Filmzene

Több
17 éve 9 hónapja #314712 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Filmzene
Acho, íme a dal a filmből (már ha erre gondoltál):

A teljes (és pontos) szöveg benne van az ingyenesen letölthető Annotated Score-ban a filmzene hivatalos oldalán (16. oldal) (az infóért köszönet Silnek :wink: )

www.lordoftherings-soundtrack.com/fotr_complete.html

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #314692 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Filmzene
köszi!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #314690 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Filmzene

Acho írta: Nincs meg valakinek az Elberethről szóló dal?nagyon tetszik,és sehol nem találom!a dalszövege is érdekelne!előre is köszi!

rajta van a FotR bővítetten, szöveggel mellékelve.

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 9 hónapja #314688 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Filmzene
Nincs meg valakinek az Elberethről szóló dal?nagyon tetszik,és sehol nem találom!a dalszövege is érdekelne!előre is köszi!

Több
17 éve 9 hónapja #314686 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Filmzene
Jöhetne már hamarosan a RotK Extended...

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 9 hónapja #312867 Írta: The Shark
The Shark válaszolt a következő témában: Filmzene
Sorry, nem olvastam vissza eleget...
Akkor megoldjuk mi is privátban az utazást, köszi hogy írtál.

Több
17 éve 9 hónapja #312811 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Filmzene
The Shark:
Ez a hír már több mint egy hónapos, volt is már szó róla ebben a topicban is, mint azt kicsit visszaolvasva láthatod. Különbuszt szerintem nem indítunk, hisz annyi jelentkező biztosan nem lenne. De néhányan lehet, hogy elmegyünk rá, csak még nem kezdtük el szervezni.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 9 hónapja #312789 Írta: The Shark
The Shark válaszolt a következő témában: Filmzene
Sziasztok!

Sajnos tolkien.hu@tolkien.hu email cím nem műkszik nekem, ezért
gondoltam beírom ide ezt a friss hírt:
Mint a Tolkien művek lelkes olvasója és a Gyűrük Ura film rajongója
találtam rá Howard Shore zeneszerző oldalára, ahol mint bizonyára tudjátok a Film trilógia alapján készített Szimfóniáról is olvashatunk.
Ezen zenei darab már nemcsak Ausztráliában hanem európa több nagyvárosában is sikert aratott és a The Lord of the Rings Symphony: Six Movements for Orchestra and Chorus, John Mauceri karmester vezénylésével most európai bemutató körútra indul.
2007. Április 13-án Bécsben a Stadhalleban kerül megrendezésre az említett Szimfónia bemutató.
Két kérdés is megfogalmazódott bennem ezen hír kapcsán,mert gondolom sokak érdeklődését felkelti majd ez az esemény:
1., Minél többen tudjanak erről a hírről a MTT tagjai, az oldalt látogatók közül.
Valamint, érdeklődöm, hogy szervezett kereteken belül terveztek-e indítani egy buszt erre az eseményre?
2., Az hogy Bécsbe el tudták hozni ezt a nagyszerű darabot, feltételezi bennem, hogy esetleg Budapest is méltán pályázhatna, szervezhetne egy állomást Howard Shore szimfóniájának...
Ti járatosabbak lehettek ebben, kivel kéne felvenni a kapcsolatot, hogy mindez megvalósulhasson?

Üdv:
Kindler Krisztián

Több
17 éve 9 hónapja #311644 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Filmzene

cortez71 írta: Aham, értem :) Igen, az feltűnt, hogy ének az nem igazán van benne :D Akkor ez gondolom nem került rá a limited edition OST-re, bár ha nem is kapcsolódik a filmhez, akkor értelemszerű, h nem :D

Nem hiszem, hogy rákerült, mert a címet leszámítva semmi köze sincs a filmhez!
Egyébként nekem megvan az a CD rajta a számmal (nagy Enya rajonó vagyok, már jóval a film előtt is imádtam, azóta meg csak még jobban :lol: ) és nekem kifejezetten tetszik. Bár a LotR-hoz tényleg nem passzol, de ha sikerül elvonatkoztatnom a filmtől, én igenis fel tudom idézni belőle Lothlórient. :wink:

