Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
A középfölde nyelvek topicjában a fórum rész felett a bal oldalon vannak linkek, ott találsz mindkét tünde yelvhez szótárt is, nyelvtant is, ABCt is.Relik Nom írta: Mondjatok egy linket ahol van tünde abc please! nagyon fontos lenne!
Ui.:bocsánat h kétszer is leírta, csak vmit kiírt és el?ször azt hittem hogy nem küldte el!
If I promise not to kill you, can I have a hug?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Relik Nom írta: Mondjatok egy linket ahol van tünde abc please! nagyon fontos lenne!
Ui.:bocsánat h kétszer is leírta, csak vmit kiírt és el?ször azt hittem hogy nem küldte el!
Ez a topic a fórummal kapcsolatos kéréseké, a kérdésedre a középfölde/ nyelvek írások topicjában kapsz választ...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Relik Nom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Köszönetek: 0
- Relik Nom
- Nem elérhető
El?re is köszi!
- Relik Nom
- Nem elérhető
El?re is köszi!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Nessa
- Nem elérhető
Egy kérdésem lenne: Belépek a Fan Fiction-be. Az 1. oldalt még meg tudom nézni, de ha a következ?t szeretném, akkor is erre ugrik vissza. Keresni sem tudok. Ez az én gépem hibája lenne?
*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
gilloth írta: veramacska: nekem is idonként kiírja ezt a csodás szöveget, ám a hsz mégis ott van, ...de pl csapattopiknál pedig azt mutatja h 2 hsz van az indító hsz óta, holott nem, de ha belépek a topikba, akkor ott vannak a hsz-ek... az emotikonokat meg a hsz írásakor annak végére teszi, és pl az idézés meg a formázás is fura picit. Mindegy, gondolom idovel rendbejönnek a dolgok... ptimista: Meg jo nagy melo is lehetett ezt átpakolni...
Volt már ilyen a fórummal egyébként, annyi jótanácsot adnék, hogy amíg ilyen instabil adidg ne írjatok bele semmi olyan ami csak itt van meg és sajnáljátok ha elvész...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- gilloth
- Látogató
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
u.i. úgy látszik nem, mert itt érdekes módon kiírja a legfrissebb hsz-t na mindegy.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ulmo
- Nem elérhető
Update: tévedtem, most nekem is jelzett A forum adatbázisában lehetnek még hibák, de szvsz ezek hamar megszünnek.
- veramacska
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-20, 20' at line 8
SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 152 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time DESC LIMIT -20, 20
Line : 443
File : /home/www/tolkien.hu/html/forum/viewtopic.php
Utána visszamegy a hozzászóláshoz, ahelyett, hogy megjelenne a fórumba visszatér? link, de ha kilépek, majd újra a topicba, a hozzászólás már ott van.
"Érzem, hogy szabad vagyok, de tudom, hogy nem vagyok az."
/E. M. Cioran/
- Esgal
- Nem elérhető
svindler a Fontos információk topikban írta: Az oldal nagyjabol atkoltozott, de meg vannak gondok.
Az o" es u" betuk nem mennek, egyelore mellozzetek oket.
Illetve a levelezes megvaltozott.
Az uj cime:
mail.tolkien.hu
A usernev az email cim, a jelszo az ami volt.
A POP uj cime: mail.tolkien.hu (ip.: 213.157.100.75)
Usernev es jelszo mint a weben.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Cerebrum
- Nem elérhető
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Minerva
- Nem elérhető
Ulmo írta: Több embertől is kaptam avatar-hegyeket. Volt, akinek válaszoltam, hogy kicsit méretezze át a képeit. A többiekét majd ellenőrzöm, és ha minden OK, megkapjátok a saját képet. Türelem avatart terem.
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- 3.Aragorn
- Nem elérhető
Egyáltalán nem sürgetni akarlak (na jó, talán egy kicsit... icon_twisted.gif ), de küldtem neked egy emailt az avararommal kapcsolatban. Nem tom, hogy megkaptad-e, vagy rossz helyre küldtem... Szal, ha megvan, és időd is engedi, légy szíves foglalkozz vele, vagy legalább tudasd, hogy most nem érsz rá, és legyek türelemmel...
A legnagyobb tisztelettel: 3.Aragorn
- Namarie
- Nem elérhető
Herr.Unterberg írta: Mae Govannen,
Nem tudom hogy ez van -e a megfelelö Hely a Kérdésemnek, remelém igen, hanem akkor elnézést.
Nos a Lényeg, Mi az Austriai Tolkientársaság (ÖTG) keressük a Kapcsolatot a magyar Tolkien Rajongokhoz, ezért engem bizott meg az Elnökség, hogy felvegyem a Kapcsolatot a MTT-al.
Nem tudom ki ebben illetékes, ezért kérném a segitségüket.
Köszönettel elöre is (RissaGreenleaf)
www.oetg.org
Ugyan nem vezetőségi, de hivatalos MTT-tag vagyok. csatlakozom Felagundhoz: sok szerettel és nagy örömmel köszöntjük Önöket a Fórumon, valamint kívánom, hogy itt minél több segítségre találjanak, annak érdekében, hogy minél jobban elmerülhessenek Tolkien csodálatos világában!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Herr.Unterberg írta: Mae Govannen,
Nem tudom hogy ez van -e a megfelelö Hely a Kérdésemnek, remelém igen, hanem akkor elnézést.
Nos a Lényeg, Mi az Austriai Tolkientársaság (ÖTG) keressük a Kapcsolatot a magyar Tolkien Rajongokhoz, ezért engem bizott meg az Elnökség, hogy felvegyem a Kapcsolatot a MTT-al.
www.oetg.org
Mae govannen!
Üdvözöllek a fórumon a Magyar Tolkien Társaság nevében (nem hivatalosan, mert nem vagyok tag, de mindegy )!
A kérdésedet azt hiszem inkább a Magyar Tolkien Társaság Aldëon Topicban tedd fel!
Elen síla lúmenn' omentielvo!
Felagund
Our knees do not bend easily
- Herr.Unterberg
- Nem elérhető
www.oetg.org
"Der Zwerg atmet so laut, wir hätten ihn im dunklen erschiessen können"
- Ulmo
- Nem elérhető
- Missy
- Nem elérhető
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Arzeen
- Nem elérhető
Nelossel írta:
Missy írta: Mikor délután fel akartam volna jönni, azt írta ki, hogy költözés miatt nem lehet. Ez mi volt?
Az semmi, nekem egy levelezőrendszert nyitott meg.
De aztán mikor visszajött, és felléptem a fórumra leesett hogy miért.
Ezért nem ment szvsz:
svindler írta: Ma - 2006.06.20, kedd - délután lesz egy kis technikai szünet és az oldal le fog állni. Remélhetőleg max 15 percre csak.
- Nelossel
- Nem elérhető
Missy írta: Mikor délután fel akartam volna jönni, azt írta ki, hogy költözés miatt nem lehet. Ez mi volt?
Az semmi, nekem egy levelezőrendszert nyitott meg.
De aztán mikor visszajött, és felléptem a fórumra leesett hogy miért.
- Missy
- Nem elérhető
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Ulmo
- Nem elérhető
Noredhel Fëaril írta: Ulmo! Küldtem egy rakás avatart. Megkaptad őket?
Több embertől is kaptam avatar-hegyeket. Volt, akinek válaszoltam, hogy kicsit méretezze át a képeit. A többiekét majd ellenőrzöm, és ha minden OK, megkapjátok a saját képet. Türelem avatart terem.
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Minerva
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.