Saruman (Christopher Lee)

Több
19 éve 5 hónapja #259383 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
A mindenit, 83 éves?! Ki se nézném belőle... :o Nagyon szép kor!
Így utólag még sok boldog születésnapot neki!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #259160 Írta: Beleg
Beleg válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)

Thereon írta: Kár hogy az SW3 ban olyan kevés a szerepe :(

A nagy FEJetlenségben nem kapott többet. ÉÉÉrted?! kac-kac-kac
Na, inkább kusba' maradok! Off vége!

"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 5 hónapja #259150 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Kár hogy az SW3 ban olyan kevés a szerepe :(

Thereon, a vándorló varázsló

Több
19 éve 5 hónapja #259147 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Valin Nostare!!!

Remélem, lesz abból 250 film is... ha továbbra is ilyen jól tartja magát.

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
19 éve 5 hónapja #259041 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Valin Nostare, Christopher Lee! (utólag is) :cheers: :sarumane1:
83 év? 8O Szép kor!

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
19 éve 5 hónapja #259020 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
És tele van energiával... :)
Nem véletlen hordom őt a pocimon...

[size=9:3tkvqgmk](aki nem értené: katt ide :) )[/size]

Több
19 éve 5 hónapja #259006 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)

Ancalima Anarórë írta: Na most megnéztem, mert mindenki csak azt mondja, hogy több mint 200 filmet forgatott már: egészen pontosan 225- öt, a még készülőkkel együtt. 8O Öö... No comment.

Méltán szerepelhetne rekordok könyvében, a legtöbb filmben játszó színész kategóriában... :P

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 5 hónapja #258991 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Na most megnéztem, mert mindenki csak azt mondja, hogy több mint 200 filmet forgatott már: egészen pontosan 225- öt, a még készülőkkel együtt. 8O Öö... No comment.

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 5 hónapja #258981 Írta: Beleg
A nagy filmtrilógiák 3. részével nincs szerencséje.
A RotK-nál éppen, hogy befért egy 7perces jelenete a bővítettbe, a RotS-ben meg harcolt egy 2 percet, aztán lefejezték, miközben már nem volt keze. :cry:

Több
19 éve 5 hónapja #258901 Írta: Mornambar

Nimrodel (Melklerien) írta: Happy Birthday Christopher Lee!

Nem semmi... Ő már élt azokban az időkben, amiket mi épp történelemből tanulunk... Tudna mit mesélni! Kicsit ijesztő is...

Hát tudna az biztos!
Beszél vagy 15 nyelvet, volt operaénekes is, eddig volt kb. 210 filmje, s most is forgat vagy hármat (bocsánat; a SW3 már kész :) ), a Rhapsodynál szónokol/énekel/koncertezik... (olasz szimfo-metál banda)... és bírja mindet!

Több
19 éve 5 hónapja #258841 Írta: Ancalima Anarórë
Valin Nostare Christopher!

Több
19 éve 5 hónapja - 19 éve 5 hónapja #258840 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Happy Birthday Christopher Lee!

Nem semmi... Ő már élt azokban az időkben, amiket mi épp történelemből tanulunk... Tudna mit mesélni! Kicsit ijesztő is...

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 5 hónapja #258836 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
BSZ! Mi kedves Szarumánunk! :cheers: :cheers: :cheers: :bounce:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 5 hónapja #258834 Írta: Beleg
Isten éltesse még sokáig!!!

Több
19 éve 5 hónapja #258832 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Boldog szülinapot neki! :hello:

Több
19 éve 5 hónapja #258831 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Ilúvatar Gyermeke válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Christopher Lee ma 83 éves! Wow! :lol:

Boldog szülinapot!!!

There is no reality. Only perception.

Több
19 éve 5 hónapja #256651 Írta: Silima

Lagoril/Niéla írta: Az utolsó télleg ultraKhirály! én spec. bírom Szarumánt...

Mert egy jó fej. :itscool: Gandalf labdába se rúghat mellette. Egyéniség!! :D
Hogy miért kellett üveggömbbe zárni, mint a Kisherceg rózsáját, azt nem tudom. Vagy ez is olyan hópehelytáncoltatós akármi? :idea:

Több
19 éve 5 hónapja #256271 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Az utolsó télleg ultraKhirály! én spec. bírom Szarumánt...

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
19 éve 5 hónapja #256190 Írta: Silima
Fúú, az utolsó nagyon jó, az utolsó előtti nagyon élethű... :itscool: Meg alulról a negyedik is...

Több
19 éve 6 hónapja #252284 Írta: Ancalima Anarórë

Gilgolwen Nimrandir írta: www-ang.kfunigraz.ac.at/~katzer/_saruman.jpg
Szarumán: "Cuiva nwalca Carnirassë! Nai yarvaxëa rasselya taltuva notto-carinnar!"

Egy ideig ez volt az aláírásom... :lol:
Az az izé kell nekem!!!
( www.mitsukai-editora.com.br/imag ... rglobe.jpg )
Az utolsó nagyon állat!!! 8O :D

img-www.theonering.net/theonerin ... er_1st.jpg

Több
19 éve 6 hónapja #252280 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Szarumán:
www.tlotr.com/film_pictures/char ... anetcz.jpg
A kedvenc Szarumános jelenetem:
www-ang.kfunigraz.ac.at/~katzer/_saruman.jpg
Szarumán: "Cuiva nwalca Carnirassë! Nai yarvaxëa rasselya taltuva notto-carinnar!"
lordoftherings.mysteria.cz/the_f ... age039.jpg
Gandalf: "Losto Caradhras, sedho, hodo, nuitho i 'ruith!"

palantir.pevnost.cz/obrazky/pala ... aruman.jpg
returnoftheking.cowebz.com/saruman.jpg
www.wintershadow.de/gallery/data ... aruman.jpg
Így árthatott volna a legkevesebbet ;) :
www.mitsukai-editora.com.br/imag ... rglobe.jpg
www.joecorroney.com/comics101/co ... aruman.jpg
www.aniii.com/img/gfxartist/saruman_gd.jpg

Több
19 éve 7 hónapja #250954 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Igen, ezt elismerem :) Fáradtak voltak, bár nem tudom, én hogy bírnám ki egy bányában. Sztem sehogy. A Kör megnézése óta félek a sötétben.... :oops:

Fáradság: kivéve Gimlit :lol:

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Több
19 éve 7 hónapja #250951 Írta: Nelossel

Micike írta: Hmmmmm...... Igen, érdekes. X ezer év után nem tud az ember mit szólni. Fáradt lehetett kétezer éve is? Vagy akkor még öregemberereje teljében volt? De talán Móriában a lelke befolyásolta a testét. Érezte, h ez számára rossz, Mória. Tudta, h a törpök túl mélyre ástak, és tudta, h ez a veszte lesz. Legalábbis én így érzem. A lelke félt, talán, az agya befolyásolhatja a testi érzéseit esetleg. De ebben közel sem vagyok biztos.

Úgy érted, mikor megérkezett Középföldére? Hát... akkor még fiatal, életerős férfi volt az alakja, s akkor valszeg jobban bírta. De Móriában hosszú utat tettek meg, és nem csak ő, hanem a társaság szinte minden tagja fáradt volt már.

Több
19 éve 7 hónapja #250948 Írta: Ízisz
Hmmmmm...... Igen, érdekes. X ezer év után nem tud az ember mit szólni. Fáradt lehetett kétezer éve is? Vagy akkor még öregemberereje teljében volt? De talán Móriában a lelke befolyásolta a testét. Érezte, h ez számára rossz, Mória. Tudta, h a törpök túl mélyre ástak, és tudta, h ez a veszte lesz. Legalábbis én így érzem. A lelke félt, talán, az agya befolyásolhatja a testi érzéseit esetleg. De ebben közel sem vagyok biztos.

Több
19 éve 7 hónapja #250943 Írta: Nelossel

Micike írta: Fordítva? Szerinted egy istár kifáradhat testileg? :roll:
Az út során akkor egyfolytában meg kellett volna pihennie, mert kifáradt a Caradhrason. Szvsz ez érdekes lenne. (Nem akarlak megbántani!)

Gandalf igenis elfáradt. Halandó teste volt, és azzal együtt jár a fáradság. Például mikor elérték Móriában az őrszoba melletti elágazást. "Fáradtabb vagyok, mintsem dönteni tudnék..."

Több
19 éve 7 hónapja #250941 Írta: Ízisz
Fordítva? Szerinted egy istár kifáradhat testileg? :roll:
Az út során akkor egyfolytában meg kellett volna pihennie, mert kifáradt a Caradhrason. Szvsz ez érdekes lenne. (Nem akarlak megbántani!)

Én azt nem értem, h Radagastról meg a többi istárról miért nem szól több rege? Szívesen olvasnék a kalandjaikról, most ez egy hülye feltevés.
Tételezzük fel, h az istárok nem istárok, csak jöttek pár ezer éve együtt, öten, (ugye? :oops: ), tök jó haverok voltak, berúgtak párszor Bríben, nőztek, Gand. és Szarum. a legnagyobb haverságban, mindent kipróbáltak együtt... :P És ím, pár ezer évvel később egy nagyon komoly háború dúl kettejük között!

Na jó, egy kicsit elkalandoztam, bocsi..

Több
19 éve 7 hónapja #250913 Írta: Nelossel

Aragond írta: Gandalf ugyebár istar. Mindig lelkileg fáradt ki, sosem testileg. Ez a lényeg. Vagy nem?

Nem fordítva?

Több
19 éve 7 hónapja #250912 Írta: Grion
Grion válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Gandalf ugyebár istar. Mindig lelkileg fáradt ki, sosem testileg. Ez a lényeg. Vagy nem?

A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.

Több
19 éve 7 hónapja #248841 Írta: Raia Aiwart
Raia Aiwart válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)

Mornambar írta:

Silima írta: Van esetleg olyan korhatár, amikor már olyan öregek, hogy a közönséges földi testük már nem bírja a strapát? Vagy ez megint hülyeség?...

Hááát... szerintem... az! :D
Illetve hát lilám sincs.

Lehet hogy mivel öregember képében jönnek, a testük nem bírja, de a mágusoknak nem az agyuk a lényegük? Ostobán hangzik, mert fogalmazni azt nem tudok, de akkor is: A lelkük/elméjük a lényeg, az meg, ugye, nagyon erös. :wink:

Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!

Több
19 éve 9 hónapja #241504 Írta: Mornambar

Silima írta: Van esetleg olyan korhatár, amikor már olyan öregek, hogy a közönséges földi testük már nem bírja a strapát? Vagy ez megint hülyeség?...

Hááát... szerintem... az! :D
Illetve hát lilám sincs.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.253 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére