- Köszönetek: 0
Éowyn
- tindomiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Timona
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Coralie
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
- Gandalf
- Nem elérhető
Egyébként már a moziváltozatban is látszott: Aragorn koronázásakor Faramirnak sötétebb a haja, mint a mellette álló Éowynnak, de az új jelenetnél ez még szembetűnőbb (lehet, hogy szándékosan besötétítették ennél a résznél...?) különbség.Niéla Alondriel írta:
Gandalf írta: Nah, tegnap a maratoni vetítésen láttam a ROTK bővítettet és az Ispotályt, meg az Éowyn-Faramir jelenetet...
Nagyon szép, csak nekem túl rövid volt (és talán túl gyors a könyvhöz képest), még elnéztem volna őket egy darabig!
SPOILER!
[size=9:lnmb2dk4]Ami a hajösszefújást illeti: van egy jelenet, ahol egymáshoz bújva állnak és néznek a messzeségbe, a szél azonban olyan gyenge, hogy nem fújja össze a hajukat. Ettől függetlenül gyönyörűek együtt, aggodalomra és panaszra semmi ok! Látszik, hogy Faramir haja jóval sötétebb, mint Éowyné, tehát a szőkesége ennél a jelenetnél szinte fel sem tűnik.[/size]
Lehet, hogy az olaj jót tett a hajszínének? *gonoszulvigyorog* Szemét mázlisták, ti már láttátok...
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Sokat megmutatott a szereplőkből, és Eowinból is.
Nagyon tetszett amikor az olifánt mellett harcolt :agree:
meg az is ahogy Faramír mellé simult...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Noredhel
- Nem elérhető
Gandalf írta: Nah, tegnap a maratoni vetítésen láttam a ROTK bővítettet és az Ispotályt, meg az Éowyn-Faramir jelenetet...
Nagyon szép, csak nekem túl rövid volt (és talán túl gyors a könyvhöz képest), még elnéztem volna őket egy darabig!
SPOILER!
[size=9:3rwqbegq]Ami a hajösszefújást illeti: van egy jelenet, ahol egymáshoz bújva állnak és néznek a messzeségbe, a szél azonban olyan gyenge, hogy nem fújja össze a hajukat. Ettől függetlenül gyönyörűek együtt, aggodalomra és panaszra semmi ok! Látszik, hogy Faramir haja jóval sötétebb, mint Éowyné, tehát a szőkesége ennél a jelenetnél szinte fel sem tűnik.[/size]
Lehet, hogy az olaj jót tett a hajszínének? *gonoszulvigyorog* Szemét mázlisták, ti már láttátok...
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Gandalf
- Nem elérhető
SPOILER!
[size=9:3kqii328]Ami a hajösszefújást illeti: van egy jelenet, ahol egymáshoz bújva állnak és néznek a messzeségbe, a szél azonban olyan gyenge, hogy nem fújja össze a hajukat. Ettől függetlenül gyönyörűek együtt, aggodalomra és panaszra semmi ok! Látszik, hogy Faramir haja jóval sötétebb, mint Éowyné, tehát a szőkesége ennél a jelenetnél szinte fel sem tűnik.[/size]
- tindomiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A ROTKban meg igazán lehetett volna hosszabb az Ispotály-jelenet,azon a pár percen már igazán nem múlt volna...
Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Coralie
- Nem elérhető
Hú, ezek nagyon tetszenek! A többi is jó, de ezek különösen!Ancalima Anarórë írta: Ez nagyon király:
elfwood.lysator.liu.se/loth/l/u/ ... a.jpg.html
...
portré:
elfwood.lysator.liu.se/loth/a/i/ ... 1.jpg.html
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
elfwood.lysator.liu.se/loth/k/e/ ... r.jpg.html
Ez nagyon király:
elfwood.lysator.liu.se/loth/l/u/ ... a.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/loth/j/o/ ... l.jpg.html
Ez is nagyon szép:
elfwood.lysator.liu.se/loth/h/e/ ... n.jpg.html
Nem rossz... :
elfwood.lysator.liu.se/loth/b/r/ ... n.jpg.html
Ezt imádom!! :
elfwood.lysator.liu.se/loth/a/i/ ... n.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/loth/r/a/ ... n.jpg.html
Go, Éowyn, GO! :
elfwood.lysator.liu.se/loth/s/h/ ... e.jpg.html
Manga (?) :
elfwood.lysator.liu.se/loth/w/a/ ... r.jpg.html
ÉÉrdekes:
elfwood.lysator.liu.se/loth/k/b/ ... g.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/loth/l/i/ ... n.jpg.html
portré:
elfwood.lysator.liu.se/loth/a/i/ ... 1.jpg.html
- Coralie
- Nem elérhető
1. 2. 3. 4.
Silima rajza
Éowyn:
elfwood.lysator.liu.se/fanq/l/e/ ... n.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/art/e/l/e ... n.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/art/a/n/a ... n.jpg.html
Bosziúrral
elfwood.lysator.liu.se/fanq/t/i/ ... n.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/art/a/m/a ... n.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/art/k/a/k ... n.jpg.html
Dernhelm
Silimától
Nimrodel
- Celebriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nimrodel (Melklerien) írta: Ha már így a babák előjöttek...
Ez pl. egész szép, és nem is olyan tömeggyártás-hatású.
Ez sem annyira rossz, különösen a ruhája élethű.
Húú! 8O Ez elég érdekes... de a ruhák nagyon szépek. (Éowyn, Aranymag, Arwen és Galadriel)
Ez szép, csak Éowynhoz nem sok köze van (az arcát nézve).
Ez nagyon tecci!!!
Ugyanaz, csak a zöld ruhában
A temetési ruha és más frizura
És amit a Helm-szurdokban (és odafelé) viselt
Ha nekem lennének ilyen babáim...
Utálom a Barbie-kat, de ezek nagyon tetszenek!!!
Mindig történik veled valami, ami megrázza benned világot...
- Enna Silme
- Nem elérhető
Asszem, azért mégis falra mászom ezektől a babáktól!
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Coralie
- Nem elérhető
Szerintem is. :itscool: A ruhákat a babákon és a fanartokon is időnként nagyon el tudják találni.Niphredil Eleanor írta:
Viszont a ruhája (szerintem) nagyon élethű!Nimrodel (Melklerien) írta: Ez szép, csak Éowynhoz nem sok köze van (az arcát nézve).
Nimrodel
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Nimrodel (Melklerien) írta: Ez szép, csak Éowynhoz nem sok köze van (az arcát nézve).
Viszont a ruhája (szerintem) nagyon élethű!
Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Coralie
- Nem elérhető
Ez pl. egész szép, és nem is olyan tömeggyártás-hatású.
Ez sem annyira rossz, különösen a ruhája élethű.
Húú! 8O Ez elég érdekes... de a ruhák nagyon szépek. (Éowyn, Aranymag, Arwen és Galadriel)
Ez szép, csak Éowynhoz nem sok köze van (az arcát nézve).
Ez nagyon tecci!!!
Ugyanaz, csak a zöld ruhában
A temetési ruha és más frizura
És amit a Helm-szurdokban (és odafelé) viselt
Nimrodel
- Noredhel
- Nem elérhető
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Leszámítva azt a babát! Az elég érdekesre sikeredett... 8O 8O (és akkor még szépen fogalmaztam )
- Coralie
- Nem elérhető
Szörnyű!!! Ha már Éowynt mintázzák, legalább szép lenne!!! :rmad2: ... :bawling:Ancalima Anarórë írta: áááááá:
www.warofthering.net/photoforum/ ... =1&cat=all
Láttam már olyat, ami tényleg szinte kifogástalan (eltekintve a mögötte húzódó üzleti érdektől...).
A többi kép nagyon céép!!!
Nimrodel
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
áááááá:
Gyönyörű!!! 8O
Fetreng!!! (Sil: )
NA MILYEN EMOTIKONOM VAAN!!!
HŰ:
Miranda+David:
www.warofthering.net/photoforum/ ... all&page=5
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Gil-Celeb írta: És tök jó hogy Faramir szemében olyan béke van...*hüpp,hüpp*
Mármint melyik képen?
Az elsőn szerintem inkább ideges. (valszeg ez az a rész (mármint könyv szerint) amikor keletre néznek és látják a sötétséget és Faramir megjegyzi, hogy ez Númenorra emlékezteti őt. Nem?)
A második és harmadik képen nem látszik a szeme!
A negyediken meg csukva van! De abban egyetértek, hogy ott tényleg nagyon békés és nyugodt az arca! *csöpp-csöpp*
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
A múltkor kicsit ideges voltam mert elötte egy oldalon csomó "hihetelenül vicces" :quasi: képet láttam Domról és kicsit kiborított róla ez a (most már nem is olyan borzasztónak tűnő)képecske amint egy zsepivel a kezében úgy bámulja Éowynt mintha azt mondaná:"jaj,drágám most már megint mitől vagy olyan ideges?"vagy "ennek már megint mi baja?"Timona írta:
Ezt magyarázd már meg bővebben...Gil-Celeb írta: Úristen azért a Trufa&Éowyn kép azért már sok(k),nem???
Egyébként tényleg csak ez én hülyeségem...
"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Szegééényke! Azért szerintem elég szívszorító, ahogy zokog, akár illik hozzá, akár nem!Sil írta: Éomer megtalálja Éowynt: katt ide
A Faramiros+Éowynos képek nagyon szépek!! Személy szerint nekem az jobban tetszik, amikor átölelik egymást. Láttátok, hogyan "nézett" Faramir? (csukott szemekkel kissé nehéz nézni ) Lettem volna Éowyn helyében , de a kéz-a-kézben kép is gyönyörű! *olvadozik*
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.