Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
20 éve 1 hete #225189 Írta: Felagund

Queen_Arthur írta: Szóval. Tudja valaki, mi lett a www.ardalambion.com-mal :?: Működik még valahol az oldal, mert ezen a címen nem tudtam elérni.

Hogy mi történt?

HKF nem fizette a webcím-fenntartási díjat (vagy mi a fenét... :? )

:mrgreen:

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hete #225061 Írta: Estel Adániel
Illetve move.to/ardalambion , ha így jobban megjegyezhető... ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hete #225060 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Queen Arthur:
Íme:
www.uib.no/People/hnohf/

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 1 hete #225057 Írta: Queen_Arthur
Üdv mindenkinek!

Remélem, nem olyanokat kérdezek, amire már rég válaszoltak itt, de új vagyok a fórumon, és lusti voltam végigböngészni.
Szóval. Tudja valaki, mi lett a www.ardalambion.com-mal :?: Működik még valahol az oldal, mert ezen a címen nem tudtam elérni.
A segítséget előre is köszi.

"Porból lettem, s porrá leszek,
Félek, hogy a ködbe veszek" -Bikini

Több
20 éve 2 hete #224958 Írta: Myräfelle
Háromszoros hurrá Svinnek és a többieknek is, amiért megint van szavazás! 8) :D

...A tündék hatalma régen elmúlt,
most már a világ körein kívül lakoznak,
és nem térnek vissza többé...

Több
20 éve 2 hete #224561 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Rabyn: majd felkerülnek, türelem... *szortíroz, szortíroz*
De azt hiszem, nem mind fog bekerülni, rengeteg avatárt küldtetek, jóval több mint ezret...

Tears unnumbered

Több
20 éve 2 hete #224553 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Rabyn, hallgass Felagundra. :wink:

Brisa

Több
20 éve 2 hete #224467 Írta: Namarie

Penngaladiel írta: Köszönöm, Aeglos. Nem szokásom avatarokon vitatkozni, azért is nem neked írtam, hanem maga a személyes avatar téma miatt. Ha személyesen az enyém, akkor ne legyen a nyilvános galériában, nem igaz? ;)

Off:
Eszembe jutott valami Pennie avatarjaval kapcsolatban. Kiderült még régebben, hogy Szauront ábrázolja. Valaki rákérdez: " de akkor mit csinál a nők között?"

Lehetséges válasz a Szilmarilokból: Szauron egy éva alatt megrontotta a númenoriakat...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 2 hete #224453 Írta: Felagund

Rabyn írta: Oda márt küldtem egy adaggal:D) de nagyon régen és azóta se kerültek fel.

Szvsz nincs nagyon ideje...
Brisa nemrég írt valahova, hogy segíteni kéne svinnek avatarokat szortírozni...

Több
20 éve 2 hete #224449 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Oda márt küldtem egy adaggal:D) de nagyon régen és azóta se kerültek fel.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 2 hete #224365 Írta: Felagund

Rabyn írta: Aaaazt szeretném kérdezni, hogy avatarokat hová küldjek? Me van egy csomo:D)

Tudtommal svindler@tolkien.hu

Több
20 éve 2 hete #224146 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Aaaazt szeretném kérdezni, hogy avatarokat hová küldjek? Me van egy csomo:D)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 3 hete #222836 Írta: Myräfelle
Néhány hete felraktam pár kérdést a kvízjátékhoz. Azóta ezeket nem láttam viszont a játékban. Mennyi idő, míg a kérdések bekerülnek a játékba? Vagy én ronthattam el valamit? [size=9:3gr7esy7]Esetleg hiába a kontaktlencse ill. szemüveg, vak vagyok? Egyébként erre igen nagy esély van...[/size]
Egyébként tök jó a játék, bár gyakran "eljátssza", hogy rákattintok a válaszra, de nem érzékeli, és az időt is számolja tovább.

Több
20 éve 3 hete #222559 Írta: Sil
Nekem most 11 óra után kiírt a fórum egy Critical error-t, hogy nem tud az adatbázishoz csatlakozni.

Tears unnumbered

Több
20 éve 3 hete #222207 Írta: Kincső
Valami titokzatos fekete lyuk elnyelt mostanában több privit is... :roll:
Míriel küldött nekem ma egy privit, ami fontos lett volna, és nála az elküldött üzeneteknél van, hozzám pedig egyáltalán nem érkezett meg. És Míriel azt mondja, hogy vele is volt olyan, hogy küldtek neki privit, és két hét múlva kérdezték, hogy miért nem válaszolt - hát mert a privi sosem jutott el hozzá. :roll:
Mi lehet a probléma, és hogy lehetne megoldani :?:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 4 hete #221987 Írta: Penngaladiel
Köszönöm, Aeglos. Nem szokásom avatarokon vitatkozni, azért is nem neked írtam, hanem maga a személyes avatar téma miatt. Ha személyesen az enyém, akkor ne legyen a nyilvános galériában, nem igaz? ;)

Több
20 éve 4 hete #221882 Írta: Aeglos

Penngaladiel írta: Kedves Illetékesek!

Annak idején egy jó adag avatarképért cserébe megkaptam kizárólagos használatra azt az avatart, amit most használok, ennek ellenére a kép visszakerült a nyilvános avatargalériába, és valaki használja is. Szeretném, ha a kép ismét kikerülne a közösből.

Köszi
Pennie

Én használom, mert tetszik, és nem írunk ugyanolyan topikokba, így nem is gondoltam, hogy zavaró lehet. De ha így áll a dolog akkor lecserélem valami másra.

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
20 éve 4 hete #221602 Írta: Penngaladiel
Kedves Illetékesek!

Annak idején egy jó adag avatarképért cserébe megkaptam kizárólagos használatra azt az avatart, amit most használok, ennek ellenére a kép visszakerült a nyilvános avatargalériába, és valaki használja is. Szeretném, ha a kép ismét kikerülne a közösből.

Köszi
Pennie

Több
20 éve 1 hónapja #219924 Írta: Sil
Thereon: privi ment. :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 1 hónapja #219916 Írta: Thereon
Áh igen, köszönön Sil és mégegy kérdésem lenne: Rohadtul idegesít a fórumomon a sorrend. Állandóan a régi üzenetek vannak elől hiába állítom át. És a témákat is be szeretném sorba állítani.

Thereon, a vándorló varázsló

Több
20 éve 1 hónapja #219851 Írta: Myräfelle
Legyen, legyen, legyen új szavazás!!!
Majd témákon is gondolkodom... 8)

Több
20 éve 1 hónapja #219697 Írta: Sil
Üdv a Fórumon! Igen, persze hogy járok, az Ünnepen is voltam. De az ilyeneket inkább priviben, ha lehet, vagy chaten. :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 1 hónapja #219692 Írta: Alcarcalimo
Szia!
A fórumokon érdemes benézned a Középfölde / Nyelvek írások topicba.
Ezenkívül érdemes ide is elnézned:
eldaryon.tolkien.hu
Szeretettel várunk!!!
Alcar

Több
20 éve 1 hónapja #219690 Írta: Sinda Sorontar
Szia Sil!

Látogatod még az Arcok Álruhában, meg a Cross Borns fórumokat?

Nagyon szép lett ez a honlap! Nagyon rég jártam itt...

Ha valakinek lenne otthon valamilyen dokumentuma a Sinda, Quenya nyelvtanulásról, nagy szivességet tenne, ha elküldené nekem!

pro.patrian@freemail.hu

Előre is nagyon köszönöm!

"A mesék igazak, csak hinned kell,
hogy Te vagy minden csodák forrása!"

Több
20 éve 1 hónapja #219664 Írta: Sil

Thereon írta: Hogyan tudom beállítani a (nem ezen) fórumon, hogy a felhasználók ne tudjanak témát nyitni?

A Jogosultságoknál a Hozzászólást (ez az új téma nyitása, a sima hozzászólás Válaszküldés fedőnéven szerepel) csak Moderátoroknak engedélyezed.

Tears unnumbered

Több
20 éve 1 hónapja #219659 Írta: Felagund

Thereon írta: Hogyan tudom beállítani a (nem ezen) fórumon, hogy a felhasználók ne tudjanak témát nyitni?

Felteszem úgy, hogy csak moderátoroknak engedélyezed, és megteszed magadat moderátornak :twisted:

Több
20 éve 1 hónapja #219647 Írta: Thereon
Hogyan tudom beállítani a (nem ezen) fórumon, hogy a felhasználók ne tudjanak témát nyitni?

Thereon, a vándorló varázsló

Több
20 éve 1 hónapja #219222 Írta: Dínchamion
Brisa, nem akartam vitatkozni, meg mittomén, és amúgyis csak érintőlegesen van közöm a dologhoz, mert a szavazásoknak minimum a felét általában másfél-két hónap után veszem észre... 8)

... csak arra akartam rámutatni, hogy miután ez sokaknak fontos lenne, vagy mittomén, talán ne csak a két - elfoglalt - admin tudjon szavazást csinálni. Felteszem megbíznak a modikban annyira, hogy nem lesz agyba-főbe szavazás.

;)

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 1 hónapja #219189 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Erről most itt ne nyissunk vitát.

Brisa

Több
20 éve 1 hónapja #219182 Írta: Dínchamion

Brisa írta: Szerintem egyhamar nem, mert csak Svin és Ankalimon tud szavazást indítani, de egyik elfoglaltabb, mint a másik...

Pedig nagyjából háromperces munka jogot adni másnak is... ;) Pl. neked. :) Vagy - mivel csak csoportoknak lehet - a modiknak úgy általában.

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.800 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére