- Köszönetek: 0
- Forum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Ithilien Ébredése
- Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Grondir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Estel ithildin írta: Kedves Mindenki!
A tábor utolsó napján a nagy búcsúzkodásban véletlenül a színpad környékén hagytam egy sötétkék-fehér széldzsekit. A hiányt nemrég realizáltam, nem tudom, hogy elhozta-e valaki. Ha esetleg valaki véletlenül elrakta/megtalálta/tudja, kinél lehet, kérem, jelezze!
Előre is nagyon köszönöm!
Valószínűleg a raktárban, a többi talált tárgy között!
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gilith
- Látogató
Gandalf írta:
Ezaz!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Estelwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A tábor utolsó napján a nagy búcsúzkodásban véletlenül a színpad környékén hagytam egy sötétkék-fehér széldzsekit. A hiányt nemrég realizáltam, nem tudom, hogy elhozta-e valaki. Ha esetleg valaki véletlenül elrakta/megtalálta/tudja, kinél lehet, kérem, jelezze!
Előre is nagyon köszönöm!
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Patiszon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
- Ismerd meg magad!
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Adanedhel
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Gandalf
- Nem elérhető
Estel ithildin írta: Az átoktörés szövegét le tudja írni nekem valaki? (Nem bírtam megjegyzni azt az öt sszót... )
Nimrodel Megtisztító Rituáléja:
"Cae! Ang! Col! Mír! ... Nen!"
És akkor már álljon itt a másik keresett "varázsige" (valójában oltalmazó rituálé) szövege is:
Ősi Númenori Védő-fohász:
(hajdanán rituálé-szöveg volt, mára már csak egy dol amrothi altatódalként emlékeznek rá néhányan, utolsó sora fennmaradt a Királyszobron):
"Nap hajója mikor este Nyugat-révben horgonyt vet,
Az erdőben árnyak kélnek, s messze még a kikelet.
Csituljon aggódó szívünk, nyughasson dolgos kezünk,
A Homálytól védd az álmunk, s árnyak közt el nem veszünk!
Megpihenve, úton járva, álmunkban és éberen,
Oltalmazd e föld lakóit, Mindenek Atyja, Egyetlen!"
lh3.googleusercontent.com/-Hq9iLN5uTL0/T...LFnMsE4/IMG_0577.JPG
- Estelwen
- Nem elérhető
- Gilith
- Látogató
[youtube=200,180:2azjiq8z][/youtube:2azjiq8z]
- Gilith
- Látogató
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Grondir írta: A képek jók! :lájk:
Lehet kérni egy teljes tábornévsort? Illetve lehet majd még rendelni táboros pólót?
Tábornévsor hamarosan, a tábori pólókról meg mennek még levelek, de persze, hogy lehet!
Még nekem is fog kelleni
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Most műxik, THX.Adanedhel írta: Próba szelence:
MTT Tábor 2/1 v2.0
MTT Tábor 2/2 v2.0
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Grondir
- Nem elérhető
Lehet kérni egy teljes tábornévsort? Illetve lehet majd még rendelni táboros pólót?
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Adanedhel
- Nem elérhető
- Elder
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Gilith
- Látogató
zs.gothpunk írta: Hogyha valaki még nem látta volna: a dol amrothi előadás összekötő videói összemásolva , az eredeti zenével. (Sajnos Estelék játékát nem rögzítettük.)
Ez rohadt nagy!!!!
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
Szasza írta: Nem engedi megnézni őket azt írja ki hogy:
ops... there's nothing to see here. Either you do not have access to these photos, or they don't exist at this web address. Please contact the owner directly to gain access.
Tudom, h ez erre a linkre jelenleg nem működik, csak azt mondtam, h ez facebookon megoldható, szóval Adanedhelnek kéne még vmit átállítania, mert elvileg lehetséges.
- zs.gothpunk
- Nem elérhető
- Szasza
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Metaflora írta: Na, közkívánatra én is felraktam az összes képet, kivétel nélkül, bármilyen rosszak, mert egyesek telhetetlenek. Szóval egyelőre teljes készlet itt elérhető ideiglenesen. Azért egyelőre, mert a leszedetési lehetőség erre is vonatkozik, ha valaki nem bírja a saját arcát, és azért ideiglenesen, mert ezzel betelt a helyem, és amint legközelebb fel akarok rakni képeket, ezt az albumot fogom törölni. Szóval akit érdekel, most nézze meg. Aki nem akar végignézni sok képet ugyanarról, meg mindenféle homályos vacakot, annak ajánlom továbbra is a szelektált verziót.
Adanedhel, ez kicsit több, mint egy giga kép volt eredetileg, és simán felment picasára, persze van valami automatikus kicsinyítés, de nekem nem volt vele dolgom, és még a végeredmény is elég korrekt minőségben. Egyébként meg a facebook albumokat, ha beállítod, hogy mindenki láthatja, elvileg facebook regisztráció nélkül is meg lehet nézni. A nyilvános albumoknál szokott lenni alul egy link megadva, azt próbáld ki másik böngészőben vagy facebookból kilépve, szokott működni.
Nem engedi megnézni őket azt írja ki hogy:
ops... there's nothing to see here. Either you do not have access to these photos, or they don't exist at this web address. Please contact the owner directly to gain access.
- Gilith
- Látogató
Elder írta: picasaweb.google.com/Elder.Shaolin/MTTTabor2011Ithilien
Itt vannak a képeim kb. 20%-a jelentős rostán átmenve.
Személyiségi jogok megsértése előtt, megkérdezném elsősorban a maszkos rend tagjait, hogy ha netán egyszer egy pályázaton indíthatom valamelyik képet akkor felhasználhatok e belőlük valamit?
Naná!
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
Adanedhel, ez kicsit több, mint egy giga kép volt eredetileg, és simán felment picasára, persze van valami automatikus kicsinyítés, de nekem nem volt vele dolgom, és még a végeredmény is elég korrekt minőségben. Egyébként meg a facebook albumokat, ha beállítod, hogy mindenki láthatja, elvileg facebook regisztráció nélkül is meg lehet nézni. A nyilvános albumoknál szokott lenni alul egy link megadva, azt próbáld ki másik böngészőben vagy facebookból kilépve, szokott működni.
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Hát, azt bizony úgy illik...Adanedhel írta:
Jó, valamikor feltöltöm akkor őket valahova.. Van olyan hely ahova fel lehet tenni 2,4 gigát? ^^" Vagy válogatnom kell majd, meg kicsinyíteni?..Sil írta:
Nem, most sem működnek a linkjeid.Adanedhel írta:
Most jó?Sil írta: Adanedhel: Nem lehetne esetleg nyilvánossá tenni az albumot, hogy a Facebook nélküliek is láthassák?
- Grondir
- Nem elérhető
A csapatok nagyon szuperek voltak! És úgy általában jó volt az egész, és most lusta vagyok leírni mindent, ami jó volt, ezért csak pár (negatív) észrevétel.
Szerintem is kevés volt egy kicsit a rendi idő, pár alkalommal lehetne hosszabb!
A kereskedős játék alapvetően jó, de nehezíteni kell a fosztást, mert így, hogy nem fosztottunk, túl unalmas volt, de rendes fosztással meg túl könnyű lenne!
Mondtam én azt is, hogy nem volt olyan jó a keretjáték, mint tavaly, de arra azóta rájöttem, hogy ez így nem igaz. Mert nagyon jó keretjáték volt, csak hiányzott, hogy nemzettségi időn kívül nem igazán voltak elérhetők az NPC-k, és akkor se mindig; hogy túl könnyen találta meg mindenki, amit keresett; hogy nem volt annyira összetett, és bonyolult. Persze én csak a tavalyihoz tudok viszonyítani...
És rövid volt a hadijáték, pedig szerintem jobb volt idén, mint tavaly.
És az eső mondjon le, mert az kavart be sok mindenbe!!!
Még egyszer köszönöm mindenkinek, és máris nagyon hiányoztok, meg a tábor is!
Lacho calad! Drego morn!
- Elder
- Nem elérhető
- cirmoskoktél
- Látogató
igazán nagyon támogatom a javaslatotMorgana írta: Elder, esetleg feltölthetnéd valahová a kirostázott képeid zömét - mert lehet, hogy a fotós szemeddel nem tökéletesek, de nekünk emléknek nagyon értékesek lehetnek. Szerintem többen is szeretnénk...
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Elder
- Nem elérhető
- Elrenor
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin joka varjojen saartama on."
- Forum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Ithilien Ébredése
- Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.