OFF
[size=9:duvp32wa]1991-ben készült?? :D Nahát, én pont akkor születtem... :D [/size]
ON

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Több
17 éve 10 hónapja #309208 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Filmzene

Sil írta:

cortez71 írta: Nekem van ENyától egy Lothlórien című számom. A film OST-n meg a filmben is csak az általad említett két szám hangzik el Enyától. Nekem erős a gyanúm, hogy a Limited Soundtrack-en jelent meg ez a szám. Egyébként annyira nem is jó :S

Van Enyának egy Lothlórien c. száma, de az jóval régebbi, mint a film (az 1991-es Shepherd Moons c. albumról van), ráadásul instrumentális, tehát nem énekelnek benne.

Aham, értem :) Igen, az feltűnt, hogy ének az nem igazán van benne :D Akkor ez gondolom nem került rá a limited edition OST-re, bár ha nem is kapcsolódik a filmhez, akkor értelemszerű, h nem :D

Több
17 éve 10 hónapja #309197 Írta: Sil

cortez71 írta: Nekem van ENyától egy Lothlórien című számom. A film OST-n meg a filmben is csak az általad említett két szám hangzik el Enyától. Nekem erős a gyanúm, hogy a Limited Soundtrack-en jelent meg ez a szám. Egyébként annyira nem is jó :S

Van Enyának egy Lothlórien c. száma, de az jóval régebbi, mint a film (az 1991-es Shepherd Moons c. albumról van), ráadásul instrumentális, tehát nem énekelnek benne.

Tears unnumbered

Több
17 éve 10 hónapja #309191 Írta: Minath_Ithil
Minath_Ithil válaszolt a következő témában: Filmzene
hát nem annnyira illik lórienhez meg úgy a lotr-hez se, de köszi választ :wink:

where once was light now darkness forms, where once was love love is no more..................

Több
17 éve 10 hónapja #309190 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Filmzene

Minath_Ithil írta: ezt nekem nem engedi letölteni:S

hmm most kaptam egy cd-t, csak az a baj h nincs rajta az 1ik szám címe.... csak GYUs számok vannak rajta ,de ezt én még nem hallottam és állítólag Enya énekli Lóriennél..( de Enyának nem csak 2 száma volt? az aníron & a may it be?)

Nekem van ENyától egy Lothlórien című számom. A film OST-n meg a filmben is csak az általad említett két szám hangzik el Enyától. Nekem erős a gyanúm, hogy a Limited Soundtrack-en jelent meg ez a szám. Egyébként annyira nem is jó :S

Több
17 éve 10 hónapja #309187 Írta: Minath_Ithil
Minath_Ithil válaszolt a következő témában: Filmzene
ezt nekem nem engedi letölteni:S

hmm most kaptam egy cd-t, csak az a baj h nincs rajta az 1ik szám címe.... csak GYUs számok vannak rajta ,de ezt én még nem hallottam és állítólag Enya énekli Lóriennél..( de Enyának nem csak 2 száma volt? az aníron & a may it be?)

where once was light now darkness forms, where once was love love is no more..................

Több
17 éve 10 hónapja #309167 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: Filmzene
off: Ruzsa Magdi épp most próbálkozik a May it be-vel a tv-ben.
1 kocsmába izé 1 pubba elmenne, de ez a parlamenti karácsony az m1-en. Vagy csak többet kellett volna gyakorolni? **erősentöpreng*

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Több
17 éve 10 hónapja #308922 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Filmzene

Sil írta:

Cerebrum írta: Valamikor réges régen valaki említette, hogy megvannak neki a filmzene kottái. Megköszönném, ha az illető nekem is el tudná küldeni. :wink:

Réges-régen = két hozzászólással ezelőtt? :wink: Mert ez esetben privi ment... :P

Hű, tényleg, én vakszamár. :) Köszi szépen!

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
17 éve 10 hónapja #308791 Írta: Sil

Cerebrum írta: Valamikor réges régen valaki említette, hogy megvannak neki a filmzene kottái. Megköszönném, ha az illető nekem is el tudná küldeni. :wink:

Réges-régen = két hozzászólással ezelőtt? :wink: Mert ez esetben privi ment... :P

Tears unnumbered

Több
17 éve 10 hónapja #308746 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Filmzene
Valamikor réges régen valaki említette, hogy megvannak neki a filmzene kottái. Megköszönném, ha az illető nekem is el tudná küldeni. :wink:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
17 éve 10 hónapja #307352 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: Filmzene
Igen, a határ mellett van...csak dárga családunkat nem érdekli annyira a dolog, hogy elmenjünk....

Azt így most nemtudom honnan van a kotta, de majd utánanézek. Elég kevés sajnos. Csak néhány számból vannak benne részletek, és volt vagy 30ezer Ft.

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
17 éve 10 hónapja #307351 Írta: Sil

*Nessa* írta: Azért még Bécs is elég messze van... :(

Csak kicsit több mint 50 km-rel van messzebb Pesttől, mint ahol én lakok, időben meg még kevesebb is nála. Szóval én ezt az "elérhető" kategóriába sorolom, főleg, hogy útlevél se kell oda, mivel ugye EU-tagok vagyunk. Szombathely meg emlékeim szerint ott van éppen az osztrák határ mellett...

*Nessa* írta: A mi zeneiskolánk rendelt Gy.U. kottát, kaptunk 1 válogatást a Két Toronyból. Nagyon jó játszani.Talán egyszer még előadásra is kerül vhol...

Honnan rendelték? Szeretnék majd én is eredetit... Most csak a régi fénymásolt-szkennelt kottáim vannak mindhárom filmhez. :oops: [size=9:2d78zxge](Ha kell valakinek, írjon privit. :wink: )[/size]

Tears unnumbered

Több
17 éve 10 hónapja #307349 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: Filmzene
Azért még Bécs is elég messze van... :(

Ez kicsit OFF, de azért beírom.
A mi zeneiskolánk rendelt Gy.U. kottát, kaptunk 1 válogatást a Két Toronyból. Nagyon jó játszani.Talán egyszer még előadásra is kerül vhol...

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
17 éve 10 hónapja #307311 Írta: Sil
Népek, hírem van: a LotR Symphony-t április 13-án előadják Bécsben (eddig ez a legközelebbi hely hozzánk)! A jegyek 29 és 69 EUR között lesznek.
www.lordoftherings-live.com/tickets.html

Tears unnumbered

Több
17 éve 11 hónapja #306937 Írta: Sil

Eleniel (csillaglany) írta: Akinek megvan a teljes szöveg, ne habozzon feltenni! :wink:

A teljes (és pontos) szöveg benne van az ingyenesen letölthető Annotated Score-ban a filmzene hivatalos oldalán (16. oldal):
www.lordoftherings-soundtrack.co ... plete.html

Tears unnumbered

Több
17 éve 11 hónapja #306934 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Filmzene
Ide süssetek, mit találtam!

A szövegből ennyit találtam:

A Bereth thar Ennui Aeair!
Calad ammen i reniar
Mi 'aladremmin Ennorath.
A Elbereth Gilthoniel
I hín (...?)

Akinek megvan a teljes szöveg, ne habozzon feltenni! :wink:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
17 éve 11 hónapja #306262 Írta: gablin
gablin válaszolt a következő témában: Filmzene
Egy versre. Egy mindenképpen hosszabb versre, dalra.

Több
17 éve 11 hónapja #306135 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Filmzene

gablin írta: Basszus, micsoda csalódás, azt hittem hosszabb...

Ahogy Sil lejjebb írta, ez bizony ennyi. Mire számítottál?

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 11 hónapja #305998 Írta: gablin
Basszus, micsoda csalódás, azt hittem hosszabb...

Több
17 éve 11 hónapja #305813 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Filmzene

gablin írta: Nem szegődött mellém a szerencse, nem találtam a könyvben.

A Gyűrűk Ura - A király visszatér: A helytartó és a király résznél találod. Az én kiadásomban a 296. oldalon van. (3 kötetes)

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 11 hónapja #305752 Írta: gablin
Nem szegődött mellém a szerencse, nem találtam a könyvben.

Több
17 éve 11 hónapja #305692 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Filmzene
Hehehe! Én is éppen most akartam írni, de látom Sil már megelőzőtt! :D

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.884 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére