Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
19 éve 7 hónapja #248786 Írta: Malkavita
Bocs hogy ennyi mennyiségű hozzálszólással ide pofátlankodok, de nem lehetne megoldani, hogy mi linkeljünk fel magunknak avatart? Vagy ez Neketek sikerült és csak én vagyok ilyen béna? Köszi előre is.

Nevess, ha akarsz. Nem érdekes. Hidd csak azt, hogy te sokkal, sokkal okosabb vagy szegény bolond háborodottnál.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #248388 Írta: .Elessar király.
ÚJ SZAVAZÁS MIKOR LESZ??????

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #247221 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Azért, mert használjátok a kacsacsőrt, ami megduplázza a szöveget. Nézd: < Azért, mert használjátok a kacsacsőrt, ami megduplázza a szöveget. Nézd: <

Brisa

Több
19 éve 7 hónapja #247217 Írta: Silima

_Elwing_ írta: Amikor írok ,miért írja ki ugyanazt kétszer?
Írjátok meg minnél hamarabb köszi!
De most nem írta ki ,aszem!

Ez engem is nagyon érdekelne... 8O Azt hittem, csak engem utál, de olybá tetszik, globális probléma :P
SEGÍTSÉÉÉG!

Több
19 éve 7 hónapja #247141 Írta: _Elwing_
Amikor írok ,miért írja ki ugyanazt kétszer?
Írjátok meg minnél hamarabb köszi!
De most nem írta ki ,aszem!

Több
19 éve 8 hónapja #246503 Írta: Felagund
Tudom, hogy már sokan kérték, de azért most én is...

Nem lehetne az aláírás hosszát kissé megnövelni???

Plíííz...

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 8 hónapja #246472 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

olorin.papa írta: Csináltam egy kis számolást, és meglepődtem, hogy 3500 olyan fórumon regisztrált emberke van, aki nem szólt hozzá.
Ezek alkalom adtán nagyon jó neveket foglalnak le.
Biztosan van statisztikátok arról, hogy ki mikor volt fenn a fórumon, és ezt kihasználva ki kellene az olyan emberkéket törölni, akik már 2 éve nem látogatták a fórumot(valószínüleg eszükbe sem jut, hogy itt is regisztrálva vannak) és nincsen hozzászólásuk.
Így a taglista könnyebben áttekinthető lenne...
Köszönettel: Olorin

Vannak tervek a rendbetételere...már csak neki kellene állni. De ész nélkül nem törlünk felhasználókat.

Több
19 éve 8 hónapja #246356 Írta: Namarie
A könnyebb áttekinthetőség is fontos, és az, hogyha a külső szemlélő szemével nézzük, enyhén szólva is komikus a fórum.

Tudom, hogy elfogalaltak vagytok, meg az is kérdés, hogy időben hol húzzátok meg a törlési határt.

Szvsz nemcsak a moderátorok csinálhatják ezt a munkát, hanem a dolgukat megkönnyítendő, a fórumozók is besegíthetnének, legalább az idődrendi áttekintésbe.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 8 hónapja #246086 Írta: Olorin.papa
Csináltam egy kis számolást, és meglepődtem, hogy 3500 olyan fórumon regisztrált emberke van, aki nem szólt hozzá.
Ezek alkalom adtán nagyon jó neveket foglalnak le.
Biztosan van statisztikátok arról, hogy ki mikor volt fenn a fórumon, és ezt kihasználva ki kellene az olyan emberkéket törölni, akik már 2 éve nem látogatták a fórumot(valószínüleg eszükbe sem jut, hogy itt is regisztrálva vannak) és nincsen hozzászólásuk.
Így a taglista könnyebben áttekinthető lenne...
Köszönettel: Olorin

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 8 hónapja #246070 Írta: Ranamarth (Endóriel)
bocsi,de hosszú ideje nem voltam...a chat másnak sem működik mindig,vagy csak nekem? :oops:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
19 éve 8 hónapja #244779 Írta: Silima

Stara írta: Akkor sajna nem tudom,esetleg még annyi,hogy a SP2-es xp Explorerben beépített ilyen van,ha esetleg olyanod van. :roll:

Hö?? 8O Hogy finom legyek és nőies... :oops: /me nem ért az ilyen okos dolgokhoz. :oops:
Megkérdeztem apát, nem az van...

Több
19 éve 8 hónapja #244778 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Akkor sajna nem tudom,esetleg még annyi,hogy a SP2-es xp Explorerben beépített ilyen van,ha esetleg olyanod van. :roll:

Több
19 éve 8 hónapja #244777 Írta: Silima

Stara írta:

Silima írta: Az miért van, hogy bár a profilomban be van állítva királyul, hogy Értesítő ablak nyitása, ha új privát üzenet érkezik, nem nyit az égegyvilágon semmit? :( Hogy lehet megreparálni?

Silima,nem lehet,hogy nyit ablakot,csak popup eltűntető programod van, és az rögtön le is csukja? Nekem így tűnik el mindig. :wink:

Nem tudunk róla, hogy lenne. Úgy hiszem, nincs. :D

Több
19 éve 8 hónapja #244776 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Silima írta: Az miért van, hogy bár a profilomban be van állítva királyul, hogy Értesítő ablak nyitása, ha új privát üzenet érkezik, nem nyit az égegyvilágon semmit? :( Hogy lehet megreparálni?

Silima,nem lehet,hogy nyit ablakot,csak popup eltűntető programod van, és az rögtön le is csukja? Nekem így tűnik el mindig. :wink:

Több
19 éve 8 hónapja #244773 Írta: Silima
Az miért van, hogy bár a profilomban be van állítva királyul, hogy Értesítő ablak nyitása, ha új privát üzenet érkezik, nem nyit az égegyvilágon semmit? :( Hogy lehet megreparálni?

Több
19 éve 8 hónapja #243939 Írta: Olorin.papa

Sophia írta: Köszi!

Szóval, ha innentől kezdve nem találok oda, akkor velem van nagy gáz! :D
S még egyszer nagyon köszi!

:wink: De ha végképp el akarsz tévedni, akkor szombaton keress engem pesten, és máris biztos... :wink:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 8 hónapja #243935 Írta: Sophia
Köszi!

Szóval, ha innentől kezdve nem találok oda, akkor velem van nagy gáz! :D
S még egyszer nagyon köszi!

Csak a tudatlan gerjed haragra. A bölcs megértő.

Több
19 éve 8 hónapja #243926 Írta: Estel Adániel
A másik módszer, amely kevesebb gyaloglást jelent - ami a hóban/latyakban külön jól jöhet - a következő: Nem a Blahánál szállsz le a metróról, hanem mész még egy megállót, és a Keletinél jössz fel. Az aluljárószintre süllyesztett Baross-téren átkelve (még jóval azelőtt, hogy a Keleti pu. pénztáraihoz érnél) balra fordulsz, és egyenesen mész addig a feljáróig, amelynél a trolibuszokat jelzik. A baloldali lépcsőn felcaplatsz, ott felszállsz egy 73-as vagy egy 76-os trolira - mindegy melyikre - és a harmadik megállónál (Wesselényi utca, az első két megálló utáni balkanyart követően) szállsz le. Majdnem az Ipartestületi előtt tesz le, csak át kell menni az utca másik oldalára, és sasolni, hányas szám! ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
19 éve 8 hónapja #243901 Írta: Sophia
Köszönöm!!!

Tuti, hogy nem fogok eltévedni. :D

Szijóka!

Több
19 éve 8 hónapja #243900 Írta: Alyr Arkhon

Sophia írta: Szijóka!

Nem tudná pontosan leírni nekem valaki, hogy milyen tömegközlekedési eszközökkel lehet eljutni a Déli-pájaudvartól a Farsangi bál hejszínéig (Wesselényi u.)?
Nagyon meglöszönném mert még nem igazán ismerem Budapestet és nincs kedvem eltévedni!!!
Köszi!

Déli pu-n felszállsz a metróra (2es avagy piros metró) és elmégy a Blaha Lujza térig, ott feljössz (közben megcsodálod milyen szépen felújították és hogy ennek ellenére milyen büdös a mozgólépcső) felmész a 4,6 villamos Wesselényi utca felé feliratú táblával jelzett lépcsőn (lehet hogy Margit híd vagy Nyugati pu felé) felszállsz a villamosra, és a következő megálló (Wesselényi utca) nál leszállsz. (ha nem Wesselényi utca akkor véletlenül a másik irányba indultál, ekkor se ess pánikba, szállj át)
A villamos menetiránya szerinti jobb oldalra átsétálsz a zebrán, ott kell látnod szemben egy fajáték boltot meg egy gyógyszertárt meg egy utcát kicsi balra. Az utcába befordulsz, és mész. Mész, mész, elhagysz egy játszóteret, a régi nemzeti színházat (most Magyar színház) hátulról és mészmész. És egyszercsak ottvagy.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 8 hónapja #243895 Írta: Sophia
Szijóka!

Nem tudná pontosan leírni nekem valaki, hogy milyen tömegközlekedési eszközökkel lehet eljutni a Déli-pájaudvartól a Farsangi bál hejszínéig (Wesselényi u.)?
Nagyon meglöszönném mert még nem igazán ismerem Budapestet és nincs kedvem eltévedni!!!
Köszi!

Több
19 éve 8 hónapja #243703 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

KeWoo írta: Igen légyszíves rakd be!Köszi a képet!Hogy lehet a nevemhez is képet rakni?

Fent kattints a 'Profil'-ra, annak alján találod az avatargalériát.

Brisa

Több
19 éve 8 hónapja #243700 Írta: KeWoo
KeWoo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Igen légyszíves rakd be!Köszi a képet!Hogy lehet a nevemhez is képet rakni?

Több
19 éve 9 hónapja #242318 Írta: Ranamarth (Endóriel)
köszi :wink:

S kíméli kérges lábait,

Több
19 éve 9 hónapja #242309 Írta: Felagund
Szemezgess innen!

Több
19 éve 9 hónapja #242293 Írta: Ranamarth (Endóriel)
fontos:még régen valaki felrakott az oldalra Microsoft Word-be letölthető tengwar írásmódott...esetleg be tudnátok linkelni megint,mert nagyon kéne...az enyém kitörlődött egy virus miatt... :cry:

S kíméli kérges lábait,

Több
19 éve 9 hónapja #242285 Írta: Endóre
Berakjam :?:

A Nap ragyogja be utadat.

Több
19 éve 9 hónapja #242283 Írta: Alyr Arkhon
nemtom, amikor a BBCben megmutatta elég volt arrébbhúzni az ingét mert a vállán volt...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 9 hónapja #242282 Írta: Felagund
Alulról, vagy felülről? :D

Több
19 éve 9 hónapja #242279 Írta: Endóre
Én szerintem nem erre gondolt, mert nekem megvan Sir Ian McKellenről az a kép amikor megmutatja a tetoválását, de nem tudom, hogy berakjam-e illendőségből. Gandalf :oops: ugyanis "félmeztelen".

A Nap ragyogja be utadat.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.784 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére