Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
22 éve 3 hónapja #68537 Írta: Ragoran
Svin: asszem megnyujtottam a Viges topikot. Tudnál rajta segíteni???

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #68227 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Köszönöm Svin!Hamarosan megpróbálom :)

I make my own luck.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #68157 Írta: svindler
Lara: egyszeruen csak ird bele a szovege a linket, de vigyazz legyen szokoz elotte es utana is, ne kosd ossze kotojellel mas szavakkal. Pl:

www.valami.hu/kepek/kep1.jpg

Es mar kesz is a link, a forum tudni fogja, hogy ez link, mert http-vel kezdodik.

Több
22 éve 3 hónapja #68150 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Valaki le tudná írni,hogy hogyan lehet képeket belinkelni?A képek topicban le van írva,csak azt nem tudom,hogy az nem -e a régi fórumhoz tartozik.Köszönöm

I make my own luck.

Több
22 éve 3 hónapja #66914 Írta: shaira
Svindler: Nagyon KÖSZÖNÖM!!!!!!!!! :up:

Több
22 éve 3 hónapja #66895 Írta: svindler
shaira:
A Profil lapon van egy olyan resz, hogy Az email cím mások által megtekinthető:, azt Igen-re kell allitani, ha azt akarod, hogy megjelenjen az email cimed. En most atallitottam nalad.

Több
22 éve 3 hónapja #66877 Írta: shaira
Svindler: megkérhetnélek, hogy reagálj már az utóbbi 2 hozzászólásomra ebben a fórumban! (:rmad2: :mad2:) (miért nem jelenik meg az e-mail címem, pedig ki van írva; és a kedvenc részek-et nem akarod megnyitni?

Több
22 éve 3 hónapja #66854 Írta: svindler
Avatar ugyben javaslom a Fontos: Pár szó az új és régi fórumról temat, amit amugy is erdemes elolvasni...

Több
22 éve 3 hónapja #66852 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Na,ez engem is érdekelne...

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 3 hónapja #66822 Írta: Álmos
Hahó Svindler :)

Kérdezném, hogy csak azok közül az avatarok közül lehet választani, ami fent van a szerveren, vagy feltölthetek sajátot is?

Köszike

D.

Huhú :)

Több
22 éve 3 hónapja #66768 Írta: svindler
Szerintem a gyurus tema nemigazan ebbe a topicba tartozik. Talan a Kerdesek cimuben kellene folytatni....

Több
22 éve 3 hónapja #66766 Írta: Mornambar
Viiszatérhetnénk a GYŰRŰKHÖZ :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: [/list]

Több
22 éve 4 hónapja #66645 Írta: shaira
Svin: miért nem jelenik meg az e-mail címem? Pedig beírtam, ki is javítottam, de nem rakódik ki.

Több
22 éve 4 hónapja #66620 Írta: shaira
Svindler: nem lehetne megnyitni a kedvenc részek topicot?

Több
22 éve 4 hónapja #66110 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
the ring verse

www.tolkien-archives.com/library ... ages.shtml

"Kane o Keizai Suru"

Több
22 éve 4 hónapja #66101 Írta: Break
Break válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Lehet, hogy nem az oldallal kapcsolatos, de szeretném megkérdezin, hogy:

Ki tudja nekem leírni ide az ANGOL TELJES gyűrűverset?

Előre is köszi: Break

Több
22 éve 4 hónapja #65905 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Svindler:rendben van.már ezt is nagyon köszönöm :D !

Több
22 éve 4 hónapja #65765 Írta: svindler

Penngaladiel írta: Svindler, igaz az, hogy a régi fórumból átmentett hozzászólások között nem keres a kereső, vagy csak nekem nem működik? Ha tényleg nem, lehetne valami megoldást találni?

Hat ezt most nem tudnam megmondani. Elofordulhat. Egy biztos, a kereso elegge szelektiven mukodik, es kozel sem adja ki az osszes lehetseges eredmenyt...

Több
22 éve 4 hónapja #65763 Írta: shaira
Svin: Szerintem a kedvenc részek topicot is érdemes lenne megnyitni.

Több
22 éve 4 hónapja #65762 Írta: Penngaladiel
Svindler, igaz az, hogy a régi fórumból átmentett hozzászólások között nem keres a kereső, vagy csak nekem nem működik? Ha tényleg nem, lehetne valami megoldást találni?

Kösz
Pennie

Több
22 éve 4 hónapja #65761 Írta: svindler
Yao: Nem tudok most mar osszevonni ket temat eggye (vagyis tudok, de nem eri meg a faradtsagot a macera), ezert is nem akarom a D&D-s topicot a mostani szerepjatekossal osszevonni.
Viszont megnyitni sincs ertelme, mert ott a szerepjatek tema, ott nyugodtan ki lehet targyalni az ilyen dolgokat, pont arra van.
A Tunde<->Torp temanak meg nem sok ertelmet latom :) Azon mar indulaskor is kar volt vitazni.
A kepek viszont jo otlet. Meg is nyitom azt hiszem.

Több
22 éve 4 hónapja #65758 Írta: Liang
Svindler:Lenne pár:D&D és GYU,Negyedkor,Tünde<->Törp,KÉPEK,Új honlapok.Azthiszem ennyi.Ezeket át lehetne rakni más topicocba.Pl:a KÉPEK és az Új honlapok lehetne együtt,D&D és GYU mehetne a Szerepjátékhoz,stb.

Több
22 éve 4 hónapja #65597 Írta: Yavanna
Hm. Akkkor ez valszeg' a technika ördöge lesz! :? Mindenesetre azért köszi Svin'! :) Egyébként nem olyan gáz, csak amikor üzeneteket törlök, akkor kell koncentrállni, hogy jó helyre tegyem azt a kis pipát. Fura dolog ez, mert azóta megállapítottam, hogy ez a jelenség csak az én gépemen figyelhető meg; ha a suliból, vagy a céges gépről megyek föl, akkor minden simán műxik...érdekes!

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 4 hónapja #65476 Írta: Ragoran
Svin: ha az alul lévő görgetősávval akarok eljutni egy másik oldalra (pl. Film-ből, Középföldé-re) akkor nem jelzi ki a Kreatív szekciót, csak az én gépem ien hülye??

Több
22 éve 4 hónapja #65417 Írta: Varda Tintallë
Kösz Svindler, ma már működött.

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...

Több
22 éve 4 hónapja #65328 Írta: Telumehtar
Drága Svindler!

Lenne egy ÓRIÁSI kérésem...

A Hobbitok elnevezésü topicban már volt róla szó hogy nem jó az ugy hogy van Samus/Seanes és Frodós/Lijes topic viszont Pippines/Billys és Trufás/Domos nincsen...
Eleinte nem zavart az hogy a Hobbitoknál irtunk róluk viszont amikor keztem rájönni hogy milyen helyes Dominic Monagham akkor kicsit kényelmetlenné válna számomra az hogyha én irnék egy olyan hozzászolást hogy:

,,Oooolyan helyes Dominic Monagham!!!!Ugy imááádom....( :oops: ) "

míg a többiek a Hobbitok által is használatos megyeio pénzérmékröl beszélgetnének vagy valami más ILYEN témárol....

Ezuton is szeretném kérvényezni hogy valami különállo topic legyen (Szerintem a Film alatt) Dom/Trufa és Billy/Pippin számára....

Ezáltal megkönnyitenéd a dolgát néhány más Billys Domos rajongonak (köztük nekem is,remélem rajtam kivül is vannak)....

Légyszi legalább 1 próbát tegyél hogy müködik-e a dolog mert ha nem és pangás van akkor nem erőltetem.

Elöre is köszönöm:
Telumehtar

Több
22 éve 4 hónapja #65273 Írta: svindler
Yao: melyik temakra gondolsz?

Varda: Nekem mukodik... De a levelkuldesben nem nagyon lehet bizni. Teny, hogy neha a szerver elkeveri a leveleket. Illetve az is lehet, hogy annal a szervernel volt valami gaz amelyik a Te leveleidet fogadja. De igazabol nem tudnam megmondani az okat...

Yavanna: Hat sajnos ebben nem nagyon tudok segiteni. Az oka olyasmi lehet hogy az egyik privat uzeneted subject mezoje tul hossz, es nincs benne szokoz. Ekkor a megoldas, hogy pl letorlod azt az uzenetet...
Ha nem ez az oka, akkor sajnos nem tudom mi.

Több
22 éve 4 hónapja #65123 Írta: Yavanna
Szia Svin'! Lenne egy kis gondom. Az a helyzet, hogy 'kinyúlt' a privim. De nem az egész, hanem csak az a rész, amikor behozza a beérkező üzik listáját, hogy kitől mit kaptam. Amikor rákattintok az üzenetre és behozza magát a szöveget, az már rendben van.
Lehetne ezen valahogy segíteni?

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 4 hónapja #64945 Írta: Varda Tintallë
Aiya!

Miért nem jön értesítés a hozzászólásról, mikor pedig be van kapcsolva a téma figyelése?!?! :cry: :twisted: 19-e óta nem kaptam semmit, pedig volt hozzászólás!

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...

Több
22 éve 4 hónapja #64944 Írta: Liang
Svindler:a régebbi topicok közül meg lehetne nyitni párat? Nem lenne egy rossz dolog...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.757 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére