Vélemények, kritikák

Több
19 éve 6 hónapja #253861 Írta: Raia Aiwart
Raia Aiwart válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák

Niph/Elentári írta: Kissé későn!!! DE

De végül leadták hát a GYU-GYSZ-ét a RTL Klubbon és nem vágták meg!!!!!!!! De annyi reklám volt hogy az már súlyos!!!!!!

Hát igen. Az a kár, hogy az összes jó filmet, amit még meg is néznék, csak azért nem nézem, mert veszettül késön kezdödik+még tízpercenként van húsz perc reklám.
És ezzel nem hinném, hogy csak így vagyok én.

Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #253839 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Kissé későn!!! DE

De végül leadták hát a GYU-GYSZ-ét a RTL Klubbon és nem vágták meg!!!!!!!! De annyi reklám volt hogy az már súlyos!!!!!!

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #252955 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák

Stara írta:

Lin írta: Nagyon hasonlít a Fejér Megyei Hírlap tvműsor mellékletére! :D

Szerintem is. :wink: [size=9:vbjbg9p0]Rtv tipp 6.o.[/size]

OFF
Nini, még valaki a Királyok gyönyörűszép városából! :D :lol:
ON

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
19 éve 6 hónapja #252898 Írta: Niph

Stara írta:

Szerintem is. :wink: [size=9:33l60mew]Rtv tipp 6.o.[/size]

Pannon Lapok társaság /RTV tippműsor ha így jó! Abba is dettó ugyanez a cikk van........
Epekedve várom a vasárnapot, nem lesz hétfőn előadás........de a filmet meg párszor láttam.- vágott formába németül is..... :twisted: :twisted: :twisted:

Több
19 éve 6 hónapja #252823 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák

Ille / Lórien írta:

olorin.papa írta: :D Ez szerintem egy jó, és korrekt cikk.
kep.tar.hu/papaiolorin/50037589/11738464#2

Biztos hozzáértő írta... :roll:

Ez miben volt? Újságban találtad?

Igen. TV ujságban :wink:

Off!

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 6 hónapja #252804 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák

Szerintem is. :wink: [size=9:2wi9q0xo]Rtv tipp 6.o.[/size]

Több
19 éve 6 hónapja #252796 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák

Morci írta: Király király tök zsír álat stb...

Moderátort ide.
Ez se tud olvasni, csak írni. Azt se nagyon.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #252795 Írta: Morci
Morci válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Király király tök zsír álat stb...

a remény hal meg utoljára

Több
19 éve 6 hónapja #252777 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák

Ille / Lórien írta:

Nagyon hasonlít a Fejér Megyei Hírlap tvműsor mellékletére! :D

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
19 éve 6 hónapja #252756 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
19 éve 6 hónapja #252734 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák

Alyr Arkhon írta:

Azt kivéve persze, hogy a címet megint helytelenül írták, illetve hogy GImli törp és nem törpe, nem is annyira rossz.

Sophia: márpedig úgyis kivágnak. Már csak kereskedelmi okokból is.

Öhh.. Törpnek van írva a kép alá legalábbis biztosan.. :roll:

A GYU első részét meg hehe perme megnézi tutira,mivel másnap nincs elősórája :twisted:

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 6 hónapja #252716 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Valahova az embernek kell írnia, ugye?? Egyedül vagyok, unatkozom, nem mehetek suliba, mert agyrázkódást kaptam... dvd-je csak a nővéremnek van, úgyhogy még GYU-t sem nézhetek :mad2:
Valaki vigasztaljon meeeg!!!! :cry: :cry:

Több
19 éve 6 hónapja #252713 Írta: Sophia
Sophia válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák

Beleg írta:

Sophia írta: Különben az lesz hogy délelött kialszom magam s este így fönn tudok maradni

Ezzel a módszerrel az a baj, hogy hiába alszol délelőtt, este éppúgy keveset alszol, és reggel alig tudsz felkelni. A rendszer előnye, hogy látod a filmet. :D

Nálam működik :D

Csak a tudatlan gerjed haragra. A bölcs megértő.

Több
19 éve 6 hónapja #252649 Írta: Beleg
Beleg válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák

Sophia írta: Különben az lesz hogy délelött kialszom magam s este így fönn tudok maradni

Ezzel a módszerrel az a baj, hogy hiába alszol délelőtt, este éppúgy keveset alszol, és reggel alig tudsz felkelni. A rendszer előnye, hogy látod a filmet. :D

"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits

Több
19 éve 6 hónapja #252517 Írta: Niph

Engem az idegesít a cikkbe, -hogy Zöldlomb Legolas! egyszerűbben is írhatnák
- és kíírták 179 perc az időtartam-na erre kíváncsi leszek!!!!!!! Ugyis megvágják!!!!!!

Több
19 éve 6 hónapja #251942 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák

Azt kivéve persze, hogy a címet megint helytelenül írták, illetve hogy GImli törp és nem törpe, nem is annyira rossz.

Sophia: márpedig úgyis kivágnak. Már csak kereskedelmi okokból is.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 6 hónapja #251935 Írta: Sophia
Jó-jó...
Hát persze hogy meg van videón, de kiváncsi vagyok, hogy az RTLKlub tényleg lesüjjed arra a szintre, hogy egy ilyen monumentális filmből részleteket hagy ki. (Különben az lesz hogy délelött kialszom magam s este így fönn tudok maradni)

Több
19 éve 6 hónapja #251918 Írta: Grion
Grion válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Azt hiszem nem mondok újat, ha közlöm, megvan videón. Akinek meg nincs, sürgősen vegye meg. Egy ilyen remekmű nem hiányoz6 senki polcáról. A suli meg nem szól6 egy olyan magas témához, mint a GyU!

A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.

Több
19 éve 6 hónapja #251906 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
:D Ez szerintem egy jó, és korrekt cikk.

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 6 hónapja #251866 Írta: Beleg
Akit nagyon érdekel az úgyis megnézi. 8O
Ha meg nem tudsz fennmaradni addig, akkor ott a videó. 8)
Ha az sincs, akkor így jártál. :twisted:

Több
19 éve 6 hónapja #251728 Írta: Niph

Sophia írta: Nem normális az RTLKlub!!!
Este 8-ra berakni A GyU-t kész őrültség: a film hosszát nézve (még megrövidítve is) + a reklámok; kb negyed és fél 12 között lesz vége a filmnek. Másnap meg suli. :x

Hát erre mondják ciki helyzet. De csak láttad már? Vagy ennyire GyU éhséged van?
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Több
19 éve 6 hónapja #251720 Írta: Sophia
Nem normális az RTLKlub!!!
Este 8-ra berakni A GyU-t kész őrültség: a film hosszát nézve (még megrövidítve is) + a reklámok; kb negyed és fél 12 között lesz vége a filmnek. Másnap meg suli. :x

Több
19 éve 6 hónapja #251714 Írta: Fyra Ithilwen
Fyra Ithilwen válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
GYU-ra szavaztam kb. 2 hete. Magyarban J. Goldenlane: Farkastestvér.

FIGYELEM!
Az RTL Klub kemény 10 másodperces reklámblokkot szentelt ennek az alkotásnak! GRATULÁLJUNK EGYÜTT!
:evil:

Tiro!

Több
19 éve 6 hónapja #251711 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák

Beleg írta:

cortez71 írta: Ez most nagyon OFF, de nincs ötletem, h hova írjam!
Valószínűleg hallottatok a Nagy Könyv programról, amely az olvasás népszerűsítéséért jött létre. Egy játék során lehet regisztrálni kedvenc magyar- és külföldi regényedet.... A jelöltek közt ott van Tolkien is... NE HAGYJUK, HOGY HARRY POTTER LEDÖNTSE A GYŰRŰK URÁT A TRÓNRÓL!
Egyszóval: www.nagykonyv.hu -> regosztráció -> szavazás :)

Én felhívás nélkül is a GYU-ra szavaztam. :D
Magyar meg ha jól emlékszem Az aranyember volt. Ja, asszem az! :)
OFF vége!

Mivel HP 5 van, meg fog oszlani a szavazás...
Nagyon remélem, hogy a GyU lenyomja!

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
19 éve 6 hónapja #251666 Írta: Beleg

cortez71 írta: Ez most nagyon OFF, de nincs ötletem, h hova írjam!
Valószínűleg hallottatok a Nagy Könyv programról, amely az olvasás népszerűsítéséért jött létre. Egy játék során lehet regisztrálni kedvenc magyar- és külföldi regényedet.... A jelöltek közt ott van Tolkien is... NE HAGYJUK, HOGY HARRY POTTER LEDÖNTSE A GYŰRŰK URÁT A TRÓNRÓL!

Én felhívás nélkül is a GYU-ra szavaztam. :D
Magyar meg ha jól emlékszem Az aranyember volt. Ja, asszem az! :)
OFF vége!

Több
19 éve 6 hónapja #251658 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák

Lagoril/Niéla írta: Én magyarban a Piszkos Fredre szavaztam...

És mennyire igaz... :mrgreen:

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 6 hónapja #251652 Írta: Noredhel
Nem fogja.

Én magyarban a Piszkos Fredre szavaztam...

Toujours pur

Több
19 éve 6 hónapja #251650 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Ez most nagyon OFF, de nincs ötletem, h hova írjam!

Több
19 éve 6 hónapja #251612 Írta: Noredhel
Én meg se nézem... ott a bővített dvd, no reklám, no csonkítás...

Méghogy nincs Lurtz születése? Mikor olyan király rész...
Szarumán arckifejezése(i)... na, arról tanulmányt lehetne írni, de ennek inkább a Szarumán topicban a helye...

Toujours pur

Több
19 éve 6 hónapja #251597 Írta: Fyra Ithilwen
Fyra Ithilwen válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Én attól akadok ki, hogy egy ilyen monumentális alkotás bemutatóját összevágják az idióta TV-filmekkel!!!
Miért nem kaphatott egy külön háromperces blokkot? Azért ne már! Vacak sorozatok jobb promócióban részesülnek, mint a GYU!!! :rmad2:

Tiro!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.725 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére