Vélemények, kritikák

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23550 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Amiko Galadriel változot hát azmeg egyszerüen csodás volt:)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23549 Írta: Anonymous
Láttad a képeket a mozineten?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23548 Írta: Anonymous
Igen, igen! A trollos rész, meg Boromir küzdelme tényleg szuper volt! Vagy amikor Galadriel átváltozott kicsikét. Bennem akkor megállt az üt? egy pillanatra! Voltak olyan jelenetek, amik súrolták a horror határát, és éppen emiatt (is) volt állati hiteles!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23547 Írta: Anonymous
:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23546 Írta: Anonymous
Végre valaki, akinek tetszett az a rész is! (a barátaimat leszámítva persze: ?k is így gondolták) Itt a fórumon eddig csak lehurrogó véleményeket olvastam kettejük harcáról, pedig szerintem egyedülállóan jó volt! Nem a szokásos fantasy-filmekb?l ismert klisék köszöntek vissza (villámok, robbanások, meg villódzó energiamez?), hanem egy teljesen sajátos küzdelem képeit láttam. Annyira hihet? volt, hogy ez így történt! Amikor Gandalf a padlón forgott... Hátborzongató volt!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23545 Írta: Anonymous
Az is teccet amikor a trollal harcoltak

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23544 Írta: Anonymous
Minden yoo volt benn:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23543 Írta: Anonymous
De ami a legjobban megfogot az az volt amikor Boromir a végén harcolt az orkok ellen és fujja a kürtjét és Aragornék szaladnak felé

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23542 Írta: Anonymous
Volt egy pár pillanat, mikor összenéztünk a többiekkel (kilencen néztük meg), és semmit nem kellet mondani ahhoz, hogy tudjuk, egyre gondolunk: tökéletes, leny?göz?! A megye, Brí, Völgyzugoly, Mória, Lórien... Minden annyira gyönyör? volt!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23541 Írta: Anonymous
Az nagyon teccet amikor Gandalf harcol Szarumánnal

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23540 Írta: Anonymous
Azt hiszem, az a három óra valójában sokkal kevesebb lehetett! Még egy átlagos másfél órás filmnél is rövidebbnek t?nt!<br> Volt olyan rész, ami a legjobban tetszett (vagy nem tetszett)?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23539 Írta: Anonymous
:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23538 Írta: Anonymous
Nem tudom, észrevetétek-e (biztos, de még senkit?l nem kérdeztem), de nagyon jó volt, hogy végig egy kicsit fátyolos volt a kép, mintha kicsit álom lenne az egész. Nem az volt az érzésem, hogy egy filmet nézek, hanem az, hogy a régmúlt id?k egy darabjába pillanthattam bele. Különben amikor elkezd?dött a vetítés, majdnem elb?gtem magam, annyira meghatódtam. Egyszer?en nem hittem el, hogy tényleg láthatom. Fantasztikus érzés volt!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23537 Írta: Anonymous
Aha láttam

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23536 Írta: Anonymous
Legolas: Te láttad a filmet?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23535 Írta: Anonymous
Ulmo: én láttam a rajzfilmet; az túlzás, hogy b?n rossz, nekem úgy ahogy még tetszett is (kb. 7 éve láttam), de lehetetlen egy lapon említeni PJ alkotásával. Teljesen más az egész. A film után én semmiképpen nem javasolnám megnézni, maximum az érdekes technikája miatt (csak félig-meddig rajzfilm).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23534 Írta: Anonymous
Vagyok

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23533 Írta: Anonymous
Van még itt valaki? Kicsit rendetlenkedett a gépem...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23532 Írta: Anonymous
Lehet hogy a H-P- yoo könyv de én nem olvasnám mrt gyerekeknek irodot,és szerintem engem nem kötne le:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23531 Írta: Anonymous
Ez így van. Én még nem olvastam H.P.-t, biztos jó, nemhiába olvassák annyian. De az a marketing-cirkusz, amit a film körül csaptak, az egyszerűen gusztustalan volt. A Gyűrűk Ura körül nem volt ekkora a felhajtás, ez a film eladja magát (bár a film előtti gabonapehely reklám borzasztó volt! GYU cd a Crucch dobozában! Keressétek!).

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23530 Írta: Anonymous
Ez a történet egy alapm?, a szó nem elcsépelt értelmében, míg a HP egy népszer? regény. Nagyon elfogult vagyok persze a GYU javára, és nem olvasstam a HP-t, de Aimar itt ül mellettem (? olvasta), és azt mondja, JK Rowling a fantasy alapfogalmaival sincs tisztában. Szerintem azoknak, akik régóta ismerik a GYU-t, a HP csak egy a sok hasonló könyv közül, ami véletlenül népszer?bb lett a többinél, míg a GYU tényleg ALAPM?!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23529 Írta: Anonymous
Ainu: köszi az info-t utána nézek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23527 Írta: Anonymous
Ulmo: boreger-nek megvan a filmzene, én sajnos csak azt a három részletet birtoklom, amit innen (tolkien.hu) töltöttem le.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23528 Írta: Anonymous
Állítólag nyáron jön a DVD-kiadás. Azzal talán ki lehet bírni decemberig, kíváncsi leszek az extra tartalomra. Az 1978-as rajzfilm-változatot már lehet itthon kapni, de állítólag bűn rossz. Főleg a mostani film után.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23526 Írta: Anonymous
Nincs semmi baj csak vannak oan emberek akik nem tugyák elfogadni hogy ez a film elcsépelt technikával is veri a H.P.-t

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23525 Írta: Anonymous
Nem tudom, biztos elcsépelt mondjuk a bluescreen-technika, vagy mondjuk a maszkok alkalmazása (mondjuk IGAZI orkok klónozása helyett), de hát könyörgöm, ha egyszer m?ködnek ezek az 'elcsépelt' trükkök, akkor mi a baj?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23524 Írta: Anonymous
A film keeray volt és kész!! Bárki bármit is mond akko is az uttobbi évek egyik legjobb filmje

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23522 Írta: Anonymous
Nem tudom, észrevettétek-e, de a hangok és a zene nagyon jól együtt voltak a filmmel. Pl. amikor Móriában küzdöttek a trollal, teljesen megsz?nt a zene, csak a csatazajokat lehetett hallani. Egyébként azon a vetítésen is néma csönd volt, ahol mi láttuk!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23523 Írta: Anonymous
Csütörtökön olvastam egy kritikát a filmről. A hölgy szerint unalmas volt, elcsépelt technikai trükkökkel. Ez még nem lenne baj, mindenkinek más tetszik. De ebből a kritikából sütött a H.P.-imádat. <br> Az ilyen ember miért ír más filmről, ha ennyire elfogult? Egyébként a trükkökről: szinte tökéletesen mutatták be az emberek és hobbitok közti méretkülönbséget. Mikor Gandalf folyton lefejelte a csillárt, aranyos volt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #23521 Írta: Anonymous
naígymárjobb. :) )

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.663 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére