- Köszönetek: 0
Éowyn
- Silima
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Raia Aiwart írta: (Egyébként én sem tudtam: BOLDOG ELSŐ ELŐTTI SZÜLETÉSNAPOT! na)
Egyébként azt tartom szemétségnek, hogy Arwen a harmadik részben csak siránkozik (a filmben, de a könyvben sem tesz többet) meg haldoklik, de nem csinál semmi egyebet.
Mégis ő van minden poszteren, még a DVD borítóján is! És ez szerintem mocsokság. :rmad2:
Az hát... De sajna ezt már megszokhattuk. (Főszereplők: Orlando Bloom, Liv Tyler, Viggo Mortensen. :/ )
Én is boldog születésnapot kívánok! Bár a nevére kíváncsi lennék...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Raia Aiwart
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Egyébként azt tartom szemétségnek, hogy Arwen a harmadik részben csak siránkozik (a filmben, de a könyvben sem tesz többet) meg haldoklik, de nem csinál semmi egyebet.
Mégis ő van minden poszteren, még a DVD borítóján is! És ez szerintem mocsokság. :rmad2:
Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Coralie
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Fennasiel írta: Úristen! Én vagyok csak ennyire lemaradva... Azt hittem, még várhatunk... Mindjárt lehidalok... Nagyon-nagyon sok boldogságot Nekik! Úgy tudtam, hogy kislány lesz... Ha egy kis szerencséje van, olyan szép lesz, mint a mamája...
Ugye milyen fura? Mármint... Épphogycsak megtuduk, hogy terhes, és máris... Mikor is jelentették be? Januárban? És addig... Senki nem vette észre?! 8O Akkor pedig már az ötödik hónapban kellett lennie!!! 8O
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Sok Sok Boldogságot nekik! :hello:
- Fennasiel
- Nem elérhető
- Niph
- Nem elérhető
Nimrodel (Melklerien) írta:
Nagyok sok boldogságot nekik!Gandalf írta: Múlt pénteken Miranda Otto egészséges kislánynak adott életet! Gratulálunk a boldog szülőknek! :hello:
Csatlakozom én is!!!! :hello: :bounce: :itscool: :sungl: :bounce: :hello:
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
- tindomiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Gandalf írta: Múlt pénteken Miranda Otto egészséges kislánynak adott életet! Gratulálunk a boldog szülőknek! :hello:
Nagyon sok boldogságot nekik!!!
És egy durcis kép Éowynról:
www.printsandthepauper.com/image ... LA1_t_.jpg
- Nelossel
- Nem elérhető
- Coralie
- Nem elérhető
Enna írta:
Tök jó!Gandalf írta: Múlt pénteken Miranda Otto egészséges kislánynak adott életet! Gratulálunk a boldog szülőknek! :hello:
Majd hozzámegy Liv kisfiához, ha felnő....
Valószínű...
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Gandalf írta: Múlt pénteken Miranda Otto egészséges kislánynak adott életet! Gratulálunk a boldog szülőknek! :hello:
Sok boldogságot nekik! :eowyn1:
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Enna Silme
- Nem elérhető
Tök jó!Gandalf írta: Múlt pénteken Miranda Otto egészséges kislánynak adott életet! Gratulálunk a boldog szülőknek! :hello:
Majd hozzámegy Liv kisfiához, ha felnő....
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Coralie
- Nem elérhető
- Niph
- Nem elérhető
Ilweran írta: Adrael, khirály ötlet! Mint magaddal sakkozni. Csak egy idő után uncsi...... Bár lehet hogy minket jól elszórakoztatnál, ha egy jót veszekednél magaddal.....
Márciusban mutatják be a magyar mozik Miranda új filmjét a Flight of the Phoenixet, pertanere Dennis Quaid, valami lezuhant harci helikopter legénységét alakítják, akik ottrekednek a sivatagban. 8O Érdekes lesz.
Megelőztek.........
Amúgy ne tessék le szólni a Főnix útja c. filmet. Azért kell ám ahhoz kitartás hogy hónapokig a sivatagba forgatni meg jól eljátszani egy szerepet. Na........
Én személy szerint meg fogom nézni a filmet, bár utálom a ""lezuhanok-túlélősdi""""filmeket.
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Coralie
- Nem elérhető
A Film+ pedig ismét adja a Lóvátett milliomost (március 24. Csütörtök, 14:15). Ez olyan egyszer meg lehet nézni típusú film.
Nimrodel
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
tolkiensarda.se/old/faq_17-filer/eowyn.jpg
img2.photobucket.com/albums/v11/ ... rielle.jpg
www.unexpectedrealities.com/imag ... blend2.jpg
www.artist-within.org/wallpaper/miranda2.jpg
miranda-otto.tripod.com/linksmeny_868x565.jpg
www.trashypixels.silverhandprint ... nda001.jpg
ftp.wallpaper.cz/pub/mirandaotto-1024.jpg
www.trashypixels.silverhandprint ... nda003.jpg
www.cjsc.de/kreatives/wallpaper/MirandaOtto1.jpg
img.photobucket.com/albums/v47/k ... a_1024.jpg
nenuial.nippu.net/wallpapers/wal ... aeowyn.jpg
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Bár off, de azt kell mondanom, hogy Dennis Quaid igenis jóképűAdrael írta: Dennis Quaid, mint jóképű?
- Enna Silme
- Nem elérhető
Olorin papa, nagggyon bírtam az elemzésed Talált!Ha ilyen filmek mennek a tévében és apám nézi, beülök mellé és folyamatosan darálom neki, hogy mi lesz a következő jelenet. Nem rajong értem olyankor túlzottan.
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Ilweran
- Nem elérhető
Egyébként remake, az eredeti 1962-ben készült, James Stewart főszereplésével, és az egy jó film volt. Csak persze a hatvanas években még nem volt követelmény egy néger + egy nő egy katonás filmbe.....
Mindegy, asszem Miranda miatt megnézem, aztán ki tudja, lehet hogy annnnyira nem lesz rossz 8O
Szerintem is jobb szőkén......
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Adrael írta: Dennis Quaid, mint jóképű? Nem öregecske egy kicsit hozzá? Távol álljon tőlem, hogy azt nyilatkozzam, a szépség korfüggő, de Dennis Quaid fiatalon sem volt valami nagy szám. :quasi: Nem a nagyokos szokott először meghalni, mint A Múmiában a szemüveges fickó?
Attól tartok, Mirandának előnyösebb a szőke haj. A barna nagyon öregíti, és átlagos külsőt kölcsönöz neki.
A mumiában nem volt Néger!
Nem Quaid-re mondtam konkrétan, hogy Jóképű, hanem általában az amcsi filmeknek ezek az alaptípusú szereplői
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Adrael
- Nem elérhető
Attól tartok, Mirandának előnyösebb a szőke haj. A barna nagyon öregíti, és átlagos külsőt kölcsönöz neki.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Nimrodel (Melklerien) írta:
Jó, hogy szólsz!Ilweran írta: Márciusban mutatják be a magyar mozik Miranda új filmjét a Flight of the Phoenixet, pertanere Dennis Quaid, valami lezuhant harci helikopter legénységét alakítják, akik ottrekednek a sivatagban. 8O Érdekes lesz.
Előzetese:
www.apple.com/trailers/fox/flightofthephoenix/
Hát, nem az én stílusom, de annyira nem lehet rossz film.
Képek:
1
2
3
Poszter
Tulajdonképpen nem akarom előre leszólni a filmet, de nem tűnik valami nagy durranásnak!
A szokásos szereplők már megvannak:
A Nagyokos (szemüvegben)
A Jóképű (a kép előterében)
A Néger (ugye mert minden amerikai filmbe kell egy, és ő fog legelőször meghalni)
és végül a Nő! (jelen esetben Miranda) és ha másért nem, érte érdemes lessz végigunatkozni a filmet
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Coralie
- Nem elérhető
Jó, hogy szólsz!Ilweran írta: Márciusban mutatják be a magyar mozik Miranda új filmjét a Flight of the Phoenixet, pertanere Dennis Quaid, valami lezuhant harci helikopter legénységét alakítják, akik ottrekednek a sivatagban. 8O Érdekes lesz.
Előzetese:
www.apple.com/trailers/fox/flightofthephoenix/
Hát, nem az én stílusom, de annyira nem lehet rossz film.
Képek:
1
2
3
Poszter
Nimrodel
- Ilweran
- Nem elérhető
Márciusban mutatják be a magyar mozik Miranda új filmjét a Flight of the Phoenixet, pertanere Dennis Quaid, valami lezuhant harci helikopter legénységét alakítják, akik ottrekednek a sivatagban. 8O Érdekes lesz.
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Adrael
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.