Vélemények, kritikák

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24276 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Nekem sajnos az egyedül megnézés nem adatott meg,Anyukám ott ült mellettem és percenként kérdezte meg apukámtól, hogy mikor lesz má vége.Azt hiszem ilyen szempontból genetkailag apára ütöttem.Ő is a trilógián nőtt fel.Az ő szemei is odaragadtak a vászonra az enyéim mellé.A velünk tartó kilenc ember küzül pont any közelében kellett ülnöm.Pedig jó fej.Csak őt ugye nem fogta meg.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24274 Írta: Anonymous
A film belolem is hasonló reakciókat váltott ki. És kb 4*re rájöttem, hogy egyedül a legjobb megnézni. A könyv viszont minden egyes olvasáskor bearanyozza a napomat. De komolyan. Ill. ha egy olyan résznél tartok, pl. Boromir halála, teljesen átragad rám az érzés. <br> <br> És azért szeretek idejárni, mert itt uolyan gondolkodásuak vannak. Nem gondolják, hogy ez a csaj megkattant. (Mert már ezt is hallottam)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24275 Írta: Anonymous
Egyébként én asszem a már teljesen bekattant, foggal-körömmel rajongó, a film alatt csendesen síró rajongó és még az órákon is Középföldén járó rajongó keveréke lehetek.Az arany középút.Nem szeretem a szélsőségeket.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24273 Írta: Anonymous
az anyámnak nem teccett!!!<br> :-(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24272 Írta: Anonymous
Ha vannak is olyan galádok, már szagról ki fogjuk őket szúrni!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24271 Írta: Anonymous
Miután megnéztem a filmet, hazamentem és bemutattam, hogy mi a kommunikáció teljes csődje.Ugyanis nem tudtam megszólalni, csak ültem a sötét szobában és bőgtem.Asszem a film ezt megmagyarázza!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24270 Írta: Anonymous
Oszintén szólva nem is kell messzire mennem, mert az öcsémnek nem tetszett - legalábbis azt mondja. De remélem ebben a topicban nincsenek olyan galádok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24268 Írta: Anonymous
Sajnálom, idealista vagyok. Egyébként meg állandóan (mármint 2 centivel a föld fölött)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24269 Írta: Anonymous
Nem, csak ismerek olyan Elvetemültet aki sorozatgyártott filmnek titulálta az egészet.De ő a trilógiát sem olvasta.Sajnáljuk együtt!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24266 Írta: Anonymous
Mért? Van itt olyan akinek nem tetszett?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24267 Írta: Anonymous
Gratula Cicafülnek.Akkor most két centivel a föld fölött?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24265 Írta: Anonymous
Akinek meg nem tetszett a FILM,az nézzen inkább mást, de ne cikizze, mi se cikizzük őt!Pedig lenne mit!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24264 Írta: Anonymous
Üdv Neked is!<br> Ma megyek megnézni megint!!! :o )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24263 Írta: Anonymous
Helló minden teremtménynek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24262 Írta: Anonymous
ugye???<br> :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24261 Írta: Anonymous
Huh az tényleg jól nézett volna ki!<br> Én csak azt sajnáltam, hogy nem ülhetek még 6 órát és nem nézhetem meg a többi részt is!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24260 Írta: Anonymous
1kötetben van meg a Könyv(és a sok agyammal nem vettem észre hogy 3kötetes a könyv)->nem tudtam hogy a film 3részes-> miután kb 2 óra múltán is a történet elején tartottunk,féltem hogy kihagyják a 2/3 könyvet,megállmak a szakadék szélén és ünnepélyesen belehajítják a gyűrűt.<br> ÚÚÚÚgy megnyugodtam,mikor megtudtam,hogy erről szó sincs!!!:-)<br> de most epekedve várom a folytatást...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24259 Írta: Anonymous
Én kínácsian ültem be a filmre, az el?zetes alapján azt vártam, hogy jó lesz, és az is volt! Az utolsó percig élveztem, harmadszor is. Már komolyan ég a pofám, hogy csak 3× láttam... Szerintem szinte tökéletes film. Az utóbbi öt évben minimuma legjobb! Egyszer?en gyönyör?! És nekem nagyon visszaadta a könyvet, bar azért nagyon örülök hogy már a film el?tt olvastam, hiszen így el?bb én képzeltem el magamnak a szerpl?ket. Szerintem PJ eddig tökjó munkát végzett! Szurkoljunk neki!<br> Csak az volt a rossz, hogy az elején, mikor jön Gandalf Hobbitfalvára, eszembe jutott a könyv vége és majdnem elkezdtem b?gni.... Gondolom hülyének is nézett volna a jónép, ha ott b?gök végig 3 órát..<br> Amúgy az volt a legmeghatóbb szerintem is, mikor Frodó és Bilbó újra találkozott. Úgy sajnáltam Bilbó! Meg kés?bb Boromirt is, és a legvégén is nagyon meghatódtam...<br> Végre egy olyan film, ami nem felszínes!!!!! Amiben tényleg van sztori meg színészek meg érzelem! Nem azért, de ezen a vak is láthatja, hogy az év filmje! S?T! Hát számomra biztos az!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #24258 Írta: Anonymous
Én is a végén hatódtam meg a legjobban,meg mikor Frodo és Bilbó újra találkoztak Völgyzugolyban.Amúgy szerintem a film lezárásával sincs semmi baj,így még JOBBAN várom a folytatást:):)NAGYON TETSZETT!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24257 Írta: Anonymous
Akik nem tudják, hogy három részes, azoknak tényleg furcsa lehet. Majd a harmadik rész után kellene véleményezni a történetet.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24256 Írta: Anonymous
Akik csak a filmet látták, a történetről magáról tényleg nincsenek valami jó véleménnyel.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24255 Írta: Anonymous
Eddig hatszor láttam. Nagyamám azt mondta a filmről, hogy a zene és a látvány nagyon jó, de a történet egy szokványos mese:(<br> A plakátnál én fojton megállok... és nézem... mindenki hülyének néz... én meg csak nézem:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24254 Írta: Anonymous
Sesy: Hányszor láttad?? jó neked, hogy a nagymamád elment veled a GyU-ra én is próbáltam győzködni, de nem sikerült :( . Nem baj majd felovasok neki egy-két részt. Azzal is eltöltöm az időt. <br> Amikor láttam a mozinál a filmplakátot akkor megálltam, és kb 6 percig bámultam. Gondolhatod, hogy az emberek hogy néztek rám.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24253 Írta: Anonymous
Nekem!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24252 Írta: Anonymous
Én először a nagymamámmal néztem meg... enyhén furcsálotta, hogy a film után mosolyogva bambultam magam elé...<br> Tőlem osztálytársaim olyanokat kérdeztek: az öreg Kundolf vagy ki meghal? Hogy is hívták? Zsákos Rodolfó? Ennek miért igy van vége?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24251 Írta: Anonymous
Én közöltem a film előtt a családommal (velük néztem meg először), hogy semmi beszéd, semmi kérdés csak a film után. Mondjuk utána mindenfélét kérdeztek, hogy pl: ki kicsoda? és mivel nem tudták a neveket, így általuk adott nevekkel kérdezték ezeket. Csak néhány név: Galadriel: Arany-erdő csaja vagy Frodo: kisfiú. Na, ezekből én, hogy találjam ki, hogy kire gondoltak?? De legalább ők nem zavartak a film közben. Igaz, az elöttem ülő fiatalok teljesen hülyének néztek, mert a film után még egy jódarabig nem tudtam abbahagyni a mosolygást.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24250 Írta: Anonymous
Sessy, légyszi nézd meg mit írtam e-mailen!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24249 Írta: Anonymous
Thaur: én sem tudok velük a GyU-rol beszélgetni. A moziban szerencsére egy olyan lány mellett ültem akinek tetszett... de persze félpercenként azt mondta hogy de marha jó film... viszont a legtöbben röhögtek, mert nekik mindenről csak a szex, meg a buziság jut eszükbe. Egyik osztálytársam nagyon szomoru képet vágott a film után, őt meg kiröhögték... két csaj meg azzal szorakozott, hogy mésok arcát nézték... nem is kell mondanom hogy az én arcomon is röhögtek, csak azért, mert már a torkom is elszorult a végén...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24248 Írta: Anonymous
Sesy: Köszi az megértést. Én egyáltalán nem tudok az osztálytársaimmal a GYU-ról beszélgetni anélkül, hogy nem kerülne elő az, hogy pl: Legolas úgy néz ki, mintha buzi lenne, csak azért mert hosszú hajú, szőke és légies, vagy Frodo szerelmes Samuba mert megölelték egymást, és Frodo azt mondta: Olyan jó, hogy velem vagy, Samu., stb, a másik véglet az, amikor elkezdenek áradozni, hogy, ki milyen helyes volt (ami nen baj, mivel nekem is tetszenek egyes szereplők (Frodo, Aragorn, Legolas), de ők már a film előtt is a kedvenceim voltak, a film csak rátett erre, mert pl: Elijah Wood tökéletes Frodo stb). Engem elsősorban a személyiségük fogott meg. És egyáltalán aki nem olvasta miért nézi meg? Csak azért, mert eről beszélnek v. végigvihogják az egészet. Úgyhogy nagyon remélem, hogy PJ a bunkók kedvéért nem fogja kivágni a mély érzelmeket bemutató részeket.<br> Ez 1 olyan film, amit azoknak nem szabad megnézni, akik nem képesek megérteni a haverkodásnál vagy a testi szerelemnél mélyebb dolgokat.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24247 Írta: Anonymous
Thaur,<br> egyáltalán nem nevetünk ki (legalábbis én nem, és szerintem más se). Azokon a részeken én is meghatódtam, már a könyvben is, pl. a mordori részeket alig bírtam elolvasni... és ha PJ ezeket a részeket majd kihagyja a filmből, csak azért, mert azoknak (tisztelet a kivételnek!) akik nem olvasták, ezek a szép jelenetek ugy jönnek le, hogy a Szövetség tagjai egytől egyik buzik. <br> Amikor az osztályommal néztem meg a filmet, akkor pl. Boromir halálánál a mellettem ülő drágalátos ooszt. társaim annyira jol mu.attak! és igen, valaki megsérül? akkor is. Samu fuldkolott a vízben, akkor is annyira jol szorakoztak..

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.641 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére