- Köszönetek: 0
- Forum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Ithilien Ébredése
- Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Adanedhel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
De legalábbis a videók, még egy kicsit ki fog egészülni a lista, de már majdnem minden fentvan!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Maverick
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nem titok, az előző tábor DVD-je még nem készült el. E feladathoz, egy-egy kisvideó elkészítéséhez, képek válogatásához várok önként jelentkezőket.
Ugyanitt készül egy saját tárhely, ahová várom a táborhoz kapcsolódó saját képeket, videókat.
Bejelentkezési adatokat azoknak akik jelzik, hogy lenne mit feltölteniük megadom. Igény esetén ( és ha megtudom oldani ) olvasási joggal korlátozott ideig /~következő táborig/ szintén hozzáférhető lesz a tárhely.
Ha a feltöltés/újrafeltöltés akadályba ütközne:
tábor után a különböző tárhelyekre általatok feltöltött képek és videók jelentős részét már lementettem, jobban mondva igyekeztem minden kiposztolt, megosztott anyagot lementeni DE hogy ne maradjon ki a válogatásból egyetlen kép/videó sem, kérlek ezek linkjeit küldjétek át, illetve most már személyes találkozó is kivitelezhető az átadáshoz.
A linkek, jelentkezések illetve hozzáférés kérések itteni bejegyzése helyett a Doodle-linkre kattintva jelezzétek kérlek, hogy milyen módon tudtok segédkezni.
A visszajelzések alapján mindenkit megkeresek (e-mailben / facebookon / telefonon / személyesen).
Doodle link
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nimloss
- Nem elérhető
Még mindig nem tud senki semmit arról a bizonyos széldszekiről : A Facebookon bejelöltem egy képen is...ill. hozzászólásként írtam.
Nem az az erős, aki sosem bukik el, hanem az, aki mindig föl tud állni.
A minden a semmi, és a semmi a minden.
- Gandalf
- Nem elérhető
Köszönjük szépen! Menni fog az!Estelwen írta: Ééén... én komolyan megpróbálom. Tényleg. De nem ígérek semmit...
- Estelwen
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Grondir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Gandalf írta: Már csak öt nap van hátra a Lassi lapzártáig, vészesen közeleg a határidő!
Estelwen, Boti, számíthatunk rátok táboros élménybeszámoló kapcsán?
Nem ígérem teljesen biztosra. Ha kész lesz addig, és jónak találom, akkor küldöm!
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Gandalf
- Nem elérhető
Estelwen, Boti, számíthatunk rátok táboros élménybeszámoló kapcsán?
- Kincső
- Nem elérhető
Gandalf írta: Én a 2005-ös tábor DVD-jét várom már nagyon.
Hát az húzza fel az átlagot.
Egy ideig követtem az egy szem masterpiece sorsát, vhol Gumipók-Ádám-Nudli körül kalandozott, de aztán már nem tudom, hogy kinél van most... ha tudnánk, megszerezhetné valaki írásra hajlandó és képes jótét lélek.
Illetve az eredeti kamerakazetták valahol megvannak, ha az a kóbor DVD nincs meg, és valaki érez magában erőt újra bedigitalizálni az anyagot.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Gandalf
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
Nem a még, hanem a már a kérdés, legalábbis én folyamatosan figyelek tábor óta, és nem hallottam még hírét, hogy elkészült volnaEstelwen írta: Tábori DVDt vajh' lehet még valahol beszerezni, és ha igen, kinél kell érdeklődni, ha nem, kit lehet megkérdezni...?
- Estelwen
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Gandalf írta: Mivel szeretnénk Lassit megjeleníteni a LEP-re, ezért arra kérem azokat, akik ígérték, hogy írjanak nekünk kedvcsináló beszámolót a 2011-es nyári táborról (külsősöknek)!
Határidő: egy-két héten belül!
Köszönjük!
A Lassi lapzártája, azaz a cikkek beérkezésének határideje DECEMBER 9. (PÉNTEK) ÉJFÉL!
Az e-mail cím, ahová küldjétek:
alewyan kukac gmail pont com
- Gandalf
- Nem elérhető
Határidő: egy-két héten belül!
Köszönjük!
- Grt
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 3
Mint tudjátok, vagy ha nem akkor most megtudhatjátok, november 12-én szombat délután ismét vár titeket szeretettel a nagymultú Tolkien Klub! Lesz mindenféle jó, társasjáték, beszélgetés, tea, ismeretterjesztő előadás, szerepjáték és miegymás. Jó alkalom ez arra is, hogy viszontláthassátok egymást és enyhítsétek a tábor, meg már a KÖMT utáni hiányzós érzést.
Gyertek mert jó lesz!
Bővebb információk itten vannak.
"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."
- Gandalf
- Nem elérhető
Hajrá, szeretettel várjuk!Estelwen írta: talán majd én is megpróbálom (???)... ( )
- Estelwen
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Remek, köszönjük!Grondir írta: Oké! Ha lesz időm és kedvem, lehet, írok egyet!
Erre biztatjuk a többieket is, csak hajrá, és egyáltalán nem gond, ha többen is írtok, sőt!
- Grondir
- Nem elérhető
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Gandalf
- Nem elérhető
Hát, egy élménybeszámoló-jelegű írás annál hitelesebb, minél frissebb.Grondir írta: Van határidő?
De egyelőre nincsen konkrét határidő kitűzve, a "minél előbb!!!!!" legyen irányadó!
- Grondir
- Nem elérhető
Lacho calad! Drego morn!
- Gandalf
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Estelwen írta:
Gandalf írta: Ki az, aki írna élménybeszámolót az idei táborról a Tolkien.hu/Lassi számára (külsősök számára is élvezető/érthető formában, kvázi kedvcsinálónak)?
(Esemény- vagy inkább hangulatleírásnak kéne lennie ?)
Hát, a lényeg az, hogy ha egy vadigenen olvassa, akkor is értsen belőle mindent, és megjöjjön tőle a kedve az MTT-hez. Egyéb elvárás nincsen.
- Estelwen
- Nem elérhető
Gandalf írta: Ki az, aki írna élménybeszámolót az idei táborról a Tolkien.hu/Lassi számára (külsősök számára is élvezető/érthető formában, kvázi kedvcsinálónak)?
(Esemény- vagy inkább hangulatleírásnak kéne lennie ?)
- Gandalf
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Gumipók írta: "Elkészültek a frissített pakliminták és megtekinthetőek itt:
www.mammutmail.com/?action=download&sid=...3d4b8ee681462b91f1fe
Ugye senki nem felejtette el, hogy vasárnapig lehet paklit rendelni!!!!!!
Aki nem rendel doodle-n az sajnos lemarad. Utánnyomás nem lesz úgyhogy ez egy egyszeri alkalom hogy táboros kártyapaklid legyen. Ha most nincs rá pénzed nem baj, KÖMT-ig át lehet venni bármikor."
- Léli
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Gandalf
- Nem elérhető
Gumipók írta: Nos elkészültek a paklik, íme a pakliminták. 7 napig lehet elérni a linket, úgyhogy mindenki mentse le magának ha sokat akarja nézegetni. 3 fajta pakli lesz mert sokan jelentkeztetek és nem akartam senkit sem kihagyni. a család, nép és rendvezetők és a fontosabb NPC-k minden pakliban benne vannak, hogy az se maradjon le róluk aki csak az egyikből szeretne magának.
www.mammutmail.com/?action=download&sid=...3e513482a17adc703540
Itt jelezheted, hogy melyik pakliból szeretnél vásárolni. Egy Pakli ára 1500 Ft, ami lényegében a nyomdaköltség ára.
Annyi paklit rendelek csak ahányat kértek, úgyhogy szóljatok mindenkinek akiknek tudtok, hogy jelezze itt a vásárlási szándékát!!!!
www.doodle.com/yt9gtaas9qqysrqd
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Forum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Ithilien Ébredése
- Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.