- Köszönetek: 0
HNE
- Ben
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Akkor a február 17-e, Ferenc körút 24 még áll? Mármint gondolom, h még nem rombolták le... De mint potenciális HNE-helyszín - és a HNE mint olyan, lesz-e.
Na jó, ezen igazodjatok ki...
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Namarie
- Nem elérhető
Melyanna írta:
Hangos, virtuális nazgúlsikoly :eek2:Angwen írta: Aki kategorikusan és elvágólagosan 24-párti, az jelezze egy hangos virtuális sikoly által.
De úgysem tudok mást tenni, a sulit sajna nem hagyhatom ki :triste:
Én megelégszem egy tündesuttogással. De jobb lenne a 24.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Leguanember
- Nem elérhető
icke írta: Üdvözletem!
Kedves koordinátorunk nyilván még a vizsgaidőszak átkos hatásait nyögi, így csúszhatott be az a két apró baki, amelyek közül az egyik kissé megnehezítené a fordítók dolgát - engedelmetekkel, a javított verzió:
And thus in anguish Beren paid
for that great doom upon him laid,
the deathless love of Lúthien,
too fair for love of mortal Men;
and in his doom was Lúthein snared,
the deathless in his dying shared;
and Fate them forged a binding chain
of living love and mortal pain.
icke
Korrektorblog rulz.
Hogy ne csak kívülállóként pattogjak, majd készítek fordítást. Előreláthatólag nem leszek jelen HNE-n (akkor tehát 17-e?), majd elküldöm nektek, várva a visszajelzést.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- icke
- Nem elérhető
- Angwen
- Nem elérhető
Melian: sajnálom... Én viszont 24-én alighanem egy szerepjátékos versenyen fogok mesélni egész nap...
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Melian
- Nem elérhető
- icke
- Nem elérhető
Kedves koordinátorunk nyilván még a vizsgaidőszak átkos hatásait nyögi, így csúszhatott be az a két apró baki, amelyek közül az egyik kissé megnehezítené a fordítók dolgát - engedelmetekkel, a javított verzió:
too fair for love of mortal Men;
and in his doom was Lúthien snared,
of living love and mortal pain.
Kösz, Ádám, tényleg három volt
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Angwen
- Nem elérhető
too fair for ove of mortal Men;
and in his doom was Lúthein snared,
of living loveand mortal pain.
Várom az ötletes, frappáns és hangzatos fordításokat magyarra, Sindarinra, Quenyára, kinek hogy tartja úri kedve!
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Angwen
- Nem elérhető
- Newra
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: Newra: ha 20an vagyunk, a bor 100 Ft/fő
Egészségetekre a sütikét (én nagyon sajnáltam, hogy ott maradt )
Nem kap ám mindig olyan drága bort! Még mit nem!
Amit vettél azért volt 2000 Ft, mert (asszem) 2002-es évjáratú volt. Állítólag az jó évjárat. A bátyámnak ízlett is rendesen!
Az időpontra visszatérve, úgy látom hogy több embernek inkább a 17-e jó. Meg köv. héten úgyis farsangi meghallgatás, szerintem nem kéne keresztbeszervezni.
De majd Angwen megmondja mi legyen.
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ejjjj eddig csak egy kis ajándék mostmár bérleti díj? Hajjjjjj...Newra írta:
Newra írta: Ezzel szerintem megváltjátok a következő 10 évre a bérleti jogot.
Ahogy írtam is szerintem. De nem jött be. A bátyám mostantól minden alkalomra szeretne egy bort.
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Artemisz
- Nem elérhető
Melyanna írta: Kispajtások,
arról beszéltünk, hogy a következő HNE-alkalom február 17-én lesz, de közben megkaptam a féléves órarendemet, és nekem aznap suli van (5-ig, Békásmegyeren...).
