Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
20 éve 4 hónapja #214042 Írta: Dínchamion

Ave írta: Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy Magyarországon hol lehet kapni gyűrűk urás ékszereket? Külföldi lapokon rengeteg ilyen lehetőség van, de itthon seholsem találtam. Tud valaki segíteni?
Kösszencs!

Külön ilyesmire szakosodott bolt nincs. Marad az internet, vagy az ékszerüzletek végignyálazása... Esetleg megkérdezheted az egyikben, hogy hol lehetne ilyesmit rendelni/csináltatni.

Bár részemről az internetes rendelést tartom a legegyszerűbbnek.

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #214041 Írta: Ave
Ave válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy Magyarországon hol lehet kapni gyűrűk urás ékszereket? Külföldi lapokon rengeteg ilyen lehetőség van, de itthon seholsem találtam. Tud valaki segíteni?
Kösszencs!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #213887 Írta: Gandalf

Dínchamion írta:

Acolyte írta: Amit hiányolok egy ici-picit, az a fajok leírásának hiánya. Illetve nem találtam.

Most így kapásból nem hinném, hogy lenne ilyesmi.

Ragadj billentyűzetet és csináld meg! ;)

Völgyzugolyon már van fenn, a Középfölde-rovatban, ha érdekel a téma! :wink: volgyzugoly.uw.hu :)

Több
20 éve 4 hónapja #213800 Írta: Dínchamion

Acolyte írta: Amit hiányolok egy ici-picit, az a fajok leírásának hiánya. Illetve nem találtam.

Most így kapásból nem hinném, hogy lenne ilyesmi.

Ragadj billentyűzetet és csináld meg! ;)

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 4 hónapja #213797 Írta: Acolyte
Üdv!

Nagyon szép az oldal! Bár új vagyok, Tolkien isteni világa nem ismeretlen számomra. Épp a kvíz felé kacsingattam, de gondoltam, benézek. Amit hiányolok egy ici-picit, az a fajok leírásának hiánya. Illetve nem találtam. Na, mennem kell!

Az élet olyan, mint a Ferrari.
Túl gyors.
De nem baj.
Úgyse engedheted meg magandak.
/Garfield/

Több
20 éve 4 hónapja #213791 Írta: Myräfelle
Sil, imádlak! :D
Már mióta nyúzom minden ismerősöm (meg azokat is, akiket nem ismerek), hogy mondja meg, hogy lehet saját képet felrakni a netre...
Most úgy néz ki, sikerült! :wink:
[size=9:3ks21cgo]És külön öröm, hogy olyan ember segített, akinek hasonló a zenei ízlése az enyémhez - de ez már igencsak az off kategória.[/size]

...A tündék hatalma régen elmúlt,
most már a világ körein kívül lakoznak,
és nem térnek vissza többé...

Több
20 éve 4 hónapja #212845 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Lesz egy. De még türelmet kérünk.

Brisa

Több
20 éve 4 hónapja #212837 Írta: Nimrocco mirimafea
Tábori kérdőívek mikor lesznek?
Lesznek egyáltalán?Vagy már vannak?

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 4 hónapja #212793 Írta: A Szürke Zarándok
Üdv!

Én is most csináltam phpBB-s fórumot ( me-libraries.uw.hu/forum/index.php ), és érdekelne, hogy hogy tudok rajta topic gazdákat, mert még csak moderátorokat, vagy adminisztrátorokat tudtam beállítani, és azt is az egyes fórumoknak, és nem a külön topicoknak. Valamint azt sem tudom, a Tolkien HU-n hogy csinálták azt, hogy bemutatkozást írhassanak a profilhoz, mert én nem tudtam beállítani.

Előre is köszönöm:
Szürke Zarándok[/i]

"Ma már minden út görbe."

Több
20 éve 4 hónapja #212569 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Rabyn: szvsz nem, mert csak témakörönként lehet beállítani a jogosultságokat, ha jól tudom, így ha a csapatok topicjai össze lennének vonva egy témakörbe, akkor nem lehetne megcsinálni, hogy csak az adott csapat tagjai szólhassanak hozzá.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 4 hónapja #212564 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Kérés, (netudom volt-e)
meg lehetne.e azt csinálni, hoyg a csapatok topicjait, egy nagy külün topicba tenni? és onnan nyílnának? mert szerintem az egy picit jobb lenne, hogy nincsenott az alján (ill régebben ugye a tetején) a cuccok

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 4 hónapja #212548 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Ranamarth írta: De még mindig ott tartok,hogy nem tudom,hogy kell felrakni a netre a képet. :oops:

A legegyszerűbb, ha keresel egy olyan képtárat, ahova ingyen felrakhatod a képeidet, pl:
kep.tar.hu
www.photobucket.com
fototar.origo.hu
Ezeknél csak regisztrálni kell (működő emailcímmel), és máris lesz egy saját képtárad, ahol nyithatsz külön mappákat, és feltöltheted a képeidet. :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 4 hónapja #212539 Írta: Ranamarth (Endóriel)
De még mindig ott tartok,hogy nem tudom,hogy kell felrakni a netre a képet. :oops:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
20 éve 4 hónapja #212504 Írta: Suhifarok
Rana, ezt, amennyire én tom, csak internetről tudod, szal valahogy tedd fel őket a netre és linkeld be.

Több
20 éve 4 hónapja #212485 Írta: Ranamarth (Endóriel)
me nagyon restelli megkérdezni,de hogyan lehet hozzászóláshoz képet rakni?Mármint van egy mappám és abból szeretnék képet berakni,úgy mint a többiek,de nem tudom,hogy kell? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 5 hónapja #211945 Írta: Kincső

Elenath Edainme írta: Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: Lehet, hogy én vagyok vaksi, de nem láttam Denethor topicot. Ha jól láttam, akkor szabad kérdeznem, miért nincs és nem lehetne orvosolni? Ha meg van, akkor bocs.

Nincs, mert nincs akkora igény rá. Nálam (Faramir topic) szoktuk kitárgyalni szegényt. :twisted: :wink: Ezt sose számítottam OFF-nak, különben is szinte minden téma D.-ral kapcsolatban Faramirhoz is kapcsolódik. Azaz eddig így volt. :P [size=9:3jp2i50p](100x inkább beszéljünk Denethorról minthogy oldalakon át a decukiezakép-nyáladzás menjen... :roll: )[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 5 hónapja #211893 Írta: Nimrocco mirimafea
Nevrast:azokat a leckéket Alcarcalimo készítette.Szerintem a legjobb amit tehetsz,h Őt megkérdezed ;)
Gondolom innen vannak--> eldaryon.tolkien.hu/index.php

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 5 hónapja #211770 Írta: Nevrast
Sziasztok!
Most határoztam el agam és elkeztden tanulgatni az alapokat a quenya nyelvböl. Le is töltöttem a leckéket, és már flottul megy, hogya lovak a fa alatt állnak meg satöbbi, csak a 2 és 3 leckénél nincs ott a megoldás. Én lettem volna vaksi és azt külön kell letölteni vagy tényleg nincs?
Előre is köszi.
A leckék tényleg nagyon jók:o)

Több
20 éve 5 hónapja #211705 Írta: Fennasiel
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: Lehet, hogy én vagyok vaksi, de nem láttam Denethor topicot. Ha jól láttam, akkor szabad kérdeznem, miért nincs és nem lehetne orvosolni? Ha meg van, akkor bocs.

Több
20 éve 5 hónapja #210967 Írta: Sil
Miért akarsz hozzászólás után visszalépni egy lapot (méghozzá, ha jól értem, a "Vissza" nyíllal...)? :hein: Ezt azért csinálja szvsz, mert ilyenkor az a művelet az előző lap (amire ilyenkor visszalépnél), amikor elküldted a hozzászólást, és ha engedne erre visszalépni, akkor elküldenéd ugyanazt a hozzászólást még egyszer... Használd inkább a topic tetején levő linkeket, ott vissza tudsz menni a témakörökhöz vagy a főoldalra is...

Tears unnumbered

Több
20 éve 5 hónapja #210966 Írta: Myräfelle
A legutóbbi alkalommal (de már máskor is)
az előbbb idézett figyelmeztetés után rákattintottam az OK-ra.
Ezután ezt az Információt írta ki a tolkien.hu:

"Nem tud ilyen sűrűn hozzászólást írni. Próbálja újra egy rövid idő múlva!"

De én nem akartam új hozzászólást írni, csak visszatérni az előző lapra.
Ezt megint csak úgy tehettem meg, hogy a címsort írtam át, mert ekkor is kiírta az "...olyan adatokat (POSTDATA) tartalmaz, amelyek lejártak..."

Mit csináljak a gépemmel (apu gépe)?
Vagy ő állított át valamit? Azt hiszem az animációk le vannak tiltva nála,
a mozgó emotikonok sem mozognak mindig a képernyőn.
Ez lehet összefüggésben a dologgal?
Az üzenetet neki is megmutattam, de nem tudta mire vélni.

Több
20 éve 5 hónapja - 20 éve 5 hónapja #210965 Írta: Myräfelle
Van egy problémám:
Amikor hozzászólást írok, és a végén, mikor "megtekintettem
az üzenetem", vissza szoktam lépni egy lapot. Ekkor a gép mindig kiírja
a következő hibaüzenetet:

"A megjeleníteni kívánt dokumentum olyan adatokat (POSTDATA) tartalmaz,
amelyek lejártak a gyorsítótárban.
Ha újraküldi az adatokat, akkor az űrlap által végrehajtott
művelet (pl. keresés vagy on-line vásárlás) meg lesz ismételve.
Ez néhány esetben problémát okozhat.
Az adatok újraküldéséhez kattintson az OK gombra."

Rákattintok, és újra megjeleníti. Ha a "mégsé"re kattintok,
szintén újra megjeleníti.
Csak úgy tudok visszalépni, hogy a böngésző
címsorába újra beírom a webcímet.
Ez mitől lehet :?: A smiley-k zavarják a szervert :?:
Vagy a gépben van a hiba :?:

Remélem érthetően írtam le a problémát...

Több
20 éve 5 hónapja #210953 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
A nyelvszakértőinket a Középfölde :arrow: Nyelvek és írások topikban találod.

Brisa

Több
20 éve 5 hónapja #210940 Írta: monesz
Sziasztok!
Remélem, tud valaki segíteni nekem. Férjhez megyek hamarosan, és szeretnék az eljegyzési gyűrűbe tünde nyelven gravíroztatni számunkra fontos szavakat. Én viszont nem ismerem a nyelvet, ezért ha valamelyikőtök tudna nekem segíteni, nagyon megköszönném, ha megadná az e-mail címét.
Előre is köszönöm nektek.
Mónika

Több
20 éve 5 hónapja #210305 Írta: Brisa

anjinsan írta: Sziasztok azt szretném megkérdezni, hogy a webmesternek küldött leveleket ki olvassa, ha olvassa egyeltlán valaki...

Svindler, csak hát ugye ő is szokott néha nyaralni, és akkor nem az e-mailjeit olvasgatja. :wink:

Gilloth: Ezt ne itt kérdezzétek, hanem a Középfölde :arrow: Kérdések topikban.

Rana: A topikgazdaságot ki kell érdemelni. Megbízhatóság, érettség, józan ész, megfelelő stílus és hasonlók kellenek hozzá. Meg persze olyan topik, amihez kell még gazdi. :D

Brisa

Több
20 éve 5 hónapja #210148 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Adelard írta: Valaki számitógéphez jól értő emberke nem tudja, mit kell csinálni a mirccel vagy a javával, h működjön és behozza a chatet?? olyan rossz h nemtudok chatelni... pedig jó a netem... :?

Adelard, le kéne írnod pontosan, mi a baj, milyen hibaüzeneteket ír ki, mióta nem megy, mit csináltál, miután elkezdett nem működni, mert ez így kevés. Se a tolkien.hu oldalról se mirc-en keresztül nem megy?

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
20 éve 5 hónapja #210139 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
ÖÖ.. nem tudom, kapcsolatot teremtett-e Mornambar azóta vkivel ezügyben, de volt egy problémánk...

Mornambar
Hely: Arnor
Elküldve: V Júl 25, 2004 4:15 pm

Akkor megvárom a Tábor végit...
Hely: Hobbitfalva, Völgyzugoly, Rohan...Kiskőrös
Elküldve: V Júl 25, 2004 2:45 pm Hozzászólás tárgya: Előzmény: #209597

Mornambar írta:

Hogy lett a Boszorkányúrból Murazor?

az oldal szerint, El-Murazor a neve ami Fekete Herceget jelent, (nem tom milyen nyelven????) de születésekor a Tindomul nevet kapta (=Szürkület,alkony, homály fia, quenyául).

Idézet:

Ezek a mesék megvannak magyarul is?

Nem tudom. Kérdezz olyant, aki mélyebben ismeri a forrásokat...
megkísérelhetem a fordítását.. de azt hiszem, van aki ezt gyorsabban és pontosabban meg tudja tenni...

Ha még nem tette meg, kérhetnénk segítséget?

Ha kotnyeles voltam, akkor sajnálom, :oops: és kérem törölni! :)
Előre is hantale le! :)

Több
20 éve 5 hónapja #210106 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Hogy lehet valaki topic gazda?

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 5 hónapja #210055 Írta: anjinsan

anjinsan írta: Sziasztok azt szretném megkérdezni, hogy a webmesternek küldött leveleket ki olvassa, ha olvassa egyeltlán valaki...

Ki tud valamit "Menelmirről" a forditásai tetszenek, bár lenne még mit csiszolnia a stílusán. Őt miért nem lehet látni semmilyen rendezvényen ?
Szivesen beszélgetnék vele.

Több
20 éve 5 hónapja #210018 Írta: Adelard
Valaki számitógéphez jól értő emberke nem tudja, mit kell csinálni a mirccel vagy a javával, h működjön és behozza a chatet?? olyan rossz h nemtudok chatelni... pedig jó a netem... :?

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.920 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére