- Köszönetek: 1
EMLÉK-VESZTVE - Nagy Nyári Tolkien Tábor 2008.
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
mogy írta:
Remzy írta: hát ha valaki mégis felszáll azt bízzátok rám XDDDDDD
ezt akkor jelentkezésnek veszem (pls küldd el a számod valamilyen formában, hogy jól van-e meg nekem)
Így ketten vagytok. Mégvalaki??? Tessék írni nekem!!!!
minekután kikísérem felírhatsz engem is (engem meg tudsz)
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mogy
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Remzy írta: hát ha valaki mégis felszáll azt bízzátok rám XDDDDDD
ezt akkor jelentkezésnek veszem (pls küldd el a számod valamilyen formában, hogy jól van-e meg nekem)
Így ketten vagytok. Mégvalaki??? Tessék írni nekem!!!!
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Sötét Úr írta:
Alapvetően nem az a gondom, hogy nem ismerem fel a mozdonyt. Naponta kétszer vonatozom, és bár felénk motorvonat jár, a Nyugatiban többféle mozdony megtekintésére is alkalmam nyílik. Arra próbáltam verbális utalást eszközölni, hogy az emberek nagy általánosságban lusták, és ha a nekünk számunkra kijelölt kocsi és a peron fejrésze közötti távolság nagyobb, kisebb eséllyel számíthatunk a társaságunkkal kapcsolatban nem lévő utasok együttutazási szándékára.Tünde írta: SÚ: szerintem ha ott leszel észre fogod venni azt a vonatszelvényt, amely elüt a többitől. No az a mozdony
Gondolod?
Évtizedes vonatozási tapasztalatomból kiindulva két kocsiban vannak mindig sokan: az elsőben és az utolsóban.
Ugyanis egy átlagos állomást kétfelé lehet elhagyni, elöl és hátul.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- dorwinion
- Nem elérhető
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Alapvetően nem az a gondom, hogy nem ismerem fel a mozdonyt. Naponta kétszer vonatozom, és bár felénk motorvonat jár, a Nyugatiban többféle mozdony megtekintésére is alkalmam nyílik. Arra próbáltam verbális utalást eszközölni, hogy az emberek nagy általánosságban lusták, és ha a nekünk számunkra kijelölt kocsi és a peron fejrésze közötti távolság nagyobb, kisebb eséllyel számíthatunk a társaságunkkal kapcsolatban nem lévő utasok együttutazási szándékára.Tünde írta: SÚ: szerintem ha ott leszel észre fogod venni azt a vonatszelvényt, amely elüt a többitől. No az a mozdony
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Tavalyelőtt vagy mikor külföldiek szálltak fel a kocsiba, és állítólag nagyon jól érezték magukat (Ők sem tudják elolvasni a feliratot)
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Legfeljebb az a két bátor (vagy írástudatlan), aki mégis felszáll, kellemesen csalódik, amikor megérkezik az illedelmes, kutlurált viselkedésű csapatunk.
Dorw, ez ugye elismerés volt? Egyébként a kaller mi a fenét kezdene már ennyi füllel? Ne hidd, hogy ilyen erőfeszítésekre vállalkozna. Ráadásul sokkal megértőbb lesz, ha viszünk neki egy szalámis zsemlét. Ha fejenként egyet, akkor meg sokkal kövérebb
A kérdés még, hogy hol lesz a mozdony. Ha a vonat menetirány szerinti elején, akkor jobb a helyzetünk, mert a legtávolabbi kocsiba nem szeretnek elgyalogolni az emberek, tehát kevesebb visszatartandó állampolgárral kell számolnunk. (Mivel a menetirány szerint elöl vezérlőállásos kocsi is lehet, a mozdony helyzete nem egyértelmű.)
- Maglor
- Nem elérhető
- Remzy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
dorwinion írta: És ne zárjátok be, mert azért a kaller letépi a fülünket, no meg a zárak minőségét ismerve nem kizárt, hogy beragad az ajtó.
Nem örökre gondoltam csak amíg a csapat megérkezik. Utána elég lesz elriasztásul a puszta jelenlétünk is...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- dorwinion
- Nem elérhető
Namarie: a mobil posta ügyében most már biztos nem lehet semmit intézni és egyébként sem hiszem, hogy soronkívüli minimális anyagi haszonnal sem járó igényünket figyelembe vennék.
Remzy: mint Alyr is mondta: az embereket nem fogja érdekelni, hogy mi van a kocsira kiírva. (Már amennyiben...) Erre egyébként még a MÁV is felhívta a figyelmemet. Az ajtókhoz igenis oda kell állni, és udvariasan elküldeni azokat, akik nem a táborba jönnek.
És ne zárjátok be, mert azért a kaller letépi a fülünket, no meg a zárak minőségét ismerve nem kizárt, hogy beragad az ajtó.
SÚ: ...állat!!!
mogy: természetesen kapsz listát a leutazókról és a csoportosjeggyel utazókról is, valamint még a csoportosjegyet is a kezedbe nyomom. Viszont ami a későket illeti: ilyenek ne legyenek, mert a következő vonattal fognak jönni, ill. a csop.jegyet bebukják, mivel a vonat nem fog ránk várni, bármilyen elszántan kérjük! Tehát gyülekező 9-kor a Keletinél!!!
!!!A mozdony utáni első kocsi a miénk!!!
Kérek 3-4 markos legényt, aki segítene felcuccolni a tábori raktárt pénteken reggel - kora délelőtt!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Javaslom, hogy a vonatőrzők zárják le belülről a kupék ajtaját (a kilincs alatti kisebb kilinccsel lehet, aki már volt vonaton, gondolom emlékszik) kivéve a középső ajtóét, és ott őrködjenek. (t.i. egy átlagos vagon áll két kupéból (az a hely ahol a sok ülés van) és három helyen lehet fel-és leszállni, elején végén és közepén, lezárás nélkül legalább 6 ember kellene hozzá.
Ha fülkés kocsi akkor egyszerűbb mert ott csak a két végén lehet felszállni, és 2-2 izmos ember nagy túlerő ellen is jól tudja védeni.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Ezért kellenek a harcos rend tagjai a vonatfoglaláshoz. És senki nem mondta, hogy szépen kell nézni. Nagyon csúnyán és ráhatósan kell nézni, kb. úgy, mint Gimli, mielőtt Aragorn hajigálni nem kezdte. Sőt, még határozottabban. A cél az, hogy az illegális vonatfoglalókban még az ötlet sem merüljön fel arra, hogy esetleg a legális vonatfoglalókkal szemben tehetnének bármit is. Megjegyzem: kifejezett cél a testi épség megőrzése, ezért a szigorú tekintetnél veszedelmesebb fegyverek használata nem javasolt. Szemmelverés viszont megengedett.Remzy írta: hameg nem akkor hiába nézünk szépen emberekre akkoris beülnek
Igen hatásos, ha három-négy megtermettebb emtétés a vonatfoglalásra vetemedett néni elé toppan, és rendkívül határozott uniszónóban rákiáltanak, hogy "Noro lím, noro lím, Asfaloth!". Súlyosabb esetben használható a "Barúk khazad! Khazad aimenu!" kifejezés is (nem tudom biztosan, hogy jól írtam-e), de arról már jegyzőkönyv felvétele célszerű.
- Olosta
- Nem elérhető
Remzy írta: mogy, minek vagont foglalni ? mármint ha levan foglalva akkor kilesz téve a papir h takarodjanak onnan hameg nem akkor hiába nézünk szépen emberekre akkoris beülnek
Szerintem egy-két harcos kedvű férmiembertől megrettennek, de még talán egy átlag emtétéstől is.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Remzy
- Nem elérhető
- Missy
- Nem elérhető
Sil írta: Én ott leszek időben (8 után már bent lesz a buszom, tehát 9-re simán átérek a Keletibe), de a visszafelé úttal kapcsolatos bizonytalanságok miatt nem tartozom a csoportos jeggyel utazók közé.
Csatlakozom, nagyon úgy néz ki, hogy én is, csak én visszafele is vonattal gyüvök.
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- mogy
- Nem elérhető
Leutazáskor, aki nem szól ide,hogy késik, azt nem tudom megvárni, mivel egy órával indulás előtt van a találkozó az Keletiban a pénztáraknál, a vonat indulása előtt 30 perccel elkezdünk csürheként vonvulni, hogy birtokba vegyük az első kocsit. Ha bárki késik, csörgessen meg aznap reggel (csak és kizárólag) bárkit visszahívok,és megpróbálhassuk feltrartani a vonatot.
Másik: Kérek pár jelentkezőt (minimum kettőt, de kevésbé fogtok unatkozni, ha hárman-négyen lesztek), akik vállalják a kocsink őrzését. Előnyök: ti választhattok elsőként ülőhelyet. A pontos érkezés elvárt (9 óra!!!). Én a magam részéről sztem 3/4 9-re ott leszek, biztos, ami biztos. Egyéb feladatkör: ha valaki késne, jó lenne, ha el tudnátok vállalni, hogyelé mentek a metróhoz/buszhoz/villamoshoz/akármihez, ésacsomagok cipelésében segédkeztek, hogy a vonat lekésésének esélyét minimáélisra csökkentsük (ergo nehéz pakkokkal kellhet rohanni mintállat).
jelentkezni: e-mailen (moggyancs KUKUC yahoo PONTY com), vagy a fenti telefonszámon minimum nicknév és saját szám megadásával (amin akkor és ott elérhető az illető). Harcos rend tagjai, és egyéb férfiemberek preferálva.
dorw: tőled kérek egy teljes utaslistát, halehet, ki hogy jön, meg ilyenek. (és szólj, ha kifelejtettem valamit)
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Remzy
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
A jégkrémes tuti meg fog állni kérés nélkül is, ha észreveszi, hogy ott vagyunk.. és minket nehéz nem észrevenni.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
dorwinion írta:
Alyr Arkhon írta:
Remzy írta: én spec hajnali 4 körül mindíg letudtam fürdeni melegvízbe am külön vagy közös bojlerünk van a hölgyekkel ?
Külön bojlerünk van.
...volt... mivel most össze van kötve a lányokéval. Szóval most sokkal több meleg víz van a fiúknál, mint korábban! (elméletileg... )
Tavaly még aztmondták, hogya összekötik akkor felrobban.
Egyébként tavaly a nulladik napon megcseréltük a fiú és a lányzuhanyzót, tehát amibe a fiúk fürödtek az volt eredetileg a lány (és glom vissza is cserélték amint elmentünk) és fordítva.
Más: Ugye tüzifát rendeltetek eleget?
Mi tavaly kicsit alábecsültük a fogyasztást de meg lett oldva. Rőzsét cipelni sajna kissé körülményes volna.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- dorwinion
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Remzy írta: én spec hajnali 4 körül mindíg letudtam fürdeni melegvízbe am külön vagy közös bojlerünk van a hölgyekkel ?
Külön bojlerünk van.
...volt... mivel most össze van kötve a lányokéval. Szóval most sokkal több meleg víz van a fiúknál, mint korábban! (elméletileg... )
- Remzy
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Nem mi vagyunk sokan, ti vagytok kevesen.Alyr Arkhon írta: A lányok sajna (azaz szerencsére) sokan vannak.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Külön bojlerünk van.
A fiúknak mindig volt melegvize.
A lányok sajna (azaz szerencsére) sokan vannak.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Remzy
- Nem elérhető
- nido
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.