Éowyn

Több
19 éve 10 hónapja #232481 Írta: tindomiel
tindomiel válaszolt a következő témában: Éowyn
A második résznél az lehetséges,hogy a Helm-szurdok felé,amikor az asszonyok ott "lelkendeznek",hogy de jó, Éowyn megmentette őket,stb. akkor még nincs a hátán semmi,de a várba belépve már egész komoly felszereléssel bír? Lehet,hogy rossz megfigyelő vagyok,de nekem nagyon úgy tűnt,hogy a semmiből egy hátizsáknyi cuccot varázsolt elő...

Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #232326 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Éowyn

Nimrodel (Melklerien) írta: Az a csillagos köpeny benne lesz a Filmben, amit Éowyn Faramirtól kap? :roll:

:shake:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 10 hónapja #232309 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Éowyn
Az a csillagos köpeny benne lesz a Filmben, amit Éowyn Faramirtól kap? :roll:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 11 hónapja #232164 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éowyn

Ancalima Anarórë írta: Kölcsönzőből?? 8O HOL?????????????,,

A videokölcsönzők előbb megkapják a filmeket a normál megjelenési dátumnál (akár egy héttel előbb is)... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
19 éve 11 hónapja #232122 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Éowyn

Niéla Alondriel írta:

Gandalf írta: Nah, tegnap a maratoni vetítésen láttam a ROTK bővítettet és az Ispotályt, meg az Éowyn-Faramir jelenetet...
Nagyon szép, csak nekem túl rövid volt (és talán túl gyors a könyvhöz képest), még elnéztem volna őket egy darabig! :wink:

SPOILER!
[size=9:lnmb2dk4]Ami a hajösszefújást illeti: van egy jelenet, ahol egymáshoz bújva állnak és néznek a messzeségbe, a szél azonban olyan gyenge, hogy nem fújja össze a hajukat. Ettől függetlenül gyönyörűek együtt, aggodalomra és panaszra semmi ok! Látszik, hogy Faramir haja jóval sötétebb, mint Éowyné, tehát a szőkesége ennél a jelenetnél szinte fel sem tűnik.[/size]

Lehet, hogy az olaj jót tett a hajszínének? *gonoszulvigyorog* Szemét mázlisták, ti már láttátok... :(

Egyébként már a moziváltozatban is látszott: Aragorn koronázásakor Faramirnak sötétebb a haja, mint a mellette álló Éowynnak, de az új jelenetnél ez még szembetűnőbb (lehet, hogy szándékosan besötétítették ennél a résznél...?) különbség.

Több
19 éve 11 hónapja #232090 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Éowyn
Kölcsönzőből?? 8O HOL?????????????,,

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 11 hónapja #232083 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Éowyn
Én a kölcsönzőből láttam, és nagyon tetszett!
Sokat megmutatott a szereplőkből, és Eowinból is.
Nagyon tetszett amikor az olifánt mellett harcolt :agree:
meg az is ahogy Faramír mellé simult... :mrgreen:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 11 hónapja #231212 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Éowyn

Gandalf írta: Nah, tegnap a maratoni vetítésen láttam a ROTK bővítettet és az Ispotályt, meg az Éowyn-Faramir jelenetet...
Nagyon szép, csak nekem túl rövid volt (és talán túl gyors a könyvhöz képest), még elnéztem volna őket egy darabig! :wink:

SPOILER!
[size=9:3rwqbegq]Ami a hajösszefújást illeti: van egy jelenet, ahol egymáshoz bújva állnak és néznek a messzeségbe, a szél azonban olyan gyenge, hogy nem fújja össze a hajukat. Ettől függetlenül gyönyörűek együtt, aggodalomra és panaszra semmi ok! Látszik, hogy Faramir haja jóval sötétebb, mint Éowyné, tehát a szőkesége ennél a jelenetnél szinte fel sem tűnik.[/size]

Lehet, hogy az olaj jót tett a hajszínének? *gonoszulvigyorog* Szemét mázlisták, ti már láttátok... :(

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
19 éve 11 hónapja #231209 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Éowyn
Nah, tegnap a maratoni vetítésen láttam a ROTK bővítettet és az Ispotályt, meg az Éowyn-Faramir jelenetet...

SPOILER!
[size=9:3kqii328]Ami a hajösszefújást illeti: van egy jelenet, ahol egymáshoz bújva állnak és néznek a messzeségbe, a szél azonban olyan gyenge, hogy nem fújja össze a hajukat. Ettől függetlenül gyönyörűek együtt, aggodalomra és panaszra semmi ok! Látszik, hogy Faramir haja jóval sötétebb, mint Éowyné, tehát a szőkesége ennél a jelenetnél szinte fel sem tűnik.[/size]

Több
19 éve 11 hónapja #231207 Írta: tindomiel
tindomiel válaszolt a következő témában: Éowyn
Jujj,most láttam először a TTT-bővítettet,szuper volt!!!Csak a ragus rész valahogy nem passzolt...OK,vicces volt,de sztem nem illik egy ilyen jellegű karakterhez...
A ROTKban meg igazán lehetett volna hosszabb az Ispotály-jelenet,azon a pár percen már igazán nem múlt volna...

Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.

Több
19 éve 11 hónapja #231155 Írta: Ancalima Anarórë
Aham... Nekem a második azért nem tecc annyira, mert ez... Végülis nem jönnék rá, hogy ő Éowyn, ha nem lenne odaírva. Ez egy egyszerű szőke csaj... *vállvonogat*

Több
19 éve 11 hónapja #231139 Írta: Coralie

Ancalima Anarórë írta: Ez nagyon király:
elfwood.lysator.liu.se/loth/l/u/ ... a.jpg.html
...
portré:
elfwood.lysator.liu.se/loth/a/i/ ... 1.jpg.html

Hú, ezek nagyon tetszenek! A többi is jó, de ezek különösen!

Nimrodel

Több
19 éve 11 hónapja #231070 Írta: Ancalima Anarórë
ew2.lysator.liu.se/pic/fanq/a/g/agata2/eowyn.jpg
elfwood.lysator.liu.se/loth/k/e/ ... r.jpg.html
Ez nagyon király:
elfwood.lysator.liu.se/loth/l/u/ ... a.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/loth/j/o/ ... l.jpg.html
Ez is nagyon szép:
elfwood.lysator.liu.se/loth/h/e/ ... n.jpg.html
Nem rossz... :
elfwood.lysator.liu.se/loth/b/r/ ... n.jpg.html
Ezt imádom!! :
elfwood.lysator.liu.se/loth/a/i/ ... n.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/loth/r/a/ ... n.jpg.html
Go, Éowyn, GO! :
elfwood.lysator.liu.se/loth/s/h/ ... e.jpg.html
Manga (?) :
elfwood.lysator.liu.se/loth/w/a/ ... r.jpg.html
ÉÉrdekes:
elfwood.lysator.liu.se/loth/k/b/ ... g.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/loth/l/i/ ... n.jpg.html
portré:
elfwood.lysator.liu.se/loth/a/i/ ... 1.jpg.html

Több
19 éve 11 hónapja #229009 Írta: Coralie

Nimrodel

Több
19 éve 11 hónapja #227014 Írta: Celebriel
Celebriel válaszolt a következő témában: Éowyn

Nimrodel (Melklerien) írta: Ha már így a babák előjöttek...

Ez pl. egész szép, és nem is olyan tömeggyártás-hatású.
Ez sem annyira rossz, különösen a ruhája élethű.
Húú! 8O Ez elég érdekes... de a ruhák nagyon szépek. (Éowyn, Aranymag, Arwen és Galadriel)
Ez szép, csak Éowynhoz nem sok köze van (az arcát nézve).
Ez nagyon tecci!!!
Ugyanaz, csak a zöld ruhában
A temetési ruha és más frizura
És amit a Helm-szurdokban (és odafelé) viselt

Ha nekem lennének ilyen babáim... :roll:
Utálom a Barbie-kat, de ezek nagyon tetszenek!!! :D

Mindig történik veled valami, ami megrázza benned világot...

Több
19 éve 11 hónapja #227013 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Éowyn
APáááááááááááááááááááááááááám!!!! 8O
Asszem, azért mégis falra mászom ezektől a babáktól!

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
20 éve 3 napja #226449 Írta: Coralie

Niphredil Eleanor írta:

Nimrodel (Melklerien) írta: Ez szép, csak Éowynhoz nem sok köze van (az arcát nézve).

Viszont a ruhája (szerintem) nagyon élethű! :D :D

Szerintem is. :itscool: A ruhákat a babákon és a fanartokon is időnként nagyon el tudják találni.

Nimrodel

Több
20 éve 4 napja #226434 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Éowyn

Nimrodel (Melklerien) írta: Ez szép, csak Éowynhoz nem sok köze van (az arcát nézve).

Viszont a ruhája (szerintem) nagyon élethű! :D :D

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Több
20 éve 4 napja #226386 Írta: Ancalima Anarórë
A második arca tiszta Miranda!! 8O :D

Több
20 éve 4 napja #226373 Írta: Coralie
Ha már így a babák előjöttek...

Ez pl. egész szép, és nem is olyan tömeggyártás-hatású.
Ez sem annyira rossz, különösen a ruhája élethű.
Húú! 8O Ez elég érdekes... de a ruhák nagyon szépek. (Éowyn, Aranymag, Arwen és Galadriel)
Ez szép, csak Éowynhoz nem sok köze van (az arcát nézve).
Ez nagyon tecci!!!
Ugyanaz, csak a zöld ruhában
A temetési ruha és más frizura
És amit a Helm-szurdokban (és odafelé) viselt

Nimrodel

Több
20 éve 4 napja #226357 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Éowyn
Barbie of Rohan: :D :lol: :) :wink: :P :twisted: :up: :hello: :bounce: :mrgreen:

Amúgy gyönyörűek...

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
20 éve 4 napja #226348 Írta: Niphredil Eleanor
Jajj, de gyönyörűek!!! :D :D
Leszámítva azt a babát! Az elég érdekesre sikeredett... 8O 8O (és akkor még szépen fogalmaztam :wink: )

Több
20 éve 4 napja #226347 Írta: Coralie

Ancalima Anarórë írta: áááááá:
www.warofthering.net/photoforum/ ... =1&cat=all

Szörnyű!!! :evil: Ha már Éowynt mintázzák, legalább szép lenne!!! :rmad2: ... :bawling:
Láttam már olyat, ami tényleg szinte kifogástalan (eltekintve a mögötte húzódó üzleti érdektől...).

A többi kép nagyon céép!!! :)

Nimrodel

Több
20 éve 5 napja #226239 Írta: Ancalima Anarórë
Végre nem montázs!!! :D
áááááá:
Gyönyörű!!! 8O
Fetreng!!! (Sil: :D )

NA MILYEN EMOTIKONOM VAAN!!!

HŰ:
Miranda+David:
www.warofthering.net/photoforum/ ... all&page=5

Több
20 éve 5 napja #226236 Írta: Niphredil Eleanor

Gil-Celeb írta: És tök jó hogy Faramir szemében olyan béke van...*hüpp,hüpp*

Mármint melyik képen?
Az elsőn szerintem inkább ideges. (valszeg ez az a rész (mármint könyv szerint) amikor keletre néznek és látják a sötétséget és Faramir megjegyzi, hogy ez Númenorra emlékezteti őt. Nem?)
A második és harmadik képen nem látszik a szeme! :wink: :wink:
A negyediken meg csukva van! De abban egyetértek, hogy ott tényleg nagyon békés és nyugodt az arca! *csöpp-csöpp* :D :D :oops:

Több
20 éve 5 napja #226218 Írta: Gil-Celeb
Gil-Celeb válaszolt a következő témában: Éowyn
Egyébként a Faramir&Éowyn képek tényleg szuper jók!!!!!Olyan hogyismondjam megnyuktatóak.És tök jó hogy Faramir szemében olyan béke van...*hüpp,hüpp*

"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"

Több
20 éve 5 napja #226215 Írta: Gil-Celeb
Gil-Celeb válaszolt a következő témában: Éowyn

Timona írta:

Gil-Celeb írta: Úristen azért a Trufa&Éowyn kép azért már sok(k),nem??? :roll:

Ezt magyarázd már meg bővebben...

A múltkor kicsit ideges voltam mert elötte egy oldalon csomó "hihetelenül vicces" :quasi: képet láttam Domról és kicsit kiborított róla ez a (most már nem is olyan borzasztónak tűnő)képecske amint egy zsepivel a kezében úgy bámulja Éowynt mintha azt mondaná:"jaj,drágám most már megint mitől vagy olyan ideges?"vagy "ennek már megint mi baja?"
Egyébként tényleg csak ez én hülyeségem...

"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"

Több
20 éve 6 napja #226093 Írta: Niphredil Eleanor

Sil írta: Éomer megtalálja Éowynt: katt ide

Szegééényke! Azért szerintem elég szívszorító, ahogy zokog, akár illik hozzá, akár nem!

A Faramiros+Éowynos képek nagyon szépek!! Személy szerint nekem az jobban tetszik, amikor átölelik egymást. Láttátok, hogyan "nézett" Faramir? (csukott szemekkel kissé nehéz nézni :lol: ) Lettem volna Éowyn helyében :wink: , de a kéz-a-kézben kép is gyönyörű! *olvadozik*

Több
20 éve 6 napja #226067 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éowyn

Ancalima Anarórë írta: A Faramir-kéz+Éowyn-kéz a kedvencem... :oops:

"S ahogy álltak ott, kezük találkozott és összekapcsolódott, bár nem is tudtak róla..." :nyüssz:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 6 napja #226041 Írta: Ancalima Anarórë
Úristen gyönyörű képek!!! 8O :D A Faramir-kéz+Éowyn-kéz a kedvencem... :oops:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.687 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére