Filmzene

Több
19 éve 9 hónapja #240805 Írta: tzita
tzita válaszolt a következő témában: Filmzene
Szerintem nagyon jó a zenéje, nem tudja valaki megmondani, honnan lehet letölteni?

Köszi, Totenket Zita

Totenket Zita

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #240804 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: Filmzene
Szívesen, bár már írtam, hogy nem nekem jár érte a dícséret ;) ! Az utolsó mondatot nem nagyon tudom lefordítani, valakinek sikerült? Le tudná írni?

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #240796 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Filmzene
Szipp, ezen most meghatódtam... olyan cép... :cry:

Több
19 éve 9 hónapja #240786 Írta: Gandalf

Több
19 éve 9 hónapja #240770 Írta: Gil-Celeb
Gil-Celeb válaszolt a következő témában: Filmzene
Nagyon-nagyon szépen köszönöm!!!!! :wink:

"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"

Több
19 éve 9 hónapja #240664 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: Filmzene
Remélem erre gondoltál, ha nem akkor bocsi:

With a sigh, you turn away
With a deepening heart, no more words to say
You will find that the world has changed forever

(And) the trees are now turning from green to gold
And the sun is now fading
I wish I could hold you closer

Nekem is segítettek megtalálni ;)

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/

Több
19 éve 9 hónapja #240657 Írta: Gil-Celeb
Köszi!Nincs valaki profi angolos,aki ki tudja hallani azokat a szavakat,amiket én nem???Nagyon jó lenne!
Egyébként én is erre a honlapra tippeltem,de kíváncsi voltam,hogy van-e még ilyen oldal. :wink:

Több
19 éve 9 hónapja #240577 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Filmzene
Gil-Celeb: a szövegére nekem is szükségem lenne, de nem tudom, hogyan lehetne hozzájutni. A szám mindenesetre letölthető, ebbe a topicba több linket is betetem már hozzá, pl. ezt itten:
www.hdr-see.de/videos/arwenssong.mp3 (Jobb egérgombbal klikk, cél mentése más néven...)

A honlap, amire céloztak meg szerintem ez lesz:
www.elvish.org/gwaith/movie.htm

Érdemes néha visszaolvasni a topicban, mert a legtöbb kérdésetek már felmerült korábban... :wink:

Több
19 éve 9 hónapja #240569 Írta: Gil-Celeb
Milyen oldalon???
Egyébként:NEKEM KELLENEK A BŐVÍTETT ZENÉK!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Remélem nemsokára megjelenik!Addig is csak a filmel együtt tudom hallgatni... :cry:
Ja,és amit Liv az ispotályban énekel azt nem lehet véletlenül valahol letölteni???Valaki nagyonjófej nem tudná nekem leírni a szövegét(egy-két szót nem hallok ki...)????

Több
19 éve 9 hónapja #240540 Írta: Galmir
Galmir válaszolt a következő témában: Filmzene
Kösziiiii :P PPP!!

Nekem nagyon tetszenek a sinda v. quenya betétek a filmben.
Találtam egy oldalt, ahol megvan majdnem az összes szöveg.
Bár ez nem volt benne.

Még 1x Hannon le!!

Hallgatni arany.

Több
19 éve 9 hónapja #240488 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Filmzene
Galmir: Tulajdonképpen azt énekli, amit a könyvben mond a megkoronázásakor, csak ezt a filmben megzenésítették. Ezek Elendil szavai voltak, akkor mondta ezt, amikor a szelek szárnyán megérkezett a partra: "Et Earello Endorenna utúlien. Sinome maruvan ar Hildinyar tenn' Ambar-metta!" ("A Nagy Tengerről Középföldére értem. Itt lészen a lakóhelyem, nékem és utódaimnak, az Idők végezetéig!")

Több
19 éve 9 hónapja #240484 Írta: Galmir
Galmir válaszolt a következő témában: Filmzene
Szaisztok! :P

Nem tudom, hogy volt róla szó, de bátorkodom megkérdezni:
Nem tudja vki, h Aragorn mit énekel a koronázási ünnepségen?
A könyvben (úgy tudom) nincs róla szó. :(
Ha tudtok vmit, légyszi segítsetek!

Hallgatni arany.

Több
19 éve 9 hónapja #240458 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: Filmzene
Silt kéne megkérdezni, de ő eltűnt! 8O :(
Tudja vki hova?

Több
19 éve 9 hónapja #239829 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Filmzene

Gil-Celeb írta: Még egy lejárt kérdés:szerintetek meg lehet venni a BŐVITETT filmzenéket???? :oops:

Nem :( Állítólag kijön majd egy 8 Cd-ből és 1 DVD-ből álló csomag, amely tartalmazza mindhárom bővített teljes zenéjét, de azt senki se nem tudja hogy mikor....... :shake:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
19 éve 9 hónapja #239689 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Filmzene

cortez71 írta:

Nimrodel (Melklerien) írta: Nem tudom megnézni a filmzene bónusz oldalait, pedig még eredeti is a CD-m. :( Miért van ez?
Addig is be tudná nekem valaki linkelni ezeket az oldalakat?
Köszi!

Én se tom megnézni őket :cry: .Küld egy e-mailt,és aztán ennyi.

Nekem e-mailt nem küld...
Viszont közben a 2. és 3. bejött. Csak az első nem. Megtenné valaki, hogy elküldi nekem a címet, hátha úgy meg tudom nézni? :roll:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 9 hónapja #239569 Írta: Gil-Celeb
Mornambar:Köszike!!! :D
Gondolhattam volna,hogy valami ilyesmi....
Olyan szép ez a dal!!!!(elmerülő tekintettel bámulok ki az ablakon(lelki szemeimmel a tündéket látom,miközben az öcsém tökhülyének néz....)
Még egy lejárt kérdés:szerintetek meg lehet venni a BŐVITETT filmzenéket???? :oops:

Több
19 éve 9 hónapja #239515 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Filmzene

Nimrodel (Melklerien) írta: Nem tudom megnézni a filmzene bónusz oldalait, pedig még eredeti is a CD-m. :( Miért van ez?
Köszi!

Én se tom megnézni őket :cry: .Küld egy e-mailt,és aztán ennyi.

Több
19 éve 9 hónapja #239465 Írta: Araniel
Araniel válaszolt a következő témában: Filmzene
Bátorkodom megkérdezni: nincs meg valakinek a díszdobozos ROTK extra DVD-je? Priviben beszélgetnék róla

Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.

Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #239464 Írta: cortez71
Mornambar,mikor tűnsz fel a lírikusok közt?
Autogramot kaphatunk? :D :D :D
De szó se róla,naon jó a fordítás!

Több
19 éve 9 hónapja #239458 Írta: Mornambar
Ím, halljátok a Költő szavit:

"Ó, Királynő, túl a Nyugati Tengereken!
Ó, fényed hozzánk eljön,
A Fák szőtte középső-földek közt.
Ó, Csillagfényű Elbereth
Szemeid és lehelleted szemeid és lehelleted fénylik mint a drágakő"

SACC/kb szabad fordítás.

Több
19 éve 9 hónapja #239407 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Filmzene
Mornambar, akkor ezt magyarul is. :)

Több
19 éve 9 hónapja #239392 Írta: Mornambar
Tündéül:
A Bereth thar Ennui Aeair!
Calad ammen i reniar
Mi 'aladhremmin ennorath.
A Elbereth Gilthoniel
i chin a th

Több
19 éve 9 hónapja #239368 Írta: Gil-Celeb
Nem tudjátok véletlenül,hogy mit énekelnek a tündék,amikor a FOTR-ben a Szürkerév felé mennek,és Frodóék látják őket???

Több
19 éve 9 hónapja #239323 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Filmzene
Nem tudom megnézni a filmzene bónusz oldalait, pedig még eredeti is a CD-m. :( Miért van ez?
Köszi!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 9 hónapja #237700 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Filmzene
khmm...

OFF
Bizonyos kérdések merültek fel a honlapommal kapcsolatban.
A honlap kezdőlapjának megnyitásához Flashre van szükség.
Felmerül az is, hogy a feliratokat nem lehet elolvasni. F11-et nyomva az IE teljesképernyős lesz, úgy 1024*768-as felbontástól kezdve olvashatóak a feliratok (majd megoldom, egy felbontásmérővel, és ha nem megfelelő a felbontás, egy nonflash indexet hoz be)

ON

Ezermilliósoksok bocsánat, Sil... :oops:

Kārātārānen a áirâë...

Több
19 éve 10 hónapja #237178 Írta: cortez71
igen,azt tom. Csak annak a címe,h a Szimfónia készítése. sztem semmi értelme nincs,de mind1

Több
19 éve 10 hónapja #237037 Írta: thoma
thoma válaszolt a következő témában: Filmzene

cortez71 írta: A LOTR szimfónia a RotK díszdoboz mellé adott plusz DVD,igaz? Nem egy nagy szám,én megnéztem, nem sokat veszítesz vele.

A díszdobozban - ha jók az információim - nem a teljes szimfónia előadása található meg, hanem egy beszélgetés a szerzővel és részletek a műből, de egyelőre nem tudok semmit arról, hogy a teljes szimfónia is hozzáférhető lenne, akár koncert-, akár stúdiófelvételen, pedig az nagyon érdekelne.

Több
19 éve 10 hónapja #237036 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Filmzene
OFF

Kar'sa írta: FIGYELEM! [size=9:gmvc8pnf]NE használjátok az ADWR stílust, mert úgy tűnik valamiért nem működik, és így nem tudnátok belépni, javítás sajna csak egy jó idő múlva, mert nem jövök rá, mi baja...[/size]

Javítva!
ON

[size=9:gmvc8pnf]Bocs az offért, Sil![/size]

Kārātārānen a áirâë...

Több
19 éve 10 hónapja #236761 Írta: cortez71

thoma írta: A LOTR Szimfóniáról készült DVD-t is szívesen megnézném-meghallhatnám egyszer, de annál csak az érdekelne jobban, ha akár CD-n, akár filmen hozzá lehetne jutni a Szimfónia teljes felvételéhez. Nem tudtok róla valamit, hogy megjelent-e már valamilyen formában a teljes szimfónia?

A LOTR szimfónia a RotK díszdoboz mellé adott plusz DVD,igaz? Nem egy nagy szám,én megnéztem, nem sokat veszítesz vele.

Több
19 éve 10 hónapja #236584 Írta: thoma
thoma válaszolt a következő témában: Filmzene
A LOTR Szimfóniáról készült DVD-t is szívesen megnézném-meghallhatnám egyszer, de annál csak az érdekelne jobban, ha akár CD-n, akár filmen hozzá lehetne jutni a Szimfónia teljes felvételéhez. Nem tudtok róla valamit, hogy megjelent-e már valamilyen formában a teljes szimfónia?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.785 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére