HNE

Több
17 éve 11 hónapja #314052 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: HNE
Megvettem a bort
2000 forint
hozaztok egy csepp pénzt

csókolat

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 11 hónapja #314049 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: HNE
Üdvözletem!

Ja, jókor szóltok... Körülnézek azért a pincében...

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 11 hónapja #314043 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: HNE

Newra írta: Thummerer pincészet, Eger

Most reggel 9 óra van... akkor az elkövetkezendő órákat vadászattal töltjük, de mi van, ha nem kapunk ilyet...? 8O
Mehetünk a rétre...? :twisted:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 11 hónapja #314036 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: HNE
Népek, aki még olvassa és tud, hozzon magával bögrét !

Szőnyeg már van, de mivel múltkor sem zavart senkit sem a padlón ülés, így mind1.

A bátyám itt ül mellettem, üdvözletét küldi és ugyan nem üzeni, de rendkívüli módon örülne némi ajándéknak. (Ajándék alatt értsd: jófajta magyar vörösbor (Thummerer pincészet, Eger))
Szó szerint idézem: "Ha nem akkor sincs harag, csak legközelebb mentek a rétre gyűlni." :mrgreen:
Másik fontos dolog: Aki még 1x magázni meri, arra olyat ráver, mint egy barlangi troll. :blackeye: :twisted:

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 11 hónapja #313475 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: HNE

Alyr Arkhon írta:

Gandalf írta: A Hírlevélben és a Hírmondóban egy nagyon rövid élménybeszámoló szokott lenni ezekről az alkalmakról.

Ery ezen kívül a Tolkien.HU főszerkesztőjeként majd szorgalmazni fogja, hogy a HNE előadói előadásuk vázlatait vagy szövegét töltsék fel a főoldalra. Reméljük, minél többen szánják erre rá magukat. :wink:

Az a baj h ezek igazából nem előadások, hanem témavezetések.

Így van. Mindazonáltal ha van olyan lelkes ember (egyáltalán nem kell azonos legyen a témavezetővel), aki szívesen írna beszámolót többé-kevésbé összefüggő formában mindarról, amiről szó esik, ne fogja vissza magát! :)

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
17 éve 11 hónapja #313408 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: HNE

Gandalf írta: A Hírlevélben és a Hírmondóban egy nagyon rövid élménybeszámoló szokott lenni ezekről az alkalmakról.

Ery ezen kívül a Tolkien.HU főszerkesztőjeként majd szorgalmazni fogja, hogy a HNE előadói előadásuk vázlatait vagy szövegét töltsék fel a főoldalra. Reméljük, minél többen szánják erre rá magukat. :wink:

Az a baj h ezek igazából nem előadások, hanem témavezetések.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 11 hónapja #313312 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: HNE
A Hírlevélben és a Hírmondóban egy nagyon rövid élménybeszámoló szokott lenni ezekről az alkalmakról.

Több
17 éve 11 hónapja #313309 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: HNE
Nem lehetne esetleg egy összefoglaót írni arról, hogy mi is történt ottan?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 11 hónapja #313226 Írta: Gandalf
Kérlek írjatok ki minden fontos tudnivalót a főoldalra, majd engedélyezem! Köszi!

:!:

Több
17 éve 11 hónapja #312846 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: HNE

Remzymama/Tünde írta:

Artemisz (Erenya) írta: Mikor lesz a köv. HNE?

20.-a (köv szombat) 14 óra Newra bátyjának lakása (címet lásd egy kicsit lejjebb) :D

Hannon le

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
17 éve 11 hónapja #312845 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: HNE

Artemisz (Erenya) írta: Mikor lesz a köv. HNE?

20.-a (köv szombat) 14 óra Newra bátyjának lakása (címet lásd egy kicsit lejjebb) :D

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 11 hónapja #312844 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: HNE
Mikor lesz a köv. HNE?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
17 éve 11 hónapja #312841 Írta: Angwen

Newra írta: Eddig 14h-kor kezdtünk. Angwen: most is lehet ekkor a kezdés?

Igen, ez az időpont eddig úgy tűnt, beválik.

Több
17 éve 11 hónapja #312826 Írta: Melian

Newra írta: Igen, áll a helyszín javaslat, ha Nektek is megfelel. :)

Előre is nagyon köszönjük! :itscool:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 11 hónapja #312812 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: HNE
Én most sajnos, úgy néz ki, nem tudok menni. :cry:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 11 hónapja #312797 Írta: Newra
Igen, áll a helyszín javaslat, ha Nektek is megfelel. :)

Bátyuskám úgy sem lesz otthon, úgyhogy szabadon garázdálkodhatunk. :lol:

Eddig 14h-kor kezdtünk. Angwen: most is lehet ekkor a kezdés?

Beidézem, amit a múltkori alkalom előtt írtam, hátha valaki még nem tudja a címet.

Newra írta: Cím: Ferenc körút 24. 3. emelet. A 32-es kapucsengő.

Megközelíthetőség:
4/6-os villamos Mester utcai megállója. Onnan kb. 20 lépés. Van ott egy bolt, amiben anyagokat árulnak és ki van írva, hogy: "Anyagok 390 Ft/m-ért, mert újra megbolondultunk!" Na a ház pontosan amellett található jobbra.
VAGY
Metróval a Ferenc körút megállóig kell menni. Onnan végig a Ferenc körúton kb. 5 perc gyalog.

A telefonszámom még mindig: 06-20/777-93-45

Több
17 éve 11 hónapja #312636 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: HNE
Üdv!

Azt találtuk ki FB megbeszélésen, hogy a Wikipédia eléggé szegényes és néhol hibás is a Tolkien témájú cikkekkel kapcsoltaban. Mivel a Tolkien Tudósaink itt tanyáznak ezért rátok bíznánk a feladatot, hogy ezen változtassatok:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 11 hónapja #312425 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: HNE

Melyanna írta: Ha Newra - és a kedves bátyókája (akié minden tiszteletünk, hogy olyan jól viselt bennünket a múltkor :wink: ) is úgy akarják, akkor reméljük, van helyszín :D

Tudtommal az a helyszín áll, legalábbis pár hete még így volt. De kéretik eljuttatni a "mikrofont/szócsövet" Newrához, nyilatkozzon ő. :twisted: :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 11 hónapja #312367 Írta: Melian

Oisin írta: Helyszín van már vagy keressek én?

Ha Newra - és a kedves bátyókája (akié minden tiszteletünk, hogy olyan jól viselt bennünket a múltkor :wink: ) is úgy akarják, akkor reméljük, van helyszín :D

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 11 hónapja #312342 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: HNE
OK, vállalom a BoLT végét. Helyszín van már vagy keressek én?

Üdv,
Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
17 éve 11 hónapja #312007 Írta: Newra
Előadó hiányában meg teázunk egy jót! :D

Képeim a múltkori alkalomról: (Bár csak egy kép lett igazán jó)

kep.tar.hu/newra22/50417748#2

Több
17 éve 11 hónapja #311879 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: HNE
Ha más nem, én lehet h elvállalom, péntekig kérek gondolkodási időt.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
17 éve 11 hónapja #311860 Írta: Angwen

Alyr Arkhon írta:

Gandalf írta: Akkor végül Az elveszett mesék könyvének második kötetéből semmi sem maradt hátra?

De. Én csak az első három sztoriról meséltem, a vége még hátravan.

Hm, csak kétszer kérdeztem rá... ;)

Hát akkor, ki vállalja az Elveszett Mesék II/2-t? Figyelem, ez az utolsó alkalom, hogy magyar forrásból lehet alkotni!

Több
17 éve 11 hónapja #311772 Írta: Rózsa
Rózsa válaszolt a következő témában: HNE

Angwen írta:
(Zárójeles közérdekű információ: valószínűleg az elkövetkezendő időszakban az MTT könyvtára nálam fog vendégeskedni, úgyhogy amennyiben bárki szeretné felhasználni mindenféle okos tevékenységhez, pl. HNE-re való készüléshez, nekem szóljon!)

Szia Angwen!

Nem tudom, meddig fog ott vendégeskedni a könyvtár, de a LEP-en a könyvtár számára vett az MTT 3 könyvet. Akkor azt Neked juttassam el?
Mondjuk jan.15. vezetőségin...

Rózsa

Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"

Több
17 éve 11 hónapja #311664 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: HNE

Gandalf írta: Akkor végül Az elveszett mesék könyvének második kötetéből semmi sem maradt hátra?

De. Én csak az első három sztoriról meséltem, a vége még hátravan.

20án nem tudok menni, utánavaló héten előreláthatólag 4 vizsgám lesz.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 11 hónapja #311642 Írta: Gandalf
Akkor végül Az elveszett mesék könyvének második kötetéből semmi sem maradt hátra?

Több
17 éve 11 hónapja #311640 Írta: Angwen
Na, tovább nem várok, meghirdetem a jan. 20-ai HNE témáját, ami nem más, mint a harmadik kötet: The Lays of Beleriand. Kb. egy hetetek van rá, hogy lestoppolja valaki a témát, különben én tartom, és akkor jaj nektek! :D

(Zárójeles közérdekű információ: valószínűleg az elkövetkezendő időszakban az MTT könyvtára nálam fog vendégeskedni, úgyhogy amennyiben bárki szeretné felhasználni mindenféle okos tevékenységhez, pl. HNE-re való készüléshez, nekem szóljon!)

Több
17 éve 11 hónapja #309159 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: HNE

Aranill írta: Január 20 fixnek tekinthető!? Hol?

Szerintem fixnek, a helyszín meg gondolom Newra bátyjának a lakása, Ferenc körút 24, 3. emelet 32-es kapucsengő. :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 11 hónapja #309139 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: HNE
Január 20 fixnek tekinthető!? Hol?

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Több
17 éve 11 hónapja #309116 Írta: Angwen
Akkor ellenszavazat hiányában (ha jól értettem, Felagundnak nem a jan. 20-szal, hanem a vizsgaidőszakkal van baja, ezen meg sajnos nem áll módomban segíteni :( ) meghirdetem a következő alkalmat jan. 20-ra. Alyr, áll még a kérdésem: maradt még olyan rész a második kötetből, amit nem érintettünk?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.545 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére