcarcalimo írta:
Szia! hsz törlése az egy kis X, de az csak a modiknak van:) Sztem szerkezd úgy, hogy kitörölsz mindent, és odaírod: ***törölv***. Ez a legtöbb, egyelőre. Aztán ha arra jár egy modi, majd törli neked...gilloth írta: Nagyon sokszor átnéztem, de a hozzászólás szerkesztésénél nem találom azt a gombot, hogy a hozzászólás törlése. Légyszi segítsetek és mutassátok meg. :szépennéz: Előre is köszi!!
Elnézést kérek.
igen amúgy csak akkor van a szerkesztésben törlés opció ha a legfelső hsz a tiéd
[size=9:18pn7heg]3500 [/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Szia! hsz törlése az egy kis X, de az csak a modiknak van:) Sztem szerkezd úgy, hogy kitörölsz mindent, és odaírod: ***törölv***. Ez a legtöbb, egyelőre. Aztán ha arra jár egy modi, majd törli neked...gilloth írta: Nagyon sokszor átnéztem, de a hozzászólás szerkesztésénél nem találom azt a gombot, hogy a hozzászólás törlése. Légyszi segítsetek és mutassátok meg. :szépennéz: Előre is köszi!!
Elnézést kérek.
- gilloth
- Látogató
Elnézést kérek.
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- KeWoo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Eddig volt egy táblázat,hogy milyenek a számok meg néhány szó meg ilyenek tündéül vagy azon a szép íráson ami a filmben is van.
Hol találhatom ismét meg?
Nagyon fontos lenne!
Vagy ha nem meg tudnátok mutatni,hogy néz ki a B a P és a 7 tündéül?
Előre is köszi.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Jobb későn, mint soha!
(Az Eseménynaptárban már kijavítottam!)
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Kis türelmet kérek a Galériával kapcsolatban.Phaedra/Namarie írta: nem találom a 2004-es farsangi képeket a Galériában. Tényleg nincsenek ott, vagy csak én nem látom?
ha nem ott vannak, hova kerültek át?
Köszönöm a választ!
Nagyjából augusztus közepére az összes jó minőségű és valamirevaló kép, ami a Társaság elmúlt három éve alatt készült - és engedélyt kaptunk a publikálására - visszakerül a megfelelő helyre, rendben, kategorizálva.
Ez nagyjából még három hét.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Namarie
- Nem elérhető
ha nem ott vannak, hova kerültek át?
Köszönöm a választ!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Hozsi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Ulmo
- Nem elérhető
A 2004-es MTT tábor topicjai bezárásra kerültek, és át lettek helyezve az Archívumba. Ez határozott kérés volt az idei tábor szervezőitől.
A Fingolfin-csapatnak egyetlen topic maradt meg, hogy leszervezhessük a csapattalit. Nem diszkrimináció[size=9:3795pxsr] (dehogynem )[/size], csak szükségszerűség.
Szolgálati közlemény vége.
- Panni
- Nem elérhető
Ringbearer írta: nekem Fingolfin népe van topicnak, pedig én original Thingol-tünc vagyok, át tudnátok állítani?
Panni írta:
Kincső (Thilanna) írta: Ööö... szabad kérdeznem, hogy azt hogyan sikerült, hogy a tavalyi tábori topicok közül most csak a Fingolfinceket látom és a Thingolt nem pedig azt kéne???!!! 8O
Úgy hogy a többi topicot bezárták, és a Fingolfin topicot is be fogják zárni, amint megbeszélték a csapattalit.[size=9:322t48oo]Ulmo diszkriminál [/size]
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Ulmo
- Nem elérhető
Hozsi írta:
Enna írta:
Gilgolwen Nimrandir írta: Enna:
Ulmo írta:
Timona írta: Saját Avatart így:
www.tolkien.hu/view.php?m=&c=5&a=868
Bár lehet, hogy már nem Svindler, hanem Ankalimon intézi az ilyesmit
Ha ő nem is, de esetleg megcsinálom én. Ide is küldhetitek az avatarokat: ulmo@tolkien.hu
Húúúú, nagyon köszike! Most már meg vagyok mentve.
Timona, igazad lehezt, de én ezt nem tudtam és nem volt kedvem nekilátni egy esetleg hosszú keresésnek. Beismerem, lusta vagyok, mint a főőőőőd.
Hello!
Én elküldtem az ulmo@tolkien.hu -ra, az vatarokat, de eddig semmi válasz..mi van most?
Elnézést, de ez nem expressz szolgáltatás, határidőt nem adtunk meg Másrészt szerencsés lett volna, ha nem a linkeket küldöd el, hanem a képeket.
- Hozsi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Enna írta:
Gilgolwen Nimrandir írta: Enna:
Ulmo írta:
Timona írta: Saját Avatart így:
www.tolkien.hu/view.php?m=&c=5&a=868
Bár lehet, hogy már nem Svindler, hanem Ankalimon intézi az ilyesmit
Ha ő nem is, de esetleg megcsinálom én. Ide is küldhetitek az avatarokat: ulmo@tolkien.hu
Húúúú, nagyon köszike! Most már meg vagyok mentve.
Timona, igazad lehezt, de én ezt nem tudtam és nem volt kedvem nekilátni egy esetleg hosszú keresésnek. Beismerem, lusta vagyok, mint a főőőőőd.
Hello!
Én elküldtem az ulmo@tolkien.hu -ra, az vatarokat, de eddig semmi válasz..mi van most?
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.