Lehetne esetleg a következő héten tartani? (24-én)
Nem szeretnék kimaradni a jóból :crap:
Sajnos ha 24-én lesz, én is kimaradok
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Thereon
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Namarie
- Nem elérhető
Én is inkább 24-ére szavazok, mivel tesókám szülinapját ünnepeljük 17-én.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Melian
- Nem elérhető
arról beszéltünk, hogy a következő HNE-alkalom február 17-én lesz, de közben megkaptam a féléves órarendemet, és nekem aznap suli van (5-ig, Békásmegyeren...).
Lehetne esetleg a következő héten tartani? (24-én)
Nem szeretnék kimaradni a jóból :crap:
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Newra
- Nem elérhető
Newra írta: Ezzel szerintem megváltjátok a következő 10 évre a bérleti jogot.
Ahogy írtam is szerintem. De nem jött be. A bátyám mostantól minden alkalomra szeretne egy bort.
Mit szóltok ahhoz, hogy mindig összedobnánk fejenként 50 ft-ot és én megvenném a bort? Mondjuk teremhasználati díj néven. Még így is jobban járunk, mintha a teaházban fizetjük a 450 ft-os teákat.
Ja a következő alkalom megváltva Tünde süteménye által. (Nagyon finom volt!)
Köszönjük Oisin az előadást! (Én ezt a játékot már ismertem )
- Panni
- Nem elérhető
Celebrom írta: Jó volt az előadás és a beszélgetések közben. Növekszik a vérfertőzöttek szám.
Ja és Oisin átvittem a tündéket.
Remélhetőleg legközelebb már nekem sem fog közbejönni semmi és nővelem azt a bizonyos számot...
Amúgy nekem is sikeült átvinni őket
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Celebrom
- Nem elérhető
- Oisin
- Nem elérhető
www.plastelina.net/games/game2.html
Tolkien barátok számára átfogalmazva: juttass át 3 embert és 3 tündét Tol Eresseára anélkül, hogy elhalványodnának (ahol több az ember mint a tünde, ott a tündék elhalványodnak).
:disappear:
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Tünde
- Nem elérhető
Sokat lehet tanulni ezeken a beszámolókon, véleménycseréken.
Ismét okosabbak lettünk néhány elmés beszólással (Melián)
Newráéknak pedig jó étvágyat.
(Feledékenységem következtében még 10 évre biztosítottam a nappalit magunknak )
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Newra
- Nem elérhető
Ben írta:
Ha esetleg mégsem kell neki, akkor sem megy majd veszendőbe, szvsz...Newra írta: Emberek ne vicceljetek már, most tényleg vettetek bort?
Ezt pusztána alkohol hatása alatt írtuk tegnap...
Bár a bátyám nagyon-nagyon fog neki örülni. Ezzel szerintem megváltjátok a következő 10 évre a bérleti jogot.
Ez most már erősen OFF itt
Ben nem kell félned, a bátyámnak biztosan kelleni fog!
ON
Még 1x a cím :
Ferenc körút 24. 3. emelet. A 32-es kapucsengő.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Máskor felügyeljétek egymást jobban iszogatás közben/utánNewra írta: Emberek ne vicceljetek már, most tényleg vettetek bort?
Majd mondjuk amikor ez az üveg bor elfogy
- Ben
- Nem elérhető
Ha esetleg mégsem kell neki, akkor sem megy majd veszendőbe, szvsz...Newra írta: Emberek ne vicceljetek már, most tényleg vettetek bort?
Bár a bátyám nagyon-nagyon fog neki örülni. Ezzel szerintem megváltjátok a következő 10 évre a bérleti jogot.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Newra írta:
Cím: Ferenc körút 24. 3. emelet. A 32-es kapucsengő.
Megközelíthetőség:
4/6-os villamos Mester utcai megállója. Onnan kb. 20 lépés. Van ott egy bolt, amiben anyagokat árulnak és ki van írva, hogy: "Anyagok 390 Ft/m-ért, mert újra megbolondultunk!" Na a ház pontosan amellett található jobbra.
VAGY
Metróval a Ferenc körút megállóig kell menni. Onnan végig a Ferenc körúton kb. 5 perc gyalog.
- Newra
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
- Melian
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.