Vélemények, kritikák

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24306 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Neked is szokott olyan érzésed lenni miután kilépsz a moziból, mintha még mindig Középföldén lennél. Pl még akkor is mikor a kocsik között chassézik az ember. Egyszerűen lenyűgöző!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24305 Írta: Anonymous
Én is ötször láttam, de a héten meglesz a hatodik is. :) <br> Többedik alkalommal az ember tényleg tud már a részletekre, apró finomságokra figyelni, de én inkább azért nézem meg újra és újra, hogy belemerülhessek. Imádom, ahogy magával ragad az atmoszférája. De nálam is kezd kicsit háttérbe szorulni a könyv, úgyhogy neki kéne állni újra.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24304 Írta: Anonymous
De kérdésedre válaszolva, hogy mi ösztönöz? Nem is tudom. Én a 4dik 5dik alkalommal megpróbáltam az apró, kevésbé szembetuno részleteket megfigyelni, mivel a szöveget már betéve tudom. De most legutoljára arra jöttem rá, hogy a könyv nagyon háttérbe szorult, és olyan részek, amik nincsenek a filmben, kezdenek háttérbe szorulni. Úgyhogy ha visszakapom oh az Könyvemet (ami állítólag pénteken lesz) ismét elkezdem olvasni. Hisz mégis az az igazi.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24303 Írta: Anonymous
Ezjó kérdés.Nem tom,de ha tudom,akkor megnézem,eddig 11szer láttam.Egyes jeleneteket meg vagy 50szer:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24302 Írta: Anonymous
Én eddig csak ötször láttam:(<br> Mert a CD bedöglött...<br> Amugy meg szerintem az ösztönöz, hogy megnézzen valaki többször egy filmet, mert tetszik neki, és szeretné ujra meg ujra látni ugyanazt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24301 Írta: Anonymous
Hátha Te 15-20* láttad, akkor én jócskán le vagyok maradva, mert én még csak 5* láttam. De egyszer még tuti megnézem az angol verziót, mert azt még sajna nem láttam.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24300 Írta: Anonymous
Körkérdés: ki látta a legtöbbször a filmet?<br> És Mi ösztönöz valakit arra, hogy egy filmet 15-20-szor is megnézzen???

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24299 Írta: Anonymous
Nos a film tökéletes.Sőt korszakalkotó,mint annak idején a jedik története volt.De ez már új kor és szükség van új legendákra.A Gyűrűk ura most betöltötte az űrt.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24298 Írta: Anonymous
A Pendragon ciklus is hasonlóan olvasmányos. De ahogy már a címe is utal rá, az Arthur mondakör köré épül. 5 kötet, de megéri. Ha érdekel még többet is írok róla.<br> <br> Egyébként örülök, hogy tetszett az Albion Dala. :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24297 Írta: Anonymous
sziasztok!<br> Nemrég olvastam ki Az Albion Dalát... Nagyon tetszett! Rengeteg hasonlatot találtam A Gyűrűk Urával (talán azért tetszett?:)) Cicafül: olvastad annak az irónak más könyvét? Érdekelne, van-e hasonló írása... most L:)) Elen síla lúmenn omentielvo!:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24296 Írta: Anonymous
Én is megyek! :o ( De majd még estefelé megint jövök! Addig is puszi mindenkinek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24295 Írta: Anonymous
Enyém is ilyen. :o ) Na szija! Az emaile, ha van kedved írni v megdumálni a könyvet: <br> cvleo@mail.datanet.hu

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24294 Írta: Anonymous
:-) <br> majd tárgyalhatunk...de az apám éppen idegbajt kap,hogy dolgoznia óhajt-mennem kell(Goromba fráter!!!:-) )<br> Szijasztok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24293 Írta: Anonymous
Szerintem próbáld meg! Ha nem akarod megvenni, én kölcsön is adhatom - ha gondolod.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24292 Írta: Anonymous
:-) ))<br> Jól hangzik...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24291 Írta: Anonymous
A lényege kelta alapokra élpül. Két egyetimista srác egy különös jelenség után átkerül egy párhuzamos idosíkba, mely hasonlít Középföldére. Egyikük a Jó (Llew), másikuk a Rossz oldalra áll.. Ez megpecsételi Llew sorsát, harcossá kell válnia. Beilleszkedik a kelta világba, és amikor feltámadnak az alvilág eroi, fontos szerepet kap a Jó és a Rossz küzdelmében.<br> <br> Az egyik kedvenc idézetem:<br> <br> Halld meg Albion népe: Vér szüli a vért, s test szüli a testet. De a szellemet a Szellem szüli, s a Szellem halhatatlan. Mielott Albion újra Egész, Hosi Diadal kell, és a trónra Ezüst Kéz ül..

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24290 Írta: Anonymous
Nem olvastam...nem is arra írtam.<br> miről szól?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24289 Írta: Anonymous
Szia Mandala!<br> <br> zsóf.: ebben nincsenek superman fohosök. Hasonlóan valóságo mégis fantázia világ az is. De nem eroszak a disznótor. :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24288 Írta: Anonymous
<br> szija.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24287 Írta: Anonymous
Na,Gandalf veletek!Sziasztok!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24285 Írta: Anonymous
De én utálom a superman főhősöket!!!<br> usually.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24286 Írta: Anonymous
Lassan fájó szívvel,de indulok.Csak freemailt akartam írni, de ittragadtam.El ne felejtsétek az utat Középföldére.Majd még jövök!A tündék velünk és mi a tündékkel!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24283 Írta: Anonymous
A többi fantasy má csak utánzat.A H.P. is .Tolkien az origó. A megírás óta írt könyvekhez próbálnak valamit hozzátenni, de sajnos néha csak elveszik valami.ezért van a tündevilágnak olyan rossz híre.Kontárok , el a kezekkel a tolltól és papírtól.De aki Tolkien-szerelmes, Az ő szellemében csak jó könyvet írhat.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24284 Írta: Anonymous
Nekem eddig Tolkien után egy fantasy tetszett; Stephen Lawhead: Albion Dala triloógi (Azédenkert háborúja, Ezüst Kéz, A végtelen fonat) Elfogulatlanság nélkül mondom, hogy nagyon jók!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24282 Írta: Anonymous
de a Majmok bolygója(a könyv!!!!-nehogymá a film...)is jó...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24281 Írta: Anonymous
De ha valaki cikizi a trilógiát vagy a filmet, most már inkább magára hagyom a gonolataival.Nem nekünk kell meggyőzni.A következő életeiben csak rájön majd az igazságra.De ha valaki már nagyon feltűnően undorodik és mindenkit taposva jelenti ki ezt, azért megkérdezem, hogy hozzak e neki valami nyugtatót.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24280 Írta: Anonymous
Megpróbáltam elolvasni 1 nem-Tolkien-fantasyt.<br> :-P <br> fúúúj az a superman főhős-olyan idegesítő volt!!!<br> rosszul próbáltam túltenni magam a GYU kiolvasása okozta sokkon...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24279 Írta: Anonymous
Szeretem a Harry Pottert is.Igazából a másik világba vagyok beleőrülve.Misztikum,Varázslatok,A tündék bölcsessége.De Tolkien örök és halahatatlan.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24278 Írta: Anonymous
Milyen az arany középutas rajongó? Aki mást is elolvas, és nemcsak a GYU-nak él? Mert akkor én ilyen vagyok, de akkoris az örök favorit a GYU és Tolkien többi muve marad. De az utóbbi idoben másra nem igazán tudok gondolni - és nem is akarok. Most Középföldén élek, és csak ellátogatok ebbe a világba.. :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24277 Írta: Anonymous
Egyébként szerintem Tolkien mérföldkő az emberi történelemben.Lehet, hogy egy itt ragadt történetró tünde volt, csak nem akarta leleplezni magát.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.814 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére