- Köszönetek: 0
Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
- Sorel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Brisa
- Nem elérhető
A Tolkien Klub helyzete hasonló. Most lett levéve a főoldalról a leírása frissítés miatt. De az is meg van hirdetve mindig legalább két topikban.
Szerinted mit kellene még csinálni?
(Ja, azt kihagytam, hogy mindkét program megvan hirdetve újságokban is! Pl. VOX)
Brisa
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kincses írta: Én úgy tudom, hogy az Almásy téri szabadidő központban a Tolkien klub van és az most volt március 21-én. A noldás programot a Liszt Ferenc téri Szabó Ervin Könyvtárban tartják, és az április 3-án lesz (téma: küldetés) legközelebb, de ez le van írva www.tolkien.hu/nolda/index.html címen is.
Kincses[/color]
ÁÁÁÁÁAAAAAARRRRRRHHHHH!! Miért nem lehet erről normálisan tájékoztatni az embert????????
Our knees do not bend easily
- Kincses
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Felagund írta: Helló!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz a köv. noldás program az Almásy téri szabadidő központban? Lassan már itt az ideje nem???
Köszi
Felagund
Szia!
Én úgy tudom, hogy az Almásy téri szabadidő központban a Tolkien klub van és az most volt március 21-én. A noldás programot a Liszt Ferenc téri Szabó Ervin Könyvtárban tartják, és az április 3-án lesz (téma: küldetés) legközelebb, de ez le van írva www.tolkien.hu/nolda/index.html címen is.
Kincses
Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz a köv. noldás program az Almásy téri szabadidő központban? Lassan már itt az ideje nem???
Köszi
Felagund
Our knees do not bend easily
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa írta: budavarishop.freeweb.hu/
Brisa
- Dínchamion
- Nem elérhető
Mornambar írta: Ej, de régen vótam itt!
Ez most miért kellett? :hein:
Nimrodel O Lorien írta: Nem tud valaki egy magyar oldalt, ahonnan Egy Gyűrűt lehet rendelni?
Köszi!
Azt nem, sajnos. De vegyél egy ahhoz hasonló karikagyűrűt (pl. az Ékszerház honlapján az 584-es, a 200-as vagy a 480-as szinte teljesen ugyanaz, így kép alapján), és menj el egy ékszerészhez, hogy vésse bele a feliratot. Így még mindig olcsóbban jössz ki, mintha valahonnan úgy rendeled, hogy 'Az Egy Gyűrű'... Képesek pofátlanul magas árat elkérni érte, csak mert ráírják, hogy Gyűrűk Ura.
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Coralie
- Nem elérhető
Köszi!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Mornambar
- Nem elérhető
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Nimdraug
- Nem elérhető
- Dínchamion
- Nem elérhető
Nefadar írta: Hogy lehet az avatarom olyan kép ami ennek a fórumnak nem található meg az avatarjában?
Szerintem az avatár-galériára gondolsz...
Kérdezd meg Svindlert priviben, hogy lehet-e. De ha jól tudom, csak olyanok kaptak egyedi avatárt, akik valamivel hozzájárultak a fórumhoz: avatár-képekkel, ezzel-azzal. Próba cseresznye!
Üdv:
Dín
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Kincses
- Nem elérhető
Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk
- nido
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Amikor Eöl elvarázsolja Aredhelt, Szilmarilok, 16. fejezet. (Oda is van írva alá, hogy "Eöl enchants Aredhel". Bár alapból is erre a jelenetre tippeltem volna, nagyon jó kép a Sötét Tündéről. )Kincses írta: Meg tudná nekem mondani valaki, hogy ez a kép mit ábrázol?
www.warofthering.net/gallery/tednasmith/...epages/image67.shtml
A választ előre is köszönöm.
Kincses
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kincses
- Nem elérhető
www.warofthering.net/gallery/tednasmith/...epages/image67.shtml
A választ előre is köszönöm.
Kincses
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Íme néhány hely:
www.geocities.com/TimesSquare/4948/
home.earthlink.net/~darrenv/tolkein.html
members.tripod.com/~gandalfelmago/fonts.html
www.wir-stellen-vor.de/tolkien/tolkien-fonts.htm
www.warofthering.net/downloads/fonts.shtml
www.geocities.com/theringofdoom2 ... fonts.html -Itt van az is, amit Nimdorc keresett!
www.tolkiengesellschaft.de/links/linkfonts.shtml
Most per pillanat... Ennyi. De majd még keresek. :tongue: :aragorn3:
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Melkor a Vala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
(Aranybetűs)
Namarie!
- Dínchamion
- Nem elérhető
Nimdorc írta: Honnan lehet letölteni azt a betűtípust, amivel pl. a filmben a "Happy Birthday Bilbo Baggins" -felirat volt irva.
Cicafül írta: Sajnos azt a betutípust mi se találtuk, mikor a LEPre készült a Boldog születésnapot J.R.R. Tolkien felirat, így mi a Tolkien betutípust használtuk - ami majdnem olyan...de hogy honnan volt meg Gumipóknak, azt nem tudom...
Talán itt körül lehet nézni:
Dan Smith's Fantasy Fonts for Windows
Vagy innen elindulni:
The J.R.R. Tolkien Information Page
De még egyszerűbb, ha pl. a Yahoo!-ba beírod, hogy "fonts"+"LOTR"... Itt egy közvetlen link .
Üdv:
Dín
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- nido
- Nem elérhető
- amanibhavam
- Nem elérhető
hevgab írta: Kösz a segítséget. Most vagyok itt először, én is a Középfölde/nyelvek... oldalt kerestem, de nem találtam. Az odaugráss sikerült! Kösz!
Itt a közvetlen link a Nyelvek és írások topikhoz, bár nem egészen értem, miért olyan nehéz megtalálni, folyamatosan a felső tízben szerepel a Középfölde fórumon
love is the shadow that ripens the wine
- equus5
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
hevgab írta: Sziasztok!
Hol tudnék utánanézni a tünde-magyar nyelvezet rejtelmeibe? Esetleg van valamilyen szótár ez ügyben?
Nekem van egy 'Elvish to English' szótáram, de mint a nevében is benne van, angolul van...
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
:aragorn3: :arwen1:
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- hevgab
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Lora
- Nem elérhető
hevgab írta: Sziasztok!
Hol tudnék utánanézni a tünde-magyar nyelvezet rejtelmeibe? Esetleg van valamilyen szótár ez ügyben?
ajánlom figyelmedbe a Nyelvek és írások topicot....... meg én csak ezt tudom : www.tolkien.hu/misc/quenya/
Gyöngycem (voltam valaha)
- Nimdraug
- Nem elérhető
- hevgab
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.