A HOBBIT

Több
12 éve 6 hónapja #405410 Írta: scaurus
scaurus válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Pl Peter Jackson.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 6 hónapja #405405 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Valaki meg tudná nekem esetleg mondani, hogy hol tudom megnézegetni, mik lesznek a filmben azok a részek, amik a Hobbitban nincsenek benne? A LOTR függelékében esetleg? Csak hogy képben legyek, mi lesz a filmben. :)

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 6 hónapja #405383 Írta: Gandalf

Több
12 éve 6 hónapja #405376 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A HOBBIT

Sil írta: A TheOneRing.net teljes beszámolója, spoilerhegyekkel:
www.theonering.net/torwp/2012/04 ... -analysis/

Ez pedig egy másik beszámoló, németül, szintén giga-spoilerekkel:
www.herr-der-ringe-film.de/v3/de/news/to...filme/news_86912.php

Több
12 éve 6 hónapja #405375 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A HOBBIT
A TheOneRing.net teljes beszámolója, spoilerhegyekkel:
www.theonering.net/torwp/2012/04 ... -analysis/

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
12 éve 6 hónapja #405370 Írta: Gandalf
Rövidhírek:

- A Warner leszedette a német oldalról a kulcs képét, szerencsére lementettem magamnak. :twisted:
- John Rawls veszi át Azog szerepét, Conan Stevens pedig Bolg lesz.

És egy újabb spekuláció a korábbiak kapcsán:

SPOILER

Több
12 éve 6 hónapja #405364 Írta: Gandalf
Még én is reménykedem.
Mondjuk, Arwent is utólag kellett kivágnia Helm-szurdokból, vagy átszínezni a tömegben... :roll:
Emlékszem, a "zöld fórumon" annak idején külön topicot nyitottam "Tündék Helm Szurdokában?" címmel, annyira felháborított ez a kiszivárgott változtatás. Szerencsére a filmben nem lett hangsúlyos a Haldír-szál.

Túl erőltetettnek érzem A Hobbit kapcsán a hozzácsatolt fanfic-szálakat.
Annak nagyon örülök, hogy a Fehér Tanács és Dol Guldur belekerül, én is beletettem volna, ha forgatókönyvíró vagy rendező vagyok, de szigorúan csak A GyU-ra és a Függelékeire építve.

SPOILER

Több
12 éve 6 hónapja #405355 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Ezek alapján attól tartok PJ kicsit félreértette a "gyerekkönyv" fogalmat.
A többivel megvárom a filmet, a GyU film előtt is elég sok félreértésből fakadó hír volt, (meg olyan amire PJ mondott "mégsem"-et, gondoljunk csak Arwenre és a Helm szurdokra)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
12 éve 6 hónapja #405347 Írta: Gandalf
Spoileres spekulációk

Több
12 éve 6 hónapja #405343 Írta: Sil
Az Index is felébredt:
index.hu/kultur/cinematrix/hirbl ... os_bilbot/

Tears unnumbered

Több
12 éve 6 hónapja #405341 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: A HOBBIT

Gandalf írta: No, vajon minek a kulcsa ez? ;)
www.herr-der-ringe-film.de/v3/media/gale...luessel-cb103771.jpg

Nagyobbnak képzeltem! :D

A 48 képkocka/másodpercről meg ne véleményt mondjanak nekem, hanem már a filmet mutassák! :twisted:

Nem tudom, hogy spoilerbe tegyem, vagy ne, ezért inkább abba rakom!

Ez meg az! :geek:

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
Több
12 éve 6 hónapja #405338 Írta: Sil

Gandalf írta: A 48 képkocka per másodpercről és a 3D-ről:

A beszámolókból az jött le nekem, hogy a nagyon éles és élethű kép, valamint a 3D miatt úgy érezzük, mintha tényleg benne lennénk - a stúdióban, a díszletek és a kellékek között. A túlságosan valósághű élmény pont a mozi varázsát veszi el, a filmszerűséget, és így olyan, mintha egy színelőadást néznénk élőben. Tényleg olyan illúziót ad, mintha benne lennénk, de pont ez is a baj vele...

Szerintem meg az is belejátszhat a fanyalgók ellenérzéseibe, hogy ez nem egy kész anyag, amit bemutattak, hisz pl a trükkök is hiányoztak belőle. Ezért gondolom, a "grading" (amikor átszínezgetik a jeleneteket, meg átalakítják a fényviszonyokat a jelenetekben) sincs még kész, és az azért sokat tud dobni a hangulaton.

Tears unnumbered

Több
12 éve 6 hónapja #405337 Írta: Gandalf
Sil:
Köszönjük szépen!

Ez azért tisztába tesz néhány dolgot:

SPOILER

Több
12 éve 6 hónapja #405333 Írta: Sil
Itt egy cikk a vetítésről kicsit több részlettel, hát, a 48fps-től nem voltak túlzottan elájulva a résztvevők:
insidemovies.ew.com/2012/04/24/c ... he-hobbit/
2. oldal, itt van szó a bemutatott részletekről (spoileres!):
insidemovies.ew.com/2012/04/24/c ... -hobbit/2/

Tears unnumbered

Több
12 éve 6 hónapja #405332 Írta: Gandalf
Sűrűsödnek az események. :)

Óriási dolgok vannak készülőben:
www.theonering.net/torwp/2012/04/23/5530...review-at-cinemacon/

A Los Angelesben zajló CinemaCon-on a szerencséseknek levetítettek 10 percet A Hobbitból, ráadásul 48 képkocka per másodperc sebességgel és 3D-ben!

A TheOneRing egyik munkatársa, Quickbeam már látta:

SPOILER!

Több
12 éve 6 hónapja #405318 Írta: Gandalf
Ha már emlegetett szamarak...

Úgy tűnik, Conan Stevens alakítja Bolgot is:
www.theonering.net/torwp/2012/04/22/5522...ens-chats-with-torn/

(Vagy csak menet közben jöttek volna rá a filmesek, hogy korábban összekeverték Bolgot Azoggal?)

Mindenesetre...

Több
12 éve 6 hónapja #405312 Írta: Sil
Ehh, miért nem működik a spoiler tag megnevezés nélkül? :shock:

SPOILER!

Tears unnumbered

Több
12 éve 6 hónapja #405310 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Hát nem lenne rossz, ha benne lennének. Nekem jobban tetszenének a filmek könyv hűbben, mint A GyU. Persze, ami meg túl meseszerű, azt azért kicsit bemutathatnák úgy is, hogy kevésbé legyen az. :D

Másrészt meg azon gondolkodtam most, hogy kinek fájt volna, ha kicsit több szakáll van a törpökön :?: Mert jól néznek ki, oké, meg minden... Tetszenek is. De hát akkor is a Hosszúszakállúak törzséből származik mindegyikük, kivéve Bifurt, Bofurt és Bomburt. És hát a legtöbbnek épp hogy van szakálla, vagy csak borostája... Mert oké, legyenek különbözőek, hogy meg lehessen jegyezni, ki kicsoda (és ezért nem baj, hogy a könyvhöz képest megváltoztatták őket), de a szakálluk lehetett volna hosszabb!

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
12 éve 6 hónapja #405305 Írta: Gandalf
SPOILER!

Több
12 éve 6 hónapja #405224 Írta: Gandalf

Több
12 éve 6 hónapja #405165 Írta: Sil
Stephen Fry befejezte a Hobbit forgatását:
www.herr-der-ringe-film.de/v3/de ... _85888.php

Tears unnumbered

Több
12 éve 6 hónapja #405139 Írta: Sil
Kémfotók Tóváros díszleteiről:
www.stuff.co.nz/dominion-post/ne ... Hobbit-set
Nyitva maradt a kapu, amikor a helyi tűzoltók kivonultak egy - hamisnak bizonyult - tűzriadó miatt...

Tears unnumbered

Több
12 éve 6 hónapja #405114 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Tudjátok, mióta tudom, hogy jön A Hobbit, kezdem úgy érezni magamat, mint annak idején, amikor A király visszatér-t vártuk....bizsereg mindenem :) ))))))

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
12 éve 6 hónapja #405107 Írta: Sil
Az első hivatalos póló:
www.wbshop.com/category/wbshop_b ... +shirts.do
(Persze Magyarországra nem szállítanak, és amúgy is elég brutális lenne a szállítási költség... :roll: )

Tears unnumbered

Több
12 éve 7 hónapja #405018 Írta: Gandalf

Több
12 éve 7 hónapja #405001 Írta: Iglorion
Iglorion válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Egyszerűen nem tudom megunni! :)
... re=related

Utúlie'n aure! Aiya Eldalie ar Atanári, utúlie'n aure!

• Belengol
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 7 hónapja #404998 Írta: Belengol
Belengol válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Sziasztok!

Érdeklődnék van-e már valamilyen előrelépés a Bács Ferenc ügyben? Mert mostanában nagyon csend van vele kapcsolatban.

Több
12 éve 7 hónapja #404994 Írta: Gandalf
A filmes játékfigurák alapján Bolg is szerepelni fog valamilyen formában a filmben:
www.bigbadtoystore.com/bbts/menu.aspx?menu=2370&company=1340

További újabb ork/kobold-nevek a játéklista alapján:
- Fimbul
- Koboldkirály
- Grinnah

SPOILER!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.585 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére