Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
18 éve 7 hónapja #287895 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Üdvözletem!

Markos György és Nádas György a Józsi bácsiék Pestenben írta: - Alsóörs, na az kéne magának, meg Kővágóörs... Sopronkőhidavágóörs!

Magyarán: ez itt a Tolkien HU fóruma, amely elsősorban a Tolkien világával kapcsolatos beszélgetésnek, eszmecserének, kutatásnak, másodsorban a fentiek iránt érdeklődők kapcsolattartási lehetőségeinek ad otthont. A Vegyes fórumban található topicok nagy része legalábbis igen távoli rokonságban áll Tolkiennel és/vagy a világával, a Közösség fórumban a Beszélgetős topic pont azért jött létre, hogy bármilyen, Tolkienhoz nem feltétlenül kapcsolódó témát meg lehessen beszélni.
Stephen King még egy dolog, bár szerintem külön topicot azért nem ér meg; de a legutolsó hozzászólásban javasolt témák hosszabb távú megbeszélésére (véleményem szerint legalábbis) nem ez a megfelelő hely. Gwendir, egyszer már javasoltam az Index fórumát a hasonló ötleteid előadására, most ismét megteszem.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 7 hónapja #287892 Írta: Gwendir, a Keresztapa
Ja, és történelem (nem tolkieni, hanem "valóságos"), és Monarchiák (ebbe a Tolkien által kitaláltak is beletartozhatnának!) topicra nincs érdeklődés? Meg moderátor aki elvállalná? Meg aztán egy Kaja topic is jó lenne...

Candide: Hát akkor miért teremtették a világot?
Martin: Hogy legyen min mérgelődnünk.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 7 hónapja #287751 Írta: Grion
Grion válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Van érdeklődés arra, hogy létrehozzunk egy Stephen King topicot a Vegyesben? Legyen már!!! Ha van, moderátort keresünk...

A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.

Több
18 éve 7 hónapja #287682 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Arwena írta: Sziasztok!

Van egy kis gondom... otthonról nem tudom elérni a tolkien.hu-t se az oldalt se a fórumot. Azt írja ki, h a lap nem megjeleníthető. Eddig működött, kb egy hete csinálja ezt. Egyébként mozillát használok, de az iexplorer se hozza be. Valakinek valami ötlet, h miért csinálhatja?

Köszi (ha valaki e-mailben tudna válaszolni, külön megköszönném, mert nem tudom, suliból mikor tudok megint ide feljönni)

Bennek is van ilyen gondja néhány hete... :roll:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
18 éve 7 hónapja #287678 Írta: Arwena
Sziasztok!

Van egy kis gondom... otthonról nem tudom elérni a tolkien.hu-t se az oldalt se a fórumot. Azt írja ki, h a lap nem megjeleníthető. Eddig működött, kb egy hete csinálja ezt. Egyébként mozillát használok, de az iexplorer se hozza be. Valakinek valami ötlet, h miért csinálhatja?

Köszi (ha valaki e-mailben tudna válaszolni, külön megköszönném, mert nem tudom, suliból mikor tudok megint ide feljönni)

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
18 éve 7 hónapja #287592 Írta: Coralie

Ecthelion írta: Coralie
www.phpbb.hu/kezikonyvek/telepit.html#hszsorrend

Remélem tudtam segíteni. ;)

Nagyon köszönöm!!!
Hálám a sírig üldözni fog :wink:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
18 éve 7 hónapja #287569 Írta: Ecthelion
Coralie
www.phpbb.hu/kezikonyvek/telepit.html#hszsorrend

Remélem tudtam segíteni. ;)

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
18 éve 7 hónapja #287565 Írta: Coralie
Elképzelhetőnek tartom, hogy le fogjátok harapni a fejemet, amiért ilyen hülye, ide nem illő és öncélú kérdésekkel zaklatom a közt, de több órányi sikertelen próbálkozás és egy kiadós hisztéria után most már nem tudok hová fordulni.

A kérdés bárkinek szól, aki tudja a választ: Hogyan lehet egy nyamvadt phpBB fórumnál elérni, hogy a legújabb hozzászólások automatikusan legfelülre kerüljenek? Mint ahogy itt is…

Előre is köszönök mindennemű segítséget!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
18 éve 8 hónapja #286795 Írta: Alyr Arkhon

Rosamarin írta: Help!! Tudnátok segíteni egy szerencsétlen földi halandónak. Tolkienból írom a diplomamunkámat, és minél több Tolkien kritikát szeretnék elolvasni (főleg angol nyelvűt). Ha tudtok könyv, újság vagy weboldal címeket, irjatok,pls.

A Vallás topicból áthozva.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 9 hónapja #284848 Írta: Uruviel
Hannon i dulu lín!

"De az aki volt már fent, az tudja mit jelent a tiszta égbolt"

Több
18 éve 9 hónapja #284847 Írta: Kincső

Uruviel írta: Üdv!

Lenne egy kérdésem az avatarokkal kapcsolatban. Fel tudna valaki világosítani, hogy ha nem a galériából szeretnék választani, fel lehet tölteni avatart a saját gépemről/netről? Hogyan?

Bocsi, új vagyok :roll:

Lehet, méretezd át max 80*80 pixelesre, aztán gyűjts ki hozzá még 15-20 másik avatar-képet, innen-onnan, amivel a galériát bővíted, és a csokrot küldd el Ulmonak e-mailben ( ulmo@tolkien.hu ), megjelölve, hogy melyiket szeretnéd sajátodnak.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 9 hónapja #284844 Írta: Uruviel
Üdv!

Lenne egy kérdésem az avatarokkal kapcsolatban. Fel tudna valaki világosítani, hogy ha nem a galériából szeretnék választani, fel lehet tölteni avatart a saját gépemről/netről? Hogyan?

Bocsi, új vagyok :roll:

"De az aki volt már fent, az tudja mit jelent a tiszta égbolt"

Több
Több
18 éve 9 hónapja #284325 Írta: Noredhel
Üdv! Én azt szeretném tudni, hogy ha a tünde fanficet akar ajánlani, hol tegye?

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 9 hónapja #283769 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Szolgálati közlemény:

A jelzett topicok hibái javítva lettek.

Szolgálati közlemény vége.

Több
18 éve 9 hónapja #283653 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Tegnap este a Beszélgetős topic sem jelezte, miután hozzászóltam, és akkor be is halt elég rendesen a fórum. [size=9:3fvwudne](Szóval ugyanaz, mint Kincsőnek, és ha jól emlékszem, akkor láttam is, hogy Kincső épp fenn van.)[/size]

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 9 hónapja - 18 éve 9 hónapja #283652 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Kincső (Thilanna) írta: És a Tanulószoba topic nem frissítette a legújabb hozzászólót, ha a Közösség csoportból nézem, pedig ha belemegyek a topicba, ott a hsz-em. :roll:

Tanúsítom. Márminthogy nekem se jelezte, hogy lenne új hsz, pedig de.

Alyr írta: Már két fórumnál (Tolkien és a Szerepjáték, Beszélgetős) előjött a "nincsenek hozzászólások ebben a témában" felirat.

S ezt is. :P Előbb hozzászólás után kiírta, frissítettem és müxött.

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
18 éve 9 hónapja #283650 Írta: Kincső

Alyr Arkhon írta: Már két fórumnál (Tolkien és a Szerepjáték, Beszélgetős) előjött a "nincsenek hozzászólások ebben a témában" felirat.

Tudom, hogy már volt ilyen, de akkor valahogy sikerült elmulasztani.

És a Tanulószoba topic nem frissítette a legújabb hozzászólót, ha a Közösség csoportból nézem, pedig ha belemegyek a topicba, ott a hsz-em. :roll:
[size=9:j96mea0l](és tegnap mindig csak másodszorra jött be az oldal, valszeg úgy sikerült ezt összehozni)[/size]

Több
18 éve 9 hónapja #283635 Írta: Alyr Arkhon
Már két fórumnál (Tolkien és a Szerepjáték, Beszélgetős) előjött a "nincsenek hozzászólások ebben a témában" felirat.

Tudom, hogy már volt ilyen, de akkor valahogy sikerült elmulasztani.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 9 hónapja #283576 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

ZöldSamu írta: Hú ezt most szégyellem,de ha érkezik 1 olyanom,hogy privát üzenet, hogyan tok válaszolni?? (nincs kiirva,h. válasz v. ilyesmi???) Húúú,most jöttem rá,hogy zöldfülűbb vagyok, mint hittem... :oops:

Felül, avagy alul (amelyik tetszik) van egy olyan szép nagy gomb, hogy "<i>Új hozzászólás</i>", mint amikor hozzászólsz a fórum egy adott témájához. Na arra kattints. :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
18 éve 9 hónapja #283575 Írta: ZöldSamu
Hú ezt most szégyellem,de ha érkezik 1 olyanom,hogy privát üzenet, hogyan tok válaszolni?? (nincs kiirva,h. válasz v. ilyesmi???) Húúú,most jöttem rá,hogy zöldfülűbb vagyok, mint hittem... :oops:

Zöld mindenekfelett!!!!!!!!!!!!

Több
18 éve 9 hónapja #282978 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Megkérnék mindenkit, hogy ezt a topicot KIZÁRÓLAG A FÓRUMMAL KAPCSOLATOS ÉSZREVÉTELEKHEZ, KÉRDÉSEKHEZ használja. Az MTT-vel kapcsolatos kérdésekhez ott a Magyar Tolkien Társaság topic, egyebekhez a Beszélgetős.
Pénzügyekben Rózsa az illetékes: rozsa@tolkien.hu

Szolgálati közlemény vége.

Több
18 éve 9 hónapja #282886 Írta: Tünde
Drágáim!!!

Bárki aki illetékesnek érzi magát, megmondaná, hogy mi van az adó 1%-val? Szlaszám hozzá? Nagyon itt az idő. Valamelyik adónemnél lehet, hogy már ki is csúsztunk? Nem tudom, ki mikor fizet.

SOS!!!

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 9 hónapja #282789 Írta: Glorlyg
61-es vili, utánna 6-os vili letesz elötte

Gilran Thalion Glorlyg

=^ . ^=

Több
18 éve 9 hónapja #282786 Írta: Sophia
Hell mindenkinek!!!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de szeretnék egy icike-picike segítséget kérni (főleg Budapestiekre vonatkozik)!
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet a legkönnyebben eljutni a Déli-pályaudvartól a Pázmány Péter sétányra (ELTE-TTK épülete). A legrészletesebben ahogy csak lehet adjátok meg a leírást lécci, mert eddig csak egyszer jártam egyedül Pesten, akkor sem arra fele!!

Előre is köszönöm a segítséget!!!

Csak a tudatlan gerjed haragra. A bölcs megértő.

Több
18 éve 9 hónapja #282755 Írta: Koko
Koko válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Rendben a topicsor tényleg túlzás volt a részemről de 1 topicot simán meg lehetne valósítani. :wink:

Több
18 éve 9 hónapja #282725 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Üdvözletem!

Artemisz megfogalmazta, miért. Ott van a Thrillion, ott van az RPG.HU, mindkettőt ilyesmire találták ki. Meg is lehet kérdezni BePét, hogy néz ki a rendszer gépigénye.
Tiltakozásomat mint egyszerű MTT-tag fejeztem ki, sem a fórumon, sem a vezetőségben nem bírok semmiféle tisztséggel, de a lehetőségeim határáig fogok elmenni ez ügyben. Már csak elvből is :D

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
18 éve 9 hónapja #282724 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Csagatar, küldd el lécci az ötletedet - lehetőleg részletesebben kifejtve a moderátoroknak.

Minden olyan esetben, ahol új topik nyitását szeretné valaki, így kell eljárni.

Aztán majd a moderátorok teszik a dolgukat.

Brisa

Több
18 éve 9 hónapja #282712 Írta: Kincső
Szerintem EGY topic (ha tényleg csak egy a többihez hasonló topic, és nem igényel más technikát, ami terheli a szervert), hanem csak annyiban különbözik, hogy szerepjátszanak benne, nyugodtan lehet, ha van rá igény (elvégre anno a Marachosok is hasonlót tettek a topicjukban). A kezdeményezés alapja az volt, h. ezáltal is Középföldét ismerjék meg az emberek. A topicsor gondolata szerintem is túlzás, de az alapötletre nem értem a heves ellenzés okát... :idea:

Több
18 éve 9 hónapja #282710 Írta: Csagatar
azért meg ne tessék égetni Kedves! 8O
én egyetlen topicról beszélek, aminek többen is hasznát látnák... korlátok között... és senki nem irja sehol, hogy a kultúrális egyesület fórumán nem lehet egy szem ilyen topic, ha ez azoknak az embereknek fontos akikért van a fórum... persze nem az én döntésem és én jól meg is vagyok nélküle, csak kiborit az ilyen értelmetlen regálás... miért nem az Irak megszállása ellen tiltakozol, hogy értelme is legyen?

és elnézést, de simán azt is lehet mondani, hogy NEM és kész... ennyi :!:

mégyegyszer: ELNÉZÉST!

erinqua telmalya Ambaresse, torninya: ammára handelyanen silie!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.795 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére