EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Több
16 éve 5 hónapja #366224 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Időjárás

Úgy csomagoljatok, hogy hideget-meleget egyaránt mondanak a jövő hétre! :!: Az esték pedig pláne hűvösek tudnak lenni, úgyhogy inkább csomagoljatok plusz pulcsikat, hosszúgatyát, zoknikat, dzsekit, mint hogy fázzatok! Nem szeretnénk, ha a fél tábor megbetegedne! (De azért a ló másik oldalára sem kell átesni: nagy melegre való könnyű ruhák, sapi, fejkendő, naptej, stb. is legyen! :) )

Met.hu előrejelzése S.újhelyre:
szombat napos 14-30°C
vasárnap változékony 16-32°C
hétfő zápor, zivatar 20-27°C
kedd zápor, zivatar 16-20°C
szerda zápor, zivatar 14-20°C
csütörtök zápor, zivatar 14-20°C

Metnet.hu -é (reggel / délután):
szombat 15 és 20 °C 31 és 36 °C
vasárnap 15 és 20 °C 30 és 37 °C
hétfő 17 és 22 °C 25 és 32 °C
kedd 13 és 20 °C 22 és 28 °C
szerda 12 és 17 °C 23 és 28 °C

De a 15 napos előrejelzés* szerint utána megint napos és meleg idő lesz ;) :!:

*kattintsatok az "északkelet" fülre, praktikusan :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 5 hónapja #366209 Írta: Sötét Úr

Alyr Arkhon írta: Sztrájkra visszatérve: Legutóbb egy egész délelőttön át tartott...
A szakszervezetnek se érdeke, hogy túl sokáig ne menjenek a vonatok, erre rájöttek még télen, amikor kiderült, hogy a Volán ha szűkösen is de tudja pótolni a legtöbb kieső vonatot.
Lehet h most tovább húzzák, de nem hiszem h túlságosan...

Sajnos ennél bonyolultabb (és mocskosabb) a dolog, de legyen igazad. (Ha bővebben kifejteném, súlyosan vétenék a fórum szabályai ellen...)

Dorw: Mivel többszörösen is vonathoz vagyok kötve, ki kell hagynom e nagyszerű alkalmat sokoldalúságom bizonyítására :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 5 hónapja #366192 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Finwe írta: én nem megyek ugyan táborba de ha kell szívesen segítek:)
biztosra:)

Köszönöm! :D
Még valaki, aki lovagfélének érzi magát és nem csak dáridózni szeret, hanem küzdeni is? :wink:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
16 éve 5 hónapja #366186 Írta: Alyr Arkhon
Sztrájkra visszatérve: Legutóbb egy egész délelőttön át tartott...
A szakszervezetnek se érdeke, hogy túl sokáig ne menjenek a vonatok, erre rájöttek még télen, amikor kiderült, hogy a Volán ha szűkösen is de tudja pótolni a legtöbb kieső vonatot.
Lehet h most tovább húzzák, de nem hiszem h túlságosan...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 5 hónapja #366184 Írta: Lyona
Lyona válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

dorwinion írta: Autós fuvarra áhítozók!
A táborban lévő autós személyekkel el lehet intézni a dolgot, de illik megkérdezni a dolog anyagi vonzatát! (néhány km a távolság, de az autó nem lvegővel meg, és sok kicsi... :wink: )

Mondomén, mosoly, csoki, anyagiak :) (láttam már olyat, hogy valaki a csokinak jobban örült... ;) )

Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!

Több
16 éve 5 hónapja #366183 Írta: Estel Adániel
Az már kettő... 8) még valaki? :look:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
16 éve 5 hónapja #366180 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
én nem megyek ugyan táborba de ha kell szívesen segítek:)
biztosra:)

Több
16 éve 5 hónapja #366155 Írta: Sötét Úr

Sil írta:

Sötét Úr írta: ha jól emlékszem, a kenguru.hu-t ajánlotta ilyen célokra Sil, Minden Linkek Úrnője :)

Félig emlékszel jól. Olosta volt az, nem én. :wink:

Ld. a profilom utolsó mondatát :D

[szerk] Inkább ellenőriztem, és valóban. Szóval az utolsó előttit... [/szerk]

Több
16 éve 5 hónapja #366153 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Aki még egyszer le mer orsikázni pofon vágom. Komolyan mondom.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 5 hónapja #366109 Írta: Estel Adániel
Ilyesmitől tartottam. :? Jó, akkor legyen 100%. ;)
[size=9:3v07cwj0](...ez a 90 nekem is új ám! 8O) :D [/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
16 éve 5 hónapja #366100 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Furi írta: én mennék, de nem vagyok től markos! meg azt se tudom hova kell menni és mikorra...

Minden tiszteletem a tiéd, de valóban nem. ;)
Egyébként péntek reggel 8-negyed 9, Csepel Pláza.

Több
16 éve 5 hónapja #366096 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
én mennék, de nem vagyok től markos! meg azt se tudom hova kell menni és mikorra...

Több
16 éve 5 hónapja - 16 éve 5 hónapja #366095 Írta: dorwinion
Autósfuvarra áhítozók!
A táborban lévő autós személyekkel el lehet intézni a dolgot, de illik megkérdezni a dolog anyagi vonzatát! (néhány km a távolság, de az autó nem levegővel megy, és sok kicsi... :wink: )

És most jön a feketeleves!

Korábban kértem 3-4 markos legény segítségét a péntek reggeli cuccoláshoz. Eddig csak Estel jelentkezett. (ő csak 90%-ra tudta megígérni, de ezért is köszönet illeti, mert a szándék ott van.) Ez a hozzáállás siralmas.
Csak, hogy tisztázzuk: a cuccok maguktól nem fognak rámászni az utánfutóra. Ha nekem kell lehordanom a holmikat...
... ide mindenki gondolja a legborzalmasabb dolgot, ami valaha az eszébe jutott!

Több
16 éve 5 hónapja #366009 Írta: Remzy
Remzy válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
umm, mire vagy képes pénzért ? o.O

OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?

neköss bele a hejesirásomba ;>

Több
16 éve 5 hónapja #366002 Írta: Nóli i linantea
Furi neked is nő a pajeszod nem csak Ákoskának? XD

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 5 hónapja #366001 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
anyagi téritésért (kápéban) képes vok, várom a jelentkezőket :lol: :lol:

Több
16 éve 5 hónapja #365998 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Lora írta:

Gandalf írta: Nincsen bolt a közelben.

de vaaan. :P kfalván van egy kisbolt.. (asszem tavaly még kettő volt , de a másik bezárt. ) és tényleg nagyon alapdolgok vannak, de vannak :)

A hangsúly a közelben szón van. :wink:

Aki tűző napon képes fél órát sétálni a szűk kínálatú kisbolthoz, azután vissza, annak nem probléma.

Több
16 éve 5 hónapja #365997 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Gandalf írta: Nincsen bolt a közelben.

de vaaan. :P kfalván van egy kisbolt.. (asszem tavaly még kettő volt , de a másik bezárt. ) és ténlyeg nagyon alapdolgok vannak, de vannak :)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
16 éve 5 hónapja #365995 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Sziasztok!

Ki jön látogatni? Én egészen biztosan látogatok, sátorral leszek, aki nem fél velem megosztani a sátramat, szívesen látom : D=
Jah, és ezúton jelezném, hogy egy autóval rendelkező kedves emberre számítanék a visszajutás szempontjából vasárnap :) Köszönöm!

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
16 éve 5 hónapja #365987 Írta: Isilrohir
Isilrohir válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Akkor jó. Illetve nem... szegény későn jövők... :(

Több
16 éve 5 hónapja #365986 Írta: Furi
Tünde: ezt az egyszerre válaszolást :lol: :lol:

Több
16 éve 5 hónapja #365985 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Isilrohir írta: Nem úgy volt, hogy hétvégén nem lesz sztrájk?

14-e az hétfő

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 5 hónapja #365984 Írta: Furi
de igen. 14edike hétfő akkor lesz sztrájk :wink:

Több
16 éve 5 hónapja - 16 éve 5 hónapja #365983 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Isilrohir írta: Nem úgy volt, hogy hétvégén nem lesz sztrájk?

A hétvégén nem is: júli 14. az már jövő hét hétfő. Akik később utaznak le, azoknak még problémákat okoz. Remélhetőleg a visszautazásunknak már nem tesz keresztbe.

Több
16 éve 5 hónapja #365982 Írta: Isilrohir
Isilrohir válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Nem úgy volt, hogy hétvégén nem lesz sztrájk?

Több
16 éve 5 hónapja #365980 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

Sötét Úr írta: ha jól emlékszem, a kenguru.hu-t ajánlotta ilyen célokra Sil, Minden Linkek Úrnője :)

Félig emlékszel jól. Olosta volt az, nem én. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
16 éve 5 hónapja #365975 Írta: Sötét Úr
Próbálj meg valami telekocsi-szisztémás dolgot találni... ha jól emlékszem, a kenguru.hu-t ajánlotta ilyen célokra Sil, Minden Linkek Úrnője :)

Több
16 éve 5 hónapja #365968 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Finc: állítólag több részletben, mert úgy hatásos :roll:
(van egy szakszervezetis ismerősöm ő mondta, de pontosan még nem tudják ők sem)

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 5 hónapja #365967 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
Viszont a volánbuszos alternatíva gyakorlatilag nem létezik, nagyon gázosak a lehetőségek :rmad2:
Tudja valaki, meddig szándékoznak sztrájkolni a kedves vasutasok?

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
16 éve 5 hónapja #365959 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.

mogy írta: és a buszról leszállva a házig mondjuk még 100 max (de lehet h rossz a szemmértékem)

A buszról leszállva a táborkapuig kb 4, a legmesszebb lévő házig további 50 ;)

Our knees do not bend easily

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.531 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére