- Köszönetek: 4
Filmzene
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ha a szövegére gondolsz, csak fel kell ütnöd a könyvet a megfelelő fejezetnél, benne van.gablin írta: Köszi Minerva!
Azt is meg tudnád esetleg mondani, hogy hol juthatok egy fordításhoz? Lehet, hogy te le tudod fordítani az egészet?
A Gyűrűk Ura írta: Aragorn átvette a koronát, és így szólt:
- Et Earello Endorenna utúlien. Sinome maruvan ar Hildinyan tenn' Ambar-metta!
Ezek Elendil szavai voltak, akkor mondta ezt, amikor a szelek szárnyán megérkezett a partra: - A Nagy Tengerről Középföldére értem. Itt lészen a lakóhelyem, nékem és utódaimnak, az Idők végezetéig.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kar_sa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Thereon
- Nem elérhető
S mielőtt megkérdeznétek hogyan, úgy elmondom néktek, hogy a BFME II ben hallható 4-5 bővített szám. Tehát ezek szerint már össze vannak válogatva, csak magára a kiadatásra kell várni.
Thereon, a vándorló varázsló
- gablin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Köszönetek: 0
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- gablin
- Nem elérhető
- Kar_sa
- Nem elérhető
- gablin
- Nem elérhető
- cortez71
- Nem elérhető
A zenekar által előadott sokórás zeneműre. A szobros Király visszatérhez járó plusz DVD-n található a készítéséről egy werkfilmKoko írta:
Sil írta: - Valószínűleg a Symphony-t is kiadják majd, de csak miután megjelent a RotK Complete Recordings.
Aza Symphony mit takar?
- Koko
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Sil
- Nem elérhető
www.tracksounds.com/specialfeatu ... e_2006.htm
- A RotK Complete Recordings valamikor jövőre fog megjelenni (lehetséges, hogy valamivel korábban, mint a TTT), és 4 CD-s lesz.
- Szeretne PJ-vel dolgozni a Hobbit-filmen, már vannak is ötletei a filmzenéhez.
- Valószínűleg a Symphony-t is kiadják majd, de csak miután megjelent a RotK Complete Recordings.
Tears unnumbered
- Lilliana
- Nem elérhető
- cortez71
- Nem elérhető
Képek alapján szerintem maradt olyan. Bár én már hozzászoktam a kivételéhezSil írta:
Nézd, a FotR-nál így nézett ki (gondolom, a TTT ugyanilyen):Koko írta:
cortez71 írta:
Piacra dobták, mivel a DVD a filmzenéhez jár...Koko írta: És az 5.1-es vörzsön piacra dobásáig mennyit kel még várnunk?
[size=9:1x8jn72h]Torrentről még nem lehet tölteni, ez a bajod, ugye? [/size]
Azt nem tudtam h együtt van a CD, DVD.
Valóban az a bajom. Mivel még nem nagyon láttam aszittem még meg sem jelent.
kep.tar.hu/silmarien/50287671?o=0#2
A borító belső oldalán a DVD, a másik oldalon meg a kis füzetecske + a három CD. (Azért remélem, hogy most a DVD-t nem olyan kis vacak gumiszerű izére rakják, mint a FotR-nál, mert tök nehéz kiszedni.)
- Sil
- Nem elérhető
Nézd, a FotR-nál így nézett ki (gondolom, a TTT ugyanilyen):Koko írta:
cortez71 írta:
Piacra dobták, mivel a DVD a filmzenéhez jár...Koko írta: És az 5.1-es vörzsön piacra dobásáig mennyit kel még várnunk?
[size=9:10ipx13w]Torrentről még nem lehet tölteni, ez a bajod, ugye? [/size]
kep.tar.hu/silmarien/50287671?o=0#2
A borító belső oldalán a DVD, a másik oldalon meg a kis füzetecske + a három CD. (Azért remélem, hogy most a DVD-t nem olyan kis vacak gumiszerű izére rakják, mint a FotR-nál, mert tök nehéz kiszedni.)
Tears unnumbered
- Koko
- Nem elérhető
cortez71 írta:
[size=9:35fcus6r]Torrentről még nem lehet tölteni, ez a bajod, ugye? [/size]
- cortez71
- Nem elérhető
- Koko
- Nem elérhető
- Beren Erchamion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Niphredil Eleanor írta:
cortez71 írta:
Tegnap jelent meg, jól mondod, és szerintem a "netes postástól" szereztük be azaz t*rrenten keresztül. Ha érdekel, PMben elmondom, honnan tudod megszerezni*Nessa* írta: Üdv!
Bocsánt, nem akarok én itten zavarni, de megtudhatnám honnan van meg nektek a tegnap,v. mikor megjelent zene? (rem. nem kérdeztem nagyon hülyeséget...)
Cortez, egy privit légyszi nekem is az említett "hogyan lehet beszerezni" infóval! Előre is köszi!
Cortez, nekem is jöhet egy PM a TTT CR-ról.
"...a quendek szépsége ifjúságukban fölülmúlt minden más szépséget... s a bánat meg a bölcsesség csak gazdagította."
- Thereon
- Nem elérhető
Niphredil Eleanor írta:
cortez71 írta: elég nagy a zaj a zene alatt, mivel a filmből vágták ki )
Igen, például a vízcsobogást tisztán lehet hallani, amikor Aragorn tiszta vizet tölt, hogy lemossa Éowyn karját, arcát...
Aztán példának okáért ott van még a láncing csörgése is, mikor Éowyn lélegezni kezd. Kicsit valóban zavaró.
Ami engem illet, tetszik, hogy benne van Fokozza a hatását a jelenet elképzelésének. De persze könnyen meglehet, hogy oly sokat hallgattam, miáltal már teljesen megszoktam azt.
Thereon, a vándorló varázsló
- Sil
- Nem elérhető
Le lehet még:Ancalima Anarórë írta:
cortez71 írta: Én a RotK CR-ből Arwen dalára vagyok a leginkább kíváncsi
Azt egy ideig le lehetett tölteni valamilyen német oldalról, talán der-herr-der-ringe.de ? Nemtudom, de boiztos még fent van.
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... l_1097.php
Tears unnumbered
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
cortez71 írta: elég nagy a zaj a zene alatt, mivel a filmből vágták ki )
Igen, például a vízcsobogást tisztán lehet hallani, amikor Aragorn tiszta vizet tölt, hogy lemossa Éowyn karját, arcát...
Aztán példának okáért ott van még a láncing csörgése is, mikor Éowyn lélegezni kezd. Kicsit valóban zavaró.
Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
- cortez71
- Nem elérhető
Igen, tudom, meg is van, de a minősége hagy némi kívánnivalót maga után (pl a bitsűrűsége eléggé gáz, egy-két mp3 lejátszó le sem játssza, valamint elég nagy a zaj a zene alatt, mivel a filmből vágták ki )Ancalima Anarórë írta:
Azt egy ideig le lehetett tölteni valamilyen német oldalról, talán der-herr-der-ringe.de ? Nemtudom, de boiztos még fent van.
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- cortez71
- Nem elérhető
Amikor én felvételiztem akkor még csak a Két Torony bővített jött ki De felvételi előtt megnéztem vagy négyszer a Sons of the Stewardot és nekem az adott erőt a 100%-os felvételihezNiphredil Eleanor írta:
Irmo/MissKarrde írta: Általában véve nagyon szeretem a rohír zenéket, igazi telitalálat mind. Már alig várom, hogy úgy hallhassam a ROTK-ból a vágtájukat zeneileg, ahogyan a filmen van
Júúúj, igen, arra már én is nagyon kíváncsi vagyok!!!
Emlékszem, hogy mikor központi felvételire mentem, vagy hétszer végignéztem a RotK-on Théoden buzdító szónoklatát, mielőtt elindultunk volna otthonról... Sőt, utána még út közben is ezt a tételt hallgattam a CD-ről.
(Megjegyzés: aznap sikerült is az egész osztályom legjobb felvételi eredményeit produkálnom )
Egyébként elment privát üziben a forrás
Én a RotK CR-ből Arwen dalára vagyok a leginkább kíváncsi
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Irmo/MissKarrde írta: Általában véve nagyon szeretem a rohír zenéket, igazi telitalálat mind. Már alig várom, hogy úgy hallhassam a ROTK-ból a vágtájukat zeneileg, ahogyan a filmen van
Júúúj, igen, arra már én is nagyon kíváncsi vagyok!!!
Emlékszem, hogy mikor központi felvételire mentem, vagy hétszer végignéztem a RotK-on Théoden buzdító szónoklatát, mielőtt elindultunk volna otthonról... Sőt, utána még út közben is ezt a tételt hallgattam a CD-ről.
(Megjegyzés: aznap sikerült is az egész osztályom legjobb felvételi eredményeit produkálnom )
- Irmo/MissKarrde
- Nem elérhető
Igen, azon is nagyon jók ezek a témák. A CR-ben kapunk plusszot belőle, de a lényegi zenék rajta vannak a szimpla változaton Hmm... azért itt van Éowyn éneke Theodred temetésén is, stb A szimpla cd-n remekül vágták össze a különböző zenéket, de a CR-en mindent a maga helyén lehet meghallgatni (és bővítve)Niphredil Eleanor írta: Ja, és Irmo! Szerény véleményem szerint a rohír témák már a régebbi kiszerelésben is nagyon jók voltak, de alig várom a bővítetten. Most nagyon kíváncsívá tettél ezzel a kis élménybeszámolóval.
Általában véve nagyon szeretem a rohír zenéket, igazi telitalálat mind. Már alig várom, hogy úgy hallhassam a ROTK-ból a vágtájukat zeneileg, ahogyan a filmen van
Something's happening. I'm not the Jedi I should be. I want more, and I know I shouldn't.
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
cortez71 írta:
Tegnap jelent meg, jól mondod, és szerintem a "netes postástól" szereztük be azaz t*rrenten keresztül. Ha érdekel, PMben elmondom, honnan tudod megszerezni*Nessa* írta: Üdv!
Bocsánt, nem akarok én itten zavarni, de megtudhatnám honnan van meg nektek a tegnap,v. mikor megjelent zene? (rem. nem kérdeztem nagyon hülyeséget...)
Cortez, egy privit légyszi nekem is az említett "hogyan lehet beszerezni" infóval! Előre is köszi!
Ja, és Irmo! Szerény véleményem szerint a rohír témák már a régebbi kiszerelésben is nagyon jók voltak, de alig várom a bővítetten. Most nagyon kíváncsívá tettél ezzel a kis élménybeszámolóval.
- Irmo/MissKarrde
- Nem elérhető
Olyan apróságokat fedezek fel benne, amik a film alatt fel sem tűntek.
Kedvencek: majdnem minden, ami rohír (fura, de a film hatására szerettem meg nagyon őket, előtte valahogy nem voltak a kedvenceim).
Na de azért szelektálok, és vannak még más remek daragok is. Ami a szimpla cd-n jobban tetszik, az a The White Rider (mármint a zenék összevágása ehhez a témához abban a zenedarabban nagyon tetszik, a filmben felcsendülve nem az igazi).
Amik nálam abszolút kedvencek:
The Three Hunters
The Courts Of Meduseld
Theoden King
The King's Decision
One Of The Dunedain
Refuge At Helm's Deep
"Where Is The Horse And Rider"
The Host Of The Eldar
The Last March Of The Ents
Theoden Rides Forth
Something's happening. I'm not the Jedi I should be. I want more, and I know I shouldn't.
- Irmo/MissKarrde
- Nem elérhető
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
cortez71 írta:
*Nessa* írta: Egyébként Sil, ha végighallgattad már a lemezt, megoszthatnád velünk a véleményedet, én nagyon kíváncsi vagyok rá
Csatlakozom! Hosszú tömött sorokban várjuk az élménybeszámolókat!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.