- Köszönetek: 0
Saruman (Christopher Lee)
- Altaris
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Minath_Ithil írta: ez a fav jelenetem , nah meg a TTTben az: " egy új hatalom van születőben" .... amikor a több 10 ezer orknak mondja a buzdító szöveget(L)
OFF ilyenkor ltja az ember az msn káros hatásait (L)
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Minath_Ithil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Vasudvardnál, Éomer, ARAGORN, legolas, gimli, théoden, gandalf stb stb..
és mondja gandalf, hogy ( nem pontosan, mert angolul emléxem csak ) ne hallgassatok a szavára, nehogy megbűvöljön... és akkor aragorn mondja hogy show yourself, azaz mutasd magad! és meglátjuk szarumánt és grímát.. blahblahblah... utána meg meg is hal szegény szarumán ;(
ez a fav jelenetem , nah meg a TTTben az: " egy új hatalom van születőben" .... amikor a több 10 ezer orknak mondja a buzdító szöveget(L)
where once was light now darkness forms, where once was love love is no more..................
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nessa
- Nem elérhető
Galadriel14 írta:
Minath_Ithil írta: kedvenc jelent( bár asszem innen már kiutáltatok:D ) : a show yourself-es jelenet a rotk elején..
sose fogunk innen kiutálni !! garantálom hogy én nem!!
és: nekem légy szíves magyarul csatolni az angol szöveghez jelentéseket, mert kifejezetten nem értek angolul... ;(
miért kéne kiutálni?
én értem az angol szöveget, de ígyse tudom, melyik jelenetre gondolsz..
*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"
- Altaris
- Nem elérhető
Minath_Ithil írta: kedvenc jelent( bár asszem innen már kiutáltatok:D ) : a show yourself-es jelenet a rotk elején..
sose fogunk innen kiutálni !! garantálom hogy én nem!!
és: nekem légy szíves magyarul csatolni az angol szöveghez jelentéseket, mert kifejezetten nem értek angolul... ;(
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Newra
- Nem elérhető
Thereon írta: Üdvözlet,
A minap néztem a Charlie és a csokigyárat, s meglepetésként ért, hogy Christopher nem mást alakít benne, mint Vonka Vilmos apját Nagyon tetszett.
Hú, mikor mutatták egy pillanatra, egyből ő ugrott be, de megvártam amíg még egyszer mutatják, hogy biztosan ő ez az. És ő volt.
Bár nem volt túl nagy szerepe a filmben. (Itt az időtartamra gondolok.)
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Mornambar
- Nem elérhető
Minath_Ithil írta: Off: gáááááááz amit írtok a trójáól.. naon gáz..
és dorwinion: köszi a jó tanácsot.... igazán " hasznos" volt
Ha valakinek negatív kritikája van, ráadásul megindokolja, az fúj?
Amúgy teljesen egyetértek Cortezzel, annak ellenére, hogy szerintem egész kellemes film volt, az a "pár" aprócska hiba ellenére, amiket C. szépen-sorban - és jogosan! - kifejtett....
Az Odüsszeia pedig tényleg jó - nem egy mainstream valami, de legalább tisztességgel megcsinálták! CL pedig nagyon jól játsza az őrült Theréziászt félelmetes
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Thereon
- Nem elérhető
A minap néztem a Charlie és a csokigyárat, s meglepetésként ért, hogy Christopher nem mást alakít benne, mint Vonka Vilmos apját Nagyon tetszett.
Thereon, a vándorló varázsló
- cortez71
- Nem elérhető
Tényleg az uccsó OFF: attól, hogy csak annyit mondasz, hogy gáz, nem leszünk okosabbak. Érvelni sem ártana, mert anélkül ne csodálkozz, hogy nem veszünk komolyan...Minath_Ithil írta: Off: gáááááááz amit írtok a trójáól.. naon gáz..
nah mind1...
kedvenc jelent( bár asszem innen már kiutáltatok:D ) : a show yourself-es jelenet a rotk elején..
ON
Nem is tudtam, hogy kedvenc Szarumánunk adja a hangját Haggard királynak Az utolsó egyszarvú című rajzfilmben
- Minath_Ithil
- Nem elérhető
nah mind1...
kedvenc jelent( bár asszem innen már kiutáltatok:D ) : a show yourself-es jelenet a rotk elején..
where once was light now darkness forms, where once was love love is no more..................
- Nessa
- Nem elérhető
dorwinion írta: Meg amikor rájön, hogy nagyon elrontotta a dolgokat, és széthullik...
8O
ez alatt melyik jelenetet érted? lehet, hogy nagyon hülye vagyok, de eddig nem jöttem rá...
*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"
- Altaris
- Nem elérhető
Hattori Hanzo írta: Szerintem azért a stílusából, és az egész kisugárzásából már jóval előtte érződik, hogy valami nincs rendben.
Sajnos a bővítettet még nem láttam, pedig a könyvben az egyik kedvecem a "Szarumán hangja" fejezet. Egyébként ő az egyik legérdekesebb karakter (nekem az egyik kedvencem), Szauron elbújhat mögötte.
ne ringasd magad hamis képzeletbe: teljesen másképp hal meg a könyvben... nem a Megyében.. .. pedig azt hittem ott fog. .. nem, kérlek, ő a filmben Vasudvardban hal meg... bocs a spoilerért, de ez az ami fáj egy kicsit nekem (tény hosszabbra már tényleg nem húzhatták a filmet..)
- Hattori Hanzo
- Nem elérhető
cortez71 írta: Nálam örök kedvenc a "March to Helm's Deep!" jelenet
Ja igen, az nagyon ott van
<a href=http://www.informatikaerettsegi.hu>informatika érettségi
- Hattori Hanzo
- Nem elérhető
Szerintem azért a stílusából, és az egész kisugárzásából már jóval előtte érződik, hogy valami nincs rendben.Galadriel14 írta: jó, hülye kérdés elismerem, de csak van olyan ami a szívetekhez nőtt vele kapcsolatban... nekem az, amikor Gandalffal harcol az elsőben.. az nagyon jó, ránéz az ajtóra: becsukódik. az ember kezdi megsejteni, hogy ő rossz. mert ugye addig jónak hitte. aztán elmondja az álláspontját... végképp gonosz. és utána szegény Gandalf... illetve amikor a harmadik részben mielőtt meghal... (már a bővítettben) akkor nagyon jó..
Sajnos a bővítettet még nem láttam, pedig a könyvben az egyik kedvecem a "Szarumán hangja" fejezet. Egyébként ő az egyik legérdekesebb karakter (nekem az egyik kedvencem), Szauron elbújhat mögötte.
<a href=http://www.informatikaerettsegi.hu>informatika érettségi
- cortez71
- Nem elérhető
Meg a kis morgós Szarumán is bejön: "Fehér Gandalf! A bolond Gandalf! Zsufazekés Gandalf azt hiszi, megtalálta Gondor trónjának örökösét"
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Szóval sok kedvenc jelenetem ven vele.
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Altaris
- Nem elérhető
dorwinion írta: No, szóval:
OFF
cortez71: egyetértek veled, bár azért Diane Kruger is volt már szebb más filmekben
Minas_Ithil: ha cortez71-re nem vagy hajlandó figyelni, nézz körül a neten, hátha az egy kicsit felnyitja a szemed (és próbálj meg egy kicsit udvariasabb hangú hsz. írni, ha lehet kérni)
ON
...és most fejezzük be ezt a témát, mert nagyon kivágnak innen bennünket!
uccsó off ide: tényleg ezer bocs érte: cortez71: igazad van!!!!!!!!!!on, és témához térve, C.L.: nektek melyik jelenetetek a kedvenc belőle?
jó, hülye kérdés elismerem, de csak van olyan ami a szívetekhez nőtt vele kapcsolatban... nekem az, amikor Gandalffal harcol az elsőben.. az nagyon jó, ránéz az ajtóra: becsukódik. az ember kezdi megsejteni, hogy ő rossz. mert ugye addig jónak hitte. aztán elmondja az álláspontját... végképp gonosz. és utána szegény Gandalf... illetve amikor a harmadik részben mielőtt meghal... (már a bővítettben) akkor nagyon jó..
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
OFF
cortez71: egyetértek veled, bár azért Diane Kruger is volt már szebb más filmekben
Minas_Ithil: ha cortez71-re nem vagy hajlandó figyelni, nézz körül a neten, hátha az egy kicsit felnyitja a szemed (és próbálj meg egy kicsit udvariasabb hangú hsz. írni, ha lehet kérni)
ON
...és most fejezzük be ezt a témát, mert nagyon kivágnak innen bennünket!
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Minath_Ithil
- Nem elérhető
cortez71 írta:
OFFMinath_Ithil írta: fú... a trója JÓ FILM... a GYU után a kedvencem.... ok van hibája( nem is kevés) de jó...
ez a mosatni sztem gagyi volt.... sean bean jobban játszotta volna el )
de ez OFF
A Trója mint jó film? Röhög a vakbelem. Semmi köze nincs az eredeti mondához, sem az Íliászhoz. Illett volna legalább a Kötelezők röviden című remekművet elolvasnia a tisztelt David Benioffnak.
Ja, hogy ezt nem csak úgy lehet tekinteni, mint adaptációt? Igaz, hiszen láttunk mi már csapnivaló könyvadaptációt, de rettentő jó filmet (Harry Potter és az azkabani fogoly). Na akkor tekintsünk rá, mint film. A színészi játék egyenlő a nullával. Orlando Bloom a Mennyei királyság forgatasááig miért csak egyféle, szenvedő arccal tud a kamerába nézni? Brad Pitt is csak szenved a szájába adott mondatoktól és a szteroiddal felfújt muszkliktól. Diane Kruger jól néz ki, de hogy a filmben a teljesítménye egyenlő a nullával, az is biztos. Agamemnon és Menelaosz úgy néz ki, mint két lerobbant rocker. Egy telitalálatos karakter/színész van a filmben, ez pedig Eric Bana, aki egészen a Hektór halála jelenetig valami életszerrűséget visz ebbe a filmnek nevezett valamibe. A látvány szép lenne, ha nem ordítana a hajóflottáról, hogy CGI (van a jó CGI, mint pl. Gollamnál látjuk, és van a ROSSZ CGI, na az pl. ez a flotta). A zene is csak szemben úszik az árral, ilyen rossz főtémát ritkán hallhat az ember. A betétdal viszont a női vokállal nem rossz (Remember me).
A Trója egy erőltetett blockbuster és egy baromi rossz film. Persze, ettől függetlenül tetszhet, de azt mondani rá, hogy jó film... Nos, rossz kritikai érzékre vall. Nekem is vannak filmek, melyek a szívemhez nőttek, holott mint filmes alkotások pocsékak (Arthur király)
öröm olvasni,hogy menyire utálod:D mindenestere sok baromságot leírtál
- cortez71
- Nem elérhető
OFFMinath_Ithil írta: fú... a trója JÓ FILM... a GYU után a kedvencem.... ok van hibája( nem is kevés) de jó...
de ez OFF
A Trója mint jó film? Röhög a vakbelem. Semmi köze nincs az eredeti mondához, sem az Íliászhoz. Illett volna legalább a Kötelezők röviden című remekművet elolvasnia a tisztelt David Benioffnak.
Ja, hogy ezt nem csak úgy lehet tekinteni, mint adaptációt? Igaz, hiszen láttunk mi már csapnivaló könyvadaptációt, de rettentő jó filmet (Harry Potter és az azkabani fogoly). Na akkor tekintsünk rá, mint film. A színészi játék egyenlő a nullával. Orlando Bloom a Mennyei királyság forgatasááig miért csak egyféle, szenvedő arccal tud a kamerába nézni? Brad Pitt is csak szenved a szájába adott mondatoktól és a szteroiddal felfújt muszkliktól. Diane Kruger jól néz ki, de hogy a filmben a teljesítménye egyenlő a nullával, az is biztos. Agamemnon és Menelaosz úgy néz ki, mint két lerobbant rocker. Egy telitalálatos karakter/színész van a filmben, ez pedig Eric Bana, aki egészen a Hektór halála jelenetig valami életszerrűséget visz ebbe a filmnek nevezett valamibe. A látvány szép lenne, ha nem ordítana a hajóflottáról, hogy CGI (van a jó CGI, mint pl. Gollamnál látjuk, és van a ROSSZ CGI, na az pl. ez a flotta). A zene is csak szemben úszik az árral, ilyen rossz főtémát ritkán hallhat az ember. A betétdal viszont a női vokállal nem rossz (Remember me).
A Trója egy erőltetett blockbuster és egy baromi rossz film. Persze, ettől függetlenül tetszhet, de azt mondani rá, hogy jó film... Nos, rossz kritikai érzékre vall. Nekem is vannak filmek, melyek a szívemhez nőttek, holott mint filmes alkotások pocsékak (Arthur király)
- Minath_Ithil
- Nem elérhető
de ez OFF
- cortez71
- Nem elérhető
A nagyobb áruházakban 990 Ft-ért vesztegetik.Thereon írta: Tiresisast játsza.. és az a film nagyon jó, végre nem valami Hollywoodi gagyi feldolgozás, mint mondjuk a Trója. Bárcsak meglenne DVD-n...
(Mellesleg Vanessa Williams mint nimfa... én is ott maradnék a szigeten)
- Thereon
- Nem elérhető
(Mellesleg Vanessa Williams mint nimfa... én is ott maradnék a szigeten)
Thereon, a vándorló varázsló
- Minath_Ithil
- Nem elérhető
most megy a tv2őn az Odyssey... elvileg chritopher lee is játszik benne, de ő ki a filmben? modjuk a felénél eljöttem gépezni inkább annyira gagyi:P
- Szméagol
- Nem elérhető
Szméagol írta:
Fiszi írta: Most olvastam nemrég az Utolsó egyszarvút, iszonyat jó volt! Remélem minél előbb lesz belőle film!
Már készítenek belőle filmet, elég rég óta, úgyhogy nemtom, most hogy állnak. Egyébként készült belőle rajzfilm...gyerekmesét csináltak belőle, de nem is rossz.
Ja, és Beagle-ről beszélgetünk mostanában a Középfölde-Tolkein és a fantasy blogban.
A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.
- Szméagol
- Nem elérhető
Fiszi írta: Most olvastam nemrég az Utolsó egyszarvút, iszonyat jó volt! Remélem minél előbb lesz belőle film!
Már készítenek belőle filmet, elég rég óta, úgyhogy nemtom, most hogy állnak. Egyébként készült belőle rajzfilm...gyerekmesét csináltak belőle, de nem is rossz.
A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.
- Fiszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Fisi dhe Hyene
- Fiszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Fisi dhe Hyene
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Feanor Faelivrin írta:
Mornambar írta: Nem tudja valaki, az Utolsó egyszarvúból lett/lesz valami?
Trófea
Jajj,neee.... Bár ez egy 10 pontos poén volt...
"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"
- Annedun
- Nem elérhető
Feanor Faelivrin/Ranyaron írta:
Trófea
jobb is, ha nem lesz belőle semmi: nem filmvászonra vihető.
szeretni és szeretve lenni
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
Trófea
"A mosoly a leger
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.